Den vill jag ha.. fast jag köper ju aldrig blommor...

Var inne på designtorget igår och såg en lite rolig vas i typ mjuk plast! som höll formen av vattnet man hällde i då.. Den rosa var särskilt söt.

Finns även på designtorget.se. Där hittade jag även ett tidningställ som skulle vara bra att ha och jätte söta picknick-smörgås-pappers-hållare.. ;)

Vas: 55kr


Tidningsställ: 395kr


Picknickpapper: 50kr

Sol, Picknick, Jordgubbar...

Såå,, idag skall jag ta det lugnt i solen med min köttfärssås & spaghetti. Haha.
Skall möta upp Emelie ikväll. Vi skall handla lite smått&gott. Kvällsmums och picknickmums. :D
Vi skall nämligen hem till en gemensam vän och dricka ett glas vin ikväll, och imorgon måste vi självklart ha picknick när det skall bli sååå nice väder,, :) :) (Vi skall väl ha den där picknicken vi aldrig hade den där gången vi åt upp all picknick-mat innan vi ens hade kommit utanför dörren... hahaha) Mmm måste köpa jordgubbar.. såg att de bara kostar 20kr nu i stan.. :D Perfekt. Första i år blir det då! ;) Gosigt. Ser fram emot kväll och helg och sol.
Ha det bra Söta!

Puss /Ell

GOSEPOJKE !



 Är du min Älskling? Äääär du det? ;)



...?



Men... Vad är det här jag hittade på Johannes dator? ;)
Haha.. Tror jag att Simon är en tung ryggsäck? Haha :D


KLIPP KLIPP

Hejsan Söta !

Idag har varit såååå underbar. SOL SOL SOL.
Guu vad mycket studentflak och tjoande och skrikande det är i stan nu, längs avenyn. Längtar tillbaks till den dagen. Det var ju en av de bästa dagarna i mitt liv, (än så länge såklart!) Och stå där på den stora lastbilen och skrika tills man fick ont i halsen, hoppa så man nästan flög ur och bli nerdränkt av champange... ÅÅÅ man var så glad.

Åkte först till IKEA idag och träffade Emelie och Emmie, innan vi åkte in till stan. Köpte några muggar och duschdraperi (som tydligen måste vara rött...? :/ GAAAHH) så tråkiga saker.. ja ja.. Sedan åkte vi in till stan och strosade runt lite. Sedan skulle jag iväg och klippa mig fick jag för mig, :) så jag stack iväg till FrisörCenter och fick en tid nästan direkt. Så där började håret flyga. VIPS-Wops.. Haha, nee men det skulle bara klippas upp lite och bli kortare där fram. Och det blev det :) Sedan hämtade J upp mig och mitt nyklippta hår.. :D



Love /Ell


Dagens:



Nu måste jag rusa till the bus. Skall till stan och svettas.

Kofta: BikBok Klänning/top: H&M Skor: Raglady

En helt vanlig



Jobb idag 9-16. Gött gött gött. Kan rekomendera dagisfröken-jobb - Hålla ett öga på små söta ungar och sitta ute i solen hela dagarna ! ...Nästan då.. ;) Men nee, skämtåsido.. Fast det är ungefär så + att det är roligt. :) Jag tycker om det iallafall. 
Imon skall jag till stan och kika lite. Hoppas på sol, så man kan ta en lunch / kaffe utomhus på stan :) Ja ja. Nu skall jag smörja smörja smöRRRRja (Joh's mamma-R) in Älsks knäveck med tigerbalsam och massera tills han skriker ;) haha. Och äta poppade popcorn. Mumsa. Hej!

/ell


IDAG, IGÅR, IMON

Hi Söta !
Guu, jag fattar inte varför jag inte hinner uppdatera bloggen längre. Skall verkligen bättra mig. Men jag har levt någon vecka utan någon inspiration alls.

Har iallafall äntligen fått några saker gjorda, som jag har haft på min att-göra-lista huuuur länge som helst.. Haha.

Imorgon skall jag jobba några timmar på eftermiddagen :) Skönt, jag börjar vid halv-två imorgon. :)

Idag har jag formaterat om hela min dator. (Jag är så duktig) Haha, nee men knasigt dator-språk är ju svååårt. Så jag hoppas allt blev rätt nu. Jag gjorde så den blev som den var när den var helt ny. Men jobbigt att installera allt igen. Jag är ju så dum, som inte skrev ner vad jag hade installerat. Kommer ju inte ens ihåg hälften... Haha. ja ja.. Det man inte saknar, behöver man ju inte...

Skall försöka mig ner till stan innan jobbet imon. Måste verkligen lämna tillbaka några shoppingfynd från förra veckan... ;) Tyvärr. Men jag måste även köpa lite mer tyg.. för det jag köpte sist räckte inte riktigt,, märkte jag... Har sytt nu när vädret varit sådär och jag inte jobbat. Jag älskar att sy klänningar. Men jag måste böra sy lite annat också. -Kjolar, toppar osv... :D

Har klippt av min balklänning  också, så jag kan få användning av den. Jag sydde ju den i sista stund innan balen förra året. Men den ser inte särskilt balig ut, när den är kort. Den ser rättare sagt inte alls balig ut när den är kort.


