HELLO VARBERG...

...Och Hello Bloggen!
Idag har vi alltså varit i Varberg över dagen allihopa. Jättemysigt. Vill dit igen. Jättemysig stad. Men idag var vi på FunCity. Mest för Elliots skull. Men de hade även ett jättekul äventyrsbad, där vi höll till några timmar. Låg och gassade i solstolarna och åkte livsfarliga vattenbanor och vattenrutchkanor. Skitkul och härligt med svalka när det var 110 grader ute. :D Hellyckad dag.


FunCity - Visst skriker det VUXEN om det hela..? ;)


Vart skall vi? Fram med kartan ! Mot badet !


Nehe, först skulle Elliot köra bil...




Och jag tvingade med J i en annan attraktion... :D Superkul..


Ääääntligen. Best in the City...


Jag...


...och Älsk och jag

Nu skall jag hoppa in i duschen. HejHopp.
/Ell


FAVORITER I REPRIS

Mina favoritkillar brevid varandra och offer för min kamera-attack. Bildspel. Har hur många supersöta foton som helst. PUSS. Johannes råkar ha en kaka i munnen på alla foton, och Elliot ville inte ha någon kaka, Han ville ha russin. Haha. Söt! Vem vill inte ha en kaka? Vilken unge vill hellre ha några russin? Sööt.









Elliot älskar kameran. Han är ett riktigt liten charmtroll. Vårt lilla charmtroll.


Imorgon skall vi alla, (Tom, Camilla & Elliot, Johannes föräldrar och jag & johannes) åka till Varberg. Gå till FunCity. Haha, med vattenrutchbanor och karuseller och allt. Så imorgon kommer jag att vara barnslig hela dagen.

Ha det bra. Och sov gotti. /Ell


HANDLING

 
Idag har jag och Johannes vart i stan och kikat och storhandlat. Pjuuuh. Varför plockar man alltid i en mijon saker i kundvagnen. Jag hade skrivit en liten lista innan. HA HA rakt i mitt ansikte säger jag bara.. Hela kundvagnen blev proppfull istället. Men nu kommer vi inte svälta iallafall. Och jag älskar när det finns lite i kylskåpet och skafferiet.

Skara Sommarland

God morgon Bloggen!


Jag och Emelie pratade om att åka till Skara Sommarland. Bli barn igen för en dag och bara åka dessa stora ringar i vattenbanan. Sist jag var där var när vi gick i 5:an. 9 år sedan! Haha. Och ringarna var så roliga. Fast det är väl då som man skall åka dit. När man är liten. Men när det är så här varmt så man nästan tuppar av - helt perfekt att vara omringad av kalla pooler. Haha. :D Det var billigt också. Inträde 220 kr och maten mellan 39-99 kr och inget mer för att åka något..
Ja ja, vi får väl se hur det blir med den saken. Nu måste jag.. göra något. WOAWOA.

//Ell

VIETNAM?

I ett av mina första blogg-inlägg skrev jag om hur gärna jag ville resa till Maldiverna nästa gång. Bara ta det lugnt. Men det finns så många platser jag vill besöka. Olika platser för olika tillfällen. USA bara för att åå vad jag vill dit. New York, Las Vegas, Californien, Miami. Italien och Frankrike för kanske party, lyx, eller weekendresa. Nya Zeeland, Japan, Australien..o.s.v...Men när jag låg och kollade på Room Service förut, så var de i Vietnam, och det verkade så himla mysigt. Bara massa mopeder på gatorna, stora marknader där allt fanns... Det beror ju alltid på vad man vill göra och vad man vill få ut av sin resa. Om det är avkoppling, party eller utforskning...

Vietnam: 




Sitter och kollar på Plastikpensionärerna. What? Why?
Varför skall man göra ett ansiktslyft när man är 82 eller en bröstoperation när man är 74?
Galet.

//Ell

Blir så trött...


Jag blir tokig. Snart. På internet. Det trådlösa funkar bara på nedervåningen. Inte på övervåningen. Funderar snart på att skaffa internet som jag kan ha överallt. Nu när jag skall få en liten & lätt dator så kanske jag har med mig datorn mer också. Kan ju vara bra att kunna gå in på internet då. För vad annars gör man med en dator?

