PERFECT SHADES


TRIWA | BONNIE


FREDAG


IGÅR var jag bjuden hem till Sara för att fira hennes 24-årsdag! Det var så roligt att träffa henne och alla tjejerna! Det bjöds på plockmat och dessert, och allt var väldigt, väldigt gott! Mycket trevlig kväll som slutade någon gång in på natten.

ZINFANDEL


Har målat naglarna i en mörk mörk vinröd färg, som näst intill är svart. Väldigt snygg är den! Den är från Isadora (642 zinfandel) och jag älskar verkligen deras lack.

VÅFFLOR


Vi åt inga våfflor på våffeldagen, så jag gjorde några våfflor till oss idag istället. Gott! Serverade dem på våra nya assietter som jag fyndade för 20 kronor/st.

PÅSKTULPANER


Köpte fina gula tulpanlökar.

TISDAG TJUGOSJUNDE MARS




Köpte lite blommor och satt en stund i solen efter jobbet.

SUNDAY


Underbara soliga söndag! Så fort det är sol, så vill jag bara ha på mig mina vita jeans. Jeans från Gina Tricot, kängorna och bältet är second hand, väska från Zara, tröja från Monki, solglasögon från Lindex och Johannes skjorta.

WEEKEND



Den här helgen har jag varit på Hotell Radisson för några timmars konferens, fotat två fina människor som gifte sig i Palmhuset, ätit thaimat, promenerat längs Linné, varit på loppis, druckit kaffe i solen, varit hos min mamma, rensat och ätit god mat. Skinnjacka, Mission / jeans & skjorta, H&M / väska, Zara / solglasögon, Gina Tricot / skärp, Vila

WHITE WHITE WHITE


Såhär vill jag gärna se ut i sommar. Vitt och stiligt.
Ph; H&M


VÅRKÄNSLOR


Äntligen har våren kommit till vår stad!

HALLON/PASSION


Pour Bon verkar ha blivit mitt och Louises stammiscafé. Idag blev det hallon/passionsmousse, och så blev det några till nagellack.. ;)

Räksallad



Har strosat runt på stan efter jobbet, med min moster som är på besök från Stockholm. Så himla mysigt! Vi åt räksallad och bakelse på Puor Bon, och så shoppade vi nagellack på Gina Tricot - Vilka fina färger de har fått in! Jag körde på helvitt idag; byxor från Gina Tricot, skärp från Vila, tröja och väska från Zara, skorna är second hand och kappan är från London och jätte gammal.

PÅ ÖNSKELISTAN #6


Perfect-2 från Jeffrey Campbell.


MIN HELG


Glömde kameran igår, men jag var hemma hos mamma och åt grekiskt och hallon-cheesecake tillsammans med min moster, mormor och mamma. Gud så gott allt var! I lördags var vi och åt med hela Johannes familj och såg komedi på Lorenstbergsteatern och efter det satt vi hemma hos oss halva natten och hade det trevligt! I fredags var jag och Johanna och testade nyöppnade Hello Monkey på Linnégatan. Mysigt!

NAIL POLISH / BLACK


Black nails again | Slog till på svart nagellack igen, det var ett tag sedan. Jag tycker nog att det är bland det finaste du kan ha på naglarna - svarta och glänsande!

GULD


När jag var på Emmaus sist hittade jag den här fina guldbruna kjolen för 30 spänn(!) Tröjan är från Monki och kängorna är också second hand. Nu skall jag snart förbi stan, innan vi skall mötas upp hos Johannes bror för middag och komedi på Lorentsbergsteatern. God kväll!

GREEN PANTS


Åh, snart kan jag använda mina gröna byxor som jag köpte när det redan blivit alldeles för kallt. Men de blir nog fina nu till våren. De är från Asos. Skulle gärna vilja köpa ett par ljusgröna/mintgröna/turkosa jeans också. Väldigt fint nu till våren och sommaren. Sov gott sötnosar!

DONUT


Den klassiska hårdonuten, här i en lite slarvigare uppsättning. Jag köpte den lite större varianten, på Glitter.

HANNA @ METROMODE


Snygg i vitt! Hanna matchar det med batik, ljuslila naglar och ett snyggt skärp.

