Trainingday or...

Skall jag träna, eller icke träna? Det är frågan. Nä, det är väl inte det som är den största frågan i världen, men skall jag åka in och träna rumpa? Hm, Humm? Det är ju så fint väder, så jag sätter mig mycket hellre på altanen och dricker vin, käkar glass eller gör ordning ett smarrigt mellanmål; bestående av Rivet äpple, kanel, valfri yoghurt, krossade linfrön, müsli(om man vill) och bär(frysta, färska eller torkade) Mums!

Idag har jag varit ute nästan hela dagen, men efter lunch där så var jag tvungen att gå in och sätta mig för jag vart helt slut efter vår långpromenad och all sol på förmiddagen. Vi tog med oss barnen och gick på utflykt. Perfekt i solen! Hej svej sålänge! E.














Prova på ...

Prova på något nytt, lär känna nya människor, ha kul och spela Gratis Bingo

Jag kan, jag med!


S E N S A T I O N !  Jag och Johannes har bakat! Äppelpaj! Och lyssna på detta; e g e n vaniljsås. Vad duktig jag känner mig. Det är inte ofta mjölet och sockret är framme på diskbänken hos familjen Eklind/Andreasson. Ligger och kollar på desperate housewives och skall snart krypa ner hos Johannes med nya ELLE i famnen. Night! E.

15.51 Vad är det för fel med Göteborg?




Nu har Johanna åkt back to London. Buuuhhh. I miss her a looooot! Vi hann iallafall shoppa runt en sväng på stan medan solen sken. Hittade dessa bilder hos Joh, som togs häromdagen innan vi skyndade hem för att göra oss redo för ugång. Jag har min älskade flanellskjorta från Jack&Jones, jeansleggings från Gina och ett par gladiatorskor från förra året. Nu är det dags att stänga av datorn och sätta igång att städa huset! Later. E!


Johanna, Lounge(s), Sara, utgång...

Igår var det party. Först en heldag på stan med min älsklings-Johanna som är på besök från London! Jeeejjj. Vi shoppade och hoppade, och köpte glass. Mums-Mums! Sedan var det hem och fixa sig inför kvällen. Förfest hos Sara. Hur nice som helst. Vi var ett gäng tjejor. Och efter allt skratt och prat så bar det av till Lounges. Proppat med folk, men vi kunde gå rakt in. Lounge är riktigt bra, en av mina favoriter. Terrass med bambu och kuddar, dansgolv och en mysig buddahlounge. Men det var faktiskt föööör mycket folk där igår. Så jag och Joh åkte därifrån strax efter två. Lägger in några bilder nu, innan det blir bedtime for me. Night! E.

Mammas balkong är inte helt fel en solig eftermiddag

Goda drinkar mixades hela kvällen

Min älsklings-baby-bästis Johanna, and me

iiiihhhiihiii

Sarah & Elin

Vi tog spårvagnen till Lounge, och vad finns att göra där, förutom att ta kort..?

Jag & Lotta

Jag var glad som aldrig förr...

Söta Johanna! Vi testade dansgolvet en liten stund..

Nu var det dags att gå hem, i denna outfit.

Kavaj och kjol från H&M, skärp från Lindex, klackar med nitar från Bianco.
Linnet vet jag inte vart det kommer ifrån, och väskan är köpt på Korfu,


Jag är förälskad..

Denna söta valp var jag och b-friend på väg att besöka igår, för att eventuellt köpa med oss hem. Men i sista sekund kände jag att, nä, hund är nog inget impulsköp. V E R K L I G E N inte! Så vi åkte istället hem till en hundkunnig person som berättade allt hon visste och tyckte att vi skulle göra.


Nu skall jag jobba vidare. Later! E.




Bye-bye Stockholm!

Stockholm har varit underbart (like always) Och Louise har varit underbar! Vi har fikat och ätit och fikat och köpt glass och strosat runt i solen och i alla affärer vi hann med innan mitt tåg gick. Nu sitter jag på X2000 mot Göteborg och har ungefär 50 minuter kvar.

Vi började med lunch, sallad och efterrätt

Sedan strosade vi runt lite..

Och fikade lite till,, (efter en stor sallad, efterrätt och en TipTop, så räckte det med minibrownies till latten)

Och så strosade vi ett tag till, tills solen började gå ner och vi fick springa för att hinna till tåget..