Fasiken vad jag är tired idag. Fattar inte varför. Men det är väl solen, värmen, för lite vatten och att man bara sov 3 1/2 timma igår natt.. Eller att jag sov för länge inatt kanske? Hm-skum?

Ha det bra. Pusspuss /Ell

Godmorgon Bloggen!

Godmorgon Bloggen!
Lite dålig i uppdateringen sista dagarna. Men jag har inte haft datorn med mig hemma i stan. Lämnade den hos J. Men nu är jag tillbaka hos min Älskboll. Och vi skall snart ut och till hans föräldrar och hjälpa dem att måla deras hus. Och sola lite :) Har vart ute vid havet med Em de två senaste dagarna. Och det var loooveely.



I lördags efter beachen, var det först sitta ett tag på balkongen och sedan full fart att fixa ordning oss. Jag och Em skulle till några vänner för lite förfest, spel och prat. Jätte trevligt. Träffade massa människor som jag inte träffat på megalänge. Alldeles för länge. Sedan ville de till RioRio. Hade aldrig vart där förut, så jag tänkte att det är ju värt att testa. Men inget för mig kan jag säga. Jag och Em stack till Lounge istället. Mycket bättre. :)

                                                                                            Emelie & Jag, RioRio


                                                    Vi fick en främling att göra "minen" också...



                                                                                          Em & Jag, Lounge(s)


                                                                                 Vi tröttnar aldrig på "minen"


Nu måste jag skynda mig, Älsk väntar och vi skall ut to the sun. :D
//Ell

SKYNDAAA!

Hej Bloggen !
Skall precis sticka iväg. Måste hinna packa lite grejor först bara. Skall in till stan, men kanske en sväng förbi en födelsedagsfest. Och jag har bråååttom. Vet inte vad jag skall packa, för jag vet inte hur länge jag skall vara borta. hum skum. Ha det gooddie.
Idag har vi legat på stranden några timmar, käkat glass och gjort en mumsa-sallad. :D

Min sallad...                                                                      ....och min man


HELDAG IGÅR OCH IDAG

HEJ HÅ BLOGGEN !
                                     
Längesedan. Men jag har haft fullt upp. Min mami kom ut jättetidigt igår till mig och J. Hon kom nästan och väckte oss ;) Hihi.

Hon skulle för första gången få möta Johannes föräldrar och bröder. Pirrigt och roligt. Så jag och mami har umgåtts hela gårdagen och så åkte hon hem för en stund sedan.

Vi promenerade och var nere och fikade hos Johannes mamsi & papsi. Det gick suveränt. Vad annars hade man förväntat sig.. Fast det var ändå första gången hon träffade dem och det har ändå gått snart 8 månader sedan vi blev tillsammans.

Sedan åt vi jättegod middag tillsammans allihopa, som hans ursöta farmor lagat. Hon är så rolig. :D Sedan bestämde J att allesammans skulle ner och festa och umgås på ett ställe nere vid vattnet, fram till småtimmarna. Och att mami skulle nana över hos vårat efter det. Stackars lilla mami var nog alldeles slut när klockan slog fyra och vi äntligen kunde blunda och snussa och snarka. :)

Men allt har varit jätte trevligt. Idag har vi vart på stranden hela dagen och solat, och käkat lunch innan mamma skulle vidare. Närmare bestämt Varberg. Skulle vart kul att hänga med dit. Men jag har bara sovit sedan klockan halv fyra. Har bara vart och köpt en Daimstrut som jag glufsade i mig. Kände mig lite hungrig efter nanandet. 
                                           
Ha det bra. Nu väntar jag på att min Älskling skall komma hem från träningen och pussa på mig.

