Today


Later on Babes! Nu skall vi åka till stan och jag hoppas på nya skor, nytt linne och ny BH. Och så en mors dag-present såklart. För ni har väl inte glömt bort att det är mors dag imorgon?

Marabou Sommar Limited Edition




Jag och Jennifer inspirerades av det extremt fina vädret igår. Så vi tog våra cyklar och cyklade hem till henne efter jobbet igår. Köpte med oss lite gott. Och öppnade en flaska bubbel på hennes balkong, som mer är som en altan för den är ju enorm. Vi hade en riktigt trevlig kväll i solen. Måste göras om snart!

Uppmärksamma även vad vi hittade när vi var och handlade: Marabou Sommar Limited Edition, med jordgubbsbitar i. Den var bland de godare Marabou chokladkakor jag smakat! (Och jag har smakat dem allihop) Så om ni inte smakat den än. Smaka den!

Idag skall jag till stan och se om jag kan hitta några fynd, och ikväll skall jag på Saras inflyttningsfest. Det här kan bli en riktigt bra dag! Later Lovers!

Teer med funktion


Har köpt te från Dr Stuart's . De har massvis med olika teer. Jag var nyfiken på deras funktional teas, så jag köpte ett mix-paket som innehöll Slim Plus, Skin Purify och Detox. Detox skall tydligen rena kroppen från gifter, det fanns t.o.m. liver detox som tydligen skall rensa levern från gifter. Kanske är bra dagen efter man varit ute och slirat ;) Tror vi på det här tro? Jag skall iallafall testa. Nu skall jag återgå till min kväll med Johannes som snart kommer att avslutas med Oskyldigt dömd.

Kommer den användas i sommar tro?


Sitter i fotbad. Fötter får alldeles för lite uppmärksamhet. Nu skall de få en hel-makeover. Har ätit lite glass och ett äpple. Att jag ens orkar äta något när jag kommer hem, när jag äter som en hel armé under dagen. America's next best dance crew råkade stå på nu när jag satte mig i soffan. Fy fasiken säger jag bara. Vad grymma de är! Har aldrig sett det förr. Så..! Nu skall solhatten upp på hyllan och min uppmärksamhet skall riktas mot mina små fötter. Later!

SUSHI

Jag har aldrig testat sushi (I KNOW) Men jag är väldigt sugen på att provsmaka det snart. Lax och räkor kan väl inte vara så farligt? För aldrig att jag käkar någon annan rå fisk. Kan man inte få rökt lax? ;) Men vad jag även varit sugen på att pröva, är att göra egen susi. Verkar som en rolig tjejkväll. Göra sushi tillsammans, till ett glas vin. Ja, är sushi gott? Och är det någon som prövat att göra egen sushi?



Receptet har ni här, eller så kan ni läsa det här blogginlägget, som kanske beskriver bättre hur man gör.
1.  2.

These summerdays

Hej och hopp! Kom hem för en stund sedan. Fick mött Johanna idag. (Dagen är räddad!) ;) Vi hann med en fika på Espresso House, innan vi var tvugna att rusa åt var sitt håll. Hann även med att köpa en solhatt. Haha, såg framför mig att jag skall ligga på stranden med en bok, klädd i bikini, solhatt och solbrillor. Men hur ofta gör jag det? Jaja, nu är den köpt. För 79 kronor på H&M. Nu är det nog dags att stänga datorn, för att istället få min skönhetssömn.. Good night!

Photo: lundlund, Katarina Håkansson. Photographer: Marcus Ohlsson

Good morning sunshine

Idag är det en helt annan dag än igår. Eller ja, det är ju klart det är. Men idag är det sol, och idag åker jag in till stan istället. Idag träffar jag Joh istället, och idag mår jag mycket bättre. Nu skall jag kila iväg till jobbet. Later!

Bild med de helt rätta jeansen, helt rätta tröjan och helt rätta klackarna, lånad från topshop.com

Everybody likes avokado


Kvällsmacka. Med cream cheese, avokado, örtsalt och skinka. Johannes kommer hem om en stund. Vänner är på i bakgrunden, men jag tror jag somnar vilken sekund som helst. So, nighti-nighti.