Vi. På balen 2007.

RABARBER-BUUUUULE

HolaBandola!

Idag har jag varit i stan. Druckit kaffe på Espresso House och uträttat iallafall ett ärende jag
hade.. :) Sedan har mami faktiskt varit hemma hos mig&J och vi har bakat rabarberbullar och
lagat mat tillsammans, (mamma är grym på sånt) och så grillade vi när Älsk kom hem från work, :)
(Han fick se till att få fart på elden) Sånt vågar sig inte jag eller min lilla mami oss på.. woops så
kanske allt brinner istället för bara the meeeaat, om lilla Ella står med tändvätskan...haha.. Nee, så
det fick Älsk sköta. Men det har varit så mysigt idag, med lilla mamma. Eftersom vi inte träffas så
himlans mycket annars, så var det hur bra som helst idag !



Puss /ell


KAAAAMEEEL-tå

                                                                          Jag & Kamelen och Johanna & Kamelen, Tunisien, 2006

Jag & Johanna kollade in kamelerna och deras ryggar och tår i Tunisien.. ;) Haha.
Lätt den bästa resan hittills. Och såklart var det för att jag åkte med Joh och för att jag fick flyga på en kameeel.. Så jäkla roliga var dem. Bet varandra i rumpan och hade  sig och de hade väääärldens sörsta fossingar(kameltår).. Haha..

Hoppas allt är bra med er. Här är det bra. Gissa vad vi skall äta nu..? Kladdkaka..igen.. Inte så svårt va... Haha. Igår så vann Björkö över Öckerö på matchen. WOHO. Och jösses vad mycket folk som kollade på matchen och alla skulle ju ha godis och kaffe och bullar och mums och korv och allt från cafeét där jag jobbade under matchen... Men det var kul. Bara liiite stressigt i pausen :)

Gosigt ! Ha det bra /ell

BEN & JERRY's-MUMS-LUNCH

MMM J är så söt söt sweeet. Han kom hem med 2 Ben & Jerry's till moi häromdagen. :D M M M Gotti! Och nu sitter vi och äter den ena av dem till lunch.. ;) Och snart skall vi ner till fotbollsmatchen (IFK Björkö mot Öckerö), jag skall jobba i cafeét där under matchen nämligen. Och J skall kolla matchen efterersom han inte själv kan spela idag - Hans knä är lite knasigt. (Jag har försökt massera, med tigerbalsam - så nu stinker det här..) Haha..

 

Igår grillade vi. MMM Kött. Haha.. Ne, men det var asgott och så grillade vi marshmallows på pinnar också.. ;) Fast glöden hade försvunnit  så vi grillade dem över värmeljusen... :) Ja ja. Ha det så gooddie today. Love /ell

BRÄNNA

Hej Söta !

Hoppas ni mår bra. Jag mår prima, förutom att jag känner mig lite trött/hängig. Är ju van vid att vara ledig och göra vad jag vill på dagarna... men jag har jobbat jobbat jobbat varje dag denna vecka. Och det är apkul att jobba på dagis. Hur härligt som helst, fast jobbigt också. Vissa barn är så knäppa va ! Haha, och söta! :D

Men idag var jag ledig och då har jag vart i stan. Vart annars?! ;) Haha. Så nu sitter jag och försöker bränna ner alla bilder och låtar på dvd-skivor, så jag kan formatera om datorn. Dööööh. Och jag vet inte hur man gör. Har aldrig bränt dvd och det blir asknasigt här. Och jag blir så nervös. Tänk om alla bilder försvinner liksom!!! Det är inte bara 3 bilder häller, utan det är 14 881 stycken. Pjuuh. Many Many Many.

Ja ja, nu måste jag bränna vidare :)

Ikväll skall vi grilla! Mumsa. J kommer snart och hämtar mig. Hoppas jag. ;)

Ha det gosigt Söta! Love/ell

IDAG ÄR DET ONSDAG

PJUUHH, jag är heeelt slut. Jag har varit ute och power-walkat i solen.. Härligt nu i efterhand. Men jag kanske inte skulle ätit den där stora daimstruten på vägen hem..? ;) Slutade tidigt idag. Redan vid 11-tiden. Skönt. Eftersom jag skall jobba imorgon också. Men då är det inga 4 timmar som gäller. Utan då är det 9-18.. Men ååå jag vill bara pussa alla barnen - de är så otroligt söta!

LUGG?

I helgen har jag legat o kollat på alla repriser av The Next PCD (I know - no life... ;) Haha nee inte riktigt så - Ledig tid innan bröllopet och bakisdag) Men iallafall, jag verkligen älskar Chelseas snygga lugg. Hela hon är otroligt söt, och jag är rädd att det är därför jag bara ääälskar hennes lugg - för alla som är söta passar ju typ i allt ! Men jag har iallafall bestämt mig för att inte klippa av mitt hår till kort, utan spara spara spara är det som gäller.  





Puss /Ell


ROSA SOL

SNYGGT!


