...


09:55

Nu skall jag nog gå ut och promenera. Nice weather make nice bodies.


22:06

God kväll, Ligger i sängen och myser, och lyssnar på killarna som skriker åt x-box-spelarna.. Planen var egentligen afterwork idag efter jobbet med Jennifer. Men vi var tvugna att skjuta upp det. Jag spenderade istället kvällen med mami och pratade massor. Vad nära man kommer varandra när man flyttar ifrån varandra. Konstigt va? Märkte att jag var väldigt trött, väldigt tidigt idag, så jag skall nog snussa nu. God natt.. E.








Fy vad snygga..


Fy vad snygga! De är från Zara och bilden är snodd från minoutfit.se

Min baby

Fotbolls-nörd? Ja. Min Älskling? Ja. Mitt egna lilla fotbollsproffs är och spelar match nu. Jag dricker nyponsoppa och gör väl inget speciellt vettigt. Mmm, varm nyponsoppa (utan vaniljglass i, i och för sig, men med skorpor till iallafall) ;) ;)


Can't get enough..

Balmain, Balmain, Balmain!!!

                                                                    Jag kan inte få nog av Balmain-clothing...

style.com

Semla imorgon?

Idag är det tydligen Semla-dagen! Då man skall äta en semla!
Och jag hade glömt bort att det var den dagen idag. Åh, typiskt.

Fresh Fish - Göteborgs modemässa

Fresh Fish är en årlig modemässa och designtävling i Göteborg, riktad till oetablerade designers av  kläder, skor, hattar, smycken och annat.


Den 27 februari bär det av och pågår till söndagen den 1 mars, den här gången i Eriksbergshallen på Hisingen.

En utställare vinner utmärkelsen Årets Fresh Fish och får sin kollektion producerad av MQ samt ett resestipendium på 25 000 kronor. Tre pristagare får också möjlighet att sälja sina kollektioner i butiken Fever i Göteborg.


Designkollektivet BittraBritta ställer upp med serien BAGAGE - unisexväskor tillverkade av rissäckar som samlats in från lokala sushiställen på gatan där de har sin ateljé. Mer närproducerat kan det knappast bli. BittraBritta består av formgivarna Jessica Nilsson och Hanna Brotén och affärsutvecklaren Ali Mohtadi Tabrizi. BAGAGE har de utvecklat i samarbete med kostymören Moa Hartman.


Text hämtad från eventnytt.se

Se vad jag skrev om Fresh Fish förra året, här

Jag har en ny favorit-designer

Balmain, Spring 2009



Se bara alla snygga jeans och militärinspirerande kavajer och dessa gladiatorsandaler med nitar. Snyggt!

Bilder: Style.com

Dagens..

..är från TopShop.


(Och är inte dessa jeans bland det snyggaste just nu?)

ELLE


Te och ELLE. Det har varit min eftermiddag. :)

It's all about the color..



Spring 2009
style.com

Dagens tre



T-shirt: gojane.com, Jeans: TopShop, Skor: gojane.com

Godnatt


Nu skall jag nog sova. Upp tidigt imorgon. Helgen har varit sjukt bra! Puss. E.

Bilden

Grattis!



Emmie, Emelie och jag var de enda som tyckte att kameran var en rolig leksak :)

Igår va Emelies lägenhet full av tjejer. Det var vin och mat och prat. 14 galna tjejer. Men det var bara jag och Emelie som hamnade på Bliss. Ja, i en kvart eller så iallafall. Sedan lockade 7-eleven-mat mer, så vi åkte hem till Emelie igen :) Kul hade vi iallafall. Jeejj! Snart kmmer min Älskling och hämtar upp mig. Åker nog och köper hämtmat. Thailändskt kanske?

21 år

Dags för födelsedagsfest hos Emelie. Skall en sväng förbi stan först. Sedan blir det party. Tjohej:)

Jag och Emelie

The 50's in 2009

Vi var på 50-talsfest igår. Lyckat vart det! Och kul hade vi..










Party like the 50's

Nu skall vi på 50-talsfest snart. Kommer bara förbi några vänner här först för ett glas vin eller en drink. Sedan blir det rock n' roll all night like the 50's. Har mega-ögonfransar på och visar min outfit later on! Love. E.


