Vita jeans

Outfit från i fredags: White jeans - Gina Tricot, Blue shirt - H&M, Heels - Åhlens, Jacket - BikBok, Bag - Zara, Sunnies - Lindex
 
Valborg idag. Skall försöka plugga lite innan träning, dusch, lunch, måla naglar och fixa iordning mig för kvällen. Jag, Johannes, Johanna och hennes kille skall ut och käka. Såå mysigt! Men först: plugga plugga plugga. Gaah, igår svor jag hela dagen över skiten. Men bara en månad kvar nu. Sen är jag äntligen tillbaka på mitt gamla kära Posten. Trodde aldrig att jag skulle säga det, men saknar att röra på mig och vara ute. Men jag saknar det nog mest för att jag är så sjukt trött på skolan nu. Skulle kunna tänka mig att jobba med vad som helst för tillfället.. Byta? Någon? Kanske någon som kan WordPress, för det är vad jag sitter och sliter mitt hår över.. 

WE ❤ IT

Några inspirationsbilder från ett av mina We heart it-kollage. Kolla in hela kollaget HÄR!

SUNNY DAY


WASHED OUT

Gold rings, belt and top - H&M, Faux leather jacket - BikBok, Jeans - Gina Tricot, Sneakers - Nike (Air Max 90')
 
Hittade dem här jeansen med en lite uttvättad tvättning, i garderoben här om dagen. Hade helt glömt bort att jag köpt dem. Tror jag köpte dem för något år sedan, men har bara använt dem ett par gånger. Sjukt stretchiga och sköna. Köpte ett nytt ljusblått nagellack på Gina Tricot när jag var i stan sist. Ser nästan vitt ut här, men det är ljusblått och perfekt till våren. 

INSTAGRAM MOMENTS

@elenoreeklind
 
1. Tulpaner vid Kungsportsplatsen 2. Tiptop efter en heldag på stan med Johanna & Karin 3. Ljuslila naglar
4. Lunch på Pasta etc med Johanna & Karin 5. TBT från Kroatien 6. Ljuslila naglar och Nike Air Max medan jag och Johannes käkar glass i kvällssolen
7. Jag och bestie på stan 8. Påskliljor 9. Från Micaels 30-årsfest

burgersson

Igår blev det veggie-burgare i solen på Burgersson.

BLUE & WHITE

Igår såg jag ut såhär när vi tog en aw på Ritz.

I brist på annat...

...så lägger jag ut två gamla bilder. Ha en bra fredag! 

PÅSKAFTON THROUGH MY PHONE

Påskafton och påskdagen spenderade vi på Björkö. Jag, Johannes, Charlotte och Tobbe åkte ut på förmiddagen på påskafton, och satt i trädgården hela dagen. Det var sååååå skönt. Sol, värme och öl. Fram mot eftermiddagen käkade vi kräftor och flyttade upp till balkongen för spel i solnedgången. Sedan blev det fest till in på småtimmarna. 
 
Hela påskdagen låg vi i trädgården och solade, tog det lugnt, käkade middag med Johannes familj och gick till Seaside för en öl, innan det var dags att åka hem. Det var en helt perfekt påsk! 

THURSDAY


LET'S EAT SOME WIENERBRÖD

Nu är det dags för en paus i onsdagen. Att det redan är onsdag! Blir både stressad och glad av det. Stressad för att jag känner att jag behöver tid till examensarbetet (och jag jobbar ju inte med det på helger). Glad för att det nästan snart är helg igen (och för att det är Greys Anatomi ikväll). ;) Dock jobbar jag söndag, så det blir en kort helg för min del. Nä, nu blir det wienerbröd och kaffe. Nom nom nom.

In this moment, I should study...

Sitter och pluggar men vill bara gå ut i vårvädret och göra allt annat än att plugga. 

Långfredagen

Långfredagen spenderade vi hos min mamma tillsammans med min mormor, moster och hennes man. Vi åt världens godaste lammracks och hade en väldigt trevlig dag. Vid sju-tiden var vi bjudna på 30-årsfest. Och vad kul vi hade! Det bjöds på halv special och pucko (sjukt gott, smart och kul), mojitos halva natten, frågesport om födelsedagsbarnet (som jag och min kompanjon vann(!) Woho!) och gott sällskap av massor av nya människor. Perfekt långfredag.

WE ❤ IT

 
Bilder från We Heart It och mitt inspirations-kollage. Kolla in fler bilder eller följ mina kollage HÄR! 

Skärtorsdagen

Skärtorsdagen spenderades med min fina vän Johanna. Vi promenerade, letade efter Clarion Hotel Posts guldägg, åt lunch på Spice och hängde hemma i hennes soffa. Skön ledig tordag helt enkelt. 

Chandelier

This song pretty much describe how I really feel at the moment. Love the song. Hate the feeling.