The night is getting better


Now I feel so much better! För jag har fått prata med min bästis, på det där sättet som vi brukade prata. Innan hon flyttade till London. Jag mådde skit innan, med huvudvärk, illamående, yrsel och trötthet. Trött är jag fortfarande, men det andra släppte. Skall kolla klart på The Hills, göra mig en kopp te och en smögås med avokado. Sedan blir det nog sängen för mig. Bye! Later! Love!


LEJON POP

Smakade på dessa Lion Pop Choco igår på vägen hem från Maxi. En påse full av goda choklad...-smaskens-någonting. M M M. Förbannat goda var dem! För vi måste ju alltid ha någonting i bilen, när vi åker hem från affären, så det var ingen mening med min gym-vistelse igår inte.. haha. Köpte även med oss cashewnötter och en Lindt Exellance som vi inte hade testat; roasted almond. Idag tänkte jag åka en sväng till stan, men jäklar vad det började regna, så jag vet inte vad jag vill göra längre. Ber nog Johannes skjutsa mig;) Behöver nämligen gå till apoteket och så vill jag köpa en solhatt (don't know why, när jag tittar ut i detta vädret) Och så är ju JOHANNA i Sverige. Vill ju träffa henne såklart! Fast det finns ju en dag imorgon också. Så vi får väl se om jag orkar mig ut i ösregnet.. later. E.






Good morning. Good night.

Photographer: Pelle Bergström

Jävlar. Nu börjar jag äntligen känna mig som en människa igen... Fan vad mycket folk det kom hit igår kväll. Jag som trodde att vi skulle vara 4 par som skulle dricka lite vin och spela spel. Men icke. Det slutade med att det var proppfullt både inne och ute på altanen. Tja, men det var faktiskt riktigt kul och så skönt att bara släppa loss. Vi var ju ändå hemma hos oss menar jag. Idag är det bara soffan och tv:n som är mina bästa vänner, och så min kära b-friend som lagar mat till mig :) Nu blir det taco-paj. Later!

grill grill grill



Det här åt vi igår kväll. Underbart gott med grillat. Grillat kött, grillad ananas, grillad sparris, potatisgratäng och sallad.

Vid tre idag, spelar Johannes match. Jag själv har en helt ledig dag, där jag kan göra precis vad som faller mig in. Så vi får se... Jag vet inte själv än, vad jag skall göra. Men vi ses sen! E.

Begravningen är över





Hej! Nu ser det väl ut som om jag bara har haft det gott idag. Men icke! Jag har varit på begravning. Johannes mormor har gått bort. Det är aldrig roligt att gå på begravning. Usch vad sorgligt det har varit, men det var en vacker begravning. Jag tycker inte om att gå på begravningar. Det är så hemskt. Jag tycker inte om när det är så mycket gråt.

Men efteråt så gick vi alla tjugofem till Sjömagasinet för en trerätters lunch. Något som de valde istället för landgång+kaffe som annars brukar vara tradition efter begravningar. Och detta var verkligen en bra rekomendation från begravningsbyrån. Vi åt jätte gott. Fisk såklart, när det är Sjömagasinet. För er som bor i Göteborg och aldrig varit där, så borde ni någongång gå dit. Det är ju trots allt en av Göteborgs finaste restauranger, som alltid får höga betyg, har en superkock och som även en och annan världsartist besökt.

Johannes mormor var en av de finaste människorna jag träffat. Hon var verkligen genomgod och välkomnade mig med hela sitt hjärta. Vi saknar och kommer alltid att sakna dig Rose-Marie!

Torsdag: Bilutflykt




Det blev inget Ikea idag. Får bli efter löning kanske? Men bilen tog vi iallafall. Så övningskört har jag fått göra och vi har åkt på massor av små roliga vägar. Sedan avslutades vår utflykt med att hälsa på Johannes kusin Angelica på Golfkrogen, för en kopp kaffe. Jättemysigt ställe, med utsikt över golfbanans gröna gräs.

Nu har vi precis käkat och skall nog snart hugga in på en Ben & Jerry's som vi köpte på vägen hem. Så later på er! E.