Lindt excellence Chili


Någon som smakat Lindt Excellence Chili ? Fruktansvärt god.

Jag har aldrig vågat smaka choklad med chili. Dels för att jag inte
har varit ett jätte stort fan av mörk choklad, och dels föratt det låter
som en hel-knasig blandning. Men gud så god den va! Smaka den.
Och det bästa är att det räcker med en bit. Man behöver inte möla i
sig en hel chokladkaka.. God natt. E.

Måste sova ensam i natt..

Söt-Nos

Jag måste sova helt ensam i natt och imorgon natt. Blä. Saknar dig min Baby! Sov gott..

Beyond Retro i Göteborg

 

Jag har nog världens tur. Jag har ju sprungit runt som en tok och letat 50-tals-klänning/kjol till fredagens 50-talsfest. Och jag har verkligen inte hittat något som känts bra. Istället stack jag hem till mamma och kikade i både vår och mormors källare, och fy bubblan vad kläder jag hittade! Men det var ändå inget som kändes hundra, så nu kommer vi till det turiga :) Jag är i stan och börjar få så smått panik idag, jag går av ren vana in på TopShop för att, vem vet, kaaaaanske att man hittar en 50-tals-liknande-klänning där? Men vad får jag se? Jo att Beyond Retro öppnar inne i Top Shop! Whaaat? Hur bra är inte det när man skall ha 50-talsklänning? Jag springer fram till personalen: "Ååå när öppnar ni?" Men såklart öppnar de på fredag, och då är det ju försent! Men jag ger mig inte. Jag ser en klänning som skulle passa perfekt, och börjar prata med en jätte gullig tjej från Beyond Retro. "Jo, men vet du vad, vi är helt klara här, så vi öppnar nog dörrarna redan imorgon eftermiddag!"  Vaaaa? Vad säger hon? Det skulle ju vara helt perfekt! "Ja, och vi har massor av 50-talskläder, kom och kolla här!"  Perfekt. Perfekt. Perfekt. Tur. Tur. Tur. Ibland skall man ha tur. Och där skall jag hitta en klänning. Billigt är det också!

Tack och svej!

God natt..

Kom precis hem från kylan och jag är, kaaaaaaaaaall. Fytt-i-rackarn. Nu skall jag sova. Skall upp really early imorgon bitti. God natt.. E.


I vår: Benvit skinnjacka

Vad jag shoppade igår var bland annat en benvit skinnjacka. H&M, 498 kr.
Den ser väldigt vit ut här, men den är mer benvit och skitsnygg!


Gift today..



Fick en Alla hjärtans dag-present av min moster igår. Paketet kom på posten och innehöll detta underbara halsband. Har alltid tyckt att dessa halsband är så fina, med den inristade skriften.. Och så får jag ett. :) Hon prickar alltid rätt. Thanks Louise! E.

Dagen efter..


Dagen efter.. Jag och Johannes ligger helt utslagna, (rättelse: Johannes ligger helt utslagen) Jag är rätt pigg, trots en flaska vin och gott sällskap igår kväll. Jag och Johannes bestämde oss för att avsluta Alla hjärtans dag hos några vänner. Alltid lika trevligt.

Vi spenderade hela gårdagen tillsammans. Pannkaksfrukost i sängen, lunch hos hans föräldrar, övningskörning in till stan, kikande efter 50-tals-kläder till nästa helgs 50-tals-fest, shoppade lite kläder, hem och hälsade på mami, övningskörde massor och hur bra som helst, storhandlade på ICA Maxi (bl.a en swiffer..) och spenderade kvällen över ett glas vin med vänner och spel..

Nu skall jag nog äta en bulle. Hej! E.

Jaghjärtadig..

Alla hjärtans dag.. Har verkligen alltid varit en sådan överskattad dag för mig. Men när Johannes finns i mitt liv är dagen underbar. Även om vi varken skall ut och käka eller gå på bio eller köper blommor till varandra så känns dagen speciell.

