FREDAGFREDAGFREDAG


Ni har väl inte glömt att köpa Expressen Fredag?! Bläddrade lite snabbt igenom den på vägen hem förut och såg till min förtjusning att jag var med. Det är inte varje dag man är med i tidningen. Så jag och mina lappjeans visade stolt upp tidningen för pojkvän, och pekade längst upp i vänstra hörnet:)

Jag är förresten nominerad till Veckans blogg, enligt Sissi:) Gå gärna in och rösta på mig där!


snygga skor, ja tack


Ph: knighttcat

Nu skall jag hoppa in i bilen. Skall till stan och handla färg och kanske en sko, eller två. Nej, förresten, jag skall försöka hålla mig. PUSS

feelnothing


Gaaah. Jag tror jag blir tokig. Mest på mig själv, för att jag inte har gjort något vettigt för fem öre idag. Men även för att jag inte får tv:n att fungera. Det enda jag får igång är sport, och nyheter. (Sport, som är det absolut tråkigaste som finns, och nyheterna, vad är det?) Det enda jag har gjort idag är att ha ätit mängder med smörgåsar i dess olika varianter. (Märkte även att jag glömt sätta in hallonmarmeladen, efter att jag gjort mackor för två timmar sedan...) Ja, så där har ni min dag; 'jag har brett mackor.' Och nu hittar jag inte fjärrkontrollen heller, så nu är jag tvungen att se på sport. Jag kan inte ens zappa mellan nyheterna och sport. Gaah, jag vill inte se på tv längre.

Ph: 1 & 3 wildfoxcouture. Ph: 2 lundlund. Ph 3 Vad tycker vi egentligen om den kommande trenden; Strumpor i                klackarna?          

Ell want


Det här skall ner i min varukorg. H&M gör helt rätt just nu!

1. Byxor med lackremsa på sidorna, 299. 2. Skinnklänning, 349. 3. Leggings i krossad sammet, 149. 4. Jacka, 349. 5. Klänning i sammet, 199. 6. Jeansleggings, 199. 7. Byxor med detaljer, sömmar och dragkedja, 249.

Manmåsteintealltidbärasvart


Jag fyndade något stort, långt och blommigt i mammas källare sist jag var där och rotade. Den kom till användning idag.

What's happening today


Vädret är sådär må jag säga. Åskan gick så det klirrade i glasen. Jag har kollat klart på Juno för andra gången. Jäkla bra film det där. Sitter och pillrar lite med min önskelista. Och jag har absolut ingen lust eller avsikt att laga någon mat idag.

Sometimes.you.just.wanna.have.fun


Ph wildfoxcouture.com

God middag!


God middag! Jag slängde in några färskpotatisar i ugnen,. marinerade med sambal oelek, olja, lite kryddor och salt, till lunch. Till det hade jag sallad, morötter och en grönsaksbiff. Det var gott. Punkt.

Till en helt annan sak förresten; Att det finns så mycket roligt bakom spisen. Det visste jag inte. Jag har aldrig dragit fram spisen sedan jag flyttade in till J. Och han har nog inte heller gjort det, sedan han flyttade in. Och de som bodde här innan har säkert inte heller gjort det. För herre min skapare vad ä c k l i g t. Undrar hur många spindlar jag dammsög upp? 3? 5? 6?

Men nu är det gjort, och det känns skönt. Funderar på att åka och köpa målarfärg. HEJ!

Får man äga hur många skor som helst?


Jag blir nu väldigt sugen på någon av dessa, eller alla fyra. Och alla finns i butik eller på nätet nu. Men det kommer ju även fler. Vad skall jag göra? Kom till mig.


Jag som inte ork...


Jag som inte orkade med något idag, som det kändes förut, förutom att möjligtvis äta flera avokado på rad. Men jag har ändå, idag, hunnit med att ställa klockan (på semestern), åka (cyklade) till bilskolan, kört en timma med Arne som skrattat åt mina egna trafikregler, varit på ica (och handlat avokado), tvättat massor av tvätt, bakat bullar (de ni!), cyklat ner till dagiset och Jennifer för att hjälpa henne att måla om i några timmar, för att sedan även orka till pizzerian där vi mötte Johannes med flera. Då har jag ju ändå orkat göra lite idag. Det var ju bra. Förut kändes det som att jag bara skulle orka ligga på soffan, om ens det...