Klänning?



Jag kan inte bestämma mig.. Ser det här ut som nån typ av cheerleading-klänning? Eller en söt sommarklänning?

Köpte den när jag egentligen inte skulle köpa någonting alls. ÅÅH jag blir tokig på mig själv. Jag behöver gå i terapi för shopping också. Hittade den på H&M men den kanske får åka tillbaka på H&M's galge igen...?!
Hittade en sötare på Zara som jag nog skall behålla istället. :D

PussPuss /ell


Jobba Jobba Jobba

Denna veckan gäller det att ha spring i bena, för det är full fart med alla barnen. Jippie-hej! Jobbade igår, idag och så imorgon också. Så igår orkade jag inte göra någonting när jag kom hem från dagiset - jag orkade inte ens sträcka mig till fjärrkontrollen för att sätta igång teven. Jag orkade inte ens blogga. Jag orkade bara äta upp en halv kladdkaka. Haha. I förrgår gjorde J kladdkaka och vi åt upp hela på söndagskvällen. Igår gjorde J också kladdkaka. Och vi åt upp hela igår kväll. Och när jag kollade på receptet stod det: Kladdkaka för 12-16 personer.. HAHA. Så jag och J åt alltså upp 24-32 potioner tillsammans. På bara två tillfällen! Jösses.. Ja ja.. Gott var det iallafall. Vi satt där med formen och varsin sked.. :D Haha. Sötma!

Men idag är jag mycket piggare. :D (Kanske för all chokladen jag ätit.. ) :D Hehe. Men nu vet jag inte vad jag skall göra. Sy kanske? Lovat min Baby att sy hans byxor. Japp. Skepp å hoj!


Men hoppas allt är bra med er också! Och med Sara i Barcelona! Mums med sol. Jag vill med! :D

Puss /Ell

Choklad


ÅÅÅAAHH jag fattar inte vad det är med mig... Jag är så fruktansvärt sugen på choklad. Massa choklad! Vad som helst med choklad i, på, runt om.. MUMSA. Men vi har ingen hemma. BUHHÄ. Jag blir tokig.
Någon som vet vad man kan baka med kakao? :)



Bröllop

Jag hade lockat mitt annars så spikraka hår och allt igår, för en gångs skull - fast  det var ju nästan förgäves.. Haha.. eftersom det typ var orkan ute.. :)

Igår firade vi Love Love Love. :) ..mellan 2 människor, som båda är så jäkla otroliga. Helt crazy underbara!
Efter deras vigsel kom de seglande hit. hihi, så vi mötte upp dem med champagne och hela baletten på bryggan. Men det ser/låter härligare än vad det var. Haha, jag skojar inte - jag höll på att blåsa bort och frysa till en snögumma.. Men då var det ju food-time. MUMS. 3-rätters - det var för mycket för mig. Jag som alltid äter på resturang för att man får efterrätt - den orkade jag inte ens igår. (Vad har hänt med mig? Är jag sjuk? haha) Allt var iallafall jättetrevligt. The best.


                     Mmm! Säger jag bara: (synd bara att jag inte orkade äta den..)

                                               Söta Söta Unge. Man måste höra honom alltså. I want to eat him.. haha:


                                                 Och så har vi ju såklart kvällens Söta brudpar:


Det var lite från mig idag. Men nu är jag hungrig igen.. (Fast jag gjorde chokladbollar förut :) Och jag och J är verkligen lika där - Vi äter alltid tils det är slut. Så alla tog slut i ett nafs.. haha ja ja, är det söndag så är det..?


 


BOLL BOLL BOLL

Tänkte göra chokladbollar. Ja för jag har inget cocos, så det kan ju inte bli cocosbollar... ;)

Är allt bra med er?
Igår var det Bröllop ! :D
Ha det bra Söta !
Puss/ ell

Pannkaksfrukost...

...Mmmm!

  
På med sylt...                                    Å så rulla...                                     Å vips ner i magen..! :D

Älsk och jag har precis ätit upp alla pannkakor. Mumsa. Hihi, (mm smör & socker på=namnamnam mums!) Så mysigt. Älsk bjöd på pannkaks-lördags-frukost today. Me just love it ! :) And love him !

Idag skall vi på bröllop? Eller tja, det som är efter bröllopet kanske man kan säga..? Det som är efter vigseln.. Det roliga! :D Jippie, Jag älskar sånt ! Så det kommer bli kul. ååå Vad skall jag ha på mig?  :)  :D

Ha det så gosigt Söta !
Puss /ell

PLOPP

 
 

POPPADE POPCORN


Popcorn-dags !
Sitter och väntar på Älsk och har skittråkigt. Haha, fan vad positiv jag lät där.. Nä, men ibland så har man ju bara sånna dagar som är tråkiga. Idag var en sån dag för mig. Jag har nämligen storstädat HELA dagen. Alltså verkligen djuprengöring. Haha.

För er som inte flyttat hemifrån än, så är det sånt som tydligen behövs göras ibland, har jag upptäckt. Haha, det enda jag städade hemma var mitt rum, och då behövde jag inte ens dammsuga, utan bara hålla ordning i princip. (Bortskämd? Jag vet inte.. Lat? hm njaaa.. haha) Men nu är det andra bullar.

