Cheese for me. Chips for him.


"Mmmm vad gott det är med ostkrokar! Det är lycka det; när man får en riktigt guuul ostkrok" Men nu säger jag god natt, eftersom väckarklockan kommer att ringa klockan 04.15 imorgon bitti. Kul! God natt!


Knopp eller vadå?


Vi bestämde oss ändå för att inte bara ligga hemma och slappa bort hela söndagen (som visserligen är skönt det med ibland), men inte idag. Vi åkte till stan, handlade manschettknappar och två tröjor till Johannes och två hattar och en mössa till mig. Nu får jag sluta med alla mina huvudbonader.. Haha. Nu skall vi äta Stinas kyckling och njuta av söndagseftermiddagen. Ha en trevlig kväll!

Poncho Accent, boots och tröja second hand, tights Gina Tricot, mössa old, skinnjacka Mission och virkade handledsvärmare.

Bananas are for monkeys


Okej, nu har jag och Johannes precis ätit lunch? Eller lunch kanske inte är det bästa namnet på kladdkaka, så kalla det vad ni vill, men gott var det:) Vi fick nämligen med oss en bit från mamma igår, när vi var där och käkade middag. Chunky monky var namnet om jag minns rätt. Med bananer, jordnötter och marshmallows. Och i vår familj har man aldrig varit något vidare bra på att spara mat och godsaker någon längre tid, utan när det väl finns något gott i skåpet så blir det uppätet ganska snabbt. Så vi kunde inte vänta till efter middagen med denna godingen. Om jag känner mig och Johannes rätt, så skulle vi lika gärna kunnat äta kladdkaka till frukost.. Haha!


Sunday. Still.


Idag är det söndag. Och gud vad skönt. Igår kändes det så skönt att man hade en hel härlig ledig söndag kvar, innan en veckas jobb. Men vad skall jag och Johannes tänkas hitta på idag? Bara lata oss? Eller åka iväg någonstans? Eller sjunga Bullerbyn-falukorv-låten? Vi sitter nämligen och kollar på Barnen i Bullerbyn och Johannes kunde allt sjunga med i deras låtar.. HA! :)

Sunday morning



God frukost! Jag och Johannes har redan varit vakna länge, även fast jag är trött som en kastrull. Men vi har ätit rostat bröd, yoghurt med müsli och äpple och väldigt god ny Godmorgon-juice (apelsin, äpple, morot, citron) Tips: Smaka! Vad skall denna söndag ge oss tro?

Outstanding







Push igår. Med Joh, Sara och resten av Göteborg. PUSS

Nu skall jag snart sticka från Joh och åka till mamma för lite middag med Johannes och mormor. Hej!

Efterlyses: Värme!


Mötte upp Johannes i solskenet idag efter jobbet. Vi tog en kort promenad till närmsta värme och myste med en kopp varm choklad. Nu skall jag vara så tråkig att gå och lägga mig för att orka upp vid fyra-tiden sådär, imorgon bitti. Fick förresten med mig två grejor hem från stan idag... :) Visar en dag då orken finns. PUSS

glader/trötter/butter


Har varit på jobbet hela dagen. Är helt slut. Är sugen på en semla. Eller något annat. Vad som helst. Är hemma hos mamma. Väntar på Johannes som är ute och käkar med jobbet. Är trött. Vill sova. Börjar redan klockan sex imorgon! Ja, och så är jag jävligt trött på den egentligen riktigt mysiga snön, men hallå!, det finns väl en gräns för hur mycket det kan snöa? Speciellt i Götet! Är så förbaskat trött på att frysa och på den jäkla kollektivtrafiken som verkar bli helt oanvändbar i det här vädret. Ge mig sommar, och sovmorgon. NU!

God kväll och god natt


Abbey Lee, Vouge Russia 2010, fashiongonerouge

eat good




Igår trotsade jag och Johanna snökaoset, och tog oss till Bliss för lite mat och några glas vin. Det var supermysigt, tills vi var tvugna att sätta våra fötter på utsidan igen, för att ta oss hem. Det var mindre mysigt. Johanna är lite krasslig nu, men jag är fortfarande hemma hemma hos henne. Men skall nog ta mig hemåt snart, för idag är det finare väder. Strålande sol och de små snöflingorna glittrar i hela luften. Hej på er!

