Körkort

Jag bara känner det! Allt kommer bli bra! I know it! I feel it! LOVE


Igår var jag förbi Emelie och lånade hennes körkortsteoribok. Hon har ju inte så stor användning för den längre, eftersom hon redan tagit körkort. Men jag, jag tänkte att jag skulle börja läsa så smått i den. Några sidor varje dag sådär.. :) Så idag har jag med den till jobbet. Vem vet, Kanske får några minuter över på rasten. Skall verkligen börja med körkort och övningskörning och teorin nu. Bil är nästan nödvändigt när man skall ut till Björkö och fara..

Ha det bra allihopa! Hoppas solen gör er lika glada som mig idag! LOVE

WOOOAAAWOA

Kan jag konsten att rynka pannan?
Här är jag och Emelie på spårvagnen, efter att vi firat Jossi som fyllde 20!

image565

Vad skall jag göra?

Jag är såååååå trött idag!  Jag fattar inte vad som har hänt. Jag tror jag har kommit in i en sömnig period. Jag har blivit en sömngångare! OH NO! Haha, Jag vill sova på dagen, jag vill sova på morgonen, jag vill sova på kvällen och jag vill sova på natten... hm konstigt det där. 

Jag gjorde en jätte hemsk sak igår! Fy jag är verkligen ledsen. Fan vad jobbigt det är o va vuxen. Jag vill bli liten igen. Ibland känns det så. Man har så mycket ansvar nu. Massa saker som man måste betala, och som man måste tänka på. Förr var den enda räkningen som jag hade, mobilräkningen. Nu skall det handlas mat, och städas och tvättas och diskas och lagas mat och betalas alla möjliga räkningar, och tänkas på det ena med det tredje. Och nu då, så kommer jag inte ha någon inkomst på ett tag, för jag sa upp mig igår... :( Jag har funderat länge på vad jag vill. Jag har tänkt tänkt tänkt. Men jag har inte kommit fram till något riktigt vettigt. Än. Jag vet hur svårt det är att få jobb. (Fan). Men jag vet också att jag kan inte jobba på ett ställe där jag inte gör mitt bästa längre. Det har alltid varit huuur bra som helst på jobbet. Bästa arbetskollegorna. Bästa chefen. Bästa arbetsförhållandena. Eget kontor. En plats där det har varit så fruktansvärt roligt att vara. Men på senare tiden har det smugit sig in en liten dum känsla. Som jag har försökt få bort. Bort bort bort! Men jag har inte lyckats. (Skit också). Så jag sa upp mig igår. Så nu står jag bara här på darriga ben (eller snarare utan ben alls). Vet inte vad jag skall göra, vet inte vart jag vill jobba, vet inte om jag kommer få något jobb, vet inte hur jag skall klara av alla utgifter. Jag kommer ju fan va fattigare än när jag gick i skolan... (Fan, fan, fan). Jag skall ju ta körkort, och jag o J skall ju köpa helt nya möbler, och jag vill resa, både en och två gånger i år! Vad skall jag göra? Vad skall jag göra nu liksom? Vet inte om det här var särskilt smart av lilla mig. Att säga upp mig. Men, allt kommer bli bra! Förövrigt lever jag ju ett jäkla bra liv! :)

-PussAndLove

Älskar Dig!

image568
image569
image570

Sol-snö

image571image572

Så här såg det ut på lunchen idag. Men nu, bara tre timmar senare; snöar det snöstorm ute! Puuh. Men det är bra för alla små ungar som vill bygga snögubbar. :D

Redan onsdag

image573
                                                          
Sitter på jobbet igen. Sorry att jag inte skrev ett enda ord igår. Hade sån jädrans huvudvärk. Jag hade så ont att jag inte ens kunde äta. är det illa. Så jag somnade, i princip när vi kom hem från jobbet och Willys.

Men det är sjukt att det redan är onsdag. Och onsdagsfika. Snart är det ju helg igen! :) Gött! Idag skall jag på stan med moster. Hon är i Gbg den här veckan. Och så kommer en kompis från Jönköping tydligen till Gbg över dagen idag också, om jag har förstått det hela rätt.. ;) Haha. Så skall jag träffa Emelie ikväll också, och gå till gymmet. OJ OJ, Hur skall jag hinna allt? :D

Hörs later. LOVE

VAD MYCKET FOLK !!!