Jag skurade hela badrummet och toan (blä) och dammsög alla golv och lister (noga !) och så skakade jag alla sängkläder och bäddade rent och dammsög madradssen tillochmed.. (haha) Jag har hållit på hela dagen. Satte mig precis och kände renheten runt mig och ömheten i kroppen... Blä, Städa damm och smuts är verkligen tråkigast i världen.

Men snart kommer Älsk och då blir allt underbart very good igen :)

Ha det bra Söta ! Puss /ell

TUB

Jag verkligen älskar små tub-klänningar som har den här resår-rynkningen över brösten. Här är en söt med lite mönster, från forever21.


GLADIATOR

Okej, Jag vet inte om jag vågar köpa ett par gladiator-sandaler. Jag vill ha ett par. Jag tycker dem är sjukt snygga. De passar till allt ! Men jag vet inte,, om alla kommer gå runt i sådana i sommar..? Inte så kul.. Men jag gillar verkligen de översta, från delias.com. Kanske skall beställa dem också..? :D

image1097$29 delias.com


image1094       £30 asos.com


image1099            499kr dna


image1098           £10 topshop

GRÖNT

image1093

Guu jag har nog varit för upptagen. Jag har inte märkt att det blivit grönt ute.
Men det har det ! Blivit grönt alltså.
Nu har jag precis ätit upp lite kylling med riiiiis. Woho. Mums.

Ha det bra Söta /ell

MAT MAT MAT !

                                                                  image1092

Mm mat. - Bakad potatis, skagenröra, vitlöksbröd och sallad. Onyttigt? Men gott ! :)

image1091

PussPuss Alla /ell

Ben & Jerry's

3 nya från Ben & Jerry's...
MMM Glass-älskare som jag är. (Jag tror jag har köpt en glass varje dag sedan det blev lite varmt ute) :D Jag kan inte låta bli. Glass och smörade-gåsar - Varför kan inte jag få leva på det? ;) Haha.

Det finns 3 nya smaker från Ben & Jerry i glasslådorna i år. Bohemian Raspberry, med vaniljglass, mjuka brownies och hallonsås. Chunky Monkey, med gräddglass, bananer och valnötter. Och Baked Alaska, med vaniljglass, marshmallows och vit choklad. M M Mmmm... Alla verkar lika underbart goda som alla andra glass-smaker från Ben & Jerry's.
image1090

...GOTT! Jag måste köpa någon av de nya smakerna imorgon.. Bohemian Raspberry, eller Chunky Monkey... Vilken skall jag köpa först..? :D

Så här skall frossas och testat. Jag skall vara testpanel.. Haha.. Fast det kanske blir farligt. Jag kommer ju äta upp hela lådan på en gång. ...


Vilken tycker ni verkar godast?

ELLE-jubileum

image1089

ÅÅHH jag hade helt glömt ! :) Jag fick ju månadens ELLE av mamma och en grillbok (för tjejer.. haha.. vad menar dem då?) och så hade mormor köpt Hänt Extra (hon köper varje nr och så brukar hon ge dem till mig efter hon bläddrat lite i dem.. :D) Så nu har jag ju hela eftermiddagen räddad. Bara ELLE kan man ju läsa i hur länge som helst och jag tänkte även kika på om jag kunde göra lite olika grill-picknickar och bjuda ut lite folk på grillning nu när vi har en grill och det finns hur många goda tips för både den Stora grillfesten och Den lilla, och buffeér och bra picknick-grills... :) TIHI ! :D Fast vågar jag sätta igång en grill? Hm? Haha :D
Ha det bra alla. Love /ell

image1088

Klänningar: Ja Tack !

Today I'm Happy(-face). Vet inte riktigt varför. Min wohoo JIPPIE-hej!

Skall beställa några små korta otroligt söta (och billiga) klänningar från delias.com

image1083image1081image1082image1086image1084image1085

Lila: $44.50  Svart: $44.50 
Blå: $34.50  Svart: $34.50 
Rosa/rutig: $39.50  Vit/blommig: $44.50


PussPuss /ell

Citroner hej

Hej Hej svej.

Fartfylld dag. Inte en lugn stund. Förutom när jag satt på bussen till jobbet. Kom precis hem från alla små söta sprattelgubbar- och gummor. Det var inte så lång arbetsdag idag (13.00-16.00), men helt lagom om man frågar mig :) En arbetsdag borde inte vara 8 timmar. (8 1/2 med lunchen inräknad + restid till och från jobbet.) Kan ju bli upp mot 10-11 timmar /dag. Nä, en arbetsdag borde vara högst 6 timmar. Det är lagom. Då hinner man med att ha ett liv också ;) haha... Ja ja, hoppas ni haft en bra dag med sol och värme. Själv hade jag lite svårt att bestämma om det var shorts-väder eller inte.

image1078 

Nu sitter jag med mina ugg's (dem är på över allt, (men inte alltid) - inne, ute, på stan, i solstolen, när jag bloggar, när jag hänger tvätt och när jag är ute och går.....) och äter citron !

image1079

Färga hår och hallonsylt

Efter en kort, men intensiv shoppingrunda, åkte jag upp till mamis jobb. Vi köpte glass (TipTop, båda två) och jag bestämde mig för att inte åka ut till Björkö å kolla J spela fotboll, utan istället följde jag med mami. Skall sova här i natt och imon skall jag upp tidigt och ringa lite samtal för att sedan åka ut och jobba med Sötisarna. Skall jobba på dagiset 13.00-16.00. 

