PÅSKLILJOR

I köket just nu. Tack Louise! :)

GLAD PÅSK


BEDROOM

Även nattduksbordet får prydas med en påskbukett.

Eggs, blueberries & raspberries

 
Långfredagens frukost blev kaffe, yoghurt med honung, hallon, blåbär och Kellogs special K, samt två smörgåsar med ägg. 

CAKE

Vi stannade såklart till för något sött också. På Pour Bon åt vi cheesecake och drack juice. Nom nom!

SKÄRTORSDAGEN

Har spenderat dagen med min moster som är på besök från Stockholm. Vi stannade till på Espresso House på Avenyn och åt räksallad/Cesarsallad och drack cappuccino. Vi promenerade i solen och shoppade lite grann. 
 

FRUKOST

Idag startade jag morgonen med att springa 4,1km. Kanske inte låter så mycket, men för mig som aldrig sprungit så långt någonsin så känns det grymt att klara av det på 25 min. Jag har alltid dragits med benhinneinflammation, ömma knän och allmänt dålig kondition. Men nu har jag satt bollen i rullning. Nu skall jag bara bli bättre! 

FJÄDRAR & PÅSKRIS

För första gången har jag köpt någon form av påskris och fjädrar. Här är en liten sneak peak. 

I KÖKET

På köksbänken har det länge stått både diskmedel och tvål från L:a Bruket. Jag tycket att många av deras tvålar luktar lite konstigt, men just dessa två doftar underbart!

YELLOW

Köpte med mig fina påsktulpaner hem idag. 

TISDAG

Idag har jag sovmorgon. Då passade jag på att göra en god frukost med hallon/jordgubbs-smoothie, kiwi, smörgås med ägg, och kaffe.

VÅFFLOR

 
 
Det blev självklart våfflor på våffeldagen.

DINNER

Gårdagens urgoda middag som min andra hälft lagade till igår. 

SPRING

För mig är våren blommor. Så in med tulpaner, påskliljor och pärlhyacinter! Så här ser det ut på mitt köksbord.

LÖRDAG

Igår promenerade jag och Johannes till stan, och sedan vidare till Johanneberg för en fika på balkongen i solen hos Jossa och Victor. Där blev vi sedan kvar, det kom några fler, vi käkade sushi, killarna stack ut och vi tjejer satt kvar och drack vin till sent. 

LIVINGROOM

Glasburk: Market 29 Glasvaser: Village | Ramar: Åhléns | Bilder: (1)Playtype (2)Skrivit ut | Lykta: PB Home 

INSTA

Some of my latest instagram pictures. 
@eeklind
 
(1) Hängde med Jossa och de finaste ungarna Levi & Joy-Li | (2) Promenad i solskinet i mina Ugg's och nya leggings från Zara | (3) Köpte fina tulpaner | (4) Fina Joy-Li efter vi fikat ute i solen

PÄRLHYACINT

Soffbord från Hay, Glaskupa för blockljus köpt på Market 29 (Har även sett dem på Artilleriet), kruka köpt på Market 29.

SCONES

Startade dagen med scones med smör, marmelad och ost. Och kaffe till det såklart! Nu skall vi snart ta och gå ut och njuta av det soliga vädret. Glad lördag!
 

TORSDAG

Igår mötte jag upp Johanna för ett glas vin på Kungstorget. Vi hann uppdatera varandra med det senaste och det var himla trevligt!

FLOWERS

På köksbordet står just nu dessa skönheter. Köpte nyss den här finfina vasen(?) eller kanske snarare den här stora glasburken(!) utan lock. Men den passar perfekt till tulpaner! Jag älskar den! Köpte den på Anyhow här i Haga. 

INSTA

Instagram photos from this week @eeklind
 
(1) Frukost & plugg på Espresso House | (2) Hemma med Johannes | (3) Jag; kängor, svarta jeans & senapsgul tröja. | (4) Nagellack från Maybelline, Colorama (Midnight Taupe)

På soffbordet

 Pärlhyacint i kruka från Market 29 på Haga Nygata, silverbricka från Åhlens, glasburk från Chic Antique Denmark, ljuslykta (glaskupan) också köpt på Market 29 och de två små ljushållarna är köpta hos Grönbergs interiör på Kungsgatan. 
 

OVERSIZE

Precis så här vill jag se ut i sommar. Virkad vit klänning och en oversize jeansjacka. Ett brunt bälte, ett långt halsband och ett par snygga brillor till det. Snyggt! 
 
Fick precis hem en liknande klänning från H&M. :) Men jeansjackan, den har jag fortfarande inte hittat än. :( Får väl ta och kika in i second hand-butiker lite oftare... 
 
 

Bilder: LEHAPPY

LEHAPPY

Har hittat en ny favoritblogg när det kommer till inspiration! Kolla in den här tjejen! Snyggt! Dr Martens och en oversize jeansjacka är för övrigt två saker som står på min inköpslista.

LIVINGROOM

Så här ser det ut hemma hos oss just nu. 

TWO MORE

Jag var så nöjd med Colorama från Maybelline, så det fick bli två färger till - Ett mörkt mörkt vinrött och ett klarrött. Burgundy Kiss och Power Red heter dem. Bilden gör inte färgerna rättvisa, ser ut som ett helt vanligt rött och ett svart. I bakgrunden står Blackout, Midnight Taupe och Ballerina. Nästa gång får det minsann bli lite ljusa pasellfärger... 

I WANT

Zara, 799 kr. 

 

JEANS

Är på jakt efter en ny jeansskjorta. En ljus en. Den här är från Zara och var helt okej. Skall nog ta och kolla in den. 

INSPO


Foton via kjerstislykke, mrs. french* och pinterest

GLAD ONSDAG


Scrambled eggs

Väldigt enkelt och väldigt gott. Jag gjorde en lyxig variant av äggröra som var i fetaste laget. Jag använde vispgrädde och mycket smör. Nästa gång blir det nog med mjölk och lite mindre smör. Men gott var det. Och mättande.

RASPBERRY & BLUEBERRY

Smoothie har blivit lite av en vardag hemma hos oss. Favoriten just nu är jordgubbssmoothie. Men idag blev det en hallonsmoothie med färska blåbär. 

anyhow

Kikade in på Anyhow i Haga en dag när jag var på väg hem. Jag skulle se om de fått in Göteborgs-postern än.. Det hade de inte fått, men jag hittade detta fina lilla halsband istället.. Har använt det varje dag sedan dess. Det är precis lagom och jag älskar den enkla triangeln. 

INSTA

Senaste från instagram; @eeklind

COLORAMA

Testade nagellacket Colorama från Maybelline, och jag måste säga att för det ynka priset på 39 kronor så är jag väldigt nöjd. Det var glänsande och täckande. Så nästa gång jag är i stan så skall jag införskaffa mig några till i lite härligare färger.. Jag blev sugen på det klarröda och det mörkt mörkt mörkt vinröda. 

Zara bag

 
I want! 

Söndagsfrulle


PURPLE

 På köksbordet...

RSS 2.0