INSPIRATION / MARS






Studded hearts, fashionlane, Vogue Taiwan, tumblr, 4th and bleeker,


SPICE OF THAILAND


Lunchen åt vi på S.p.i.c.e idag.

SÖNDAG 2012.03.11


Idag har varit en lugn dag. Vi började med nybakat bröd till frukost. Jag tog en runda på stan. Vi åt lunch med Johannes föräldrar. Vi gick hem till oss och fikade. Och så har jag målat en pall.

TULPANER



Älskar tulpaner! Igår köpte jag en bukett med ljuslila, fast nu ser dem mer ljusrosa ut.

PIZZA


Igår var vi hemma hos vänner och åt middag och drack vin till in på natten. Så ikväll blir det lugnt. Vi har precis käkat pizza och snart är det dags för melodifestivalen.

LASAGNERIA OCH LJUSLILA TULPANER






Vi började morgonen med massor av pannkakor hemma, sedan gick vi ut och drack kaffe på Lasagneria, köpte tulpaner och kikade lite inredning. Vita jeans, Gina Tricot / Väska, Zara / Skor, Second hand, mintgrön kofta, Weekday.

SANKT JÖRGEN PARK RESORT



MAMMA-DOTTER-TID | Igår var jag ledig från jobbet, så jag och mamma spenderade hela fredagen på Sankt Jörgen Spa. Helt underbart. Några timmar i spa-avdelningen, en timmas duo-massage, med härligt renande oljor, en god riktigt hälsosam lunch-buffé och bara ren avkoppling.

DERMALOGICA


Äntligen fick jag hem mina kära produkter från Dermalogica. Den här gången blev det; Active Moist, Special Cleansing Gel, Multi Active Toner, Total Eye Care, Skin Smoothing Cream, Daily Microfoliant och Barrier Repair.

INSPIRATION / SONG OF STYLE


Just nu gillar jag transparenta kjolar och klänningar som är långa bak och kortare fram. Som till exempel Song of style har här. Skorna gillar jag också, testade faktiskt dem på Zara, men de var inte lika snygga på min fot. Men de var billiga, 399 kronor tror jag.

Crochet



Oj så mycket fint jag hittar på Chicy.se 


INSPIRATION / 5 INCH AND UP


Alla bilder är från 5 inch and up! Fina tycker jag. Och jag älskar den svarta väskan, de ljusa naglarna och den rosa/vita outfiten.

Sov gott


NYTT TILL GARDEROBEN


SENASTE SHOPPINGEN; Flätat skärp från Vila, vita jeans från Gina Tricot, vit tröja från Monki, mintgrön stickad tröja från Weekday och en vit stickad tröja från Zara.

MINTGRÖN + BARE FUDGE


IGÅR; mintgrön tröja från Weekday, väska från Zara, och Isadoras nagellack Bare fudge.

HOME MADE ICE CREAM


Igår var vi hembjudna till min mamma på middag. Hon hade gjort hemmagjord vaniljglass som var gudomligt god, och min absoluta favoriträtt all times; vegetarisk lasagne, med spenat, tomater, keso och annat gott i. Vi spelade spel, tittade på Melodifestivalen och drack rödvin.

FRUKOST / BÄSTA STARTEN PÅ DAGEN


JUST NU; Söndagsfrukost och Mastermind (kommer ni ihåg det spelet från ni var små?) Smoothie, kokt ägg, pannkakor, apelsin, smörgås och kaffe.

SOL


I förmiddags satt vi i solen och drack kaffe, innan det blev en liten tur på stan. Underbart!


HEMMA HOS OSS; KÖK


Portrait | Victoria Germyn



Hur snygg är inte den här tjejen då?!

Model: Victoria Germyn
Photographer: Jesse Laitinen
Beauty artist: Alexandra Olsson
via fashiongonerogue


HATT


Liten fika efter jobbet. Man måste passa på, dessa små solskensdagar! Hatten är ny, och är från Twist & Tango, och jeansskjortan är tusen år gammal. Nu skall jag kolla vidare på The Big Bang Theori. :)

ZARA / BAG



Den här väskan (i svart) fick följa med mig hem här om dagen.
Den är från Zara och jag tycker nästan att den är perfekt.


ZARA / SHORTS



Shorts från Zara, 299 kr. Väldigt söta!
Håller trenden i sig tror ni?


RSS 2.0