Det blev mer än bara fika på stan...
Jag och Emelie drack varsin cappuccino/latte på Evas Paley. Vi satt där ett par timmar. Sedan blev vi väääldigt sugna på att gå till Spritluckan. :D Hi Hi. Det gjorde vi... Haha ;)

Vid tolv-snåret kommer vi dit. Puuuh, Jag har AAAALDRIG sett så lång kö till Park Lane någonsin. Och på en söndag också! Men vi tog VIP-kön. Göött. Bara 10 minuters väntan i snöyran! (Istället för 2 timmar, som det hade tagit i vanliga kön!!!) Det var väl för att alla är lediga imorgon. Annars är ju Luckan bara för krogfolket typ. Men det var sjuuukt mycket folk i kväll.

Jag och Emelie körde nykter kväll. (Första gången?) Haha. Skönt. (Guu vad bra jag mår nu - Pigg) Vi vart ju lite höga där på vårt coffie. Det räckte... ;)

Men vi hade huuuuur sjukt kul som helst. Träffade Sara och Anna också och en miljard andra människor. Det var nästan fööör mycket folk.. Hum.. Kan det vara det? :)

Men jag skall ta mig tiden att dela med mig av festligheterna imorgon. Bilder kommer då! Orkar inte nu. Vill sova! Vill vakna tidigt! Och då måste jag somna nu bums. Så jag inte sover till ett och sover bort heeela dagen.. ;)

image577

GOD NATT ! (God morgon, för vissa..)

LOVE

At work

GOD MORGON!
Å lovely morning, säger jag bara. Solsken kan verkligen förgylla dagen! Onsdag. 1 1/2 dag kvar till torsdag 13.00. Massor av sol! Så här ser jag ut när jag jobbar. (Haha. Intresseflagga!) :D

image651
image652
image653
image654

H&M, Burfitt, Lanvin, T-shirts


image388image389
image391image390

Bilder av Lovisa Burfitt har ju prytt min blogg ett par gånger. Jag bara älskar hennes bilder. Hon ritar människor och kläder så otroligt bra! Och jag blev så otroligt glad, nu när jag hittade t-shirts prydda med snygga motiv, lite inspirerade av Burfitt och Lanvin. Och det bästa av allt: De kommer säljas på H&M, Divided! I mars/april.

image398image397



Photos: modefeber.se

ELL

Elenore Eklind - Ell - El
image382
Är:
Tokig (och skrattar så ofta att jag borde ha en riktigt vältränad mage) ;)
Sjunger helst i duschen: JA!
Äter: Allt (utom lakrits, sill och konstiga saker)
Äter helst: Thaimat, mums (ja ja, och choklad också då, och smörgåsar..) :D
Favoritchoklad: All ljus choklad är så himla god, men apelsinkrokant är M M M ;)
Gillar: Glass
Älskar: J
Klarar mig inte utan: Älskling, Mami och Mina vänner
Jobbar: i Långedrag
Bor: Björkö och Guldheden. (Västkusten - Göteborg, för er som inte vet)
Längtar efter: Sommar och sol och värme (bästa som finns)
Saknar: Johanna B Wicander
Borde göra: Träna mer
Viktigt i livet: Trivas, må bra och att tänka på andra
Vill: För mycket, men bl.a kunna laga mat (J försöker lära mig)
Resa: Maldiverna?
Drömresa: Hela USA
Bästa film: Smala Sussie
Serier: Las Vegas & Sex and the city & Vänner
Färg: Rosa, och svart
Favoritplagg: Klänning eller shorts&t-shirt
Köper helst: SKOR!
Ogillar: Människor som bara snackar skit och buttra människor som nästan kan förstöra ens dag.
Hatar: Att förlora
Borde inte finnas: Äckliga småkryp och sniglar och spindlar
Motto: Ge för att ge. Ge inte för att få.
och TÄNK POSITIVT FÖR FASIKEN! :)

VS

image376
Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Gisele Bundchen

Vackra flickor. Jag beundrar dem. And by the way, helt rätt i t-shirt och jeans/shorts.

Suddig lördags-Ell

image367
image366
image368image369

Okej, min mobilkamera är nog inte den bästa..? Haha, Här är iaf några (suddiga) bilder från lördagen. Kamerabilderna har inte fått komma in till datorn än.. :) Men de kommer, de kommer. :)

Natti / Ell

Bilden

image341
                                   Photo: Mary-Kate Olsen

Veckans bästa torsdag!