Färgade mitt hår idag också. Jag blev (förvånadsvärt) riktigt nöjd. Fast det kunde gott blivit lite mörkare ändå. För vänta bara ett par veckor, så kommer det vara helt blekt igen av solen. Dumma hår. :D Haha
           

Sov gott alla små Saltgurkor. Jag åt precis smörad-gås med hallonsylt. Mumsa.
Puss o god natt /Ell

MJAU

image1075

Seg

Fan va seg jag är. Är helt klar (förutom med kläderna) och så orkar jag bara inte klä på mig och sticka ner till bussen.. Puuh.. Satte på en kopp kaffe istället. :) Men vadå, hela dagen är ju kvar ! :D

image1069

Ha det bra Pussgurkor. Puss

/Ell

Emelie å jag

image1063image1068image1064
GOD MORGON !


Nu skall jag hoppa in i duschen, fixa hår och smink och clothes. Sen skall jag hoppa på bussen in till stan. Fönstershoppa lite - bara komma bort frn alla myggor ;) (Min överläpp har blivit i normalsize igen) :) Sen kanske man går förbi Emelie en sväng. Och kanske att jag även skall hinna med Ikea senare. Får se om jag åker hem till moder jord eller hem till J efteråt. Men ha det godis så länge Söta.

Puss /Ell


Dagens outfit

Nä, idag är det mysbyxor som gäller. Det här hade jag häromdagen när jag och Älsk handlade utemöbler. ;)

image1058image1059image1057
Vit skjorta: mammas gamla. Skor: Maria Mare



Saknar dig Babe. LOVE. Kom hem så äter vi bakpotatis och skagenröra.

Ha de gosigt allihopa. Puss /Ell

Kort eller långt ?

Guu jag kan inte bestämma mig. Om jag skall klippa av mitt hår, ha en snygg frisyt och göra det ljust, eller om jag skall spara ut mitt halvlånga hår så det blir långt och fint och färga lite mörkare blont. Svårt. Jag kommer säkert ångra mig om jag klipper av det, men just nu är mitt hår så himla tråkigt.

Kort... ?                                                                  ....eller långt ?
image1054 image1056

Jennifer Aniston

Det är väldigt fint väder ute så jag vill egentligen ut, ner på stan, köpa glass och så, men eftersom jag inte vill visa mig ute med min stora fläskläpp (haha) och eftersom det är halv orkan ute så ligger jag och kollar på nån film med Jennifer Aniston. (Alltså hon är med i filmen alltså. Jag kollar inte på film med henne..) :D Ja ja, det förstod ni nog.

Hoppas ni får en underbar dag. Pusspuss /Ell

image1053


GAAH dumma mygga

Okej, Nu har myggbättet på min överläpp verkligen växt till sig. Huu. Jag skall iallafall aldrig göra en läppförstoring.. Haha.. GAAAHH jag blir galen, Att ett så litet djur kan göra så stor skada.. Jag skall nog stanna hemma idag, så ingen ser mig.. Och nästa gång jag är i stan skall jag köpa myggsprej, mygglampor och myggstift - PROTECTION.  Varför finns myggor?

Här är mina läppar en vanlig dag:
image1049

Här är mina läppar idag, när en mygga varit i farten:
image1051image1050

Pusspuss /Ell

TOPSHOP

...Just TOPSHOP:
image1010
image1017
image1011
image1012
image1013
image1015image1016

1. Stjärnor: £40. 2. Blått: 500kr. 3. Orange: £28.
4. Red/white: £32. 5. Blommigt: £50. 6. Just white: £25

God morgon Lördag

GOD MORGON !

I'm up with the tupp. Haha :D

Dricker kaffe och tänkte att om klockan kan bli lite mer så skall jag äta frukost ute. Mums. Det så hot hot hot.  Haha :) Idag vet jag inte vad jag skall hitte på. ;) Vi skall iallafall grilla i eftermiddag :D JA WOOHHOO JIPPIE. Första grillningen i år. J var nämligen å köpte en grill igår, så den skall vi inviga med dunder och,, korvar.. ;) Haha. Mmm men det är så gott att grilla. Undrar vad vi skall grilla...

Sov vidare alla som är uppe redan - Det är lördag!