Vanilj med bulle

Jag har bakat bullar. Vaniljbullar och kanelbullar. Typiskt mig är bara att jag glömde pensla vaniljbullarna med ägg, och upptäckte detta lagom tills det var dags att ta ut dem ur ugnen. Jaja, de kan väl vara till mina gluten-vänner. De som inte tål gluten alltså. Eller.. vad kallas man om man inte tål ägg? Ääh, dem kan säkert inte äta bullar iallafall. Och förresten så har jag ju inge glutan-allergi-vänner. Jag får väl äta upp dem openslade bullarna själv:) Goda blev dem iallfall. Jag kanske snart har blivit något av en bullexpert? Fast för att vara bullexpert kan man ju inte glömma bort delar av receptet. Och man kanske borde kunna receptet utantill. Ja, nä jag blir nog inte mer än en bull-ätare.

En plåt med bullar utan ägg

Bulle som jag kom ihåg att pensla med ägg


JO!


JO! En sak orkar jag förresten! Äta avokado! Var på ICA och köpte ett helt lass med avokado och de var små, perfekta och helt gudomligt goda.

MU


Varför känns det ibland som att man inte orkar göra absolut någnting alls. Och vissa dagar känns det som att man vill och orkar göra 7000 olika saker på samma gång. Är det beroende på vad man vet måste göras? Att man någonstans i bakhuvudet vet att det är massor av jobbiga saker som måste göras, när man inte orkar? Kan man göra dem mindre jobbiga? Gaah, jag orkar inte.

Redo


Naglarna är färdiglackade och jag är redo för en timmes övningskörande. Skepp o hoj! Eller skall jag kanske säga Se upp alleman som rör sig på gatorna!

Andrum


Mamma ser glad ut ;  ' Att jag fick plats med så häääär mycket på tallriken!!! '

För ynka 69 kronor fick man plocka hur mycket som helst av den godaste buffén jag ätit på länge.


Mamma ville promt bjuda mig på lunch idag, efter en timmes bilkörning på bilskolan. Och det är klart man inte säger nej till det! Vi gick till Andrum. Och snacka om att vi blev nöjda. Det var bara att proppa på hur mycket man ville på en tallrik. Och allt var vegetariskt. Helt suveränt. Och gott var det. Nästan fööör gott för byxknappen dock. (Jag är fortfarande mätt)  Sedan gjorde vi en runda på stan och en Chai Latte fick vi i oss på vägen också. Nu har jag precis kommit hem och skall ta och krypa ner i soffan och gosa in mig i en varm filt. Hej sålänge!

Ibland får man vara lat


Hej! Jag har inte känt något för bloggen de senaste 48 timmarna. Jag har även varit fullt upptagen hela helgen. Vi har haft finbesök från Stockholm. Min moster och hennes man har varit här ute hos oss. Bott på hotell en liten bit bort. Men fått hotellfrukosten här, vi har grillat, promenerat, suttit på altanen och myst, grillat igen, njutit av det underbara vädret, druckit kaffe på altanen och herrarna har till och med varit ute med båten en sväng.

Idag har, trots det fina vädret, jag och Johannes bara myst med varandra. Grillat våra egna hamburgare med världens godaste marinerade klyftpotatisar till. Och såhär ser vår kväll ut. Hamburgare, chokladmuffins (förstår inte varför Johannes, eller okej, jag också, alltid skall baka någonting när vi inte har något smarrigt med socker i hemma), och alla Harry Potter-filmerna. (Johannes hade ju inte sett någon av Harry Potter-filmerna innan vi såg den sista filmen för ett tag sedan) Så later!

