21.56


Jag shoppade lite nya kläder idag.

Lördag: sent









Igår var vi ute och festade hela natten!


Igår var bra, idag skall bli bra


Lavendel på altanen, som tack för terminen. Tänk vad länge jag jobbat på dagiset nu. 1 vecka kvar!

Igår hade vi bestämt träff med Jonathan och hans tjej Jonna, här hemma hos oss. Dem hade inhandlat maten som vi tillsammans tillagade. Jätte smart grej för att umgås. Att inte bara bjuda på mat, utan att man även lagar den tillsammans! Så vi lagade thaimat och efterrätten var massa frukt med vit choklad på, i ugnen. Vi hade en jätte trevlig kväll, med prat, minnen, spel, vin, jordgubbar, god mat och vänner!

Nu skall vi snart ner till stranden, jag och Johannes. Han skall servera på ett bröllop sedan, så han kan väl bara vara i solen en kortis. Men jag skall minsann steka min kropp! Skepp o hoj! Later

Till strands


Vattnet är väldigt klart. Känns knappt som Sverige

Dagisfröken, sommartid är lyx! Gå till stranden och sola och bada hela veckan. Kan en arbetsdag vara bättre? Men om en vecka slutar jag. Då blir det inga mer näsor att snyta.. Mamma är fortfarande kvar. Vi kom precis hem från lite kvällsmat på Johannes föräldrars balkong. Mammas en natt-och-två dagar-besök har nu istället blivit en riktig långvisit. Det är inte ofta jag får umgås med mamma så här mycket. Men det är mysigt när hon är på besök. Nu skall jag nana. PUSS

Min kropp älskar solen









Mamma har varit här hela denna dagen också. Hon har varit vid havet hela dagen medan jag varit på jobbet (eller jobb och jobb, vi har spenderat hela dagen på stranden) Hon älskar livet här ute. Så när jag kom hem från jobbet hoppade jag i duschen och sköljde stranden av mig. Sedan satt vi på altanen och åt croissanter med massor av Nutella på, och spelade Yatzy, som vi alltid gjorde när jag var mindre ;)

Vi spenderade hela dagen på stranden idag, med alla barnen. Vi käkade lunch och vilade och solade och badade. Barnen älskade det. Vi älskade det. Och vi fick nästan chansen att ha lite semester på jobb-tid ;)

Mamma är på besök


Har varit underbart wonderbart väder idag. Vi har varit ute hela dagen. Och när jag kom hem från jobbet, var mamma hemma hos mig och vi gick ner till havet för att få lite sol på våra näsor. På vägen hem handlade vi massor av mat och grönsaker och frukt och jordgubbar! Vi festade även till det med att köpa Nutella och croissanter. M M M. Efter vi käkat lite kassler med färskpotatis och ätit upp en hel låda med jordgubbar så gick vi en promenad, köpte lite trisslotter och värst vad vi hade småtur. Vi vann flera gånger. Vi satt och skrapade massor. Vi har haft en riktigt mysig dag tillsammans. Lilla mami och jag!

När jag slutade jobbet mötte jag mami och vi gick och solade


Sedan gick vi och handlade och lagade mat ihop

..och käkade massor av jordgubbar..

...och mörk choklad till efterrätt

Sedan bestämde vi oss för att gå en promenad


Här är lilla mamma, som ja, gör något... ;)

Rock & Republic



Svart, vitt, metallic - enkelt, enfärgat, snyggt!                                                                                      Ph: style.com

Har jobbat på ...


Har jobbat på som vanligt idag, fast bara några timmar längre. Förstår ni hur härligt det är att få jobba ute hela dagen när det är sol? Rena solariet, fast med en massa barn cyklande runt en. :) Jag tvingade precis med Johannes på en liten promenix för att köpa glass. Denna skjorta åker ofta på när jag skall slänga på mig något snabbt..  Later!


Dagens



Nu skall jag ställa mig och göra korvstroganoff, eller blir det falukorv i ugn? Ja, idag har varit en skön dag, solen har gassat på mina ben och vi har bara tagit det lugnt på gräset..  Jeansshorts (second hand) Linne (Lindex) Flanellskjorta (Jack & Jones) och Converse.