Jag vaknade av att Johannes viskar i mitt öra; "Sov vidare Älskling, jag skall bara fixa en grej, låtsas sov!.. "  Varför inte bara skita i att väcka mig, så skulle jag sovit vidare, och inte behövt sova räv.. Haha, Så söt han är. Jag hörde iallafall hur han fixade och grejjade och donade nere i köket. Och efter typ,, 100 år, så kom han upp med hjärtpannkakor (gjorda i pannan jag köpte till förra Hjärtans dag), te och ytterligare en berlock (ett härta såklart) till mitt armband jag fick av honom i julas. Sweeeeeeeeeeeeeet. Det trodde jag aldrig, men shi fick jag.. Världens bästa pojkvän? JAPP! Det är bara sådär mysigt att få frukost på sängen och bara veta att någon älskar en.

Jag tycker däremot att det inte skall krävas en utsatt dag i almanackan en gång om året, för att man skall kunna visa sin uppskattning genom presenter, blommor, middag, frukost på sängen.. osv.. utan jag tycker att det är mycket roligare att vara spontan. Kanske att man ger bort blommor en onsdag i april, eller får frukost på sängen en lördag i januari... 14 februari är bara en sån där dag då man skickar en extra omtanke till sina nära och kära. Ha en bra dag! Love. E.



I love shoes..


Fendi

Världens sämsta bilförare?

Sveriges värsta bilförare? Är inte det, det mest konstigt onödiga program som skapats? Men väldigt skojjigt! Ha-ha, de låter som mig och Johannes. "Gaaaaahhhh jag kan inte.. Hjäääälp mig då! Men Oåååhhh, piiiip pip piiiiiiiiiiiiiip.. Jag haaatar den här bilen! Varför åker den här förbannade växelspaksploppen av? Men hjäääälp, jag får inte in ettan,.. OOhhh Johannes!!! "
      Vem som helst kan ju bli den värsta bilföraren,, det är ju bara att köra in i lite grejor här och var.. Så jag förstår inte poängen med det här programmet..?

Nu mår min dator bra. Tror jag?


Älskling och jag i lördags (okej, av 10 bilder, så tror jag inte att hela jag blev med en enda gång!)

Okej, det här är i princip den enda bilden jag har på datorn nu. Jag har formaterat om hela datorn, och alla mina bilder är borta! Nej, så illa är det inte, då skulle jag börjat gråta, om mina 15 489 (ja, det var så många) bilder bara skulle vara borta, puts väck.. Nej, jag har sparat alla på min lilla externa hårddisk, som just nu är min bästa kompis ;)

Jag har haft konstant huvudverk hela veckan, jag vet inte om det är barnens fel, eller mitt fel eller sängens fel, eller vad det är frågan om, men jag är helt slut i bollen! Får börja proppa i mig panodil...

I helgen hade vi ju överraskningsfest för Tom. Och allt blev helt jä'la fantastiskt bra! Vi är grymma! Det blev faktiskt så lyckat! Och han hade inte anant någonting. Och det blev överraskning på överraskning på överraskning. Å så kul det va!

Hej-svej! Nu skall jag värma nyponsoppa :)


Bulle..

Dagens...

bullar.. och tacos..


Jag har bakat bullar! Och känner mig därmed som en riktig hemmafru. ;) Näe, men det är inget som händer varje dag, och jag är inte särskilt duktig, men det ser ut som bullar iallafall.... Haha ;) M M M men guu så gott det är med vaniljbullar. G-O-T-T ... Godare än kanel.. Kanel- eller vaniljbulle? Vad tycker ni?

Tisdag, 10 februari 2009


Heej-hej-svej!

Nu har jag varit världens sämsta bloggare i snart en vecka. Hjälp. Men det är bara för min dator har mått lite si-så-där, och jag har haft fullt upp. Men men. Idag slutade jag tidigt och är hemma efter att ha varit ute och åkt pulka halva dagen.. HA-HA. Japp, jag och Jennifer tog med oss några barn ut i snön och åkte pulka tills vi vart helt slut ;) Haha, dö-kul för barnen (och oss) ;) Nu skall jag leta efter 50-tals kläder och frisyrer på internet. Skall ju på 50-talsfest med ett par hundra andra, om två veckor... Later.. E.

Uppdatering..