The look


Ph: Carolines mode

Ja, allt är rätt. Skorna, de slitna jeansshortsen, de avklippta strumpbyxorna i grått och en skön tröja på det. Spegelbrillor, cykelbyxor, skinn, ormskinn, svart.

Igår var vi på en låååång födelsedagsfest. Det var säkert en 50 personer som hade trevligt och åt gott. Men nu är jag vaken, har precis kollat på High school musical, har The city på i bakgrunden nu, och tänkte snart att jag skall baka något, innan jag slänger mig på soffan framför Narnia och med godispåsen i famnen.

Now I'm on my way


Now I'm on my way! Today's someones birthday! Later all you!

Ja, så var det


Jag och Johannes har gått runt och myst på stan idag. Käkat lunch på Espresso House. Och jag har hittat det. Mitt favvo-ställe vad gäller café. Nyöppnade Espresso House, i närheten av Kungstorget. Vet inte vad gatan heter. Nu kan jag inte sitta här och häcka längre. Måste slänga på mig lite kläder, smink och ta tag i håret, för det är födelsedagsfest på gång. (som vanligt känns det som) Men det skall bli kul. Det är 80-års-kalas. Nej, men det är Viktor, Linus och Peter som fyller olika åldrar 24-29. Så, ja, hej så länge!

Magasin 11

Jag och Johannes gick och åt italiensk chokladglass på ett jättemysigt ställe. Magasin 11 hette det.


När Johannes började jobba mötte jag Emelie, så tog vi en fika på Espresso House innan en runda på stan

Söta Emelie med sin smörgås


Efter en jättemysig liten runda på stan med J, så hoppade vi in i en väldigt mysig liten butik, där de även sålde gudomlig glass och kaffe och annat gott och smått . Vi satte vi oss på utsidan för en kula italiensk chokladglass. Så småningom var det dags för Johannes att jobba, så då mötte jag Emelie för att fortsätta dagen på stan och för ytterligare en fika, på en nyöppnad Espresso House. Nu: godnatt!

Stan kallar


Nu skall vi hoppa in i bilen. Vi är på väg till stan. Later lovers!


Bröllopsfotografen

Igår när vi var på bio, såg jag en trailer för en film som har biopremiär i höst. Bröllopsfotografen heter den. Och gissa om jag blev glad! Min absoluta favoritfilm genom tiderna är Smala Sussie, och nu skall det alltså komma ut en till film av Ulf Malmros, som även denna är med den sköna värmländska dialekten, och där vi även här ser skådespelare som Björn Starrin (som spelade Pölsa), Kjell Bergqvist (som spelade polisen) och Tuva Novotny (som spelade Sussie).

Enligt trailen verkar 'Bröllopsfotografen' vara precis lika bra och rolig som 'Smala Sussie'. Björn Starrin, som har huvudrollen, spelar bröllopsfotografen Robin och är från en håla i Värmland. Han skall till Stockholm, där han inte alls passar in. Ja, jag vet inte, men den varkar lika underbar som Smala Sussie. Den har biopremiär i oktober, om jag inte minns fel...

'Filmen kommer att handla om Robin som är en bröllopsfotograf från en håla i Värmland. Han får uppdraget att plåta ett överklassbröllop i Djursholm, där han förälskar sig i brudens syster och försöker göra om sig för att passa in i den fina världen. Det går sådär, vilket är filmens komiska touch, enligt Ulf Malmros, som även har skrivit Manus.'  -alltomfilm.se



Harry Potter efter en gudomlig buffé


Igår åkte jag och J till stan, mötte upp Jennifer & Andreas, Jossa & Viktor, Denise & Sam, och gick och käkade thaimat. Underbart gott. Ta vad du vill, de steker det framför dig, ät hur mycket du vill, ta mer. GOTT! :) Sedan mötte vi upp de andra, och såg Harry Potter. Jag hade på mig skor från Scorett, lacktights från Cubus, tunika från Brittinger, kofta från Zara och väskan är vintage från Beyond Retro.

Idag tog Johannes ledigt från jobbet, så vi har bara legat hemma och myst med varandra och kollat film och ätit choklad. Bara varit med varandra. Men snart är det dags för mat. Hej-svej!