Midsommar. Dagen efter






Festandet på midsommarafton räckte inte för vår del. Nej nej, vi ville ha lika roligt igår, och det hade vi verkligen! Vi satt först hemma hos mig och Johannes och drack massa vin och skumpa, för att sedan bege oss mot Seaside för att träffa folk och fler vänner. Jag hade dökul igår! :)

Nu skall jag snart hoppa på cykeln och kika på Älskling när han spelar fotboll. Jag vet, fråga mig inte, men nu hade jag lovat honom att jag skulle komma och kolla en sväng, så jag får allt ta min lilla rumpa med mig och sätta den på cykeln..  Later!

Klä dig långt!


Enligt Blogg.se så skall vi satsa på långa klänningar! Och visst skall vi det!

Nu väntas det mer fest. Vi är hemma hos oss och dricker vin - jag, Johannes och några kompisar. Vi skall till Seaside snart och vad skall jag ha på mig ikväll? Det blir ingen långklänning idag inte. Men visst är det snyggt, jag älskar det!

Midsommarens andra del


Jag och Jossa struttar ner mot Tom & Camilla...

...medan Viktor och Johannes gick lite före


Viktor och Älskling agerade grillmästare

Våra grillspett blev en succé





Ja, midsommar var en härlig dag. Helt perfekt. Mysig dag med min Älskling, hans familj och vänner, sedan gick vi till Tom & Camilla och grillade och tjoade hela kvällen, enda fram till småtimmarna, då var det dags för mig att gå hem.. ;)

Midsommarens första del

Körde på långklänning idag när vi skulle äta midsommarlunch hos Johannes föräldrar

På grund av det ostadiga vädret åt vi inomhus, men de bor annars väldigt fint, precis vid vattnet

Jordgubbar är ett måste på midsommar, och mer kommer det att bli..

Hos Johannes föräldrar (Och uppmärksamma Johannes och hans äldre bror brevid mig) ;)

Sedan svängde vi förbi Jossa och Viktor för att gå tillsammans till midsommarstången

Jossa och jag

...men vid midsommarstången var det inte så här kul, så jag och J gick hem.. (antar att jag inte är små-grodorna-tjejen)

...för att förbereda grillspetten som vi skall grilla ikväll, tillsammans med våra vänner. (Många det blev) ;)

Och just nu sitter jag och bloggar med ett glas champagne, innan vi snart skall iväg till nästa..

Jag är så sjukt..


'Jag är så sjukt sugen på att gå ut och ta en drink..'  "Bara sitta omgiven av musiken, prata blajja halva natten och sedan dansa klackarna av mig..."

Mellanmålet


Hallon, vaniljyoghurt, müsli, banan, russin

Jag bad om sol. Och jag fick sol! Ja, det var dock en väldigt regnig förmiddag, men nu så strålar solen för fullt ju och himlen är klarblå. Nu kan man verkligen hoppas på en solig midsommar! Jeej! Skall försöka mig på att göra en midsommarkrans imorgon. :) Later!

Sol tack!


Okej, Kul! När jag tittar ut nu på morgonen så bara öser det ner.. Skall det vara sånt här väder imorgon på midsommarafton? Vad skall det vara bara för? Har vi någonsin haft en solig midsommar? Jag hoppas iallafall på sol till imorgon! Hoppas! Nu skall jag klä på mig och kila till jobbet.. Later!

Härlig blandning!


Kom hem från jobbet för en stund sedan and the sun is shining. Jag har slängt i mig lite middag. Vaniljyoghurt, havrefras, müsli, skivad banan, russin, krossat linfrö och kanel. (Detta är en favorit) Sätter mig kanske på utsidan och läser en stund, om inte gamla The Hills-avsnitt lockar mer...? När jag var hemma hos mamma sist, hittade jag massa böcker som jag köpt/fått men nte läst än. Hittade bland annat Vince & Joy. Det är en riktig kärlekshistoria detta och än så länge är jag riktigt nöjd. Later!