God morgon!


Frukosten är uppäten för länge sedan. Johannes är och tränar. Och vad skall vi hitta på idag tro? Jag ville till Ikea, köpa lite hyllor och glasburkar. Men jag vet inte? Vädret känns sådär måste jag säga, så varför inte lika gärna passa på att övningsköra till Ikea and more..? Ja, vi ses sen. E.

Recept på scones: scones.se Vi testade havrescones den här gången.

Afterwork

Efter jobbet idag, så skall vi på Afterwork, jag och Jenna! Skall bli riktigt trevligt. Så först skall vi hem till mig och fixa till oss lite och sedan skall vi,, ja, vi har inte riktigt bestämt oss än, men någonstans där det finns vin och tilltugg. Vi ses sen!







workisgood


Fick jobba några timmar extra idag. Oskönt för mig, men skönt för plånboken...Och nu har jag precis lagat en smarrig middag till min Älskling. (Skall säga, att det inte händer ofta, att jag står framför spisen..) Det blev rotgrönsaker i ugn. Är inte det det godaste? Helt underbart att det bara är tre arbetsdagar denna vecka. Jag vet verkligen inte vad jag skall skriva, så jag slutar innan det blir för mycket onödig info. KissKiss.E.

Drinksforallofus

Jag sitter redan på jobbet, och kikar lite på fotona från helgen. Jäklar vad kort jag tog.






Sa jag att jag fotar som en tok ute? Goda var dem iallafall.

All night out

Nu vär jag äntligen hemma, efter en hel dag hos mamma. Johannes kom och hämtade mig och han hade dessutom köpt med sig ostbågar, chips och choklad. Mums! Precis vad jag behövde! (Han är bäst)







Igår kväll var en riktigt rolig kväll. Förfest hos Sara och sedan gick vi till Lounge och hade massa trevligt, Älskar detta ställe! Sedan blev det en korv, innan vi gick in på Peacock. Det bjöds på drinkar, och inga inträden för vår del. Detta, plus goda vänner gör ju en hel kväll!







Nu skall vi kolla på Deja Vú. Den är sjukt bra! Och njuta av lite ostbågar. Good night. See you tomorrow.

Jag blir förbannad, rent ut sagt

Gaaahh, jag blir så trött på mig själv. Mina två största problem som jag måste arbeta med, är dels att jag har världens värsta beslutsångest, och dels att jag alltid, och då menar jag verkligen alltid, är så stressad som det går precis innan jag skall iväg någonstans. (Oftast är jag sen p.g.a att jag har sådan beslutsångest). Så nu missade jag såklart den förbaskade bussen. Hatar bussar. Eller ne, de är väl bra att ha. Men det var såklart den sista bussen för dagen, som går härifrån. Så nu får jag så snällt sitta och vänta på att Johannes skall komma hem så han kan köra mig. Så då hinner jag för en gångs skull slänga in en bild på vad jag (troligtvis) kommer ha på mig under kvällen..


Lifeisplaying


Provar kläder så det står härliga till! Det här är livet. Massor av kläder, ett glas vin, skön musik, och jag bara längtar efter att få komma ut på stan! Later.

Life is love


Nu skall jag bara bestämma kvällens kläder och slänga på lite smink. Then I'm ready to go. Tänkte att jag kan åka till Sara lite tidigare, istället för att gå på matchen (sorry Baby, nästa match lovar jag) Ja, det hela kändes väldigt meckigt, och jag skulle inte hinna göra iordning mig inför kvällen om jag bestämde mig att åka över till Öckerö. Nä, jag vet inte ens hur jag skulle komma dit, så ja, körkort och bil skulle varit bra just nu! Ses ikväll!


Lunch:


Bulle och kaffe. Perfekt. Jag vet inte hur jag skall jag göra idag. Johannes spelar match klockan tre, och jag hade tänkt åka och kolla på den, men med tanke på att det tar sin lilla tid att åka runt här bland öarna, så vet jag inte om jag hinner. Jag skall nämligen till Sara för några glas vin och drinkar innan vi skall ut på stan all night long. Fun! Fun! Ja, nu till att tupera mitt hår. (För jag måste ju fixa mig redan, så jag kan åka direkt efter matchen till Sara. Ja, ni fattar ju, och planering som inte är min braiga sida.. Hm! Ha en bra lördag!

