The Hills; First episode


Kexchoklad måste vara bland det godaste som finns! Det är absolut min favorit bland allt som finns i godislandet. Vad är er favorit? Jag har precis ätit två (jag köpte en till mig och en till Johannes, men the temptation got to big). Kikade precis på första avsnittet av The Hills season 6 och sitter och väntar på att Johannes skall komma hem från träningen och fråga efter sin kexchoklad som tyvärr ligger i min mage nu... PUSS

Hippie Yeah!



Hippie Yeah! by Patrick Demarchelier for Vogue Germany May 2010, FashionGoneRogue

The hair


Jag vill ha ny hårfärg. Någonting åt det här hållet ungefär. Hej!

Ben and Jerry's - ni kan bättre!


Idag smakade jag en av årets glassnyheter. Ben and Jerrys peanut butter cookie dough blev den första i raden av flera för Johannes & Elenores testpatrull. Den var god, men den smakade lite för mycket jordnötter för min smak, och den levde inte riktigt upp till mina förväntningar. Nä, nu skall jag återgå till mitt te och mina skorpor. Hej!

Älskling! Jag längtar tills vi skall packa..


Hana Soukupova by Arthur Elgort Tatler Russia May 2010

Måndag den tjugosjätte april tvåtusentio


Daisy Lowe by Ben Rayner Futureclaw Spring 2010
Hej-svej, och snart god natt, för min del. Var uppe klockan 4.15 idag, ja tjohej vad kul. Igår var jag och Johannes och kollade på soffor. Vi skall köpa en ny, och hör och häpna, vi hittade flera stycken som vi båda gillade! Bra där! :) Jag har precis lagat lite mat, och proppat i mig kexchoklad. Trevlig kväll!

Dagens



Skor, Converse. Klänning, Indiska. Basker, Monki. Väska, Lindex. Skinnjacka, H&M


April 24, 2010: Sol




Lördagsförmiddagen spenderades med Älskling i Haga, tillsammans med en lunch och solsken. Trevlig eftermiddag!


Sometimes life is hard to understand. Why?


Sun. Stay forever! Never leave me again.


Valeria Dmitrienko by Jem in Starting Again Futureclaw Spring 2010 Fashiongonerogue.

IGÅR



Spenderade förmiddagen med moster som är på besök från Stockholm.
Frukost i Haga. Strosande i stan. Caesarsallad till lunch. Och efter det; off to work.

Om ett par timmar skall jag iväg och göra något spännande, innan jobbet. Ni kommer få veta så småningom. PUSS


Is it a good morning?


Marloes Horst by Blaise Reutersward in Tattoo Me Beautiful Vogue China May 2010 Fashion gone rogue

Off to work


Ph Carlos Nunez
Now I'm off to work! Later!

Morning baby


'Känner ingenting inom mig just nu. Hoppas jag kommer på bättre tankar snart.'

Vårens


ph här!
Okej. Jag erkänner. Jag har helt och hållet fallit för vårens trender. Långklänningen! Och sockar i klackarna! 'Och just långklänningen från Zara här ovan är ju perfekt. Vill ha en i just den färgen, och en nude-färgad.'

Say Hello!


Spring in Bloom Pomme d’Amour-Dusan Reljin for Numéro May 2005

Monday morning. Again.


Ph unknown
Godmorgon! Igår tog jag bilen till Ikea istället för att gosa i solen. Kom hem med en mjölkskummare, kökshandukar och (obligatoriska) galgar. (Galgar tycks nämligen av någon konstig anledning försvinna hemma hos oss. Ungefär som det är med hårnålar.) Japp, det var det. Nu skall jag sätta mig ute i solen om temperaturen behagar. Sedan börjar jag jobba klockan tre. Hej så länge!

Forts.


Jeans, leggings, what ever, H&M. Kängor, Weekdays second hand.

Morgonpromenix


Efter frukosten väntade en liten promenad. Nu skall det städas, om jag inte lockas ut av solen.. Ha en trevlig söndag!