Övningskörning




Har lagat till några,,, 'chokladbollar'? Ja, något liknande iallafall. De har inte hunnit stelna, men jag är så jädrans sugen så jag har redan smaskat i mig ett par ändå..

Idag har jag varit på besök hos Bilskolan, efter jobbet. Det gick väl helt okej. Men vilken skillnad att köra med deras bil. Jag är ju så van vid vår bil, så att koppla och hitta dragläget i denna nya var en konst.

Nä nu skall jag ta och gå till frysen, igen... ;)

Vilket fynd!


Ett riktigt fynd när vi rensade i lördags; ett fodral i brunt skinn, med dragkedja och allt, som passar perfekt som fodral till min dator. Just love it!


Hjärta J



Ställde oss och gjorde pastasallad och kokade en termos med kaffe, när vi steg upp i morse. Sedan slängde vi oss in i bilen och åkte till Slottskogen med Tom, Camilla och Elliot. Vi tänkte ha en mysig dag med picknick, men vi hann inte ens äta pastasalladen förrän himlen täcktes av moln och vi fick hoppa in i bilden igen för att det blev för kallt.. Så jag och Johannes åkte till IKEA och köpte klädhängare. Och så åt vi salladen i bilen istället;) Nu håller vi på att fixa här hemma tillsammans. LOVE!

Pizza till lunch


Idag har vi haft fullt upp med att rensa hela Johannes mormors hus. Fullt av grejor. Efter nästan åtta timmars arbete med att rensa, plocka, stoppa i lådor, bära bort, köra till tippen och tänka "skall det här till myorna eller skall det slängas?"  så såg det inte alls ut som att någon varit där för att städa, utan mer som att någon hade släppt en bomb där.. ;) Grejor överallt. Ändå hade alla fått med sig en eller ett par lådor hem med allt möjligt roligt. Hur hemskt det än låter, så är det ju så när någon gått bort, det är ju bättre att vi kanske får användning för hennes saker, än att allt slängs..

Nu har vi precis hällt upp var sitt glas vin, jag och Johannes. Köpte med oss lite chips, en påse Lion choco pops och en mörk choklad med mintsmak. Får se vart kvällen bär av... Later!

Why?




"Idag var det en pojke som bajsade på golvet, på dagis!"  Blä! säger jag bara. En stor mega-korv var det. En hel hög! Och vi andra satt och åt prinskorv med mos. eeh, mumma...
- Jag blev mest förvånad, och sedan väldigt äcklad. Jennifer fick ta hand om det.. ;)


Båstad! Nästa gång, när?



Okej, lite pinsam är den, men jag bjuder på den här filmen ändå, mest för att jag bara älskar den. Den ger mig så jäkla roliga minnen och ett leende på läpparna, varje gång jag ser den:) :) Den är från när jag och Johanna är på tennisveckan i Båstad för två år sedan (2007) Vi bodde på en båt, levde på alkohol och andades sol, uppmärksamhet och fest. Sov gjorde vi inte så mycket, men roligt hade vi. Jäklar alltså!

Dessa skor..


Köpte för ett tag sedan två par skor som jag föll pladask för. Ett par svarta i skinn och ett par bruna i mocka. Hittade dem på Tradera, men de skickades tydligen från någon butik i England. Helt nya och allt. Ca 250 kr / par inkl frakt och allt. Tänkte att jag skulle få hem ett par skor som jag kunde vara lite ensam om här. Men vad är det jag ser på första platsen, när jag går in här?!

Fredag hos Eklind's




Halloo. Hemkommen från jobbet, efter en dyblöt cykelfärd och en sväng förbi ICA för lite Lindt's mörka chilichoklad. Det är fedag och egentligen skall man göra något riktigt roligt då. Men jag är helt slut och vädret är bedrövligt. Jag känner inte ens för att vädra näsan utanför dörren. Men vi får se, om det blir soffan med choklad, eller om det dyker upp något.. Ha en bra fredag!

Good morning friday rain


Färgen..

Det svarta är utbytt.. för ett litet tag iallafall...