Müslifrukost


Frukosten fick bestå av vaniljyoghurt, skivad banan, russin, lite havrefras, lite müsli och massor av kanel. Det är helt fantastiskt gott och tydligen suupernyttigt med kanel!

Ett annat tips med vaniljyoghurt, är att tina lite hallon/blåbär i micron, och sedan lite müsli på det. Kanel funkar även bra här!

Grillat är godast



Vi spenderade vår fredagskväll hos Johannes föräldrar och vi grillade. Och grillat är ju så förbannat gott. Både kött och ananas slängdes på grillen, och så sallad, klyftpotatis och dip till, och jordgubbspaj till efterrätt. Vi spelade Hollywood (first time for me) och hade en jätte trevlig kväll. Men idag är vi uppe med tuppen anyway så, ja, det första blir att göra någon form av frukost. Later.. E.

Hår, detta hår..

Gaah, jag blir tokig på mitt hår. Förutom att det är väldigt slitet och att jag verkligen behöver klippa mig eftersom det var ett år sedan sist?, så tröttnar jag så snabbt på min hårfärg. Jag funderar på att bli lite mörkare? Men jag vet ju att jag alltid åtegår till ljust. Men på båda de två sista bilderna här, har Ashley Tisdale riktigt snygg hårfärg. Nummer tre är nog mer för mig, men den riktigt mörka är förbannat snygg! Fast ljust som bild nummer ett är också snyggt! Hm? Fast snyggast är väl ändå bild nummer tre? Fast inte på mig kanske? Eller, gaah, jag blir tokig..


Dags för jobb..




Mike Lundgren, Photographer: Marcus Ohlsson

Världens godaste bullar. Kan vara!


Hemkommen från jobbet nu, och utan träning, men med några extra bullar i magen. Och det var förbannat goda bullar också. Aj, jag har så ont i mina framtänder.. Tandläkaren nästa kanske? Orkade inte träna idag, utan The Hills och lite fixande hemma lockade mer. Är trött efter efter en hel dag utomhus med puttande av gungor, snytning av näsor, 26 blöjbyten, grillning, alla skall ha korv, och när väl alla fått korv då är det dags för second round och third och så måste ju alla ha var sina glas. Alla barn skall tvätta händer och mun flera gånger/dag, alla barn skall sova, alla skall vakna, mellanmål skall göras, föräldrar och barn skulle få fika när barnen blev hämtade, så bullar och glass och kaffe skulle fram och dukas bort. Alla ville bli målade i ansiktet och mitt i allt har någon bajsat där, någon ramlar där och någon annan knuffas. Jag har fått ett utbrott idag. Annars har det varit en underbar dag med många kramar och pussar och gos. Nu skall jag kolla vidare på The Hills, och sen sova?... Later. E.

Vad skall jag göra nu?

Jag sitter och är lite smått frustrerad. Jag skiter i det här med klä ut sig. För ääh, alla barn kommer ju ändå klä ut sig. Det räcker väl? Jag kan vara med för att käka bullar och grilla korv och pussa på barnen. Det räcker för min del. Jag har annars nu 45 minuter på mig att komma på något att klä ut mig till. Får se hur det går. Wish me luck! Later Love. E.

Världens bästa!


Efter jobbet och träningen idag, kom jag hem till världens godaste morotssoppa med nybakat bröd. Har jag den bästa pojkvännen eller? Det var iallafall hur gott som helst, och jag har proppat i mig. Min mage är full av både frallor och soppa. Imorgon skall vi klä ut oss till någonting på dagiset. Hm? Vi skall vara ute och grilla och fika hela dagen med barnen, (så hoppas på gott väder!) Nu skall jag pussa på min Älskling och säga att han är världens bästa! E.

Ashley. Ashley.


..hon får alltid till det. Helt rätt! Och det blir alltid lika bra. Kolla bara in hennes coola skinnjacka!


