He's the one..

Booooooooobi. Johannes är min Boobi, och jag är hans.. ;) And, He's the one.

Johannes och jag, 50-talsfesten

Idag slutade jag tidigt (tur var väl det, för idag var en helv..etes dag) så jag tog en timmes powerwalk efter jobbet. För att gå av all stress. Lovely. Later, mina små fjun. E.

18:27


Inget shoppande utan Espresso House. Mitt nya motto? Latte, handledsvärmare och svarta naglar. Så skall händerna  se ut. Slängde även med (fre)dagens. Tunika från Second Hand, och ankelklackar från H&M. Thats it.

Nu har Johannes kommit hem :) Vad mysigt det är! Min baby! Puss.


Dessa snygga älskl..

Dessa snygga älsklingar skulle jag vilja ha. Men de var skyhöga (och då menar jag verkligen s k y - höga), så jag vet inte hur länge jag skulle orka ha dessa på. Men snygga var dem iallafall! I'm in love..


Utkast: Fredag

Har precis vaknat till liv och ätit en god frukost med mami. Tänkte snart ut och promenera tillsammans. Idag kommer Johannes hem,, jeejj ;) Han ringde och skrämde mig i morse. De är ju på träningsläger och igår så skulle de ut och festa, och jag vet hur dem festar! Tro mig! Så han ringer i morse, låter lite halvfull och trött och säger; Älskling, alltså jag är helt borta, jag vet inte vart jag är,..  Jag fick typ en klump i hjärtat. Såg framför mig hur han irrade runt själv i ett främmande land.. Haha... Baaaaby då! Tur att detta inte var fallet..



I fredags var det skumpa, mat och prat som gällde. Var hemma i hyfsad tid, vid två, efter en helkväll med tjejerna och efter en hemfärd i regnet. Jag orkade ändå ta en kvällens i mitt dyblöta hår, innan jag gick och la mig.

Igår: lördag, så vaknade jag hemma hos mami, vi åkte på stan och shoppade, handlade mat och åkte hem till mig efter det och lagade mat tillsammans och fikade efter det med Johannes mamma som kom förbi.

God kväll


Är snart på språng. Skall på tjejkväll hos en Maria. Grabbarna är borta över helgen, så då blir det fart och fläkt bland oss fruar. Jag sitter och smuttar på ett glas vin och skall snart möta Jossa. (Killarna är ju på träningsläger, så vi tjejer till killarna i laget slår ihop oss med jämna mellanrum och dricker skumpa;), idag är en sån kväll..) Later. E.

Våffeldagen..

God kväll Våffla!

Jag åt ju mina årets våfflor i måndags, så det blev inga idag. (Beror mest på att jag inte har något våffeljärn..annars skulle nog magen varit full av våfflor nu, istället för kött och ris och popcorn..) Haha. Nu är jag trött, så jag funderar på att krypa ner i min gosiga säng. Har sovmorgon imorgon (om någon egentligen kan kalla halv nio för sovmorgon..) men Johannes skall åka på träningsläger imorgon tidigt, så jag blir nog väckt redan innan halv sju. Gött? Tur att jag är en sömntuta och kan somna om ;) Till på söndag är de borta, så på fredag är det tjejmiddag med alla tjejer som är tillsammans med någon från laget.. (Så kallad fotbollsfruar-träff) Haha ;) Jeejj. Skall bli massa kul. Men som sagt, nu är jag trött så good night. E.





Nu skall jag..


Nu skall jag iväg och träna. Eller träna var väl att ta i, för jag avbokade mitt Body Pump-pass och bokade istället gym-intro. Ja, skall man träna, så skall man träna rätt. :) Så nu skall jag iväg och läras upp. Later. Aligator. E.






?

Varför är mjölkpaketet svart nu?

Idag har jag...


Idag har jag jobbat 9-15.30 (varit ute hela dagen+ätit våfflor+bytit några blöjor+kramat och pussat på alla barnen), köpt träolja och oljat in utemöblerna, jag har gjort god hallon-smoothie, storstädat nästan hela huset (fast jag har i och för sig  hallen och upstairs kvar, så det kanske inte var nästan hela, men ändå) Jag har även tvättat och nu sitter jag med hårfärg i håret och kollar på Vänner. Johannes kommer snart hem, så nu skall jag ställa in kylling i ugnen till min älskling. Later. E.

2009.03.23

God morgon!

