Loppis


Loppis med Jossa och lille Levi. Idag var det årlig loppis i hela Majorna. En dag där alla, vem som helst kan ställa ut ett bord vart som helst och sälja allt man vill bli av med. Så på varenda gata i Majorna stod folk och sålde. Vid Mariaplan såg det ut så här. Varför görs inte det här oftare? Superkul, och superhärlig atmosfär. Uppskattat! Nu: Ben & Jerry's och kexchoklad. Man tackar:)

Fridaygoods



Jennifer, Levi och Josephine, fikapaus mellan klädprovande och promenerande på stadens gator. Jag mötte upp denna sköna liga efter jobbet och kom inte hem förrän nu. Vi köpte in massor av bakelser och hade trevligt trevligt trevligt! Och nu är det dags för mer gott. För Johannes överraskade mig med massor av choklad och Ben & Jerry's Fairly Nuts, den är suveränt god! Prova den! Trevlig kväll allesamman!

New dress


New dress. H&M. Naturfärg, precis som jag vill ha det!

Hade på mig den med en kofta över och skärp i midjan idag när jag tog en promenad efter jobbet, bland vintagebutiker och längs hamnen, med en påse m&m's i handen.

Vacation


Jag längtar! Jag har flera små och stora ljuspunkter framför mig. Och jag längtar!

Många soliga sköna sommardagar väntar, många soliga sköna sommarkvällar väntar. Grillkvällar med goda vänner, picknickkorgar på klipporna och sol & bad väntar. Två bröllop väntar (Fantastiskt!). Jag har för tillfället ett jobb så att jag äntligen tjänar pengar. Det i sin tur gör att jag och Johannes kan planera en semester tillsammans för första gången. Vi vet precis vad vi vill göra. Och jag kommer självklart att berätta våra planer så småningom. Johanna kommer till Sverige. Johanna kommer flytta till Sverige? En liten spontanresa någonstans kanske? Jag börjar förhoppningsvis plugga till hösten. Hoppas! Hoppas! Hoppas! Och så det bästa av allt, som jag har vetat om i ett par månader, men det har legat så långt fram i tiden, och gör fortfarande (november) är att jag har skrivit på ett förstahandskontrakt på en lägenhet mitt i stan. Den är liten som få, men det gör ingenting. Den kommer vara sprillans ny, och den kommer vara min. :) :) :) Några av ljuspunkterna som kommer göra min sommar och höst till en bra sommar och en bra höst. Kanske bästa någonsin, hittills?

Iza olak by Henry moshizi, fashiongonerogue

Monkiblackpants


Justeja! I helgen invigde jag ett par nyinköpta brallor. De är från Monki and I just love them. Punkt. Till dem hade jag ett uråldrigt gammalt skärp (från åttiotalet?), t-shirt från Gina Tricot, solisar från Lindex och Converse.

UT!

ÖÖÄÄÄ. Jag hittade precis en megajättestor humla i min mysiga fårpläd. Ja, den var död, men ändå. Tänk om den passade på att föda massor av humleungar innan den dog. Blä! Vad gör man då? Men god natt. Känns konstigt att säga god natt när det är ljust som om det skulle varit mitt på dagen. Men skall man upp långt innan tuppen imorgon så får man ta sin lilla pigga kropp och släpa den till sängen. Så god natt. Och snälla humlor, och alla andra läskiga små saker som kryper eller flyger eller har många ben - kan inte ni bara hålla er på utsidan? Hur svårt kan det vara? Varför skall ni alltid ta er in genom den supersmala lilla springan som man lämnat öppet för att sovrummet inte skall bli en bastu under natten. Ja, nej, God natt nu!

Latte. Äntligen!


Jobb, sol, stan, sol, fika, köpa mjölk, kollar på Norska Hollywoodfruar. Ha! Ses imön;)


Promenix


Nu har vi promenarat en sväng längs havet och skall sätta oss med var sin bok på altanen och njuta av att bara vara!

Sol


Bilderna är också från igår.