Idag är det lördag. Jeejj. Mådde sådär igår efter jobbet. Vet inte varför, men mina ögon såg i kors och jag var helt borta och mina öron kunde knappt höra någonting, lock! Men idag är det bättre, fortfarande lite trött, men det skall vi ändra på. Måste nog sätta på en kopp kaffe :)  

Tja, jag har inte skrivit på ett tag men jag ha haft fullt upp.. Jobbat väldigt långa dagar, och så har vi haft fullt upp med att fixa inför överraskningsfesten för Tom som vi skall ha ikväll. I'ts gonna be soooo good! Vi har gjort en hel film om Tom och alla sjuuuuka grejer han har gjort (mest på fyllan) hahaha. Det är nog den roligaste komedin som någonsin gjorts. Så jävla bra vart den..

Så ikväll är det alltså surprise-paaaarty.. Det kommer bli så jävla bra! (I hope) Fast jag och Johannes höll på att avslöja oss imorse... ooops :/ Haha typiskt oss.

Så nu väntar jag på att killarna skall spela klart sin match. De spelar mot tjejer idag!! Haha. Tänk om de förlorar? Hmm. Ett tjejlag från allsvenskan skall spela mot dem, nån träningsmatch av nåt slag...

Min dator har förresten virus också, så den skall fixas på måndag. Jag skall få hjälp av en vän som är grym!

Eftersom jag var så trött igår, fanns det inte mycket att göra hemma än att ligga framför tv:n. Då får man lov att kolla på Let's dance va..? ;) Vem tycker ni skall vinna? Det finns egentligen bara en: Morgan! Han är helt sjukt duktig. Och Laila Bagge är också riktigt grym!


Dax att skölja ur färgen nu..

Sitter med hårfärg i håret och över hela mig. Haha, nä, men jag vet inte om jag skall skratta eller gråta (gråta!) för min dator har fått influensan eller nåt. Ett virus är det iaf. Blä. Varför lyckas jag alltid? Kanske för att jag inte vet hur man skaffar ett virusskydd?? Jaa,, blä. Nu har jag iallafall köpt en extärn liten hårddisk (en rosa. Mycket viktigt!) ;) så att jag kan föra över alla bilder och låtar. En back up helt enkelt. JA! Sen måste stackarn till sjukhuset. Vem kan hjälpa min lilla smala, smärta, little black windows ?


Drink at Bliss..

Jag och Emelie var ute och sörplade drinkarBliss igår. Kvällen blev precis sådär lagom. Var hemma vid två circus. Här kommer iallafall några normala bilder av alla dessa onormala vi tog igår. ;) Haha...

Strawberry!

Emelie och jag

A, jag vet inte vad fotografen tänkte här..?

Jag? Va? Vadå?

Muuuwaah!

Hiiii. friends.

Bartendern gjorde världens största drink och med ett ännu större sugrör..

Emelie håller hårt i drinken..

God(is) morgon

Jag hatar datorer! Blääää! Varför vet man inte vad man skall göra när de krånglar och när det bara kommer upp miljarder siffror och konstiga ord på skärmen? Gaahh jag känner mig helt hjärndöd när det kommer till krångel med datorn. Blä. (Och så åker min internetsladd ut hela tiden)

Visst är naturgodis det absolut godaste som finns? Jag älskar det. Och sitter just nu och käkar upp mammas goda yoghurt-natur-godis, medan hon är på jobbet..  ;)

Och Riesen, jag har börjat älska Riesen! Gott! Gott! GOTT-gris!

Ja, jag är kvar hemma hos min lilla mami, tills ikväll, för då hämtar förhoppningsvis Älskling upp mig och kör hem till oss:) Jag saknar honom så. Vi har inte setts på hela helgen... Haha. Länge va?






Mamma mia, vad tidigt jag är uppe..

 
Jag är konstig. Kom hem vid två i natt och vaknar 7.00. Gött, hela 5 timmars sömn! Så jag tänkte kolla på Mamma mia istället, och käka en sån här god,,, ja vad kallar man det? Något med björnbär och blåbär på toppen iallafall:) Så fort mamma fick höra att jag var sjuk, och att jag skulle åka hem och sova hos henne några dagar medan jag var sjuk, så köpte hon hem massa gott åt mig. Söt-nos! Ciao sålänge. Laddar kanske upp några bilder från natten senare, om det blev någon bra alls... Haha..


RSS 2.0