Sitter i soffan med två smörgåsar och ett glas juice, och solen skiner för fullt. Lovely! Igår var jag på stan och shoppade. Jag shoppade nog upp hela H&M. Guu vad snygga kläder de har nu för tiden:) Hårfärg fick hoppa ner i en påse också, så det kanske blir att färga håret ikväll.

Det var nämligen så att jag övningskörde in till stan igår, för Johannes skulle spela match på Heden, så jag tänkte, ja, jag slår två flugor i en smäll - jag övningskör in och går och shoppar medan han spelar match. Så, så blev det. Men jag var en snäll flickvän och gick och kollade sista minutrarna av matchen;) Jag hann se när Johannes avgjorde matchen och gjorde 4-3-målet. :)

Efter matchen övningskörde jag vidare. Vi åkte till IKEA.

Men nu skall jag fixa mig inför en härlig arbetsdag. Later. E.

BIO, Middag. Bra, Gott.



Igår; lördag, var jag, Johannes, Johannes mamma och pappa och två bröder på bio. Vi såg Män som hatar kvinnor. Jag som egentligen inte är en bio-människa blev riktigt positivt överraskad. Den var helt sjukt bra. Den var dock väldigt brutal och hemsk vissa gånger, men det var en grymt bra film. Jag rekomenderar alla att se den. (Men fy fan, rent ut sagt, vad brutal den var ibland) Men fy fan, (rent ut sagt) vad bra film!

Efter filmen åkte vi till en jättemysig libanesisk restaurang. Vi tog allihop 12 små kalla och varma rätter + kyckling, fläskfilé och nötkött-spett + kaffe och kaka. Och alltihop var libanesiskt. Och helt ljuvligt gott med alla dessa rätter och röror.

 


Hela bordet var fullt av olika rätter och allt var jätte gott. När vi suttit där i två timmar började magen bli ganska mätt, om man säger så, då var det dags för kaffe och kaka, och sedan en bilfärd hem. Vi bjöd hem vårt sällskap på ett glas vin hos oss, så här satt vi och drack lite, spelade spel och kollade in slutet på Robinson och slutet på Jag vet vad du gjorde förra lördagen...

Nu skall vi åka och käka nybakat bröd (eller först skall jag fixa iordning mig), för att sedan åka vidare till stan, och kanske IKEA? Later. E.


Fredag!

Smoothie is too good.. Johannes har precis kommit hem och jag hade gjort smoothies till oss. Mango, banan & Juice. 

Dagen har vart hur lugn som helst. Bara tre barn idag! :) Så jag och Jennifer har suttit hela dagen och klippt och klistrat foton i barnens pärmar och snackat massa blajja:) Och dagen har bara rusat iväg.

Hoppas det händer nåt kul ikväll :) Jag har fixat håret, för en gångs skull.. ;)

Nu fick han för sig att vi skulle gå ner och käka en pizza, så vi får väl se hur det blir med det.. :) Jo, nu ropar han att han är vrööööl-hungrig, så jag får väl dra på mig ett par braaall's.. Later. E.

Promenera mera...


Utsikten idag, såg ut såhär. Jag och Jennifer tog med oss barnen på promenix, ner till hamnen och ut på klipporna. De är så söta. (Barnen alltså, inte klipporna) Jag kan inte sluta säga det. Gaahh jag vill käka upp dem... haha:) Nu är jag helt slut, men vi har varit ute nästan hela dagen. Världens bästa jobb? Kan vara så, när det väl är härligt väder.. Det är inte många jobb där man kan vara ute hela dagarna och sola sin bleka fejja. Haha... Men jag måste fasiken ta tag i mitt liv snart, och fokusera på vad jag verkligen vill göra istället! Nu skall jag laga lite mat. Later. E.


Två favoriter..

Idag har varit en helt underbar dag för en dagisfröken. Ja, vi har varit ute, i princip hela dagen. Och vi har kunnat sitta i bara tröjorna och fikat med solglasögon på (jeejj, Är våren äntligen här?). Helt fucking underbart! Varken jag eller Johannes hade någonting på schemat efter jobbet idag, så vi gjorde min favoritmiddag tillsammans; Ugnsrostade rotfruker (morot, palsternacka, potatis), med kött, sås och svart vinbärsgelé. Och Johannes hade en liten överraskning med sig hem, det var ett tag sedan vi åt det, Ben & Jerry's. Det är aldrig fel ;)


Vi har faktiskt redan gått upp och lagt oss i sängen, och skall snart inta tv-tittande-position, eftersom Efterlyst börjar snart.. Så, god natt. E.