Okej. Även om jag hade bland de bästa dagarna igår, så är jag en riktig korkskalle. Ett: Vi har inte köpt något solskydd. Två: Vi var ute precis hela dagen i solen igår. Inget solskydd+sol hela dagen+blek ömtålig vinterhud = Bränd! Yes, min näsa är tomato, och till och med mina armar är som två falukorvar. Men strunt samma nu. Vädret är underbart, så nu skall vi käka frukost på altanen och ta en promenad isolen. Hej!

Bästa






Okej. Det här har lätt varit den bästa dagen på hela året. Hittills. Vi har varit ute i solen precis hela dagen. Cyklade ner till hamnen på förmiddagen, för att ta var sin glass. Den nya bröllops-struten. God! Sedan cyklade vi förbi affären för lite jordgubbar, baguette och ananas som vi tog med oss ut på klipporna tillsammans med en flaska skumpa. Kan livet bli bättre? Den närmsta timmen har vi suttit på gräsmattan och tagit ett glas vin med världens bästa hyresvärd, Malin och hennes lille Jackson. Men nu skall vi ner och käka räkor. Hej så länge!

Go'morron!


thefashionspot via tobaccoandleather
Go' morron Gott folk! Jag sov alldeles för länge, och skulle lätt kunnat sova flera timmar till. Jag fick tvinga upp ögonen och tvinga mig upp ur sängen, för att inte sova bort precis hela dagen. Jag hoppas att fredagskvällen har något gott att erbjuda, att väderet håller i sig och att vi kan ta oss i kragen och hitta på något roligt, efter jobb och matcher. Hej hopp!

Monkigreen


Har varit lite sugen på den här skjortan från Monki ett tag. Nu såg jag Lily Donaldson i något liknande. Skall man kanske slå till? 350 spänn går den på.

Frukost



Har just njutit av en härlig frukost bestående av vaniljyoghurt, äpple, päron, banan, krossade linfrön och müsli. Nu väntar kaffe, soffan och en bra bok! :) Hej och god morgon!

JOH!


'Johanna! Jag har skrivit det förr. Och jag kommer skriva det igen. Du är, och kommer nog alltid vara, min allra bästa vän. Oavsett hur lång tid det går mellan gångerna vi ses och oavsett vilket land du bor i, så känns det precis som vanligt varje gång vi ses. Du är den vän som jag verkligen kan vara mig själv runt. Vi pratar ju så sällan nu, och det är vad jag saknar mest. Att bara prata i telefon om ingenting. Att bara kunna springa över till dig och göra absolut ingenting, förutom att kanske dricka nescafé och äta kexchoklad;) Om du inte förstod det, så var det du som var den glada nyheten som jag dog lite av:) Jag längtar, längtar, längtar tills du äntligen skall flytta tillbaka.(Förhoppningsvis) Jag ser framför mig hur vi kanske reser någonstans i sommar, pluggar i höst och kanske upptäcker nya saker i livet tillsammans när vi pluggat klart;) Hej hopp! Kom hem snart!'

Soup'n Bagel


Herre min skapare vad varmt det var igår. Jag hade klätt mig alldeles för varmt, så plagg efter plagg åkte av. Jag spenderade hela dagen på stan innan jobbet. Jag mötte upp mamma för en god lunch på Soup'n bagel. Mexikansk himmelsk god kycklingsoppa och en bagel med brieost och tomat för min mage, och mammas laktosmage fick ingen soppa, så hon tog en grekisk sallad. Sedan gick jag och lånade lite böcker och strosade längs Avenyn med en yoghurtglass i handen. Jag hittade några superfina plagg på både Monki och H&M. Nu sitter jag och njuter av en kopp kaffe och några småkakor. Visar plaggen så fort jag fotat dem! Såklart. Hej!

Morning!


Alek Wek by Andrew Yee for How To Spend It Magazine, Fashion gone rogue

Nu skall jag hoppa i skorna för en tur till stan. Ja vet; uppe med tuppen ja hej! ;) Hej så länge.