Idag känns allt mycket bättre! Än igår. Det känns nästan riktigt bra. Kan det vara för att det är veckans bästa torsdag, ärtsoppa- och pannkaksdagen? Haha, nä, mycket har jag att tacka min Älskling. Han gör att mina dagar blir gosiga. :D Love. (Ärtsoppa är ju inte ens gott!) Sedan är det ju det här med jobbet. Det har dalat nedåt ett tag nu, (kanske i en månad ungefär) och ibland har det verkligen känts piss. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men nåt är det, nåt dumt som står i vägen för mig. Haha, men jag hoppas att bottnen på det hela var igår. För då är det ju så, att det bara kan bli bättre. :) Jag älskar ju life. My life. Livet. Och jag vill att alla dagar skall kännas bra och vara roliga och att jag aldrig skall vara nedstämd och ha tråkigt. Haha, Men är det kanske en omöjlig vardag?



Imorgon kommer Johanna också. :) Min London-bo. (Det här blir ju bara bättre och bättre..) Hon är bäst. Så på lördag får jag se hennes söta nylle också. Kan det bli bättre..? :D Jag har en hel lång plan för lördagen. :) Den innehåller frukost, stan, mys, te, choklad, thaimat? schlager, prat, skratt, minnen, uppdatering av våra liv, rösta på Perrelli, och utgång. :) Maybe.



Jag vill baka snart. Bröd typ. För jag vill inte äta mer onyttigt. Så bröd är ju ypperligt. Fast vågar jag? Jag måste ju testa någon gång. Kan väl inte vara så svårt att följa ett recept..?! Alla gör ju det. Hm, Ja goda frallor till söndagsfrukosten :) Mumma. Haha. Varma och nybakade. Elenores bröd - Varning för felaktig konsistens och smak bara.. ;) haha.

Ha det bra!

Kort+brett=snyggt

Sött.
Favoritplagg.
Klänningen.
Kort men bred.
                               image334
                               Photo: Ashley Olsen

:(

Sockerkakan uppäten.
Kaffet uppdrucket.
Och förrästen, Idag har jag en riktig skitdag också. På riktigt!

JIPPIE JOH

Jippie-JA-hurray. Johanna kommer till Sweden på fredag! Hurray! Bästa, käraste vän. Love her. Joh and El and schlager på lördag. Haha :D Skriver mer sedan efter fikat. -Puss

Möbel-ångest

Lunchrast.


Vill köpa massa inredning nu. Det värsta är att jag bara har kollat på IKEA än så länge. Men jag vet ju att det finns hur många andra super-möbelbutiker som helst. Och jag har redan hittat hur mycket som helst på IKEA., 3 olika sängar, 5 olika soffbord, 13 olika skåp, 11 olika byråer, och soffor, bord, hyllor mattor, tavlor, blommor och lampor...;) Attans. Det är nästan så att men inte ens borde gå in i någon annan möbelbutik alls. Haha, Jag tror inte att mina ögon klarar av det. Och det här med min beslutsångest.... Vill inte ens tänka på det.. Haha,, puuh. :D (Och stackars J) ;)


Jag få helt enkelt börja med att bara köpa en blomma.. ;) Haha

image333
 149 kronor, ikea

M-K

image332
Helt rätt. Lång kofta. All in black. Öppna tår. Snygg frilla. Pilotisar. Mary-Kate.

Tisdag

Sensation! Jag har 20 min över, innan jag måste sticka till spårvagnen. Första gången i världshistorien. Haha. :D  Skulle inte förvåna mig om jag missar spårvagnen ändå! :D Haha. Men jag hinner inte mer nu. -Hej
image331
Photo by: Lovisa Burfitt

Purple by Rykiel

Lila är snyggt.
Det tycker Sonia Rykiel med.
Mitt nästa inköp: Lila strumpbyxor, som på de små bilderna nedan.

image305
image306
     
Photos: Sonia Rykiel, New York Fashion, 2008. nymag.com

Hit skall jag tonight

GOD MORGON!
 image295
image296

Kontiki. Mysigt eller hur? Göteborgs tiki-bar med massvis av bambu. Har aldrig varit där,, än. Men om någon frågar mig i kväll efter k 20.00 så har jag det.. :) Jossan - födelsedagsbarnet - 20-åringen, har ju hyrt stället ett litet tag i kväll, för mat och dryck och skratt. Haha. Hur bra som helst ju. Lite förfest hemma hos mig först, (Emelie, den här gången får vinglaset stå nära dig, bara.. ;) haha) Längtar redan.
        -Hörs later. Love

Naglar

image281
Sitter här och kollar på Girls next door, och försöker fixa
mina naglar. Haha. Försöker. Ja, för det var år och dar sedan
 jag ens målade en droppe nagellack. Jag tror det var 2 år sedan sist..
Men hur svårt kan det va att måla ett vitt streck..?! :D

Men nu skall jag sova.
Natti.

