Mars 30, 2010


Weekdays secondhand kängor, H&M kofta och sjal, Mission skinnjacka, Gina Tricot tights, Silke tunika

Mötte upp Johannes för en liten tur på stan, efter jobbet. Vi mötte Jossa och Victor för lite god italiensk mat på Teos! Där avnjöt jag en mycket god Canneloni. Nu skall jag snussa!

Göteborg+kex


Kakor och ett glas mjölk. Testade Götegorgsbageriets bästa. Och de var väldigt smarriga. Lite gott sega sådär! Nu blir det att umgås med Min bästa! Glad söndagseftermiddag på er!

J


Jag vet. Att jag skall jobba med något som jag älskar, när jag studerat klart. Och något som jag tycker är så roligt, att det inte gör något om det tar tid från min fritid. För nu, när jag jobbar med något som tar så mycket tid av dagen, men som jag ändå inte tycker är roligt, så är jag så fruktansvärt trött veckan runt och jag avskyr att vara det. för det i sin tur bidrar till att jag varken orkar eller har tid att göra sånt som jag vill göra!

Snart kommer Johannes hit. Han var ute med sina buddies igår. Så vi får väl se vad denna mulna söndag har att erbjuda.

Saturday


firefox


Yellow wall


Greece last summer

Våfflor! På en fredag?


Igår var det iallafall våffeldagen i vår familj :)

Tjugosjätte mars tvåtusentio




Jobbade 6-15. Åkte hem och duschade. Mötte upp Johannes på stan. Köpte nya skor. Åkte hem. Åt pastasås och parmesan. Ligger i soffan och njuter av att det är fredag. Skall snart grädda våfflor. PUSS

Summer.Now?Please.


Cookieforall


Kaffe och kaka och lite avkoppling i soffan, istället för att tvätta. Ja, jag var lite av en tidsoptimist (som vanligt) och trodde att jag skulle hinna hem till tvätt-tiden efter jobbet. Men ack så fel av mig. Så det fick bli ett paket kakor för min mage istället. PUSS

Huvudvärk å nej


Marie Claire Italia March ‘10 Mathilde Frachon, by David Bellemér.
Hejhej på er! Alltså det är inte sant. Jag vill verkligen inte. Men det verkar som att min sprängande huvudvärk som jag tampades med i höstas, har kommit tillbaka. Pjuuh. Jag orkar inte, för att det känns som att huvudet skall gå sönder och tårarna bara rinner för att det gör så ont. Har varit tvungen att hämta extra starka värktabletter hos mormor, eftersom vanliga panodil inte hjälper ett skvatt. Blä! Får se om jag orkar hela dagen på jobbet imorgon. God natt mina söta pärlor! God natt!

Sky


Godkväll. Bjuder bara på ett par morgonbilder nu så här innan jag går och lägger mig. Himlen var helt underbar i morse när jag gick till jobbet. God natt allihop! (jag vet att klockan bara är Halv åtta hos mig, men jag är så jädrans trött) PUSS

Glad lördag!


Glad lördag på er!

Pineapple/blueberry/banana/apple/vanilla/


Lördags-söndagsfrukost. Nu sitter jag i bilen på väg hem för att städa i oredan. Sedan åker vi tillbaka till mami. för still no water. Kan dröja upp till två veckor till innan det komer tillbaka. "Kul! Verkligen! Jätte kul!" Men det finns inget att göra åt det. Man kan ju änna inte dyka ner på havets botten själv och mixtra med rören.. Haha. Men vi ses lite senare. Så kanske kvällens planer har fallit på plats.


Det blev tre igen


Äntligen: Nytt bredband. Svart, enkelt, snyggt!

Fredag


Vi har käkat turkiskt och är hemma och myser nu. God kväll!

Allt ätbart är gott


Se, här har vi Espresso House igen! Vad är det med mig och Chai latte? Men en liten snabb fika efter jobbet är aldrig fel. Johannes överraskade med räkmacka och chokladmousse till min chai latte och hans mocka latte.

Vi bor fortfarande hos min mamma och jag kan inte säga annat än att det är rätt mysigt att få lagad mat. Så snart kommer Johannes hit efter träningen, och då blir det ingefärsmarinerade laxspett och sallad. Man tackar:)

Alltså för er som inte vet, så har jag och Johannes och 6000 andra personer varit utan vatten i över en vecka nu. Helt otroligt vad beroende man är av dessa små kranar. Vi är verkligen bortskämda med vatten och när det väl försvinner så kan man knappt leva. Men jag hoppas innerligt att det kommer tillbaka snart, så att vi kan flytta hem igen och diska, städa, spola, tvätta händerna, duscha osv...