Hej, jag är åtta år!


Ja, jag och Johanna har åkt på ändan i snön hela morgonen. Varit barn igen med stjärtlapparna i högsta hugg. Ha-ha. Kalla oss barnsliga, men kul är det. Och vilken motion! Hur orkade man åka hela dagar när man var liten?

Det slutar aldrig att snöa. Det har väl kommit runt en halv meter nu va? Hur skall vi ta oss ut ikväll? Vi som skall feeeesta! Hm?

Ge mig sommar NU





Anja Rubik by Carter Smith. fashion gone rouge

Ge mig sommar. Sol. Värme. NU! Eller ge mig en biljett till värmen.

Me like


Klart vi åt semlor igår! På Ikea av alla ställen. Jag och Emelie åkte dit efter jobbet. De var väldigt goda! (Jag valde en med mycket florsocker, som ni ser.. Det är ju så gott) Och så fick jag en likadan av Johannes när jag träffade honom efteråt:) Mums! Nu är jag så trött efter att ha gått upp kvart över fyra, ett par dagar. Så jag skall ta och äta något, duscha av mig och lägga mig på soffan. Hej!

Good night


Nadine Wolfbeiszer by Sylvie Malfray

Har jobbat hela dagen, på mitt gamla sommarjobb. Herre-gud! Hur hinner man med att blogga när man jobbar heltid? Jag förstår inte. Skall upp 4:15 imorgon. God natt.

Valentine/bowling/friends/restaurante/hjärta/love









Idag stod bowling och restaurang på schemat. Det var jag, Johannes, Jennifer, Andreas, Jossa och Victor som firade våra hjärtan. Trots min knackiga, konstiga, jag-vet-inte-vad, flyg-stil, så vann jag. Såklart så var det skicklighet! Haha. Eller? Sedan väntade ett bord på en mysig italiensk restaurang. Så har vi spenderat alla hjärtans kväll. Nu är jag trött som en kastrull. Så vi ses imorgon igen:) God natt!

Super


Nu sticker vi och bowlar. Ses efter middagen! Ha en mysig dag!

I just need one more. Please?


Wanted! Peeptoe wedges. £80. Topshop. Now!


RÖTT RÖTT RÖTT




Red Red Red. Today is Valentine's day. Me and J are going bowling and having dinner later, with friends. God morgon!

My head. Day after.




Erin Axtell by Jason Lee Parry

Coketomypizza


Nu skall jag ta och äta upp det sista av min pizza som vi köpte för några timmar sedan. Men jag måste verkligen ha Coca Cola varje gång jag äter pizza. Varför är det så tro?

excetpeacockpush







Seriöst, jag tror att jag har nysit minst hundra gånger dessa två dagar. Vad händer? Här får ni en bråkdel av bilderna från igår. Det kommer säkert några till så småningom. Puss och god kväll! (Idag blir en lugn kväll för mig och Johannes)

Photos from my Canon

POP


God middag! Ligger just nu på Johannas säng och kollar igenom gårdagens bilder. Vi var ute en sväng igår. Vi hann med Excet och after work, Peacock och ett glas vin, och Push och deras tvåårskalas. Mina egna bilder kommer senare.

Bilder lånade från Stureplan.se Foto: Björn Johansson

Dream




Igår myste jag och Johanna till det med bakad potatis, mousserande och drömsemlor från 7-eleven. Vi färgade hår och hade lite photoshoot. Hej och hå, nu skall vi promenera till Haga och någon utförsäljning. Ikväll blir det nog utgång. Klart!

Cinnamonappleorangebananaice



Okej. Jag är ju ett stort fan av äpple och kanel. Kanel funkar på allt. Nja, nästan då. Så jag tänkte; Varför inte i smoothien också? Så jag hade i en halv banan, ett äpple (pink lady), en apelsin, massa is och kanel. Och, ja, det funkade faktiskt! Skepp å hoj!

Vitvinterblåhimmel






Gud vilket väder! Jag var bara tvungen att ta en morgonpromenad i det vackra vinterlandskapet. Bitande kyla mot huden och strålande sol. Underbart! Skall åka till stan snart och hem till Johanna efter det. Jag tror att det kan bli en hårfärgardag för oss båda. Så vi ses senare!