It's just grey


Idag vaknade vi tidigt. Åt först en god frukost och tog sedan bilen och köpte en cykel till Johannes. Så nu har vi var sin som vi kan cykla omkring på tillsammans. När vi kom hem tog vi cyklarna till Victor och Jossa för lite bullätande. Nu ligger både jag och Johannes utslagna på soffan efter en god middag och några kexchoklad:) Trevlig kväll!
Klänning, sjal, solglasögon och skinnjacka från h&m, kofta från Monki och Converse.

Hur söt?


Levi, drygt 3 veckor. Pluttunge!

On the way


Ja, efter tacosen och var sitt glas vin här hemma, igår, gick vi över till Jossa, Victor och Levi. Världens sötaste! Vi åt kladdkaka, pratade, gosade med Levi och kollade Talang. En riktig hemmakväll hade vi. Jättemysigt! Nu skall vi ta oss i kragen och hitta på något roligt för dagen. Några tips?

Coverse, basker och tröja från Monki, kofta, sjal och jeans från h&m, solisar från Lindex och väska från utlandet.

SINGHA


Å vad glad jag blir! Det är sol ute, OCH varmt! Så jag och Johannes har firat med en öl på altanen och tacos. Men nu har vi ingen aning vad vi vill göra.. buu;(

Jade/Indiska

Jag gillar verkligen den här tunikan
från Jade Jaggers kollektion för
Indiska. Ni hittar hela kollektionen här.

Nu sticker jag och möter tjejerna,
medan killarna spelar match. Hej!



























SOMMAR


Ja, snart måste den ju ändå komma va? Sommaren! Tillsammans med jordgubbar, grillkvällar, sol, uterveringar och glass. Idag fick jag reda på en jätteglad nyhet som jag bara döööör lite av. Typ. Snart skall jag träffa Josephine, Jennifer, Johanna och Malin. Vi skall grilla ikväll tillsammans med killarna. Dumt bara att jag måste till jobbet imorgon klockan 6.00! Typiskt. Hej så länge:)

Wallmans



Från i lördags; Wallmans Salonger. Tre-rätters med show. Vääldigt lyckat. För er som inte vet vad Wallmans Salonger är (Jag visste inte heller det innan denna helgen), så finns det i Stockholm, Helsingborg och Köpenhamn, Oslo och Åre, och det är som en resturang som är uppbyggd mot en scen. Servitörerna är det som står för showen, så de både serverar och showar om vart annat. Väldigt trevligt! Och dem är superduktiga! Nu när vi var i Helsingborg var det Schlager-tema. Men det varierar nog.

Stan/te/frankrike/dagens/allt i ett


Efter jobbet tog jag svängen om stan och mötte upp Johannes för en fika på Franska Bageriet, som för övrigt är ett av mina favoritcafeér. Finns ett litet vid Avenyn och ett nyöppnat på Vallgatan. Linne, byxor, hatt, halsduk, solglasögon från H&M, kängor från Weekdays second hand och mockajacka från Vila.

Invigning..


...av mina små älsklingar från Scorett. Ja, så här såg jag ut på väg mot Wallmans igår. Klackar från Scorett, klänning från h&m och poncho från Accent.

HELSINGBORG/HELSINGÖR



Helgen har vi spenderat i underbara Helsingborg, tillsammans med Johannes föräldrar, bröder samt deras flickvänner. Helt jätte rolig har helgen varit. Och vad vackert det är både i Helsingborg och Helsingör. Vi bodde på hotell, shoppade, tog båten till Helsingör, promenerade längs stadens gator, käkade lunch, tog en öl, åt mat och njöt av en mycket bra show på Wallmans Salonger och åt idag en härlig hotellfrukost, innan vi tog bilen tillbaka till Götet. Fler bilder, från Vallmans kommer... Hej så länge och sov gott!