//Ell


GRILLA GOTTI

Nu skall jag och Älsk snart ha grillkväll. Jättelångt bort. Hela 2 meter bort. Haha.. ;) Vi och grannarna och deras kompisar. Mysigt. MMM och jag är HUNGRY

Världens bästa pojkvän

DRESS AND HAGA

HEJ HOPP BLOGGEN! Och God Morgon!
Har precis ätit frukost i sängen och kollat några Sex and the city-avsnitt. MUMS
Igår hände inte så mycket. Var på stan med min mami, kollade några affärer och så gick vi i Haga. Och längs hela Haga-gatan (Eller som mamma tjatar på mig att det heter: Haga Nygata.. ja ja ja) Det är verkligen en mysig del av Göteborg. Sån där gammal gata med kullersten (inget för klackar med andra ord) och massor av second hand-butiker. Älskar sånt. Visst, mycket kan vara blä och blaha, men det är ändå kul. :D
Och så fick jag en klänning av Mami. Och hon köpte en likadan till sig själv. ;)


 Jag i min...                                           ....och Mami i sin :D

//Ell

GOD MORGON !

De håller på att fixa om altanen hos Johannes. Blåbyxorna är på och de bankar och har sig. Plankor flyger och verktygen är i högsta hugg. Så jag är hemma i stan ett tag, sålänge.. Så hoppas jag på att de är klara när jag åker ut nästa gång. ;)

Jag tar kort på rätt saker... ;)





ÅÅ jag känner så för att shoppa på nätet. :D

SHOES AND CHOCOLATE

ARE A GIRL'S BEST FRIENDS

Me Likie...
Shoes in chocolate...
M M M MUMS !
Undrar om de smälter om man har de på sig...? ;)

Det måste hända något snart...

Ja, det måste hända något i mitt liv snart. Dagarna bara går. Och jag består. Haha, va? Nä, men det känns som att jag snart blir officialy boring.. Det måste snart hända något. Men jag vet inte om Det det bara kan hända något, eller om man måste se till att det händer något. Jag tror på det sistnämnda, men jag önskar att det kunde vara det förstnämnda. Jag vill uppleva, leva, vara crazy, se nytt - nya ansikten, nya platser, nytt jobb, testa nya saker. Och så vill jag att det bara skall hända något - något kul, något oväntat !


Puss
//Ell

DET VAR ENKLARE NÄR MAN VAR LITEN

Jag måste bara skriva en sak. Jag vill inte klaga eller vara negativ eller ledsen. Men jag känner mig verkligen nere just nu. Har gjort det till och från, dels sedan min allra bästa vän flyttade till London och dels sedan jag sa upp mig från mitt jobb. Allt har verkligen känts piss. Det är inte så himla kul att sluta  skolan ändå. Man kommer ut i verkliga livet, utan att egentligen veta någonting. Man vet inte vad man vill göra. Plugga? Och inte ha några pengar. Eller jobba? Hur får man då ett jobb egentligen? Eller skall man resa? Passa på nu. Men jag vill inte resa bort från den människa som jag älskar och som jag lever för. Det är så svårt. Egen lägenhet? Har man råd med en om man pluggar? Hur hittar man en om man jobbar? ÅHH. Jag vet att det kommer bli bra så småningom. Men just nu känner jag bara FAAN. Varför handlar så mycket i livet om pengar. Det sägs ju att pengar inte gör en lyckligare, men med pengar kan man ju göra allt man gillar och då blir man väl lyckligare? Visst, pengar kan ju ALDRIG ersätta kärlek och familj och vänner, men med pengar kan man unna sig saker som man behöver, man kan glädja andra och det blir man ju glad över.


Det var mycket enklare när man var liten.


SLÄKT-INVASION

HEJ HEJ BLOGGEN!
Nu är hela Johannes släkt på besök ute på Björkö. Eller rättare sagt halva hans släkt, men det är måååånga. Och hans påhittiga moder jord planerade såklart en heldag häromdagen. Vi blev indelade i två lag, och gjorde olika sortes tävlingar hela dagen, fikade och åt grillat.
Och en av tävlingarna bestod av att alla fick två plastmuggar, som satt fast i ett snöre och med två små hål i varje. Dem satte man över huvudet, framför ögonen och, jag skojar inte, man såg typ ingenting, bara lite åt sidorna. Och med dem skulle vi springa och spela fotboll. Jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Jag gick som en mumie, och alla såg så roliga ut och ni skulle sett så fort någon fick bollen och skulle sparka, så tog dem verkligen i, men missade hela tiden. HAHA. I die. Sparkade allt vad dem hade i luften alltså... :D
OOHJ Det va kul..