Dagens hos Kling's


Mina avklippta Levi's hamnade i rampljuset för en dag. De blev Dagens outfit häromdagen. Konstigt, enligt mig, men kul. Nu skall vi snart åka till stan, käka mat någonstans och gå på Harry Potter. Later!

Tips för håret


Min kära moster är på en Göteborgsvisit, från Stockholm. Hon hade köpt med sig det här schampot och inpackningen, från Goldwell. Jag har testat det en gång nu, och måste säga att jag blev förälskad. Jag har väldigt tunt, fint hår som bara ligger platt fall. Men med detta schampot så blev håret hur härligt som helst. Fluffigt och gosigt, och man kunde helt plötsigt fixa till håret utan massor av andra produkter och det lade sig inte bara platt pannkaka på en gång. Det blev en helt annan struktur på hårstråna. Rekommenderar starkt! Jag kommer fortsätta köra med Goldwell Ultra volume.

Ingen kan säga att vi inte är impulsiva

Det har varit en innehållsrik och impulsiv helg. Från Hamngatan till Poolparty, till Båstad till födelsedagsfest. Ja, här har vi inte legat på latsidan.

Efter en jättetrevlig kväll på världens mysigaste innegård, på Hamngatan, hamnade vi på poolparty. Morgonen därpå kände vi så förfärligt mycket för Båstad, så vi skyndar hem och packar ner några partydressar och hoppar in i bilen och är on our ways. Fest är det självklart i Båstad. Vi börjar redan på stranden. Handlade med oss lite mat och vin och satt där och bara levde. Vi skulle inte varit hemma än, om det inte var för att det började apregna igår och det var inge vidare kan jag säga. Så vi slängde oss in i bilen och åkte tillbaka till Göteborg. Jag hann inte mer än komma hem förrän vi skulle till Camilla som fyllde år.

Det har alltså varit mer skratt, vin och sena nätter, än något annat. Sömn, det har fått vänta.


Torsdagkvällen på Hamngatan blev succé.

Anna & Jag

Lotta & Sara

Rosé Fanta blev det några glas av


Sedan bar det av till Båstad istället...

En hel burk Salsa hade runnit ut i Saras väska.. Haha, som vi skrattade!

Inte ens när man kommer hem från Båstad får man vila, nej då var det grill/födelsedagsparty  för min del

Båstad, here we come


Ja, nu lämnar vi detta, och drar ner till Båstad! Hej så länge!

Hamngatan nästa


Skall så småningom åka till Hamngatan, för att möta upp Sara och co. Men först är det hemmagjord daiquiri som gäller och provande av kläder. Later lovers!

Latelovers


Igår var vi förresten ute och tjoade en sväng. Klockan blev väl tre innan vi kom i säng. Men trevligt var det. Tills vi inte var välkomna på en 40-årsfest. HAHA. Roligt hade vi åt det ändå. Later lovers! 

Thisisthegoodmornings


Gissa vad jag fick idag av min Älskling? Frukost på sängen (Ja, ni gissade rätt). Vid halv tolv kände han nog att jag hade sovit klart. Haha. Glad blev jag och nu sitter jag en trappa ner och funderar vad jag skall göra med denna halva dag som är kvar. Några förslag? Baka bullar kanske? Och öka min hemma-fru-mätare lite till. Har nämligen precis lagat lunchlåda åt J också. Vart skall detta bära av...  

Vin?


Nu kom J hem, och nu skall vi ner till Seaside och dricka vin/öl/drinkar/whatever. Hej.

Rensa garderoben till en daiquiri ?


elle.fr

Why regn?


Jag hade egentligen planer för kvällen. Men på grund av ösregn kan det bli ändring i planerna. Typiskt. Jag och Jennifer hade egentligen tänkt ta ett glas vin på stan. + några glas till... Men; time will tell. Bye.