INSTAGRAM MOMENTS

@elenoreeklind
 
1. #selfie 2. Äppelpaj och kaffe på Jacobs café 3. Jordgubbs/hallonsmoothie 
4. Johanna och jag innan Lounge 5. Köpa glass och choklad 6. Fick fina tulpaner som står på soffbordet
7. Outfit - all black and Nikes 8. TBT från Italien 9. Nike Air Max Thea

Dark Paradise

 
 
Kan inte sluta lyssna.

HOME SWEET HOME

 
På vardagsrumsbordet just nu.. 

RASPBERRY/STRAWBERRY SMOOTHIE

Varje år säger jag till mig själv att jag skall träna för beach 2014, 2013, 2012, 2011, ja osv. Och varje år glömmer jag bort hur snabbt sommaren faktiskt kommer. Helt plötsligt står man där och provar bikinis och inser att sommaren redan är här. Och har man tränat? Nääähej.
 
Hinner man komma i form till sommaren tro? Jag var ute och sprang idag iallafall. Gjorde smoothie med hallon, jordgubbar och havtorn efter det. Bra start här :)

Can you tell how I really feel ?

Att göra ett examensarbete kunde inte komma vid en sämre tidpunkt. Jag känner ingen inspiration och jag har så många timmar att bara sitta och fundera och tänka och spekulera på. Och det är det sista jag vill göra just nu. Jag behöver plugga och vill inget annat än att bara överösa mig med jobb, så att jag inte har tid att tänka så mycket, men det är sjukt svårt att ta sig i kragen. Så mycket jag vill men det är så svårt. Jag vill ut och resa. Vill inte vara kvar i lilla Göteborg. Jag vill ha barn, men inte nu, och det stressar mig. Jag vill bo i en stor fin lägenhet, men har inte råd att köpa och i Göteborg finns ju inget att hyra. Jag vill ha ett roligt jobb och tjäna massor av pengar, men jag har ingen aning vad jag vill göra. Jag vill inte plugga mer och det känns lite som att jag pluggat två år i onödan. Ja, förlåt att jag klagar, men jag blir så stressad över framtiden och ovissheten.

...


Is it friday yet?

Så känner jag redan. Och det är bara måndag. Pjuh, men den här veckan är väl ganska kort iallafall, eftersom det är påsk..? Livet är allt bra komplicerat. Jag har haft en riktigt rolig helg. Ja, dagarna kanske inte varit så roliga då vi mest legat helt utslagna av trötthet. Men kvällarna och nätterna har varit väldigt festliga. Kanske lite fööör festliga. Igår låg jag och Johanna i soffan hela dagen och skrattade och grät, om vart annat. Vi gick bara ut för att köpa thaimat. Det var både den värsta och den bästa dagen på länge. Värsta för att vi grät över allt och inget, hade framtidsångest och var trötta som få. Bästa för att det var så skönt att bara lätta på sina känslor som man bär på, och inte tänka på något speciellt. Samtidigt som vi båda kände oss lite nere så kunde vi ändå skratta väldigt mycket. Tack för att jag har dig som vän, bestie! Allt i livet kan inte alltid vara bra. Men man får tänka att det bara blir bättre när man är nere på botten. Jag har inte mått så bra på sista tiden, och det beror på massor av saker. Mest över olika känslor som jag har inombords som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Jag vill inte att ni skall oroa er, det är bara så här livet är ibland. Ibland mår man så himla bra, men just nu känner jag mig vilsen på något sätt. Men håll ut, jag kommer tillbaka! Love

STRAWBERRIES

Lunch: Bananplättar med jordgubbar. Idag har jag en sån rolig dag med plugg, tvätt och jobb på schemat. Suck.

INSTAGRAM MOMENTS

@elenoreeklind
 
1. Körsbärsträd 2. Emelie & jag 3. Bananpannkakor 4. Nikes 5. Körsbärsträd 6. Me 7. Blåa naglar (Make Up Store) 8. Johanna & jag  
9. Mörkröda naglar (Essie - A List)

GLAD FREDAG


BANANA PANCAKES

1/2 dl havregryn, 2 ägg och 1/2 banan. Mixa med stavmixern. Stek i lite kokosolja. Toppa med hallon, kanel, lite honung och andra halvan av bananen.

Jag vet att alla vid det här laget någon gång har lagat bananpannkakor och att ni vet hur man gör. Men jag tycker att det är så gott och nyttigt att jag gör det flera gånger i veckan. Därför får dem även lite utrymme här på bloggen.. :)

MORNING

Sitter med sprängande migrän och funderar på om jag skall ta en Treo eller härda ut. Har märkt att avslappning hjälper men då kommer jag att somna och det har jag inte tid med. :) Sitter nämligen och försöker arbeta på med examensarbetet. Det är svårt att ha disciplinen till att sitta ca 8 timmar per dag. (Jag gör det inte). Men jag börjar iallafall se ljuset nu. 1 1/2 månad kvar. 