Puss
//Ell

20 ÅR

God morgon!

Om precis 1 månad, fyller jag 20 år. Och jag som ser ut som 12.. HAHA.. Neh, men inte som 20 iallafall.. ;)

Igår bestämde jag och min Baby oss äntligen för att gå ut och äta tillsammans. Och det skall vi göra mycket oftare, för fy vad mysigt det är. :) (Ell love!) Vi satt på en mysig resturang på Linnégatan. Och innan dess så köpte vi en skinnjacka (supersnygg) till Johannes, och så fick jag ett par klackar av Älskling :) (Ell happy) Han gillade dem och ville se mig i dem. :) Thanks Babe!
                                                               

Måndags-party

Jag och Emelie hade inte bara roligt med kameran i förrgår, utan vi gjorde också otroliga drinkar. Jag och J hade ju lite party i måndags. Bjöd hem lite vänner, blandade drinkar, grillade och satt uppe hela natten :)




IGÅR: Jag och Emelie hade roligt





LOUNGE(S)


Jag & Anna.
Yesterday

PARTY TONIGHT

GOD NATT !

Kom precis hem från en kväll av fest fest fest. Först mat (kycklingsallad, nachos, guacamole, salsa) och drink på Vasastan och sedan blev det Lounge för mig, Sara (Grus) och Anna(-panni). Jätte trevligt. Jag behövde verkligen komma ut lite. Det var allt för längesedan. Kvällens outfit blev denna. Kjol med stjärnor, strumpbyxor, höga klackar, linne och jacka.
God natt. Skatt. Måste sleepa nu. :) -Lägger in lite bilder imon. Orkar inte nu. MUUUUST SLEEP. NOW! ;)
Puss
//Ell

IDAG PÅ STAN


Skjorta/klänning: Gina Tricot

Vad härligt väder det blev ändå. Det som stod att det skulle regna.. Fnyyys. Det är ju 100 grader och sol. :D Skepp å hoj! ;)
Ikväll skall jag möta några vänner för en liten matbit och några glas, på stan. :)

Puss/Ell


GODIS MORGON

GOD MORGON !

Hej alla Pigga. Jag är väldigt utvilad. Skööönt. Gick inte med ut igår, utan jag nöjde mig med trevligt sällskap fram till midnatt. Då gick de andra ut, men om man skall festa både idag och på måndag så kändes det bäst att låta bli utgång igår.  Och jag gjorde helt rätt kan jag säga. Känns så himla skönt att vakna upp pigg och o-bakis. :) Gossi.


Fick det här söta mms:et igår av Älsk. :) :)

Nu måste jag bestämma mig om jag skall färga håret - eller inte - eller skall jag det ? Hm?
Ha det gooddie! //Ell

ROSA OCH PARTY

Hej Bloggen!

Float away är på. Skall snart iväg på fest? förfest?...Nåt kul iallafall, med vänner och nya ansikten. :) Vart en ganska slappardag idag, för mig och Emelie, - Har ringt och beställt tid hos bilskolan, beställt tårta och gjort ingenting, tills jag fick för mig att jag MÅÅÅSTE köpa hårfärg. Så jag och Emelie svängde ner en liten sväng på stan :) Igår köpte jag ju lite rosa:

Jag skall börja känna mig viktig och använda en kalender. :)


Vi är på väg till stan och jag blev lite ego... ;)

Ha en bra kväll! PussKram
/Ell

LÅNGT BY VS


Snygga långa från VS

IDAG PÅ MIG

                                    
Jag rotade lite i garderoben och hittade den här. Aldrig använt, så nån gång borde ju bli den första.. ;)

IDAG ON TOWN

Hej Bloggen!
Idag har jag sovit ut, tagit det lugnt hela morgonen och efter jag fixat ordning mig åkte jag ner en sväng på stan och mötte två vänner. Vi fikade och åt, och sprang i alla affärer. Men jag köpte bara en almanacka och ett kollegieblock. (Both in pink)
Nu har jag precis färgat Emelies hår :) Efter att vi suttit på balkongen i solen men invirade i filtar, med vin och vindruvor (passande va?!) ;) Och så har vi ätit räkor och kexchoklad. MUMS. Men sen började det regna så nu har vi Sex and the the city-kväll. :D Woho.
Ha en god kväll och sov gosigt.
/Ell


SHOPPING-FROSSA


Har inget speciellt att göra just nu, för de två saker jag hade planerat idag, glömde jag att göra.. haha typiskt.. Så jag sitter och kollar olika klädbutiker på internet. Och OH MY GOD vad mycket snyggt det finns. På alla möjliga sidor.. Dumt tycker jag bara att nästan alla är från USA. Vill verkligen inte betala flera tusen i tull flera gånger om. Dessa snygga klackar är från Steve Madden.