Depend nr 161, ca 25 kr, stark/rosa/orange/neon, endast målat ett lager i nuläget

Det blev matt...





Hej! Känns som att jag har gått från halsont, till ledont, till feber, till halsont igen och slutligen till en näsa som är omöjlig att andas genom, på bara två dagar. Fast ingenting har liksom varit  samtidigt som det andra. Men förhoppningsvis är denna konstiga förkylning som aldrig riktigt brytigt ut, över snart! Har målat naglarna och skall kanske äta lite mörk choklad, göra mig en kopp te och krypa ner under en filt. Jag får se.

God natt min skatt

Min kväll är nog snart slut, så ont som jag har, så vill jag bara ligga ner raklång. (Behöver nog snart gå på massage, ja ja, jag skall boka tid...snart..) Men vi har hunnit käka lite goda varma mackor, efter våra hårklippningar. Ser man vilken tallrik som är Johannes, och vilken som är min? ;) Och pop-corn, varför kan man frossa som en elefant i det? God Natt!


Hair cut


Varit hos frisören och kapat lite på håret. Inte mycket, men bort med allt slitet. För Johannes blev det mer dock. Och det blev så bra! :) Äntligen, säger jag bara! Har inte varit så aktiv de senaste dagarna. Har känt mig bedrövlig. Igår kändes det som någon sparkat på exakt hela mig. Jag hade så ont i varenda led och ban och muskel. Kunde knappt röra mig. Tror jag hade feber med för den delen.. Nu skall jag vila min rygg. Later!

Yesterday was a good day

Bjuder på två bilder från igår, en på mig och Johannes i våra hemska hår. Vi skall båda gå och klippa oss i veckan. Skönt! Det behövs kan jag säga! Och så en på mig under cykelfärden hem. Jag invigde min nya väska igår, som, när jag kom hem, var helt rosa på insidan, eftersom smarta jag lagt ner ett rouge som smulat sönder och färgat hela väskan.. Hm.. Nu skall jag fortsätta vara social med min kära pojkvän och hans bästa vän som är på besök. Good night!

The Hills / The City

God morgon Sunshines, Har varit vaken några timmar. Hunnit diska upp allt från igår, duscha, dammsuga, äta överbliven tårta, två gånger!  Det har varit min frukost samt lunch, det och nachos med guacamole;)  Och så har jag kollat på sista The Hills-avsnittet (vad jag älskar den serien) och eftersom jag sett alla nu så har jag börjat kolla på The City, som jag tidigare inte följt.. Vilket liv hon lever! Nu kom Johannes tillbaka och frågar om jag vill ha pizza! Vill jag det?

Good night! Good morning?


Nu har vi precis cyklat hem, jag och Johannes, efter en kvälls festande. Lägger in lite bilder imorgon. Sov så gott.

Cake? For me?



Hej! Nu har jag och Jennifer kommit hem. Vi har bakat en tårta tillsammans till Jossa, som fyller år imon. De andra kommer snart. Så nu är det dags att göra välkomsdrinkarna.. Later!

Nr 161


Köpte förresten ett nytt nagellack igår, depend nr 161. Har dock inte testat än. Kör ju på svart även idag. ;) Någon som testat 161:an?

Fädiglackat


Naglarna är färdigmålade och håret är lockat. Jennifer kommer snart hit. Idag är det fest och vi skall vara här först, vi och några till. Jag köpte skumpa till mig och tjejerna igår. Och om ni, som jag,  inte gillar den där syrliga, beska, torra smaken som mousserande ibland kan ha, så kan jag tipsa om Reymos. Jätte gott och sött. Nu skall jag fixa klart det sista här. Later!


Vad som fanns i påsen...