Sushi



Nu har jag blivit av med sushi-oskulden. Jag vet, jag är den sista i hela världen som inte smakat på sushi. Men jag har verkligen dragit mig för det här med rå fisk. Men det var gott! Inte överdrivet gott, men skall absolut testas igen. Nu sitter jag hos mormor och äter kinapuffar och skall snart möta upp Johannes igen. Han har varit och kollat på fotbollsmatch och nu tänkte vi kanske spendera resten av kvällen med Jossa och Victor. Hej!

Maxi dress


Klänning, Indiska. Skor, Scorett

Äntligen...


...har jag hittet den perfekta långklänningen... Bättre bilder kommer. Snart!

The wheel of Gothenburg


Lite väl likt London eye kanske? Göteborg kunde väl kommit på något nytt? Men men, nu är den klar och på plats. Göteborgshjulet. Så, alla turister, skynda! Åk! :)

GOTTENMORGEN


1 Rie Rasmussen by Max Farago in Heat Index, Elle US May 2010, 2 Morning Beauty Julia Stegner by Sølve Sundsbø

Hemma


Hemmagjorda hamburgare hemma hos oss. Och nu är det dags för chokladglass med chokladsås. Efter jobbet strosade jag runt, satt i solen, drack latte, mötte Johannes, provade kläder, köpte kläder, ville köpa någon av GB-nyheterna, men det var för kallt. Då åkte vi hem.

Försökte mig på att få till en sån där 'jag-har-dragit-fram-alla-tillbehören-så-att-de-skall-synas-på-bild-a-la-Mc Donald's-och-Burger King-och-Max'... Vet inte om jag lyckades så bra, för allt hänger ju mer utanför, för jag var så hungrig att jag ville bara äta hamburgaren - inte ta kort på den. Haha. God fredags-kväll!

Good night wednesday and good night You



Ph one and two Liu Wen & Kristina Krivomazova by Aneta Bartos, Zoo Spring 2010. Ph three Valentina by Victoria Stevens, CITY Magazine. Ph four and five Tammy Stone by Amanda Lim, Sweet Air.


april, 14:th


Tänkte sitta en stund och pillra med lite foton. Kanske även lägger upp lite bilder på vad jag haft på mig under senaste tiden. Puss!

Tisdag


Har precis ätit pannkakor till middag. Skall snart försöka sova så att jag orkar upp imorgon klockan 4.15. Även om min nos fortfarande är snuvig som attan, så mår jag mycket bättre idag. Efter jobbet strosade jag runt i solen och kikade på alla sommarklädda glassätande människor. Och så köpte jag en majblomma av en jätte söt liten tjej. Jaja, nog struntprat. God natt! :)


See you by the red stones



Bilder från igår, söndag.

Nu har jag sovit en stund för att vakna upp lagom till Hollywoodfruar. Perfekt! Och imorgon hoppas jag på att vakna upp helt fullt frisk! Fast för tillfället ligger jag och nyser och har mig. Sov gott hörrni. Så ses vi imorgon!

VÅR/SOMMAR


Åå vad glad jag blir av vädret! Sol sol sol när man kikar ut. Typiskt att man måste jobba bara. Och typiskt också att jag gått och dragit på mig någon slags vårsnuva. Näsan bara rinner och jag känner att febern ligger och lurar runt hörnet. Så för mig blir det massor av citronvatten och glass resten av dagen..;) Ha en bra måndag!

Today's


Skor, Converse. Väska, present. Tröja, sjal och skinnjacka, H&M. Kavaj, Gina Tricot.

Söndag. Härliga söndag


Har varit en bra dag idag. Började dagen med att promenera längs Haga med Jossa. Vi fikade och pratade bebisar. Det är bara två veckor kvar tills hon skall trycka ut en söt liten unge. Sedan hämtade Johannes upp mig och vi åkte ut till Röda sten, för att sedan avsluta eftermiddagen med en pastamiddag i Linné. God kväll. Nu väntar Wipe out.

SÅDÄRJA!


Sådär ja, nu sticker jag vidare till Jossa. Hej så länge!

Resetips?