Photos: teenvogue.com, olsen-fashion

Svej-hej


Jag vet inte riktigt varför. Men jag bara är så himla glad. :) Även om jag är helt lost just nu i livet. Så känner jag mig väldigt glad just nu.

Idag har, by the way, varit en 'utbrottets dag'. Jag har fått sjuhundraelva utbrott. Barn är riktigt irriterande vissa dagar. Fast oftast är våra barn helt underbara. Jag bara pussar på dem hela tiden. Men idag har jag varit mean-nanny.

Later. Nu skall jag kolla klart The Hills. E.

Feelin' good


Photographer: Marcus Ohlsson

Orkar nog inte träna idag. Tar en ledig och lugn eftermiddag tror jag. Min kropp och mitt huvud behöver det. Man skall ha ett mål med träningen, så att man inte tröttnar. Jag kan säga, helt ärligt, att jag älskar att vara på gymmet. Men ibland så är det bara lite kämpigt att åka dit, och helt enkelt skönare att bara vara hemma och dricka smoothie. Och då skall man göra precis det man känner för. Imorgon kanske jag känner för att åka till gymmet, eller på onsdag. Då gör jag det. Later lovers. E.

Bullar doftande av vanilj




Jag tog ett beslut att baka bullar ändå. Så jag och Johannes åkte och handlade (med bilen, fast det bara är två minuter bort. Hm!). Vi har även ägnat dagen till att promenera, Johannes har varit på något möte, och nu tänkte vi börja med middagen. Lagom söndag. Jag ser egentligen att det händer massor av saker på söndagar och att man får saker gjorda och ärenden uträttade, men ibland är det skönt att bara göra ingenting. Så, later lovers. E.

(Går)dagens


Godmorgon, Precis vaknat och fått i mig en skål yoghurt, müsli, äpple och kanel. Skall sätta på en kopp kaffe. Å jag blir så glad när det är så fint väder. Vad skall man göra en sådan dag? Jag hade ju tänkt baka vaniljbullar, men picknick på någon skön plats lockar mer. Later. E.

Jag vet inte?

God kväll. Eller skall jag kanske säga God morgon? Vaknade precis. Somnade visst till i två timmar och oj vad klockan blev mycket. Och nu känner jag mig ännu tröttare än innan. Vad är meningen med att sova middag då? Ja ja, har inte fått chansen till att få till någon bra dagens än, mer än såhär.

Pancakesisgoodforyoursoul


God morgon! Pannkakor är nästan tradition på helgen nu hos familjen Eklind-Andreasson. Pannkakor, färskpressad juice och kaffe. Punkt! Idag, vet jag inte om jag kanske skall fara hem till mor min och sy upp och in och ut lite kläder. Min symaskin har inte fått följa med mig hem till oss nämligen (pga för liten yta) Ikväll kanske det blir grillning och vin med och hos några vänner. Gott. Det är väl bland det bästa nu när sommaren kommer?

Igår var vi här, ett helt gäng människor, och tog några glas. Det blev nog enda fram till klockan 3 någon gång. Men det är alltid trevligt att bjuda på några glas och umgås med hela ligan. Nu blir det tillbaka till att vika tvätten. Later. E.

GOOD NIGHT LOVERS


Take it cool

Idag skall jag bara ta det lugnt! Vad skönt att allt som jag skulle göra, blev avklarat igår. Hämta skor på posten, handla, gå till apoteket och träna. Så nu sitter jag och Johannes med en godispåse mellan oss och bara slappar. Det kändes så skönt på jobbet idag, att veta att man inte behövde göra någonting speciellt alls idag! Och imon är det fredag! :) :)

Photographer: Marcus Ohlsson

10-i-topp


Liten snabb uppdatering här, innan jag skall nana. Varit och kollat på en lägenhet
idag
. Jag och Johannes. Men den var på tok för liten. Punkt! Har även hunnit med 
en sväng på stan för att finna alldeles för mycket, när min plånbok nu är alldeles
för tom, efter att vi åkte och storhandlade efter lägenhets-kollen... Ja, pjuuh, jag får
vänta tills nästa lön, men jag får väl skylla mig själv, så mycket jag varit inne och
syndat på tradera. Haha. Nä, God natt, nu orkar jag inte tänka mer. Hörs imon. E.