My lovely day


Nu skall jag krypa ner hos Baby. Han snosar redan. Idag har varit en helt underbar vara-helt-för-mig-själv-dag. Promenerade ner till stan, köpte glass på vägen, gick på lite mysiga bakgator, där jag aldrig annars brukar gå. Gick i massor av mysiga affärer. Second hand, inredning, prylar... på gator som jag aldrig brukar besöka. Det har varit en helt underbar dag helt enkelt. Kunnat strosa runt och bara vara för mig själv. Efter stan åkte jag förbi Emelie. Och nu har jag och Johannes satt i oss lite kexchoklad när vi kom hem. Sssshhhh, nu måste vi vara tysta.. Good night.

Night sun


Sitter hemma hos...

Sitter hemma hos min vän Emelie. Hon lagar mat och jag, ja, jag sitter här vid datorn. Väntar på att Johannes skall sluta så att han kan hämta mig med bilen. Lat blir man om man har bil. Jo man tackar! Ha en bra kväll. Later!

Stan va?


Tänkte åka ner på stan nu Baby! Later!

Dessa diabilder

Vi hittade mängder med diabilder igår, i källaren. Som mamma egentligen aldrig sett . Men här är några från när min kära mor är liten. 60-talet.

Grattis mami!

Jag, Johannes och mormor var bjudna på middag hos mami igår. Så vi firade hennes födelsedag. Mer än så orkar jag inte skriva just nu. Johannes har kommit hit, jag har knappt ätit något idag plus att jag och mamma har grejjat hela dagen, så jag är så trötter. Hörs imon! God natt.


Mamma och mormor

Och min Baby

Sorry! No pics

Förlåt för dålig uppdatering. Men min dator har fått hel-fnatt. Tydligen grafikkortet, men det får en haj ta hand om imorgon. Dell skickade en service-kille som (förhoppningsvis) kommer imorgon! Så nu sitter jag med mammas uråldriga dator och blir tokig. Och ingen inspiration får jag att blogga heller, när jag inte kan lägga in bilder. Nä, men snart kommer Johannes hit och då orkar jag förhoppningsvis blogga lite från hans dator..

Idag har jag och mamma spenderat dagen till att rensa i källaren. Vi har helt glömt bort både lunch och middag. Vi har slängt i oss var sin bit cheese cake (från igår) och lite choklad, sedan har vi kollat på mängder av diabilder som vi hittade i källaren. Och vilka fynd jag hittade. Jag måste gå ut och kika i mina två stora kassar jag fick med mig upp med allt möjligt kul. Ses sen! LOVE

Familjerna i fokus

Igår var vi på familjemiddag hos Johannes familj. Idag har vi firat min mamma som fyller år imorgon. Nu ligger vi i sängen och lyssnar på Kalabaik hos morfar Prosten. Jag är som ett barn igen. :) Berättar mer imorgon. God natt!

Michael

Kan fortfarande inte förstå att Michael Jackson är död. Och jag kan inte heller förstå varför det känns så konstigt att han inte finns längre. Jag menar, jag kände ju inte människan! Men det gör det. Han var så otroligt duktig. Kommer alltid att undra hur han egentligen levde sitt liv och vad som är sant och inte...

Och kolla in detta. En hyllning till Michael. Och här, för att se en av de, enligt mig, bästa låtarna. Jag ryser när jag ser den live. Vad bra han är! Och den här låten, som också är från Dangerous Tour, är också så bra och gaah vad
G R Y M han är! RIP







It's all about the shoes


Nu skall jag åka och möta Älskling. Later!

DIN SKO



Har aldrig tyckt något särskilt om Din Sko förut, tills jag såg dessa skor. Å, jag måste verkligen hålla utkik efter dessa godingar till hösten. De är ju bara så snygga! 

Bilder lånade av Linn och Fashion Flash

Det är aldrig för sent att lära sig


Måste förresten bara visa något som jag är mycket stolt över. För er som inte förstår varför, så har jag alltid avskytt skärbrädor och stekpannor, vispar och knivar. Jag har varit en riktig dromedar i köket. Alltså knappt varit där alls. Om jag inte bakat bullar, gjort mig en smörgås eller tagit ut en låda glass ur frysen. Men idag fick jag för mig att göra lasagne. Och den blev bra! Vi får höra vad mannen i huset tycker. Han kom precis hem. Puss!