PussPuss /ELL

image1008

Rosa bikini & Dagisbarn

Okej. Lång dag. Har precis hällt i mig några Kelloggs med mjölk och tagit en dusch, efter en arbetsdag på dagis. Det var hur kul som helst idag. Vi har vart ute hela dagen.Verkligen HELA dagen. (Vi åt bara lunch och läste en saga inne). Fattar ni vad härligt .. Helt jäkla underbart när det är sånt väder som det är nu också(300 grader och sol :D) Sitta ute och sola, leka med barn och jaa, det var typ det jag gjorde hela dagen. Läste sagor ute på en filt, gungade, lekte jage, lärde dem att stå på händer. Ja, skitkul. Men även om det verkar lite slappt, så är det INTE det. Det vet man ju ibland när man skall ta hand om EN unge, att det kan vara lite kämpigt, och här är det då 30 barn som sliter och drar i en. (man är ju poppis va.. ;) haha)  Jag är helt slut !  Men det är så himla roligt att jobba här och barnen är ju så otroligt söta. sweet sweet sweet !
                                                                                                         image1007



Såg Elisabeth Hurley och hennes bikinikollektion. Rosa är snyggt! Rosa i alla nyanser. Och de här bikinisarna tycker jag var riktigt, riktigt snygga.
image1005
image1006
Photo: Stella Pictures

Hatar Du spindlar?

Jag har hittat världens bästa manick. :) En insektsfångare! - Bug Buster. Jag tycker spindlar och kryp är så äckligt att jag vet inte vart jag skall ta vägen på sommaren. Det är så asjobbigt. Jag skulle vilja gå någonslags terapi för det, för så som jag känner är inte normalt. Huu. Haha, igår skulle jag t.ex ligga och sola lite på standen, men så kom det en mega-stor-jätte-myra och två yttepytte-små-spindlar. Så jag var tvungen att gå hem. Jag fick värsta paniken. Usch. Det värsta är att de flesta säkert tycker jag är asfjantig, men jag kan verkligen inte hjälpa det.

Men nu har jag iallafall hittat en jättebra sak som suger in spindeln, getingarna, myggorna eller något annat av alla de miljontals kryp som finns under sommaren. Den är 60 cm lång och så sugs spindeln in. VIPS. Så är den där inne och man kan gå och släppa ut den. Så slipper man komma nära dem. Och man vill ju inte ha en mosad spindel på väggen. Och man vill ju inte att spindeln skall bygga bo i dammsugaren, Eller hur? Så den här -BugBuster - är ju jättesmart! Den här kommer från coolstuff.se och kostar 149 kr:

image1003image1004

Ändrade planer

GOD MORGON Söta!

Idag är det strålande sol och jag blir så happy bara jag kollar ut, och så blir jag ännu mer happy när jag går utanför dörren. Och känner att det är varmt redan nu klockan åtta.. :D

Mina planer för dagen blev nyss ändrade totalt. Jag skall istället jobba på dagiset. Jippie! Barnen är så söta. Men jag skall vara själv med några småttingar, sista timmen (som jag aldrig varit). Hoppas ingen ramlar eller nåt, eller börjar gråta.. Vad gör man då?

ÅÅ nu kommer BWO till morgongänget på TV. Favoriter!

Ha en underbar fredag! Vad kan man göra ikväll i Göteborg tro..?!

image1000
Puss /Ell


Lysande paraflax

Jag sitter ute på altanen och solar så det står härliga till, haha. Nä, men det är huuur gott som helst.


Och jag vet, när det är så här fint väder så tänker man ju inte på regn. Det är ju det sista man tänker på. Men jag bara såg det här ursöta paraflaxet på coolstuff.se. Erkänn sött. När det är mörkt och regnigt på kvällen, kanske en ruskig höstkväll, så fäller man uppdet här, och så får man hela stjärnhimlen översig. Hihi. Det sitter nämligen mängder med små lampor i blått eller i alla färger, i paraplyet.

Twilight Umbrella, 379 kr, coolstuff.se
image999

The Hills & Vänner

GOTTENMORGEN !
Nu, har jag precis gått upp, sitter och myser i soffan och skall precis hugga in i min goda frukost (2 knäckemackor med ost och philadelphia, hehe knäckehäxaaan, och en kopp kaffe och lite mannagrynsgröt med äppelmos).

Och jag fick världens lust att kolla på The Hills. Går ju på MTV ibland, men när?

image998

Och så vill jag köpa Vänner-boxen. Det är så kul att bara ha på om man vill skratta. Jag tröttnar aldrig. (+att det är typ det enda programmet som J hellre kollar på än fotboll..) Den här smarta boxen kostar 1895 kr på discshop.se
image996


Puss /Ell

Dagens outfit

Ganska enkel idag (är inte van vid att ha jeans), men jag var tvungen att piffa upp någonstans. Och då fick det bli skorna. Pink Pink Pink !
image990
image992image994
Jeans: Mavi. Skor: Raglady. T-shirt: Zara. Kofta: H&M


Hoppas ni haft en lika underbar dag som jag, in the sun. Woho! :D Har det inte varit riktig sommar idag? JO! Jag har närstan svettats bort. Värmeslag.. Haha. :D