...från Beyond Retro

Stan hela dan'

Hej! Har varit i stan heeeela dagen. Och mina fötter var helt ömma när jag kom hem, även om jag strosat runt i stan i mina Converse. Först mötte jag upp Johanna. Vi gick in i 100 affärer kändes det som. Men jag hittade inte så mycket. Jag vet inte om det är bra eller dåligt.. Vi käkade lunch tillsammans och sedan träffade jag Jennifer för mer shoppande. Oturligt nog hittade jag två par skor och inget av paren fanns i min storlek. Bajs! Men jag har haft skit-kul idag. Nu skall krypa ner i sängen och kolla vidare på The Hills. Imorgon blir en busy dag. Och den börjar med att jag skall färga håret. Så good night, good morning, god dag! PUSS

Vi käkade lunch på mitt favvo-thaimat-lunchställe

Johanna tyckte också det var gott

Jag hittade iallafall något litet på Beyond Retro...

De borde lägga till 'Göteborg' på påsen också...

Då.. Nu..




Skall snart hoppa in i bilen för att åka och möta upp Johanna. Hon har varit en vecka i Grekland och imorgon åker hon hem till London igen. Så jag vill gärna hinna träffa henne innan hon åker. Johanna har alltid varit min bästa vän, och kommer alltid att vara det! Även om hon bor i London! Vi har verkligen gjort allt tillsammans. Efter det, så skall jag möta upp Jennifer för en liten shopping-runda. Nu måste jag återgå till sminket.. Later!

Photo: Johanna and me, Båstad, 2007.


Soon..


Nu skall jag iväg och träna rumpa! Och träna bort min glass-mage;) Later Lovers! Photo: lundlund

Nu har jag...


Nu har jag kommit hem till min man och några andra män. Dels några polare och dels några fixare. Polarna planerar inför lördagens A-lagsfest. Och fixarna byter våra fönster. Äntligen! Som jag har väntat! Och fint blir det. Vita lister och fönsterbrädor.

Imorgon blir det en lång arbetsdag, men på fredag, då är jag ledig.  Det är något som jag verkligen ser fram emot. Nu skall jag återgå till att,, nä jag vet inte vad jag skall återgå till, The Hills kanske?

Jag kom faktiskt hem till ett nystädat hem, Johannes hade hängt upp alla mina kläder som låg utspridda lite var stans. Han kom även och hälsade på mig på jobbet. Sån tur har jag haft idag. Later!

Photographer: Åsa Tällgård

Ben&Jerry's


I would kill for it right now... Det skulle inte vara helt fel att ha en Ben&Jerry's-låda i handen just nu. Half Baked kanske? Eller Chocolate Fudge Brownie? Men det enda vi har i frysen är vaniljglass med chokladkross. Nu skall jag återgå till att inte göra något som helst alls för att förhoppningsvis bli av med min huvudverk. Så, later lovers!

Nudå?

Okej, mitt huvud känns ungefär som ett bowlingklot. Känner bara för att sova enda tills imorgonbitti. Men nä, fy tusan, då har ju hela min tidiga dag försvunnit. Ja, nä nu får jag minsann rycka upp mig så några saker blir gjorda idag iallafall. Later!

Photographer: Camilla Åkrans

Reading under


Jag tog beslutet att cykla till havet istället för att åka till stan efter jobbet. Jag gjorde rätt. Stan, dit kan man ju åka vilken dag som helst. Jag satt och läste under min solhatt och mina ben mådde gott av lite sol;) Så har min eftermiddag sett ut, plus lite glass, ett par smörgåsar och ett rengjort badrum.. PUSS


Dear Sun

Har precis kommit hem från en varm dag på dagiset. I solen! Jag behöver inte vara ledig för att få spendera hela dagen i solen. Hade tänkt åka en sväng till stan, men nu lockar solen mer. Kanske skall cykla ner till havet?
Min hals har börjat böka också, fan, sjuk är det sista jag vill bli nu, när äntligen det fina vädret är här.

Bilder från i lördags; promenad ner till stan. Kanske även en lite bättre bild på tunikan..

Sitt nu inte här och läs, utan gå ut i solen:) Later!

Saturday






Nu sitter jag på jobbet. Igår var en busy day, så jag hann inte blogga alls. Men i lördags var jag iallafall på inflyttningsfest hos Sara. Vi hade jätte trevligt med massa god mat. Kvällen avslutades sedan på Lounge(s). Jag körde på samma dress som jag haft under dagen. Någon sorts lång tunika från Zara.

RSS 2.0