BIG BRUNCH FOR TWO


Innan vi kikade på lägenheten här om dagen, så åt vi brunch på ett litet mysigt café, precis i närheten. Nu är allt påskrivet och klart. Jag har alltid velat bo i Haga/Linné, och snart kommer vi att göra det. Det finns trots allt något att se fram emot då... /E

HAGA

Idag: Skriva på ett nytt lägenhetskontrakt. Jag är så glad. Haga, here we come!

WEEKDAY


Some things I fell a little bit in love with... Jag tror jag gillar det här sneda modet:)

SATURDAY


Jag vaknade 12:45 idag. Herre gud. Jag trodde någon ställt fram klockan eller nåt. Så nu skall jag snart till jobbet redan. Kul dag. Sova och jobba. Bara!


SLOTTSSKOGEN


Jag är ju inget direkt djurfan, men det är lite mysigt att gå i det nästan folktomma Slottsskogen, bland djuren, med bara träd och frisk luft omkring sig.
Kofta: H&M. Halsduk: Monki. Skor: Din Sko.

THAI FOREVER


Söndagen bjöd på thai-buffé på Andra långgatan. Hur mysigt! Efteråt åkte vi bil och hamnade i Slottskogen.

2010-2014


Var inte årets val det sämsta? SD in i riksdagen. Läskigt. Och Reinfeldt kvar som statsminister? Urk.

Lördag kväll: Lounge


Lördag kväll: Lounge

Efter vi firat Johannes farmor, så tog jag bilen hem till Johanna och hämtade henne för två glas vin. Trevligt och mycket folk som vanligt. Men det blev en tidig kväll. Men det är ju de bästa kvällarna! Eller hur!?


LIME


Yesterday: Drinks. Today: Dinner and walk. Bilder kommer upp imorgon. För nu skall jag kolla på film och sova gott. Puss!

90


Nu skall vi på 90-årskalas. Oj, vilket drag det kommer bli;) 80 gamlingar och vi...

60



Vouge UK, via Le Fashion.

SICK


När man inte orkar laga mat, är det tur att det finns take away-thai. Jag gick hem tidigt från jobbet idag. Känner mig inte helt kry idag alltså. Så nu har jag gosat upp mig i soffan med kexchoklad och te. Later!

GLOBE


Herre gud. Jag känner mig sjuk igen. Usch! Så efter att ha kollat runt efter en mobil på stan, så åkte jag och Johannes och handlade massa kvällsgott, som vi mumsat i oss i soffan. Nu börjar snart Halv åtta hos mig, som ett av favoritprogrammen... :)

För er vänner som inte vet, så är min mobil stulen, så än på ett litet tag så når ni mig inte på mitt vanliga nummer. Snart fungerar det igen!

KRÄFTOR


Igår. Kräftor. Många. Räkor. Gott. Doppade i aioli. Mums. Mousserande. Snapsvisor. Många. Tävlingar. Spel. Prat. Skratt. Tårta. Musik. Hemgång. 4:00. Vaknade för en stund sedan. Lagade pannkakor till min älskling och mig. Bra kväll. Idag: Fira mormor.

LOPPIS


Idag har jag och Johannes haft en mysig heldag tillsammans. Det var längesedan känns det som. Vi gick upp tidigt, och åkte på loppis där vi fyndade två glasflaskor, en väska och ett gammalt fönster. Vi fikade. Vi strosade på stan tillsammans. Köpte en skjorta i födelsedagspresent till Johannes. Vi åkte och kikade på huset vi skall flytta till snart. Gud vad jag längtar! Nu, efter ett glas champagne, skall vi på kräftskiva. Hej!
Klänning, skinnjacka och halsduk; H&M. Skor; Converse.

PUSS


Jag struntade i tupplur. Kunde ändå inte somna. Tog ett glas champagne istället. Det kan man väl också bli pigg på?

PRINCESS


Igår kom jag hem och överraskade Johannes med bakelser och paket efter jobbet. Nu skall jag ta en tupplur innan vi skall på kräftskiva. Jag berättar senare vad vi har haft för oss idag. Puss!


BOLL


Vaknade med tuppen idag. Skjutsade Johannes, åt en god frukost, skall snart fixa ordning mig för att åka till stan. Later!

GRATTIS ÄLSKLING


Idag fyller min bästaste älskling 26 år. Grattis gamle man!

HALSDUK


Gårdagens! Senapsgul halsduk från Monki.

EAT OUT


På stan igår med Johanna. Vi käkade lunch vid kanalen. Himla härligt. Halsduk och kofta från Monki, Kjol från H&M. Solisar från Lindex. Skor, Converse. Väska, present.

SOFFA


Jag är på jakt efter en sån här soffa. Har hittat några, men jag väntar fortfarande på den rätta... :) Några tips?


Ph. Linda Portman

RING


Fyndade en ny ring idag. 30 spänn!

RÄKOR


Räkfrossa på utsidan. Sangria, vin och räkor.

RIOMAGGIORE


Jag fortsätter att fylla på med lite Italien-bilder. Än är vi inte klara ;) Här är några till från Riomaggiore och Cinque Terre, som verkligen var en liten pärla med dem små små byarna som låg längs klippkanten, det turkosa havet, vinodlingarna...

GIVE ME


I DIE. JUST A LITTLE. Dessa öronsmycken vill jag ha. Men nästan alla är slutsålda. Hoppas de kommer in igen. Smycken: Anni Jürgenson


HUSTAK


Innan jag blev sjuk njöt jag av chai latte i stan och långa promenader i Linné. Här; latte på utsidan, med Johannes, innan ett möte. (Och jag fick mina älskade svarta converse i födelsedagspresent)

THIS TIME: H&M+LANVIN


WEDDING CLOTHES


På bröllopet hade jag på mig en blå klänning som jag fyndade på mormors vind för många år sedan, klackar från Monki, kavaj från Gina Tricot och väskan fyndade jag hos Johannes mormor.

WEDDING BELLS









Förrförra helgen gifte sig två av våra vänner. Det var ett superfint bröllop, och stort! Glada människor, vackert brudpar, god mat, roliga tal och en härlig stämning. Fest enda till småtimmarna innan alla hundra gäster hade begivit sig hemåt.

HÖST


Är det bara jag som längtar till hösten? Hösten kan nog vara min favoritårstid. De härliga färgerna, de stora mysiga koftorna man kan börja krypa in i, den friska luften. Det känns som vi tog de här korten igår. Herre gud, det är snart ett helt år sedan.

Idag är jag hemma och är sjuk. Har bakat en äppelpaj till mig själv och sitter och tycker synd om mig själv. Det känns som att det händer väldigt mycket negativa saker i mitt liv just nu. Ville bara säga det, ifall ni undrar varför jag inte orkar ta tag i bloggen på allvar för tillfället..

Lounge/Peacock


RSS 2.0