(jag har en riktig fis-mage just nu. HAHA)

Party, photos, people..

Ojj, Jossa hade tagit massor av kort. Här är lite mer från lördag-kvällen.

All girls out! (Och jag i bakgrunden med J)

All girls in (Olivia, Jossa, Jennifer, Denise, jag)

Denise och jag

Jag skall försöka fota...

Jennifer & Denise

Jossan & Maria..

Jossa & jag

Maria

Jake, Jennifer, Denise


Training-day

Smoothie-time. Idag blev det en blåbär/hallon. Skall ner till affären och köpa lite mer bananer. Slutade tidigt idag - Jejjj. Fint väder ute - härligt! Skall nog ta en lite promenix och ikväll skall jag iväg och träna. Och Johannes match är slut ungefär samtidigt som mitt pass slutar - perfekt! Så kan han hämta upp mig. Jossa har taggat typ 20 bilder på mig facebook. Blaaaa-haha, så från att nästan inta ha några foton från lördagen, till att nu ha massor av tokiga bilder på allt och alla (inkl mig själv) Hii. Nu skall jag gå. Och sen skall det dammsugas. Tjalla-lalla-lalala! Later. E.



Dagen idag...

 
Vi åt en jättegod och mysig middag hos mami idag. Fisk med smält smör och persilja, potatis, kokta morötter, kokta rödbetor, ägg och bacon. Det var ju en underbar dag idag, jätte varmt och sol, så när vi hade vaknat till liv så gick jag och Johannes ut och promenerade, och passade på att testa den nya Magnum Temptation Caramel & Almonds. God, men det var inget speciellt med den och det var mycket pengar för en så liten glass. Magnum skall ju vara stora ju! ;) Efter middagen med mami så körde vi till Malin och Andreas och fikade, innan vi åkte och storhandlade. Och nu ligger vi på soffan, halvt sovande och kollar Beck. Punkt. Later. E.


Helkväll...


Jennifer var fotograf ;)


Igår hade jag en sjukt kul kväll. Förfest hos Jossa med hur sköna människor som helst :) Sedan var det mot Berså! Massa massa kul! Dock dog min kamera tidigt under kvällen.. Typiskt. Men aldrig har jag varit ute och festat på ett ställe med så många välbekanta ansikten.. Det var ju IFK Björkö (Johannes fotbollslag) som hade party där. Så vart man än vände på sig såg man någon man kände. Kvällen avslutades med mosbricka och köttbullar. Hej-svejs. Nu: Återgå till Wipeout.. E.

God morgon!


Har precis gjort en smoothie. Denna gång blev det en mango-smoothie. Hur gott som helst!
Idag är en fullspeckad dag. Fast bara roliga saker är inplanerade. Lämna väskor hos mamma, åka ner till stan och köpa en väst eller något, sola med Emelie, äta, fixa ordning mig inför kvällen, förfesta hos Jossan, A-lags-fest på Berså, till sent... ;) Se, bara fun! fun! fun!


Nu skall jag börja packa för att sedan åka med Johannes till mamma. Later! E.


Glömde visa...

...mina två kap som jag fick med mig hem förra helgen.


Tights: BikBok. Skor: H&M

2009.03.12 18:56

Hej och hå och god kväll!

Varför snö? Varför nu? Jag förstår inte.. Från att jag och Jennifer satt ute och fikade i bara tröjorna och stektes, ja, till och med svettades i solen på gårdagens rast, till att vi idag kunde göra gigantiska snögubbar och helt glömt bort hur värme känns. Ja, igår kändes det verkligen som vår och jag blev så glad att kunna få börja ha solglasögon, och det kändes verkligen så himla mysigt att kunna sitta ute och fika, med solen i ansiktet och utan att frysa. Annat var det idag. Så mycket vinter har det nog inte varit i Göteborg på hela vintern... Typiskt. Och så hade jag cykeln med mig till jobbet också. Den syntes knappt när jag skulle cykla hem.. Haha.

Och jag har gjort smoothie och så fick jag en låda med Toffiefee av Johannes mamma idag :) :) Den har vi såklart smaskat i oss. Varför spara liksom? ;) MUMS. Nu skall vi kika på Vänner. Love. E.


Vem visste att Billy Idol var bra?