BABYDOLL

Kom preeecis hem från en joggingrunda. De där träningsbyxorna som jag köpte för flera månader sedan har äntligen blivit använda några gånger nu. Det är så himla härligt uppfriskande att vara ute och springa/jogga/gå i friska luften. Jag drar mig alltid för att göra det, men när jag väl kommer tilbaka från joggingslingan, tagit en dusch och bara slappnar av så är det så jäkla gött.

Så nu funderar jag på att sätta mig en stund på balkongen i solen med ett glas... någonting.. ;)

Hittade ett sött Babydoll-set också, och en massa snygga klänningar & skor på Victoria's secret:


JOBB- SÖK SÖK SÖK

Hej alla mina Änglar.

Idag har jag varit riktigt duktig. Tycker jag själv. :D Jag har inte bara målat ett skrivbord helt själv. Jag har också sökt en massa jobb. -Jobb jobb jobb. Ja blir man inte galen på det? Men jag vill verkligen jobba nu känner jag. Det har gått ungefär en månad för länge nu. Till en början var det ju bara gött. Att vara ledig / (arbetslös) och kunna spendera dagarna med att göra precis vad man ville. Men nu börjar det bli riktigt långtråkigt. Pjuuh. Borde kanske passa på att gå ut och springa men men...? Jag skall iallafall ta mig själv i kragen och dra mitt lata arsle till stan så snart som möjligt och söka jobb på det sättet istället. Så fort jag får en dag ledig så SKALL jag, vare sig jag har lust eller ej. :) Bra va?!

                                                                                               Photo: Anne Geddes
Ha det bra! Love
/Ell

GOTTEN-MORGEN

Jag vill ha maaaaaat. Kom precis på att jag glömde handla mat igår när jag var och handlade. Min kära mami är ju nämligen i Nice och gottar sig i solen. Jag är såååå avis, så det finns inte. Franska Rivieran är en av mina drömmar. Skall nog åka dit nästa gång. Fast det får nog bli next summer. :)

God morgon förresten;)

Idag skall jag måla ett skrivbord. Haha. Fast jag borde vara nere på stan och leta jobb, I know. Men det verkar så jobbigt. Men jag skall ta tag i det ! Snart... Det regnar ju lite idag...

Ha det gooddie idag
/Ell

Photo: Kate Moss

BOOORING TODAY :)

HOLA !

Jag har verkligen INGENTING vettigt att skriva just nu. Är helt tom, men full av kaffe och kexad choklad :)
Har inte gjort mer än massa tråkiga, med ibland nödvändiga saker idag. Varit ute och sprungit, handlat mat och annat onödigt, städat, packat ner massa gamla kläder och saker i källaren, ringt bilskolan.

Ibland behövs det göras med. Jag har tillochmed lagat ihop lite mat idag. Grymt. Haha. Pastan var iochförsig redan klar. Det enda jag gjorde var att lägga på sallad, gurka, parmesan, bönor och ärtor och kryddor. Haha, anyway, annars brukar jag bara värma färdiga saker. enkelt bekvämt och inte alls bra. haha, jag måste börja lära mig att orka laga mat.

Snart kommer Älsk hit och vi skall åka och hämta hans TV, den har varit sönder. Men nu är den hel igen! :) Och starka jag mååååste vara med och bära. ;)


Kram /Ell

ADRIANA LIMA I SNYGGT




Adriana Lima i grymt snygga klackar och klänning.




kyssjohanna


Hos kyssjohanna.se finns verkligen många söta smycken.
Synd bara att jag nästan aldrig använder några smycken.
Annars skulle jag köpt dem på kyssjohanna.se. Verkligen
mycket fint där. Detta flätade armband kostar 160kr.