Ph: Greece last summer

Jag och Johannes försöker planera in en weekendresa i vår, men vi har ett litet problem.. Vi har inte den blekaste aning vart vi vill åka? Jag är inne på Italien eller Frankrike. Men vart? Det finns ju en miljon små pärlor i Europa. Har ni några resetips?

ChocolateCoffee@Vanilla



Igår var det inte vår. Det var sommar! Nä, kanske inte riktigt, men näst intill. Jag och Emelie spenderade några timmar på Café Vaniljs innergård. Underbart! Idag är det äntligen lördag! Som jag har längtat. Inte för att det händer något speciellt. Men ledighet och sol är ju bland det bästa som finns!

Har ni smakat den?


En ytterligare nyhet från Marabou. Limited Edition har ju tidigare bjudit på en sommar-choklad och en Vinter-choklad. Nu har Passion Limited Edition kommit, med smak av chili och passionsfrukt. Den kanske har funnits ett tag, vad vet jag, men dat var första gången jag såg den idag, och var ju såklart tvungen att köpa och provsmaka den. Men det var en besvikelse. Enligt mig var den inte alls god. Jag som annars älskar chilichoklad och jag älskar passionsfrukt. Borde varit en god kombo för min del. Men nej. Den får inte många stjärnor av mig.

Har ni smakat den? Vad tyckte ni?

Absolut härligt väder


Godmorgon Chokladboll! Nu skall jag kila ner till stan och möta Emelie. Later Aligator!

Today;Spring is grey


God morgon Hej hopp! Vad skönt att veckan är en kort vecka. Redan fredag imorgon. Skall man kanske ta och boka dessa förbaskade Alice i underlandet-biljetterna nu äntligen? Ja, så blir det nog. Bio i helgen. Nu bli det lite yoghurt för min mage. PUSS

God natt!


Nu är jag hemma från jobbet och skall snussa. God natt! Ph: Greece last summer.


You wanna take a cup of coffee with me?


Spring


Påsken är över och det är dags att fortsätta den helt vanliga arbetsveckan. Jag har sökt utbildning för hösten. Jag skall snart packa för att åka hem till mamma. Börjar jobbet klockan 15. Kommer hem sent. Ses imorgon hörrni!:)


Äntligen!


Äntligen har Coverse-vädret nått Sverige - Och Göteborg. Jag är så glad! Ett par låga svarta och ett par höga grå står i tur på inköpslistan. Tror jag. Ett par vita, röda och marinblå har jag redan. Vilken färg tycker ni är snyggast på Conversen i vår?

walk. with. me


På promenad

Påskafton/mat


Vi käkade väldigt gott hos min mamma innan vi åkte ut och firade påskafton riktigt ordentligt. Alla hade med sig lite smått och gott, och när man är 16 stycken så blir det en hel del smått och gott:) Vi var hemma hos oss och drack vin och hade trevligt. Vi gick vidare till en annan vän, där var det mer dunkadunka, så vi stack till en födelsedagsfest! Nu är det dags för lite frukt och kaffe här, och sedan blir det brunch hos Johannes föräldrar. Ha en bra dag i solen!

Vårpromenad!


Jag och Johannes her precis kommit hem från en underbar vårpromenad i Linné och Majorna. Solen lyste i ögonen och vi svettades ute för första gången på flera månader. Huuh, hur härligt? :) Underbart! Nu skall vi äta påsklunch här hos mamma! Glad påsk!

Jag kan också


Igår var det jag som stod för matlagningen. Och man kan väl säga att jag tog vad som fanns i frysen/kylen. Det blev en väldigt god laxpasta med bacon, majs, grädde, vitlök och persilja.

Idag är det ju påskafton, så det blir först lite påsklunch hos min mamma. Sedan åker vi hem och träffar våra vänner och har förhoppningsvis en riktigt trevlig kväll med lite smått och gott. HEJ!

GLAD PÅSK!


Perfect



Nu har jag ätit mig äcklig på godis från ett av de störta påskäggen. Igår firade vi Malin som fyllt 25. Det firade vi med tapas på Mañana. Supergod mat och gott sällskap. Alldeles perfekt skärtorsdag!

RSS 2.0