New York


Jag vill New York! Resa, semestra, flytta, jobba, whatever! Jag vill dit!

Idag skall jag och Louise ut på stan och shoppa! Mums för garderoben. Buuhu för plånboken.. Later. E!

Fullproppad..


Vi har lämnat thairestaurangen för soffan. Kollar på han från ICA-reklamen i Så skall det låta... Blir nog läggdags tidigt idag, så jag orkar upp tidigt för en dag av shopping.. Urban Outfitters imon kanske? Och SAUK-gallerian? Ja, vi skall försöka hinna med alla godbitar i Stockholm imorgon, innan mitt tåg tar mig hem till Göteborg klockan 17.30. Godkväll-smällkaramell. Muuwwaahh!

Hej-svejs!


Snart skall vi ner och käka thaimat. WOHO! Vad härligt när det finns precis utanför dörren:)
Varför finns det inte en thairestaurang utanför min dörr hemma i Göteborg?

Hello, Stockholm!

Idag har vi (jag och Moster) strosat runt i mina (kan man kalla det?-) 'hem'trakter. Där jag bodde en gång i tiden. Och så har vi såklart hunnit med femtioelva olika affärer och Espresso House även idag. Finns det något godare än deras scones med cream cheese och hallonmarmelad tillsammans med en latte, chai latte eller juice..!? Ja, mysigt har vi haft iallafall. Det är första gången jag ser Louise och Kjelles nya lägenhet. Jättefin och helt perfekt nära till Stockholms-shopping:) Perfekt! Idag hade jag den mysiga skjortan från Jack&Jones, leggings med nitar från Gina, sjal från H&M, mina indianinspirarande skor  från DonDonna och skinnjacka på det, från Mission.

Här bodde jag:


Stockholm, nästa!

Sitter just nu på tåget upp till Stockholm. Äntligen får jag komma ifrån vardagen ett litet tag. (Fast ändå är det Borta bra men hemma bättre..)  Men nu skall det upp och shoppas i storstan, och bara promenara på dessa vacka gator i vår huvudstad. (Fast det blir nog imorgon, med tanke på att vi inte är framme förrän vid halv-elva-snåret. Nu skall jag återgå till min Geisha och kanska försöka mig på en power-nap eller kanske fynda lite på Tradera. Okej, nu ser mina ögon i kors, så det blir nog sova för min del. Godkväll. E




Rock..



God morgon ! Har tråkigt. Vad skall jag hitta på? Vill ha müsli,
men har ingen yoghurt. Attans! Dagens i-landsproblem.. Idag
är det annandag påsk. Vad nu det betyder?. Ledig, kanske?
Ha en bra 'ledig' påsk idag! Svej!


Påsken är av choklad..


God morgon. Jag är nyvaken och fortfarande inte helt pigg. Lång natt igår. Klockan var fem när vi var hemma och låg under våra täcken, jag och my b-friend!
 
Igår hade vi en helmysig dag. Min (bästaste)moster och hennes (skojjige)man är på besök från Stockholm nu över påsk. Så dem+min mami och mormor(faktiskt) åkte ut hit till mig och Johannes för fika på altanen och promenera (för vädret var helt fantastiskt perfekt) och kolla in hur jag lever mitt liv för tillfället. Sedan åkte vi allihop tillbaka till stan för en trerätters jättegod påskmiddag hos mamma på eftermiddagen. Mums! Sedan ut till Björkö igen för min och Johannes del för att umgås, dricka vin, skratta, prata och spela (skratt-)spel med några vänner hela natten. Vad göra idag tro? Later! E.

(Går)dagens

...Jag körde på H&M all way up!

Klänning med nitar, kofta, strumpbyxor, skor, allt från H&M

Några bilder...

Födelsedagsfirande av Sara och Emelie på Mañana. Hur jäkla mysigt ställe som helst. Fullpackat med
människor som satt och åt, förfestade och stod och minglade. Och två stora bord för oss 20 tjejer som
skulle käka tapas och dricka vin! Mums! Det var en lyckad kväll, som efter Mañana blev Bliss och drinkar.
Och sedan avslutades min kväll ganska tidigt efter en snabb visit på Park Lane.