Zara shoe



These I fell a little bit in love with. Zara platform wedges, 1 149 kr.


Morningbeauty


Morning Beauty Lesly Masson by Sylvie Malfray

Mellis


Med lite lunch i magen så mår jag lite bättre. Fortfarande hängig och trött. Borde gå ut och promenera egentligen. Men det känns som jag inte har någon vilja eller energi till någonting just nu. Jag orkade inte laga någon lunch heller, så det fick bli en apelsin med keso till. Ja, det funkar det med. Man ha nu en bra dag hörrni!

Sick, me? NO


Ph beautyliesintheeye Photographer Derek Henderson
Idag vaknade jag med en täppt näsa, huvudvärk och trötthet i ögonen. Vad är det med mig? Men jag skall hålla mig frisk! Så det så! Men jag skall ta det lugnt idag och kurera mig. Hoppas eran dag bli bättre än min. PUSS

Årets första...





Stadsvandring med Johanna och en semla på det! Äntligen! Årets första för min del. Det har varit en härlig dag. Mest för att jag fått umgås med Joh igen:) Och nu skall hon vara i Göte lite längre än vanligt. Gissa om jag är glad! God kväll gott folk!

New


Hej hopp min vänner! Nu skall jag hoppa i ett par skor och åka och träffa Johanna. Äntligen är hon hemma igen, min kära bästis! Här har ni min nyaste införskaffning till garderoben; skjortan. Den är magkort, lite transparant och från Monki. Frågan är om jag skall inviga den nu, och om jag skall ha jeans eller tights till i sådana fall?! Men vi ses senare. Ha en bra dag!

Långt! Randigt! Black! White! Just! Right!


Hur fin är inte långklänningen från Acne, som Signe har på sig !!?

Hair how?




När man ser Abbey Lee blir man nästan lite sugen på att klippa lugg. Blir man inte?

Vogue Australia: Abbey Lee Kershaw by Max Doyle.

60






Mest maten och så, från i lördags. Vi firade moster som fyllde 60. Jätte trevligt!

Nu skall jag iväg på en ansiktsbehandling. Later!

Stockholm idag









Hej och hå vad dålig jag varit på att blogga på denna snabba tripp till Stockholm och tillbaka. Nu sitter vi iallafall på tåget igen. På väg hem. Hela resan har varit jättetrevlig. Att träffa moster och släktingar. Fira stort. Gå och mysa på stan med Johannes. Men nu är vi iallfall på väg hem, omringade av massa frukt, choklad och kaffe. Hej!

Us today







Hej friends! Nu har vi kommit hem till moder jord. Skall laga till lite färsk pasta nu. Dagen har spenderats på stan. En svart, magkort skjorta från Monki fick följa med mig hem, och två byxor och en t-shirt från Weekday fick åka ner i Johannes påse. Vi kikade in i Saluhallen mellan affärerna och Chai latten. Ha en bra kväll allihopa! Ses på kanske på tåget imorgon. Annars ses vi i huvudstaden.

Huvudstaden


Idag är Johannes ledig. Det var hans sista arbetsdag på gamla jobbet igår. På måndag börjar nya möjligheter. Men iallafall, vi har precis ätit en stor pannkaksfrukost (ni har testat att ta vaniljsocker i smeten va?) och tänkte ha en lugn morgon tillsammans. Vi måste packa också, för ikväll sticker vi till mamsen och imorgon åker vi till Stockholm. Moster Louise fyller jämnt! Så här skall det firas! Men vi är tillbaka i Göteborg redan på söndag. Hej-svej!

Ses om ett tag




Ph: beautyliesintheye. Zippora Seven, by Holly Blake, for Yen Issue 42 2010


Twenty two

GRATTIS TILL SÖTA EMELIE SOM FYLLER TJUGOTVÅ IDAG! GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS! :)


What should I do?




Jag blir galen på mig själv. Tror ni att jag tagit tag i det här med personliga brevet än? 
-Nej!
Jag går snart under, känns det som. Jag har hittat miljarder andra saker som jag bara mååååste göra först. Till exempel att ta en fikapaus.

Lunch?