Again: Cavalli

Långa klänningar by Roberto Cavalli, Just Cavalli.

image270
     
                                           Just Cavalli, 2008

Again: McQueen

Hot summer, this summer! Färger och fladder.

               
image250image251
                                                                           Photos: Alexander McQueen 2008 Elle Magazine

KOM IHÅG!

Okej. Imorgon fyller Jossan år. Jag måste komma ihåg att ringa å gratta å sjunga (Sjunga?) :D Är värdelös på att komma ihåg födelsedagar. Alltså, jag vet oftast när de fyller år, vilket datum och så, men sedan vet jag sällan vilket datum det egentligen är, och så vips är det 7 mars för jag har ingen koll. Sedan kan det vara så (som den här gången) att jag kommer ihåg det, men så skall jag bara göra någonting, ex: "a jag ringer när jag kommer hem från jobbet..."  och så tänker jag inte på det när jag kommer hem. Så typiskt. Haha.

Nu har jag precis käkat god, super-god lunch. Jag kunde inte bestämma mig i morse, vad jag skulle ta med mig, så jag tog med mig allt. Så det var en härlig blandning av gotti. Mumsa! Hm undrar om jag skall träna idag? Nää, boring. Skall börja cykla ibland till jobbet istället, tänkte jag. Guu vad smart!  Det tar ju säker 30 minuter. Precis lagom. Fast de första gångerna kommer nog ta en aaaaaning längre tid. Jag kommer ju åka vilse på en gång. Haha. Katastrof. Jag fick en vägbeskrivning och jag fattade....ingenting. Haha. Det här kommer gå bra. :)

JAAA HELT RÄTT!!

Japp, I knew it. Charlotte var såklart bäst av alla! YES! Charlotte Perrellis låt förtjänade verkligen att gå direkt till final. (Tack svenska folket) ;) Äntligen vet ni vad ni skall göra! Har det varit något fel på era öron de andra delfinalerna? Haha. ;) BWO eller Charlotte? BWO eller Amy? Amy eller Charlotte? Var Charlotte kanske bäst ändå? Jag vet inte. Men dem enda som jag går med på att de ställer sig på Belgrad Arena är någon av dem tre. :D Jag trodde jag hade bestämt mig för BWO, fram till för några minuter sedan, när jag kollade reprisen av melodifestivalen. Charlotte får nog ett halvt betyg högre ändå..En sån klänning också, en sån vill jag ha. (Så jag också får snygga ben J.. ;) Haha) Snacka om att jag är rena rama schlager-nörden. Haha, men det är så mysigt att kolla på. Luuk är ju så jäkla kul också. I die. Och Emelies lilla pussgurka också. (Björn G) :D

Idag ringde Älskling och väckte mig (sov hos mami, eftersom det är närmare från stan) vid 12-snåret. Jag var som en död fisk (liksom mina fötter) Supertrött. Men J kom och hämtade mig och så åkte vi till hans mormor och hängde upp massa tavlor. Och så fick vi en skål. Hur fin som helst! Kosta Boda.

Jag fattar inte att jag orkade sätta igång datorn och skriva inatt när jag kom hem från jobbet. Haha :D 04:41 liksom. Haha. Och smörgås hann jag ocså äta innan jag somnade. Jösses, vad det var liv i luckan för mig.. haha. Nu skall jag äta kinapuff, Pussa på ÄlsklingJ och kolla klart En annan del av Köping, Dem är så jädrans underbara människor.