White wedding har jag älskat så länge, men har ändå inte vetat vem som gjort den.. Billy Idol tydligen. (videon är dock lite wierd)
 

I hope it will be worth what I give up..


It's still so good..

It has to be oversize!


T-shirt från chicy.se

Tonight..

Vi har haft en myskväll. Jag och Johannes. En mysig middag tillsammans. Och så har vi precis tryckt i oss en hel kladdkaka som Johannes var så tvungen att göra.. :) Men gott va det. Jag har ju trots allt tränat lite idag, cirka hela 10 minuter.. Ha-ha. Vi hade en liten testing-testing-dag. Var ju och investerade i ett gymkort idag. Denna gången på Sportlife istället för Fysiken. När man får 50% så är ju det ganska lockande.. ;) Nu skall det iallafall börja tränas rumpa! ;)

Kött, ris & svampsås

What haircolor? Help!

Hallå!
Jag har varit ute och sprungit! Jag har varit ute och sprungit, utomhus, längre än 5 minuter. Jag har varit ute och sprungit, och tyckte faktiskt att det var rätt skönt... Hm, jag övar inför morgondagens gym-pass.. Sa jag att jag skall köpa gym-kort imorgon! Nu tar jag tag i saker och ting. Fy vad jag är duktig! :) :) WOHO!

Tänkte färga håret. Men hur? Jag vill ha lite mörkare, men återgår alltid till ljust.. Just nu är det någon konstig mellanfärg som jag inte alls är nöjd med. Men skall jag färga det ljust a la Ashley Simpson eller sådär fint askig/blond/ljusbrun a la Blake Lively ?




Hej så länge svejs!


Wipeout..

Någon mer än jag som kollar på Wipeout? Alltså jag dör. Det är nog det absolut roligaste jag någonsin sett. Jag skrattar så jag inte kan andas.. Om jag skulle varit kissnödig, så skulle jag kissat på mig.. haha. Och Felix kommentator Herngen - roligast av allt. Alltså jag kan inte beskriva hur roliga grejor han säger. Ah nä, nu skall jag återgå till att skratta. Tjohej :)







13:10

Mmm, blev väldigt sugen på att sticka ner till Espresso House för en sån här god frukost/lunch/fika.. Det är, tycker jag, det godaste de har där. MUMS. Men så fort jag kollar ut i detta slask-snö-regn-vädret så vill jag bara stanna inne.

Skall snart packa min lilla rosa rullväska (alltså resväska på hjul, om det var någon som inte förstod) ;) Ja, varje gång jag skall någonstans en natt så ser det ut som jag skall flytta..

Skall till Baby och Björkö idag, för en ny arbetsvecka på dagiset. Guu vilket lyxliv man levde innan man började jobba.. Jag menar inte att jag inte vill ha något jobb, för det är det bästa som hänt på länge, att jag fått heltid på dagiset (och på den avdelningen med alla de söta barnen) ;) Det jag menar är bara, att förut kunde man gå upp när man ville varje dag, göra vad man ville under dagen, slappa, glömma bort vilken dag det var, inte tänka på någonting.. Men man tröttnade på det ganska fort märkte jag.. Men det skulle vara skönt om man fick ha det så bara ibland...

Ha en bra dag! Love. E.

Lördag: Sara, Bliss, Lounge(s)



Fort. från föregående inlägg.

Jag och Emelie hade hela lördagen planerad, men typiskt också så sover vi bort halva dagen. Men det var väl lika bra det, att få vila ut ordentligt. Så frukosten på Espresso House blir istället lunch klockan ett på Espresso House. (Men jag tog ändå en scone och chailatte, det var ju ändå frukost för min del) Och jag kan säga att det var heeeelt galet på Espresso House. Bara Emelie vet vad jag menar, och kanske Sara som var med mig i luren under hela stå i kö-beställa-hitta bord-knö in alla mina väskor-byta bord-lämna både dator och mobil liggande på bordet-springa till det andra bordet-få med mig alla väskor-tiden. Ja svårt att förklara, men g a l e t  var det iallafall.