Jag sitter och jobbar vid datorn. Jag borde ätit lunch för länge sedan, men konstigt nog är jag sugen på allt förutom mat.. Hm. Soppan som står färdig i kylen bara äcklar mig, så jag gjorde mig två knäckemackor och en smoothie gjord på banan, apelsin, björnbär och krossade linfrön. Jag hoppas innerligt att snökaoset lägger sig, så att jag kan få ut bilen imorgon. Vill så gärna till stan. Kika. Shoppa. Fika. Det har slutat snöa, så jag håller tummarna. (Nu menar jag inte att jag inte vill ha snö, för jag älskar snön. Det är så vackert. Men det kan väl vara sådär lagom med snö?)

Numéro


Numéro Korea; Hanne Gaby Odiele, by Lina Scheynius. Ph: fashiongonerogue.


It's all about the personality


Nu har jag käkat frukost. Idag blev det vaniljyoghurt med Start och banan. (Och så har jag faktiskt hunnit med te och bulle också) 
       Idag har jag ett mål: Att skriva klart mitt personliga brev, och även försöka söka några jobb!
      
Hade egentligen tänkt åka och träna och gå en sväng på stan också, men nu vågar jag inte ta bilen, för jag kommer med största sannorlikhet fastna i snön, eftersom vi inte ens fick ut bilen förut och då var vi ändå tre personer som försökte. Tja, så jag har bara ett mål under denna dagen. Later Aligator!

More snow now no

HERRE GUD! Jag är i princip insnöad. Jag visste inte att det kunde snöa så här mycket i Göteborg. Brukar det inte vara mer regn, typ? Jag och Johannes och vår hyresvärd har iallafall försökt få ut vår bil i nästan en halvtimme nu. HA-HA! Vilket skämt. Dags för ny bil nu känner jag. Vi har puttat, och knuffat, och skottat, och gasat, men det enda som hände var att hjulen spann och snön sprutade överallt och bilen kom ingenstans. Till slut fick vi ut bilen så den ställde sig på tvären, och blockerade hela vägen. Haha. Pjuuh, det tog ett tag det här. Och det slutade med att bilen fick stanna hemma.

Canon på g




Jag åkte och hämtade Johannes när han slutade. Och fy vilket väder! Det slutar aldrig att snöa. Men iallafall. Vi skulle åka och köpa kamera. Jag har äntligen bestämt mig. Typiskt var bara att den inte fanns i butik just nu. Varken på Media Markt eller Elgiganten. Men vi fick storhandlat istället. Alltid lika skönt att ha det gjort. och när vi kom hem igen hade det redan hunnit lägga sig en halv meter snö utanför huset. Så det var bara till att börja pulsa med sju kassar i händerna och i icke-så-bra-snö-skor. Haha. Men nu har vi iallfall fått mat i magen, varorna är inknödda (frysen gick knappt att stänga, fick plocka ut lite bröd och bullar som vi får skynda oss att äta upp. Blir nog inte allt för svårt) ;) och Last Samuraj rullar i teven. God kväll!

Nu snussar min lilla Älskling så gott bredvid mig i soffan. Snaaaaaark! Haha. Han tror att det bara är jag som snarkar.. Pyttsan! ;) Nu skall jag nog ta mig ett glas mjölk och värma en bulle. Hej!

jeansjeansjeans punkt



Models are beautiful








Beautiful Abbey Lee Kershaw, by Greg Kadel, Numéro #110
Ph: fashiongonerogue


Canon? Nikon? Help? Me?


Ja. Fortsatt tjat om dessa kameror. Men jag kan inte bestämma mig. Hur bestämmer man sig för en bra kamera när man inte vet vad man skall kolla efter? Canon eller Nikon. Det vet jag. Att någon av dessa märken skall jag ha. Och det står väl egentligen mellan 3-4 stycken. Men ändå? Några tips? Någon?

Ph: Jak&Jil

This jeans thing


Har glömt att visa mina jeans jag köpte för ett par veckor sedan. Jag är ju ingen jeansmänniska egentligen. Jag är mer en stumpbyxor-tjej. Haha. Men dessa gillar jag. Får se hur många gånger de kommer användas;)  De är från h&m iallafall.


RSS 2.0