Anna & jag, Bliss

Födelsedagsbarnet. Sara! Mañana

Tre av dessa tjugo tjejer som var med. Bliss

Ååå så snygga vi äääär! Elin & jag, i taxin (Sjunger Elin? Eller försöker hon pussa taket?)

Park Lane

Nitad


Kände för att åka till stan en sväng efter jobbet. Inhandlade en tröja. Denna lite halvmulna dag hade jag på mig tights från Gina, skinnjacka från Mission, en randig kofta och sjalen med fransar från H&M. Jag har påbörjat min rulltårta. Skulle baka någonting till dagisets påskfika imorgon. Så, ja, mammas älskade rulltårta bidde det. Får se hur den blir när den är klar dock... Nu skall jag ta och känna på min rulltårte-botten,, Later! E.

Hemmafruga? Eller partyfluga?

Hej och hopp!

Jag är helt klämd. Jag har klämt hela mitt ansikte nu så jag känner mig helsvullen.. Haha. Snyggt Elenore!


Här är mina små planterade blommor:) Gaahh, jag har blivit en riktig hemmafruga. Hate it! Men snart skall det bli andra bullar. På torsdag skall vi fira Sara som fyllt 21 år. Kongratjolations! Då blir det paar-ty. Och nu när det blivit så lovely weather så skall jag börja ta mig till stan mer och spendera eftermiddagarna och helgerna på uteserveringar. Gaah, M y s i g t ! Jag har iallafall tagit en promenix efter jobbet idag och funderar nu på om jag skall till stan och kika efter mina älsklingsskor från Zara eller om jag bara skall ta det easy och vila mitt lilla huvud och mitt klämda ansikte..  Later. E.

2009.04.05, 21.27


Hemmagjord pizza är i magen, vi har båda varit och tränat precis och nu ligger jag och Johannes slängda på soffan. Vi har haft en riktig heldag tillsammans. (Som igår) Vi har hunnit med att övnningsköra massor idag, köpt lite krukor och blommor, och shoppat lite kläder. Köpte en skjorta och en kofta till Johannes. Baby:) Och så tog vi en sväng om Johannes mormor. Och efter denna dag så gjorde vi smarriga pizzor tillsammans. Mums.  Nu blir det nog sängen. E.

Mums, mys, Love


Okej, Bara en lugn kväll med Johannes ikväll. Tacos och en liten ask med chokladpraliner till vinet. Gott!
Idag har vi varit och inhandlat blomjord och blommor (sensation för Elenore) Så jag har planterat blommor i krukor till uteplatsen. Första gången! Efter att Johannes spelat match idag mot några norrmän, så körde vi runt i hela stan, för min skull, (övningskört, övningskört, övningskört!) Jag har även hunnit en sväng på stan, i det underbara vädret, och shoppat en kofta, en sjal med fransar och några tights.. Nu skall jag återgå till min Baby. Later. E.

Nya SATC-fimen...

...har inte världspremiär förrän den 28 maj nästa år. Det ryktas om att Carrie är redo att skaffa barn, men vem vet. Inför förra filmen ryktades det ju om att någon av karaktärerna skulle dö. Men icke. Är det på tiden att Carrie skaffar barn, och bildar familj med John? Eller skall hon förbli "singel"-kvinnan hela livet? Ja, det får vi alltså se om drygt ett år.

Källa: GP

Påskägg

Äntligen fredag, äntligen! En härlig dag på jobbet är avklarad. Det var ovanligt många barn för att vara fredag, men det var väldigt lugnt för att vara så många barn. Så vi har haft det bra, med mycket apelsiner, kaffe och choklad, och en potatismos-prinskorv-igelkott ;) Ja, Elliot har varit här en sväng och tjoat och skrattat med Johannes.. Spelat Twister har vi också hunnit med.. :) Men det var mest jag som spelade. Det slutade med att jag stod på alla fyra och kämpade för livet, och Johannes och Elliot gjorde såhär:


Så istället tog jag mitt påskägg som jag fick av Johannes mamma idag, och satte mig vid datorn.. Blir en lugn kväll ikväll. Tacos och bara Vi. Later. E.


Mmm det var inte något äckligt lösgodis i ägget här inte, nej, utan det var riktig choklad. Precis som jag älskar. Precis som det skall va..


RSS 2.0