Puss /Ell

Sol-streck

GAAAHH. Jag brände mig typ igår! Satt ute i solen i bara 2 timmar och så får jag en rand från linnet där över brösten. Faan vad hett. Not. Haha, verkligen inte. Men det var ju lite för kallt för bikini igår tyckte jag nog. Jag satt ju där invirad i en stor mysig filt. Mm. Favoritårstiden börjar komma! Lovely Lovely. Allt blir så mycket bättre på sommaren. Så underbart. I'm so happy happy-face. ;) 
          Älsk körde in mig till stan nu innan jobbet (söt), så nu sitter jag och snokar runt på mamis dator.. hihi. Skall snart sticka över till Emelie. Se om hon är hemma och up for sun! :D Sen skall jag till stan (hoppas Monika jobbar idag)

Ha det underbart Söta! Love /Ell


Magnum

Mm jag fick min magnum-mandel(almond)-glass. Skulle kunnat äta 2 på raken! Godaste jag ätit på länge. Haha, tills jag och Älsk kom hem och lagade rödspätta, färskpotatis och smält smör. M M M so goodie. Haha. Jag och mina smaklökar - jag gillar verkligen allt!

image989


ÅÅÅAAHH hag blir tokig! Mellanslag-tangenten funkar typ inte, så alla ord sätts hela tiden ihop. hm. Haha.

Nu skall jag krama om min Älskling som är så trötter, innan han somnar. Gull!

PussPuss & God natt Söta /Ell

Dagens outfit

Så, nu skall jag sticka in till stan. Tänkte bara slänga in Dagens outfit innan.
Skall lämna tillbaka några saker på stan (buhu) och kolla en klänning (måste ha en sommarklänning), sen skall jag möta upp Älsk för sällskap hem. :)

Så, Måste verkligen rusa nu, om jag skall hinna köpa min magnum mandel. :D

PussPuss /Ell

image987image986image988
Skor: H&M, Klänning: H&M, Kofta: Zara

Nu lägger du AV!

Har precis ätit lite ris med majs. Det var min lunch, och lite kaffe då såklart! Men lugna, jag kommer äta mer. Skall köpa en magnum mandel, på väg till bussen sen. :D Haha, Jag fattar inte, jag blev bara så oerhört sugen på en sån precis nu. :) Ho ho. Fast jag blev mätt av mina små majskorn ;)

SItter ute i solen. Åt ute också. Lovely. Är inte det riktig sommar då? När man kan sitta ute och äta frukost, lunch och middag!?... :D LOVE it!




image985
Ell: Emelie, Nu lägger du AAAAV ("AV" sägs med gäll stämma...haha) (-internskämt)

Min Baby och jag

image984
image978image980
Vad var det här för biltur? Jag är så glömsk. Se vad bra det är att ta foto - för alla minnen. Fast jag verkar ju inte komma ihåg ändå.. Haha. Min Baby och jag var iallafall med i bilen och på bilden.. ;) LOVE.


Mutter, Mutter

GOD MORGON Söta !

Jag hade, som vanligt en stressig morgon. Skulle hinna med 8.45-bussen. Och, som alltid, så skall jag bara göra en miljon saker innan. Håret krånglar. Vad skall jag ha på mig? Jag brukar oftast bara kunna sätta på mig något, men idag - det gick bara inte, för jag skulle tänka på vad som passar när man skall in och snacka jobb + gå på stan + att det är inte så varmt på morgonen men det kommer bli under dagen + att jag skulle packa till morgondagen också. (Hade ju tänkt sova i stan). Men jag är hopplös ibland. Och tidsoptimist. Helt plötsligt står jag där halvklädd då klockan är 8.46. Hm! Mutter Mutter! Haha, Men skit i det tänkte jag. Tar nästa som går en halvtimme senare. Jag blir sen även till den så jag får springa, utan smink och med en super-mega-tung stor väska. Mm vad står det på tidtabellen då tro? Att det inte går någon buss just den timmen! ÅÅAAGH. Så jag kånkar upp min väska igen och då har jag helt tappat lusten att åka in till stan. SItta på en buss när det är strålande sol och 20 grader. NOO! Jag får helt enkelt boka om lite i min kalender.. ;) Jag flyttar fram mig ett dygn. Den här dagen gör vi imorgon istället. :) Då blir det stan, in och prata om jobb med en tjej, sola hos Emelie? Eller något annat snosigt! :D Så idag skall jag bara njuta av dagen, glömma morgonen och sitta ute i solen heeela dagen. Mums. Fast tyvärr måste jag in till stan senare, för jag är en sån person som alltid köper hem en biljon grejer när jag är på stan. Kommer hem, kollar kontot och OPS - Hur försvann det så mycket? Och det finns så himla mycket viktigare saker än kläder, för min del, nu för tillfället. Som microvågsugn, soffa, TV, hemmabio, cykel, brödrost, tvbänk, skåp, utemöbler, grill, matta, kuddar, örngott och andra tråkiga saker till exempel.. ;)

image976

Puss /Ell

Nybörjar-korvar

Handlade på ica Maxi innan jag kom hem. Skulle bara köpa en microvågsugns-säker glasskål med lock så man kan laga mat i micron. Men jag hittade ingen, så jag kom naturligtvis hem med en hel drös andra onödigheter. Men jag lagade mat på spisen istället, när jag kom hem, så nu är korvstroganofen med ris klar, (jag är grym, och förvånad) till min Älskling som förhoppningsvis kommer hem snart. Så inte maten hinner bli kall som istiden. Haha. Jag har aldrig gjort korvstroganof förut, men jag gjorde ur mitt eget huvud, så vi får se vad det blir för betyg. Okej, för en mästerkock kanske det bara skulle vara 1 stjärna. Men man måste väl få lite nybörjar-credd..? ;) Haha.