HELGEN

Hej Gooddiesar..
I lördags var det som sagt Björködagen a.k.a PARTY ! ;) haha. Vi solade hela förmiddagen, sedan kollade vi tjejor (och massa fler) på våra Älsklingar när de spelade fotbollsmatch. Björkö och Öckerö var i final och fotbollsfruarna hejjade fram Björkö till vinnare ! YEEEY.. ;) Fast det var mest alla andra som hejjade. Vi satt mest och åt jordgubbar, popcorn och drack champagne.. Haha..;)  Sedan var jag nästan tvungen å springa hem för att fixa ordning mig innan det var dags nästa stopp, som var förfest med pizza och vin hos en av fotbollsfruarnas föräldrar. MUMS. Va gott. HIII.. :D Sedan var det fest vid hamnen. Och I love you Älsk!


Söndagen bestod inte av lika mycket party. Det var sängen, pizza, ostbågar, fanta, film, och Sex and the city.

Guu, Idag vet jag inte vad jag skall göra, det är så fint väder men jag vet inte om jag har nån lust att gå ner till stranden själv... Ja ja, får se vad som händer. :) WIIIE.

Ha det gooddie-gooddie. /Ell

PARTY

Hej och God morgon Babes!

Har varit utan dator några dagar nu, (Livet går under.. haha) Nä, men åkte ut till Älsk i onsdags. Skulle ju ut med alla kollegor från dagiset. Käka räkmackor och dricka vin och lyssna på nåt live.. Och det var sålängesedan jag träffade J, så det var supermysigt att komma hem till min sovande snuttebabe. Haha. Vi hade jättetrevligt, alla fröknar, och jag då, med alla räkor.. haha..



Resten av dagarna här har vi bara solat och legat och gottat oss vid havet. Mums. Har varit huuur härligt väder som helst. Men som sagt utan dator, Tog inte med min ut,.. Typiskt att jag var så lat.. Haha

Idag skall jag faktiskt åka båt med tjejorna (också kallade fotbollsfruarna,, haha). Vi skall över till Öckerö och se våra stjärnor spela final i nån cup. (Tur att det är sol) Sedan skall vi tilbaka för lite förfest och mat och dricka. Det skall bli party ikväll nere vid hamnen. TJOHO! Haha.

Ha det bra idag allihopa.
/ell

SOLSOLSOLA

HEJ !

Har varit ute i solen och ätit picknick och försökt få några strålar på min rygg också, som hittills har fått vara utan sol hela sommaren. Jag och Johanna köpte gottis-fika och låg och solade utanför henne. Så nu kom jag precis hem och måste skynda mig lite. Insåg inte att jag snart måste åka om jag skall hinna till räkor och vin ute på Björkö. Mysigt.

Idag skall Johanna åka tillbaka till "dumma" London ! Fy, vad ledsen jag kaommer vara. Har varit så himla kul att träffa henne och att det iallafall för några dagar varit som det alltid varit. GONNA MISS JOH !  -Have a safe flight !


SPRING

                           
Nu har jag ätit upp mammas goda hemmagjorda pizza och en kexchoklad.
Nu mår jag illa av mätthet. Haha. Men jag var faktiskt ute och sprang förut.
Deeet var längesedan kan jag säga. Men vad skönt det kändes. Jag behövde
bara komma ut lite och röra mig, tänka och ha lite tid bara för mig själv.

MISS JOHANNA

GOD MORGON !

TODAY I'M HAPPY ! ELL IS HAPPY ! HAPPY ! HAPPY ! WIIIEE :D
Igår träffade jag min allra bästa vän Johanna, som jag inte träffat eller pratat med på evigheter, eftersom hon bor i London nuförtiden. Och det var så underbart att vara hemma hos familjen Bengtsson igen, för det är som mitt andra hem. Loves it. Jag saknar det. Jag saknar Dig Johanna! MOOOOOVE HOME !!
Tårta blev det igår också - supergod som vanligt. Och tack för det goda kaffat Karin ;)


Ha en bra dag idag!
Puss/Ell

RSS 2.0