Just have fun


Det här med skafferiet blev det ju inget av. Det blev te och smörgås istället. Nya klackar från Scorett. Äntligen har jag hittat de näst intill perfekta pumpsen.


KLING


Vatten är underskattat. Tänk att vi har obegränsat med det här, medan en del inte ens kan få ett glas rent vatten. Undrar om Imsdal också har obegränsat med vatten? Lyssnar på Michael och öppnade precis veckans Fredag. Finns det någon med bättre smak än Elin? Det är konstigt, men jag gillar precis allt hon sätter på sig. Snygga ljusa skinnbyxor! Undrar när dem finns på H&M. Och ser ni? Skorna jag förälskade mig i när jag var i stan sist. Nä, nu skall jag ta itu med skafferiet. Ha det!


Snart är det rent...

...överallt. Ungefär samtidigt som jag förvandlats till en hemmafru ;)


Vad mycket man hinner med när man är ledig! Här om dagen så skurade jag hela badrummet, diskade ett berg av disk, torkade köket, städade ur hela kylskåpet, tvättade, dammsög, städade, åt kexchoklad, satt vid datorn, lagade mat och fixade i hemmet. Och idag har jag ätit kexchoklad, lagat lasagne (ja, ni hörde rätt), diskat, tvättat sängkläderna, färgat håret, varit och handlat, och nu tänkta jag trycka i mig en kexchoklad till och börja städa i skafferiet och skåpen.. Riktigt roliga dagar va!? Nödvändigt är det iallafall. Later!

EN DRÖM


Bild snodd från JAK & JIL BLOG

Skall dessa också bli mina?

Jag och Emelie bestämde oss rätt snabbt för att träffas på stan idag. Det var minsann på tiden! Vi startade dagen med varsin islatte, för att orka med de närmsta timmarna av strosande på stan. Vi satt och babblade på Espresso House ett tag och sedan hittade jag de mest underbara skorna. (se nedan) Efter några timmar åkte hon till jobbet och jag snodde med mig Johannes dator och smet ut och satte mig på en jättemysig liten gård. (Undrar om den ligger mitt över Nordstan?) Skrev klart mitt CV och ja, nu är det klart! När jag kom tillbaka till Johannes kontor hade han köpt den perfekta mackan; med bara saker jag tycker om; mozzarella, pesto och tomat! Mums!




T-shirt: Gina Tricot, Kavaj: H&M, Jeansshorts: H&M, Skor: Scorett, Väska: Beyond Retro, Skärp: Lindex.

Kommer aldrig att dumpa Canon


Foto tagen ur ELLE  nr 7

Funderar på att satsa på en riktig kamera. Har länge velat ha en digital systemkamera, men har fasat för hur klumpiga dem är. Här är en smidig kamera som tar 'proffsfoton för amatörer'. Den ligger väl säkert också runt 5000-lappen. Men det är värt varenda krona, eftersom foto är bland det bästa jag vet!

Nä, nu tillbaka till städningen...

Lunch or Brunch



Nu skall jag nog sätta igång att städa här. Göra ordning och fint i detta bombnedslag. Later!

Is this good for your soul?

Var inne hos Kling's och såg att hon, precis som jag, hade blivit förälskad i de svarta jeansshortsen från H&M. De är grymt snygga. Men jag blev ju lite småkär i några fler plagg, när jag var i stan förra veckan... Se nedan.





Ph 1: Glansig klänning i någon pärlemor/beige färg, H&M. Ph 2: Oversize kavaj, H&M. Ph 3: Samma som ph 1. Ph 4, 5 & 6: Jeans, H&M. Ph 7: Jeansshorts, H&M. Ph 8, 9 & 10: Svarta klackar, Scorett. Ph 11: Skinnbyxor, Cubus.

Liseberg är inte bara för barn..



