Blue and pink


I lördags var vi ute och festade hela natten. Kill me, please!

LA SOMBRITA


Så, nu är äntligen min dator tillbaka. Nytt batteri och finslipad! Så nu har jag fått in lite nya bilder, och kan äntligen blogga igen.. Jag och några vänner var på La Sombrita förra helgen och käkade tapas och drack öl och Sangria. MUMS! Det blev räkor frästa i vitlök och vitvin, fyllda paprikor och potatisklyftor med aioli. Rekommenderar!

BIKRAM YOGA


Nu har jag och Johanna precis testat på Hot Yoga. Alltså Bikram Yoga, i 40-graders värme i 90 minuter. Slå det ni! Det var sååå härligt. Verkligen en träningsform som jag rekommenderar. Men jag trodde faktiskt inte att någon kunde svettas så mycket! Jag trodde jag skulle svettas lite sådär lagom, men jag svettades FLODER. Haha. Men alla bör testa det. Jag kommer garanterat gå dit igen! Nu skall jag dricka en kopp kaffe och massor av vatten, sen off to work!

ELBA


Mer från Elba. Elba var verkligen vackert!

Tänkte bara...

Tänkte bara säga att det snart kommer bilder från bröllop, Italien, party och annat. Så fort min dator kommit tillbaka till mig... :) Hej-svej!

STONES


The day after


"En dag som denna kan man lätt längta tillbaka till en strand någonstans långtborta."

Ph: Me. 'Beach somewhere in Italy'

1988.08.18


Jaha, då var man 22 nu då. Mötte mamma för en liten födelsedagsfika på stan. Tyvärr hade jag glömt minneskortet till kameran i datorn. Typiskt! Så bilderna är från min helkassa mobilkamera.

Igår åkte jag tidigt till stan, för en brunch med Johanna. Vi gick på stan en sväng. Det började störtregna. (Och då menar jag verkligen STÖRTregna, det var som att kliva under ett vattenfall. Haha.) Det slutade regna. Vi gick hem till Johanna för en fika. Sedan var det meningen att jag skulle möta Johannes på stan för att gå en sväng. Jag mötte upp honom också, men inte för att gå en sväng, utan han hade planerat en överraskning helt i hemlighet. Å gissa om jag blev glad.

Han hade bokat bord på Heaven 23 skybar, för mig, honom och min mor. Helmysigt! Vad glad jag blev att han bjudit med min älskade mamma! Vi avnjöt varsin berömd räkmacka och en öl till det. (Av alla dagar, så glömmer jag kortet i kameran just denna dag! Förbannat! Jaja, inget att göra åt.)


HÖST


Foto via FashionLane. LF Stores Fall 2010 Preview, Photo: Idkarts. Styling: Alexandra Sherman.
Make up&Hair: Sunnie Brook Jones. Model: Michelle Hicks

ELBA - Poggio


En liten by vi åkte förbi på Elba, var Poggio. Mysig. Tyst. Stilla.


ELBA


Fortsätter med lite Italien-minnen. Är inte klar än inte, men när man har 1300 bilder från resan, så tar det lite tid att sålla och sortera och välja ut. Men här var några få från den vackra ön Elba. Här var  det underbara stenstränder, kristallklart vatten, grillad fisk, härlig utsikt och smala vägar och små byar längs bergen. Vi tog oss runt nästan hela ön med moppe. Underbar känsla att bara sitta bakom Johannes medan vi susade runt på vägarna.


BOOTS



Jag skall köpa ett par låga boots. Vilka? Din sko, 899 eller Monki, 450 ?

GRILL



Igår stack vi över till några vänner, för en grillkväll med hur mycket mat som helst och några flaskor öl. Alltid lika trevligt gäng. Men efter maten, blev jag så himla trött, att det slutade med att jag gick in till soffan och somnade så gott till rösterna och skratten i bakgrunden. Det bästa jag vet! Nu skall jag snussa, igen. (Enda jag gör nu för tiden, typ) Haha. PUSS

WOW


I love the summer. I love Gothenburg. I love my family. I love my man. I love life. LOVE


Photo: Me

HEJ KRÄFTA


Gårkvällen bestod av mycket kräftor, gott vin, snapsvisor, skratt och ett trevligt sällskap. Tack Jennifer!

Kräftskiva







Okej, jag måste försöka få lite sömn nu. Med tanke på
att jag varit uppe sedan fyra. God knows why? Anyway,
jag skall på kräftskiva senare, och jag kan verkligen
inte dricka mer kaffe nu. Koffein funkar inte på mig.