NATTI


Döda fötter

Nu kom jag precis hem från en låååång kvälls dansande. Fast den kändes inte så lång. Det var väl för att det var kul antar jag. ;) Som sagt, så skulle jag ju jobba som värdinna 23-03 inatt. Jag blev hämtad (puuh jag slapp ta spårvagnen) klockan nio ( han sa 8 ! ). När vi kom till kontoret tog vi ett glas vin och bytte om. HELP!, säger jag bara. Haha. Svarta små shorts (snarare trosor/hotpants) och en yttepytte liten vit tubtop. Tajt var det också, allt ihopa. Haha. Jaja, Sedan var det bara ut på scenen för mig och Sanna på Stars. Snodde vimmel-kameran en stund också och fotade allt och alla. ;) Haha, så jäkla kul. Men nu är mina fötter döööööda. Det bränner som attan under dem. Att dansa konstant, såå länge (bara latin och reagge och skaka rumpa=jobbigt) var tydligen inte massage för fossingarna. Mina trampdynor hatar mig nu, haha, och kommer säkert hata mig imorgon med.. Måste bara tillägga, att tjejer kan vara så jävla barnsliga och taskiga. Vi är inte blinda liksom. Både jag och Sanna hörde och såg tjejer som kollade snett och snackade skit. Bara för att vi var värdinnor och skulle dansa på scenen..
Låt alla vara och göra som dem vill! Fast jag märkte det inte så mycket och brydde mig inte alls. Jag var i min egna lilla (dans-)värld. :D Jag älskar uppmärksamheten i vilket fall som helst. Det spelar inte så stor roll om man hör dem säga snälla eller elaka saker om en.  Dem har väl bara inga andra samtalsämnen när dem är ute på krogen...

Åka snart...

Nu skall jag snart sticka. Jag blir hämtat och körd till work. Guuuutes. :D Vill bara säga Trevlig kväll och god natt! Och glöm inte att hejja på Charlotte i melodifestivalen sen.. ;) Haha, Själv, schlager-freak som man är, hinner nog inte se festivalen i kväll.. (Jaja, Tur att det finns repris på söndagar..) Och tur att jag har Älskling. Älska!

Kvällens skor, blir nog inte dem rosa ändå, utan red red red:

Rockstar-saturday

Nu har jag precis (efter en timmas busstur) kommit hem (till Guldheden). Ibland säger jag hem och menar hos mamma och mig, och ibland menar jag hos Johannes och mig. Men nu sitter jag iaf hemma hos mami och målar nagarna på tossningarna.. ;)  Haha. Och med papiljotter i huvudet. Det var år och dar sedan jag hade det. Och så lyssnar jag på Nickelback, Rockstar. Asbra ju. Jag har aldrig hört en enda låt med dem tror jag, eller jo, kanske nån, men dem är ju inte bra alls, men den här var rätt ok. Laddede precis ner Lazee med Rock away också. Jag brukar verkligen inte gilla sådana låtar, men jag vet inte. Något var det som gjorde att jag laddade ner den iallafall.. :D

Jag tror jag måste vila en liten stund, innan jag skall kila iväg. Eller iallafall dricka elva koppar kaffe. Haha. För jag måste fixa iordning mig också. Skall ju jobba om två timmar. Nåt värdinne-jobb. Fast vi skall inte vara på Stars n' bars förrän klockan 23.00 tror jag, men vi skall tydligen mötas vid åtta anyway. (Hoppas jag kan bli hämtad !) :D Tråkigt att åka spårvagn själv. haha :) Nee, nu måste jag fixa iordning lite.


-Trevlig kväll & natt

Lördag morning

Frukosten på sängen är uppäten. Chokladen också. ;) För vissa är det fortfarande tidigt, för att vara lördag. Men inte för mig. Jag har varit vaken länge, men det gör inget. :D  För jag blev väckt av världens Sötaste. Han skulle tydligen träna tidigt idag (09.30) Men detta har medfört att jag är lite trötter, så jag kommer säkert somna vilken sekund som helst. Haha ;) Men medan Älskling är på nån fotbolls-grej till klockan tre, så skall jag själv idag bara ligga och mysa framför tv:n med choklad och kanske en pan-pizza. Och massa kaffe, för jag skall nämligen jobba ikväll, på Stars n' bars. Från 20.00 till klubbarna stänger.. Så jag måste hålla mig vaken och pigg. Som en mört.


Igår blev det rätt sent. Jag och J vara hos några kompisar. Åt tacos och drack några öl. Jätte trevligt, (fastän vi missade Så skall det låta)...Haha ;) Har aldrig sett på det, men jag skall börja göra det i år tänkte jag. 
 

Hörs igen om ett tag. Nu måste jag blunda lite. Vila ögonen bara. Inte sova.. ;)


image244

RSS 2.0