Kolla även in här för lite 10-i-topp-shopping-tips.


Bilder hämtade från Glamour.se  Photografer: Eva-Marie Rundqvist


On the way..

SItter på bussen, på väg hem från ett hårt träningspass. Eller jag vet inte om det var så hårt egentligen, i en tränares ögon. Men vi säger att det var ett hårt träningspass iallafall. Funderar lite på om jag skall skaffa en personlig tränare.. Inte för varje träningspass då, men någon som kan tala om för mig vad just jag bör träna och hur och hur mycket. Men det är en senare fråga. Imorgon skall iallafall jag och Johannes kollapå en lägenhet. Tror inte att vi kommer slå till, men man vet aldrig. Skall tydligen vara nybyggd, men den är väldigt liten, så ja, inte vet jag.. Vi får se. Nu skall jag hemma och sätta mig på altanen med en kopp,, kaffe? Eller te?

Nybakat på morgonen


Härligt att vakna upp till nybakade scones. Det borde man göra oftare. Går ju jätte snabbt att göra och är lätt som en plätt (för en som kan baka då, som typ... Johannes ;) Nu skall jag snart ta cykeln och åka till jobbet. Det skulle bli regn idag, men här är det strålande sol och blå himmel, så vi får väl se om jag tagit på mig helfel kläder sedan.. Laaater. E.

Perfekt...

Jag och Johannes började med en sväng på stan

Sedan gick vi och tog ett glas vin tillsammans innan vi gick till Tre Indier


Mamma hann komma förbi en sväng, innan vi alla började gå mot restaurangen

Mamma, när vi precis fått in den underbart goda indiska maten



Gårdagen var en helt fantastisk dag. Helt perfekt! Allting. Jag och älsk vaknade upp och hade en lugn förmiddag tillsammans, sedan åkte vi ner till stan för att gå lite lagom länge på stan, vi satte oss självklart på en uteservering för ett glas och sedan mötte vi upp mamma för att gå till restaurang Tre Indier, vid Skanstorget. Där åt vi fruktansvärt god mat. Det var förrätt och naanbröd, och naanbröd med ost och vitlöksdip, och varmrätt, och efterrätt. Vi beställde in tre olika rätter och tog från varandras och vi testade indiskt öl, tre olika, och tog från varandras. Jätte mysigt! Och man fick chans att testa olika.

Efter 2 och en halv timma sa vi tack och adjö till de tre indierna, och åkte till min kollega / Johannes kompis, Jennifer och hennes pojkvän för vin, spel, massa prat och skratt. Kvällen avslutades sedan perfekt. Nu skall jag laga mig lite frulle. Later. E.

Det bästa på hela dagen...

F R U K O S T E N ! :)


Min frukost bestod av en chokladkladdmuffins med hallon i (som jag och Älsk bakade igår kväll, när vi var så jädrans sötsugna) och müsli med vaniljyoghurt, banan, blåbär&hallon, krossade linfrön, rivet äpple och kanel. Ojj vad mycket det blev. Haha. Smarrigt var det iallafall för mage och mun.

Idag skall vi ut i solen, vi skall åka till stan och kolla runt ett slag och i kväll skall vi ut och käka indiskt med min mamma. Ha det gott. Love. E.

You'll never know..


Undrar vad vi skall ta och hitta på denna dag och kväll, jag och min andra hälft ? Jag är hungrig nu. Puss:)

Förmiddagar, dessa härliga förmiddagar..




Vi (jag och Johannaes) tog en promenad ner till hamnen efter
pannkaksfrukosten. Mysigt det här med lediga förmiddagar.

Afterwork i solnedgången

Efter jobbet, i hettan, kände vi alla för afterwork, på seaside (ligger precis vid vattnet och hamnen, Helt underbart!) Det var supergod plockmat och självklart skall man dricka vitt vin när man sitter på uteserveringen, bara ett kliv från havet. Innan vi kom dit ner iallafall, så fick jag och Johannes tiden att gå genom Backgammon, ett glas vin och lite fotande på altanen...




RSS 2.0