LIST



Okej. På onsdag fyller jag år. 22 år för att vara exakt. Så inget speciellt med det. Och jag hatar verkligen när alla börjar fråga vad jag önskar mig. Jag vet inte vad jag önskar mig. Jag vet inte ens om jag vill ha någonting alls. Men för er; mamma, moster, mormor, Johannes osv, här är några saker som står på min önskelista. Mac. Parfym, Victor & Rolf, Flowerbomb. Converse, svarta, låga. Gryta samt panna i blått från Ikea. Iphone (vet ej om jag hellre vill ha 3:an i vitt än den nya).Tidningsställ från Designtorget, ett som ovan fast i vitt. 

ISTE


Har varit vaken sedan klockan fyra i natt. Kunde inte somna om, så jag kröp upp i soffan och kikade på film istället. Har hunnit med två filmer, frukost, kört Johannes och duschat, och klockan är bara 7.45. Nu sitter jag med en kopp te och tittar på solstrålarna mellan regndropparna. Later!

Igår var jag på stan och strosade hela dagen. Köpte ett par klackar på Monki, fikade på en träbänk, mötte Johannes och hans kompis, som skulle hitta kläder till bröllopet nästa lördag, och så hälsade jag på hos Johanna en sväng för en kopp kaffe.

LATER


Nu skall jag hämta ett paket, sedan bär det in till stan. Tjohej!


Photo: Me by Johannes

FOLLONICA


Äkta pizza vid stranden, promenad längs strandpromenaden, glass på ett mysigt litet fik vid havet, en öl på ett mysigt litet hak i solen. Så kunde en dag se ut i Italien..

AVENY


Igår startade kulturkalaset här i Göteborg. Så jag och Johanna tog tag i oss själva och gick ner på Avenyn för ett glas, med livemusik i bakgrunden. Härligt livet är ibland!

JUST OCEAN AND ELBA


Lounge&Peacock till five


Just some pictures. Just me and Joh. PUSS


SATURDAY EVENING


Bild från i lördags. På väg till Rubys takterass, Lounge och Peacock. Lala-la-la! Skinnkjol h&m, skor Scorett, linne och kofta Monki, väska Beyond Retro.

Skymning eller gryning.


Bild: Florens, by Johannes

Igår hade jag och Johanna en sjukt rolig kväll. Crazy alltså! Dansande på sofforna hela kvällen. Varmt? Ja, det kan man lugnt säga. Rena tre-timmars work out-passet ju! Isbitar flög, drinkar hälldes upp och ut, alla sjöng och dansade som galningar. Klockan sex var vi nog hemma hos Johanna efter att ha traskat barfota upp längs Avenyn... Haha. Bilder kommer imorgon.
    Idag har varit en riktig slappardag hemma hos Johanna, sedan orkade jag ta mig upp till mamma för lite god mat. Kassler, färskpotatis, sallad och gräddfil med gräslök. MM. Nu har jag precis parkerat bilen och krupit ner hos min älskling. God natt!


LE GRAZIE



Den underbara pyttelilla hamnbyn. Lagom stenstrand, en Corona, lite glass, båtar, färglada hus, berg och sol.

She's outstanding


Ikväll blir det en liten utekväll med Joh! PUSS


LÖRDAG


Nu skall jag färga håret någon nyans mörkare. Förhoppningsvis. Sedan, vet jag inte riktigt. Liseberg kanske? Och ikväll skall vi absolut ut på stan och mäta trycket. Klänning, h&m. Solisar, Lindex.

FLORENS, dinner time


PORTOVENERE


RIOMAGGIORE


Från La Spezia tog vi oss även över bergen till Cinque Terre, med moppen, där i bland Riomaggiore, som ligger på Italienska rivieran. Här åt vi frukost med hela havet som utsikt, och bara njöt av känslan av frihet.

LA SPEZIA


Bland de första dagarna var vi i La Spezia, dels för att det låg nära Pisa, där vi landade, och dels för jag sett att omgivningen skulle vara jätte vacker. Och visst hör detta till favoriterna. Mysig liten stad. Och det var härifrån som vi hyrde moppe och begav oss till Le Grazie och Cinque Terre över bergstoppar och ner till havet.

Buongiorno!

Okej. Idag åker vi hemåt, mot ett, antagligen kallare Sverige. För här är det HOT! Vi har haft en underbar resa. Sett så mycket, men även lärt oss en hel del. Jag har inte kunnat blogga, eftersom någon hade hackat sig in på min mail, så jag kom varken åt mailen, bloggen eller facebook. Weird! Men nu är det iallall löst, och jag hoppas aldrig att det händer igen, för det var lite obehagligt. (Att vara borta från bloggen så länge menar jag... Haha;) Nä, men nu skall vi hoppa på båten. Later!


RSS 2.0