Nytt i garderoben


Införskaffade mig några linnen från H&M här om dagen. Detta fick jag för endast 49.50. Rena rama kapet! Eller hur?! Skorna är, som ni säkert vet, från Scorett. Nu skall jag slänga i mig lite mat, packa för helgen (Vi skall nämligen en sväng till Helsingborg), hoppa i ett par andra skor, och sedan sticker jag till jobbet. PUSS

intesåtydligtmennikanskeserlitepåettungefäriallafall


På mig hade jag jeans, skinnjacka och sjal från H&M, kängor från Weekdays second hand, tunika från mamma, brillor från Lindex och väskan är en present från utlandet.

NÄRBILD


Hej-svej, nu sticker jag till jobbet i mina mina nya solbrillor och en blommig kofta av något slag. Ses imorgon va? Klart!

sunglasses 4-ever


Solglasögon skulle jag gärna ha på mig året runt. Älskar det! Hittade ett par nya på H&M igår. Ett par med brunmelerade bågar som behövdes bland alla mina svarta par. 49.50 gick dem på. Fanns även i svart.

In the morning


Nika Lauraitis by Max Abadian in Sweet Reverie Flare May 2010 FashionGoneRogue


Skall jag ta en runda i slingan idag tro? Eller bara lata mig, innan jobbet?

PINK


Igår blev det tandläkarbesök, promenad i stan, mosbricka med köttbullar, shoppingsväng med Emelie och en chai latte innan jobbet.

Closer


Hit eller diss? Ja, jag vet inte än. Time will tell, pm jag sparar den eller ej. Den är iallafall från H&M. Nu sticker jag till jobbet. Hej!

BLACKANDWHITEDRESS


Har köpt en ny klänning. Kan bara inte bestämma mig om jag tycker den är fin, eller om det ser ut som mormors gamla klänning. Bättre bilder på den kommer...


BAGELS


Prövade något nytt igår. Laxbagel, värmd i grillen. Och vad god den var! Mums. Nu sitter jag med nyhetsmorgon och några kanelgifflar till kaffet. Och så har jag äntligen fått bokat en tid hos tandläkaren för min onda käke. Fick en tid redan imorgon. Gulp! Men hej så länge! Svej!

New


Jag känner på mig att mina nya brillor kommer att komma till mycket användning!

Hej!


Hej då! Nu sticker jag till stan för att promenara i den ljuvliga vårsolen. Tack!

My favorite three


Hittade två nya favoriter på Lindex igår. (De två översta) De sista paret är mina gamla pilotisar som har hängt med i några år och är från h&m's herravdelning.

CITRUS, SOL OCH MAGNUM GOLD



Började dagen med en glass i solen, (testade nya Magnum Gold, som var god, men för lite havssalt till den väldigt söta kolasåsen) Efter det tog vi bilen på en liten utflykt med Johannes föräldrar. Och hela dagen avslutades på en uteservering, precis vid havet. Nu är det bara soffan, kexchoklad, chips, gifflar och fanta som gäller. Mysigt värre och vädret har varir det bästa hela dagen! God kväll:)
Kängor, Weekday second hand. Byxor, H&M. Mockajacka, Vila. Tunika, Lindex. Solglasögon, H&M. Kofta, vet inte.

Underbara söta unge!


Lilla Levi, en och en halv vecka gammal. Josephine och Victor - Han är så söt som man kan bli! Grattis till er!

White light


Vi har suttit på vår altan, i solen med öl, vitt vin och pizza. Vad härlig våren är! Äntligen är den här! Nu har vi flyttat in i värmen. Jossas lilla bebbe står för det gulligulliga. Bilder på vår lille solstråle kommer absolut! Ha en fortsatt trevlig kväll! Nu skall jag snart ta tandborsten och lägga mig på kudden. Puss
Närbilder på hatt från h&m, byxor från h&m, tunika från Lindex och ett gammalt skärp.

Hej hatt!


Nu sticker jag iväg och kollar när Johannes spelar, och för att se Josephines söta bebbe igen. Gud nåt så litet har jag aldrig skådat. Han är gudomlig! Hej så länge. På mig har jag hatt och byxor från h&m, tunika från Lindex och skor från Scorett (som dock skall bytas ut mot något mycket lägre;)


oak



oaknyc.com


RSS 2.0