Imon skall jag in till stan tidigt, och vara där hela dagen, och jag skall sova hos mamsi också, så jag får se om jag hinner blogga imon.. Men skall försöka få några minuter över och surfa in på mami's dator. (orkar inte släpa med mig lap topen) :)

Ha det bra Söta! Puss /Ell


Vacker i vitt långt fladder

När får man någonsin tillfälle att använda långa vackra klänningar?
Här är tre ljusa, skira skönheter från Alex Perry:

image971
                                                                                        Alex Perry, spring 2008
 Andra långa klänningar av Alex Perry.


Summerparty

I fredags var det utgång för mig och Em. Vi var på Summerparty på Park Lane. Vi hade hur kul som helst och det var rätt mycket folk. På lördagen hämtade J oss i Guldheden så åkte vi ut till Björkö. Det har vart så himla skönt väder så jag och Emelie har mest suttit ute i solstolarna hela helgen. :) Å så skulle vi ha picknick med baguetter och laxrullar, men båda var så hungriga att vi inte ens hann ut innan vi ätit upp allt. Smask smask. Haha. Så det blev picknick i soffan.. Haha.

image964

image965
image960image961
                                                                                                               Em & Ell

Designertävling

Jag skrev ju om Göteborgs årliga modemässa & designertävling Fresh Fish, för några månader sedan. (Arkiv: Februari 2008 för att se inlägget) Det är ju här som unga designers tävlar om att bli Årets färsking! Och nu är den här. I helgen får 38st unga designers en chans att bli upptäckta. Vinnaren får sälja sin kollektion på MQ och 10 st får ställa ut sina kollektioner på Röhsska Museét (mode/design-museum) här i Göteborg. Men det allra bästa av allt är ju att dessa unga nyetablerade designers får en chans att visa upp sig. De får en chans att bli upptäckta. Även de som inte vinner kan ju bli upptäckta av stora, inflytelserika människor inom modevärlden, som blir intresserade och kanske får upp ögonen för en speciell kollektion, och några av de främsta inom modebranschen kommer finnas på plats.


Vilken dröm detta skulle va. Men det får bli ett annat år. När jag blivit lite skickligare. Jag skall till hösten till exempel, börja en kvällskurs i mönsterkonstruktion/moderitning eller en kvällskurs som heter mode/design textilutbildning. Jag har kollat upp två olika skolor som har olika typer av kvällskurser. Så nu gäller det bara att bestämma sig över vilken kurs man skall börja med till hösten. Om det är mönsterkonstruktion eller modeteckning på tillskärarakademin eller om det är mode/design textilutbildning på Folkuniversitetet. Jag vill verkligen kunna rita upp modeller och mönster sådär snyggt som bara designers kan. Grymt ! Så det vill jag helst börja med är nog Modeteckning. ÅÅÅ vad kul ! :D Jag blir helt exalterad (eller vad det heter) bara jag tänker på det. :) :)

image958

Outfit & Party with the boys

Mm söndagsfrukosten är uppäten (konstigt, eftersom det bara är fredag.. ;) haha) Men det var som en stor söndagsfrukost. (fast på en fredag ;) ) Frallor, juice, kaffe, massa pålägg. Mumma. Vi hade lite party här hos oss igår. Massa killar. Och jag. ;)  Eller det skulle bara vara lite förfest, men sen blev det att alla stannade och ingen gick ut. :D Men jag tog det lugna puckar. För jag och Em hade tänkt gå ut ikväll. Till Parkan. Summerparty 2008. :) Hoppas det blir kul.  Skall äta en god middag innan med Älskling. Och sedan åka in till Emelie på en gång. JA! Ha det bra allihopa, sålänge. KissKiss.

Gårdagens outfit:
image949
image950image955
                                                                

Lila jacka: H&M. Chinos: H&M (förra året). Tofflor: Zara (förra året). T-shirt: Zara.

Körkort NU!

Jag vill övningsköra mer. Igen. Nu. Det var så himla kul. Jag vill ha mitt körkort nu nu nu! :Dimage948
Att börja läsa teoriboken skulle ju vara en bra början. Men jag drar mig verkligen för att börja läsa/plugga något igen. Det räckte att man läste körkortsteori och femhundra andra ämnen i skolan. Fast jag vill ju ha mitt körkort. Så det är bara att sätta igång. Skall testa Trafikskolan Teo (CD man sätter i datan), och se vad det är. Och så skall jag se hur många poäng jag får utan att ha läst något.. Hihi.

Ha det bra Söta!
Puss /Ell

RSS 2.0