Shoes and socks


Konstigt egentligen att en av vårens trender är strumpor i klackarna. Men jag kan inte annat än att tycka det är lite småfint sådär! Kommer absolut haka på detta när våren tittar fram bakom vintern. Nu skall jag äta ananas! Hej!

Espresso


Alltså, jag har bott i Göteborg i nästan hela mitt 21-åriga liv. Bara minus mina två första år då jag bodde i huvudstaden. Och ändå är jag värdelös på bra, mysiga cafeér i stan. Och det kanske ni märkt, eftersom jag alltid hänger på Espresso House. Jag är ju så svag för Chai latten. Men jag har tröttnat lite. Jag vill hitta ett nytt favoritställe. Finns det någon med ett bra tips? Gott kaffe är ju ett plus;)


HJÄRTA J


Många hjärtan till mitt hjärta. Det behöver inte vara alla hjärtans dag för att man skall visa uppskattning. Och det bästa är att det är de små sakerna i vardagen som är roligast att få. Tänk på det! Visa uppskattning oftare! Det är tanken som räknas!

Chocolate. I'm in love


Okej. Förlåt att jag försummat bloggen såhär totalt de sista dagarna. Jag älskar ju att blogga och bloggar för att jag tycker det är så otroligt roligt att dela med mig av mina bilder och mitt liv. Men jag skall vara ärlig; Jag har inte varit på topp på senaste tiden. Jag har mått för jävligt rent ut sagt. Men förhoppningsvis är det på bättringsvägen. Jag har en mamma och en Johannes som är helt underbara mot mig.

Jag och Johannes är hemma hos min mamma för tillfället, och kommer vara här tills vi får tillbaka vattnet. Vi har inte haft något vatten på en vecka nu. Hu! Man förstår inte hur jobbigt det är, förrän man får testa på det.

Johannes hade med sig en hel bunt med Lindt mörk choklad i olika smaker. Och fick mig och mamma att gissa vilka smaker. Jag hade 4 rätt av 5. Ecuador var svår! Men gott var det:)

Igår var jag förresten på Valhallabadet efter jobbet, och simmade, bastade och badade bubbelpool. Nu är mina ögonlock inte över ögonen längre, så nu skall jag borsta tänderna och försöka få bort ostbågssmaken. God natt!


New haircolor?


Jag har ju nyss försökt få ljust ljust ljust hår. Men nu när jag ser Frida Gustavsson, så kan jag bara dö för hennes underbara hårfärg. Kanske frisören nästa?

It's just Gothenburg


Jag vaknade av att solen lyste mig i ansiktet. I LOVE IT! Så jag drog med mig mamma ut på en lång promenad i Slottskogen. Känns ju nästan som Norrland med renar och älgar och hjortar och snö. Haha. Och så är man bara mitt i Göteborg. Härligt var det iallafall. Nu kommer Johannes snart hit. (Vi har fortfarande inget vatten) och så är det lasagne på gång. Hej!


Lördag 13 mars. Start!


Frukost i det soliga. Vaniljyoghurt, start, äpple, banan och apelsin. Nu behöver jag hjälp med att komma på vad jag skall göra denna vackra dag och denna melodifestivalskväll. Hm?

Friday is a good day


Bild från gårdagen.
Igår möttes jag och Johannes efter jobbet, gick och handlade fredagsmys tillsammans och åkte hem och åt revbenspjäll, majskolv, potatissallad, baguette, massa choklad, chips och cola. Mums! Till det så kollade vi på en extremt kul film; Baksmällan! HA-HA! Idag är det sådant otroligt vårväder så jag blir glad i hela kroppen. Johannes skall spela match, så jag tänkte åka hem till mamma och kanske en sväng på stan. (Måste göra mina behov, tvätta mig osv och vi är utan vatten. Kul! Kanske en hel vecka! Alltså jag klarar mig inte! Tänk vad beroende man är av vatten. Är där och rycker i kranen hela tiden verkligen.. Haha) Men puss på er så länge:)

Friends?