WHITE & PERFECT

Perfect heels. Perfect iphone case. Perfect pants. And perfect leather jacket. 
 
Klackarna är från Angelica Blicks egna kollektion för BikBok och ser väldigt fina ut. Dock vet jag hur lätt jag tröttnar på sådant som inte är typ enfärgat. Vad tror ni? Kommer ni att köpa något från Angelicas kollektion? 
 
Sedan är jag ju på ständig jakt på den perfekta skinnjackan, och av det jag ser på Lisa Olssons bild så ser den riktigt fin ut. Och byxorna! L.O.V.E ! Är även på jakt efter ett snyggt mobilskal till min iphone 5s. Nästan omöjligt. Några tips?
 
Photo 1 - Angelica Blick | Photo 2 - Lisa Olsson

CHERRY BLOSSOMS

Har helt missat att körsbärsträden slagit ut. Men på vägen hem igår såg jag det här fina trädet. Det var jättestort och helt fullt med vackra blommor. Underbara vår!

PAD THAI

Idag träffade jag upp min bästa Johanna för en lunch och för att bara hänga och ta det lugnt tillsammans hela dagen. Vi promenerade runt i Linné och sedan åkte vi hem till hennes mamma och fikade. Så mysig dag!

VACKRA BLOMSTER & TING

 
Bor ni i Göteborg? Är ni i närheten av Linné någon gång? Då tycker jag att ni skall besöka nyöppnade VACKRA Blomster & Ting på Övre Husargatan 21A. De har massor av fina krukor, småinredning, blommor och växter.
 

SOME YELLOW

På köksbordet...

Time for work



Igår var vi på överraskningsfest för Jonathan som fyllde 30! Det var väldigt lyckat och trevligt, och det bjöds på sjukt god mat. Men nu är det dags för jobb. 

INSTAGRAM MOMENTS

@elenoreeklind
 
1. Jag, på överraskningsfest för Jonathan. 2. Promenad bland vårblommor i Nike Air Max Thea.
3. Nya posters upphängda i sovrummet. 4. Lördagsfrukost. 
5. Nybakat surdegsbröd hos Alvar & Ivar. 6. #selfie 7. Liten AW med Charlotte. 8. Fick finbesök av mina två favoritungar.
9. Överraskningsfest för Jonathan som fyller 30. Grattis! 

LUNCH

Kaffe och surdegsbröd med avokado, cream cheese och örtsalt. Perfection. 

FÄRSKT BRÖD

Färskt surdegsbröd med nötter, russun, fikon och aprikoser i till frukost. Det är från surdegsbageriet Alvar & Ivar, som ligger runt hörnan. Nom nom, och så yoghurt med valnötter och honung, kaffe och hemmagjord juice på apelsin, morot, ingefära och rödbeta (för att rensa kroppen). 

BLACK - WHITE - BROWN

 
Skor - Nike Air Max Thea | Byxor - Mango | Jacka - Bik Bok | Tröja - Lindex | Ryggsäck - Monki | Halsduk - H&M | Solglasögon - Lindex

TEXAS LONGHORN

Igår tog vi en spontan middag på Texas Longhorn, på Linnégatan. Jag testade Fajitas med biff för första gången. Och det var sjukt gott! 

Bästa stunden på dagen

Bästa stunden på dagen när man pluggar är där kring lunch, när jag kokar kaffe och gör två goda mackor, och kanske även har en kexchoklad hemma. Det är så gott. Och mysigt. Koppla bort skolan en stund och bara klicka runt bland olika bloggar och hitta inspiration. 
 
Idag har vi haft handladning inför projektarbetet. Och om en stund kommer Jossa hit med barnen för en liten lekpaus. 

ALVAR & IVAR SURDEGSBAGERI


Tog en paus i livet och gick och köpte en frukt- och nötfralla och en kardemummabulle på surdegsbageriet Alvar & ivar. Nu skall jag sticka iväg till stan en sväng och försöka njuta lite av det soliga vårvädret innan projektarbetet tar fart på riktigt. 

FINALLY

Äntligen har vi orkat åka och köpa ramar till mina posters (Yoko Ono från Moderna museet) som legat och väntat i ett skåp i några månader. Köpte nämligen grå ramar först, vilket jag inte riktigt var nöjd med. Skall även byta ut sängbord och lampor så de matchar ramarna. Tänkte mig vägglampor och kanske äppellådor på hjul, eller pallar som sängbord. Dock blir jag galen när det blir dammigt, så jag har lust och köpa sängbord som har förvaring som man kan stänga in på något sätt. Är så mycket jag vill göra som inte innefattar skolan just nu. 

RSS 2.0