Vi shoppade på stan. Jag hittade leggings a la Kling, och skor. Vi shoppade så länge att vi inte hann sola som egentligen var tanken. Men ääh, vem behöver vara brun på vintern? ;) Får iallafall bli en annan dag.. Jag åker istället för det är nästan dax för ny utgång. Sara och jag förfestar lite hemma hos mig med massa gott, sedan bär kvällen av via Bliss och avslutas på Lounge(s). Goda drinkar och good music präglar denna kväll. :) Sedan tappar Sara rösten vid tre, så vi åker hem :) Hhihi. Här är iallafall kvällen i bild:





Fredag: Emelie, Park Lane


God morgon! Your weekend was good? Min har varit livad och full fläkt. Vi börjar med fredagen. Jag och Jennifer hade en lugn dag på jobbet. Och då menar jag verkligen l u g n ! Vi hade två barn på vår avdelning. Fram till lunch. Efter lunch hade vi bara ett litet barn att ta hand om, och hon skulle sova middag över 2 timmar efter lunchen. Jaha, tänkte vi. Mycket att göra här ja. ;) Vi satt och drack kaffe och pratade i några timmar, barnet vaknar och jag går hem. Det var min arbetsdag det. Joooobbigt att jobba på dagis va? ;) Or not. :) Jag åker hem till Emelie, med vindruvor och chilichoklad och vi dricker vin, fixar iordning oss och har en riktig tjejkväll, och kvällen avslutas på Park Lane..






'My-back-hurts'-day



Jag har ont i ryggen. Real back pain! Ha-ha, barnen är tyngre än vad de ser ut.. Jag slänger ju alltid runt med dem i luften och leker flygplan med barnen och bär dem hit och dit och gosar med dem i famnen, och allt detta tillsammans har bidragit till r y g g - o n t ! Ja, men jag får ta och gå på några massageisar, för jag kommer inte sluta bära på alla sötisar på dagis.

Idag kunde jag gå hem en timme tidigare, för redan klockan fyra hade alla barn blivit hämtade.. Man har sådan tur ganska ofta på jobbet faktiskt :)

Imorgon blir det tjejkväll hos Emelie. Vi skall dricka vin och äta goda rotgrönsaker i ugn. Men nu måste jag packa, kolla klart på Vad blir det för Mat, och snart gå och lägga mig. Börjar redan klockan 07.00 imorgon. OJ!

Love. E.







Dagens plagg..

Randig oversizetröja, från Chicy.se

Glass. Kan man egentligen få nog?


Köpte denna goda skapelse idag. Mycket mumsig.
Nästan för god... (Det märker man om den nästan är slut på bara en eftermiddag..)
Smaskens!

Sommaren är välkommen nu..


1 kg vindruvor..


Johannes har åkt på magsjukan, tror jag. Fy. Stackars liten.. Men jag är en snäll flickvän ;) Idag var min tidiga dag at work. 13.30 är härligt att komma hem. Då har man liksom hela dagen till att göra behövliga grejor hemma. Ho-ho. Nu skall vi tydligen kolla på film. Austin Powers. Jaha. Hej-svej. Nu: dricka te!

Thailändskt? Indiskt? Lika lätt att laga..

Vi har just ätit nudel-wok.


Det enda man behöver är kyckling, wokgrönsaker, nudlar (eller ris), cocsmjölk och en påse Santa Maria Kryddblandning.. WOKA!


Eller så kan man göra god thaimat såhär  , på bara en sån här god konservburk!

Balmain vs. Ungaro..

Front: Short. Back: Long

style.com

Tankar på bussen..

-Undrar hur många människor det är som springer till bussen varje dag?

Och varför slutar de springa typ 8 meter ifrån bussen, och börjar gå istället, när de märker att busschaffören väntar på dem?

Keso. Alltid gott..


Keso med tomat och örtsalt. M M M! Jag äter nu igen.
Känns som jag ätit hela dagen.. Haha. Men detta är
goodie-goodie-gott!

Trevlig kväll, men lite konstig ändå..

God morgon! Eller jag har ju varit uppe i flera timmar ju.. Sitter just och fikar med kaffe och några hemmagjorda bullar. Och med Time Out i bakgrunden, (världens roligaste program).

Igår satt vi först hemma och drack lite vin, jag och Johannes. Sedan gick vi till några vänner och satt och snackade, innan vi skulle ner och lyssna på lite livemusik vid hamnen. Mer vin och sedan tog vi med oss några på efterfest hos oss. Men jag åt mest smörgåsar och nyponsoppa då ;)

(Och cykla, gör aldrig det på fyllan. Jag och Johannes skulle hämta min cykel på vägen hem, och vi skulle försöka oss på att skjutsa varandra. Det gick sådär kan jag väl säga. Tänk er farlig slalom där pinnarna sitter jätte nära varandra.)


RSS 2.0