Mathilde Frachon by David Bellemér Marie Claire Italia March 10

Hej mina kära bönor. Jag har precis njutit av en ledig eftermiddag framför Förkväll och Vänner. Har ätit massor av Start. Kan verkligen inte få nog. Det är så gott att jag dör lite. Nu; fortsättning Vänner!

hollywood



God natt! Jag är trött som en kastrull. Men måste hålla mig vaken till Hollywoodfruar! Nighty Nighty
Mirage magazine, Shelby Keeton by Nicole Nodland

My day/this day/today



Mötte söta Johanna för en frukost på Espresso House på morgonkvisten. Sedan gick vi en sväng i solen. Jag hade hatt, dagen till ära. Underbara sol! Sedan fanns det plats för något mer i magen, så jag gick och hälsade på min kära mor på hennes jobb och fikade med müsli och ekologisk yoghurt. En paus från stan en liten stund, innan jag kilade ner igen, för att möta, Johannes den här gången. Puss på er! (Snart börjar Svenska Hollywoodfruar!)

H&H hatt,  Monki tröja,  Karin Wester for Weekday skor,  H&M kofta,  Mission skinnjacka

bollbollboll

Är hemma hos mamma en sväng, mellan rundorna på stan. Och hon hade köpt en sådan här pilatesboll. Använde alltid en sån på gymmet (de få gånger jag tog mig dit vill säga) Men de är iallafall grymt bra. Ger superbra träning och är skonsamma för kroppen. Så jag skall faktiskt också slå till, och köpa mig en likadan jag med. Endast 129 kr på Clas Ohlsson. Tack för det! Nu skall jag susa iväg igen. Hej!









footprints



Vinterpromenad i vårvädret. Nu skall jag och J äta fläskfilé, sås, ris och rotfrukter i ugn. Mums. Later!

Are we out or are we in



Ph: från Excet sist.

Solen skiner ute. Jag behöver städa. Inne. Blä! Eller skall man hoppa ut i det fina vårvädret och ta sig en promenad? Johannes är och spelar match. Ikväll vet jag inte vad som händer. Något roligt för hoppningsvis, eftersom, i princip hela gårdagen blev förstörd för både mig och Johannes. Sorry Boo! I love you so much tack för att du finns♥

P S


Dessa manschettknappar fanns inuti lådan. Jag dog lite när jag såg dem. Johannes också. Precis så skall manschettknappar se ut. Så dessa kommer pryda Johannes skjortärmar när vi skall på bröllop.

After work



Första gången jag faktiskt har jobbat innan jag slirat iväg på en after work. Ja, igår så möttes jag, mamma, Johannes, Johanna och Johannas mamma upp utanför Incontro för en after work och några väl förtjänta glas vin. Men det var alldeles för packat där så vi drog oss bprt till Avenyn och Ruby Bar istället. Fantastiskt mysigt och trevligt. Sedan avslutades kvällen på Lipp med våra kära mödrar. PUSS

HAGA




Promenix, Haga och latte, nu på kvällskvisten. Mysigt! Nu får jag nog gå och lägga mig:) Good night!

P S


Johannes köpte något som ligger i denna söta lilla låda, när vi var på stan sist...

Hej Hopp Plopp! Nyss käkat Delicatochokladboll och druckit en skvätt kaffe hemma hos min kära vän. Vi skall snart ta oss ut på en promenix i solskenet. Härligt när nu äntligen vårsolen börjar titta fram. Nu fattas bara värmen, så att den förbaskade snön försvinner och man slipper halka på isen var och varannan dag..;) Haha! Later Aligator!

Goodnightseeyouinthemorning



Vouge Australia April Ph Tobaccoandleather


Hatt/spets



Mina tre nyaste fynd. Två hattar från H&M Herr och en magtröja i spets från Monki. Mycket nöjd med allt! Bättre bilder kommer.. :) Så vad har ni gjort idag? Själv har man bara jobbat och missat solen helt. En liten stund, efter jobbet, hann jag sitta i den värmande solen. Och gud vad skönt. Äntligen!

Bröllopsklockor


En inbjudan med posten. Vad kul! Malin och Andreas skall äntligen gifta sig. ÄNTLIGEN! Efter åtta år tillsammans:)

Idag har det varit jobbet som kallat. Jag har varit på stan en sväng och köpt en topp, som jag kan visa imorgon. och så har jag varit och klippt mig. Men nu skall jag hoppa ner under täcket, med ostbågar och Desperate Housewives. (Sorry för lite dålig uppdatering, men det är bara nu under tiden när jag börjar jobba redan klockan sex på morgonen) PUSS

blackberry





Hej allihopa! Roligt med så många som kikat in. Hoppas ni stannar! Efter jobbet idag mötte jag upp Johanna för en tur på stan, lite mat och fika:) Jag har bokat frisörtid till imorgon. Äntligen! Poncho Accent, Jeans HM, Skor Mammas gamla, Mössa HM.


RSS 2.0