Johannes och jag bestämde oss för att ha en heldag tillsammans idag. Bara vara tillsammans hela dagen. Så vi började med glass i hamnen och sedan åkte vi in till Bergakungen. Vi hade beställt biljetter till 18-bion. Vid halv-fem-tiden var vi där för att hämta ut biljetterna. Tänkte ta en fika och så före bion. Men smarta J hade beställt till en helt annan biograf. Japp, så var det. Men passande så ringer Jennifer och frågar om vi inte skall hänga med till Liseberg istället. Så vi fick pengarna tillbaks, tog en fika och stack sedan till Liseberg. Och vi hade världens bästa dag! Liseberg är för roligt. Även om det började regna en liten stund, så var vi lika glada för det, i våra blå ponchos.. ;) Kvällen avslutades med mosbricka. God natt!

C R A Z Y



Igår var en riktigt härlig dag och det blev en förbannat rolig kväll. Det var den roligaste kvällen på länge. Bara helt crazy sådär! Riktigt jäkla galet var det! Man är omringad av folk man känner, vi sitter uppe på bergväggen och gör blåsmunnar tills vi får ont i magen av skratt. Just denna natt, varje år, brukar man på Björkö, sticka bort till badet och bada nakna. I år hade nog folk glömt bort den traditionen, men inte jag och Jennifer och Nicklas och Anders, nej nej, vi cyklade bort och badade (nästan) neck. Herre gud, denna natt går inte att beskriva. Jag hade så roligt. G A L E T !

Fattar inte att killar kan tycka att det är så roligt att spela tv-spel. De har suttit här hela dagen och spelat, 7 st bakfulla killar. Bordet är fullt av skräpmat och fanta, disken är skyhög och jag och Jossa gör upp vår rutt till Kroatien.

Dagen med skumpa, båt och fotboll

Igår var jag och Jossa och solade och badade(!) på dagen, vi käkade lunch tillsammans och sedan åkte vi alla till Öckerö för att se finalen i Skärgårdscupen. Björkö vann! Jeejj. Men det var en riktigt lång match, och tillochmed jag(!) tyckte det var spännande. Vi hade massa kul, Jennifer var där och vi drack skumpa alla fruar ;) Mer om kvällen kommer sedan. Mina ögon är så trötta nu. Svej!

På väg till matchen. Sofia, Maria & Emelie

Jag & Jossa

Johannes satte sin straff.

Efter en superspännande match mot Öckerö vann dem, efter straffar!

Kära älskling har nummer 15.

Vilken tur att de vann, så att de var glada resten av kvällen..

Baby!

Jag. Nu var matchen slut

Sofia, Jossa & Jag. På väg hem för att börja fixa ordning oss

Igår var det ju förresten 30-årsfest...








Klar för kvällen



Förvin hemma hos mig. Idag skall det festas. Björkö och alla våra (fotbollsfruarnas) killar vann Skärgårdscupen idag. På straffar! Pjuuh. Jag är så glad att Johannes satte sin straff. :) Men våra hjärtan satt i halsgropen under hela matchen, hela förlängningen och alla staffar. Så nu är det fest på g, tjejerna kommer snart över på några glas vin och sedan blir det fest som attan! Later!

God morgon!



Igår var vi på 30-årsfest. Har precis vaknat och fått i mig lite god frukost. Vaniljyoghurt, rivet äpple, krossade linfrön, müsli, russin och kanel. Skall ner till stranden nu. Jossa ringde precis och klagade på värmen. Later!

Åter igen



Hej igen efter en jäääättelååååång bloggpaus. Hela 3 dagar! Har haft så långa arbetsdagar och varit totalt borta när jag kommit hem på dagarna. Vi har varit på stranden med barnen nästan varje dag. Så skönt har vi haft det. Och eftersom jag är en riktig stads-tjej så tycker jag fortfarande att det är lika fint att se ut över havet och båtarna och klipporna, även om jag bott i skärgården i ett år. Nu skall jag fixa till mig lite och slänga på mig ett par skor för att heja på på Johannes och de andra grabbarna. Later!

RSS 2.0