Pannbiff

Johannes hade lagat en gudomligt god middag igår när jag kom hem från jobbet.
    – Pannbiff, broccoli, potatismos med bacon i, och sås till det.

GOTT

Så här såg det ut på mitt köksbord häromdagen. Jag och Johanna frossade i godsaker. Gott gott gott!

LIVINGROOM


LASAGNE

Dagens middag blev världens godaste lasagne. 

GLASBURK

Gillar att få juice, yoghurt, efterrätt, smoothie eller något annat i gamla glasburkar. Det är svårt att få bort etiketterna bara. Men jag lyckades till slut med två. Helgens frukost bestod av ägg, avokado, smörgås, kaffe, juice och yoghurt med färska hallon, blåbär och jordgubbar, och ringlad honung. Mm mums!

HEMMA HOS OSS; Vardagsrum


LÖRDAG

I lördags spenderade jag dagen med mamma. Jag lagade lunch till oss, vi promenerade i Linné och drack kaffe på Le Petit. Solen strålade och det var en perfekt lördag. 

YESTERDAY

Kofta/jacka & väska, H&M | skinnjacka, Zara | kängor, second hand | halsduk, Monki | skärp, BikBok | jeansshorts, Levis

GOD MORGON LÖRDAG


KASTELLO / LANDSVÄGSGATAN

Tips för dem som vill dricka kaffe i solen. Kastello är ett liiiitet kaffeställe med några få stolar på utsidan, men dem är i solen, och ägaren är toppen! Ni hittar Kastello på Landsvägsgatan, ett stenkast från Prinsgatan. Just nu bygger dem om på gatan, men kan nog bli en favorit när dem är klara... 

KASTELLO

Tog en snabb kaffe i solen på Landsvägsgatan. 

COFFEE

Innan Johannes skulle iväg på match tog vi en kaffe på Phillies, sedan gick jag på inrednings-runda.

LÖRDAG

Dagens frukost bestod av äggröra, bacon, bröd, yoghurt med persika och honung på, kaffe och juice. 

CAKE

Igår firade vi Jonathan som fyllt 29. Jonna hade bakat en gudomligt god och fin tårta. 

VARDAGSRUM - HELT ENKELT

Jag verkligen älskar detta vardagsrum! Precis såhär vill jag ha det. Det är Anna-Malins vardagsrum, och det är hon som driver bloggen Helt enkelt, som jag älskar. Ni hittar den här

70's

I helgen var det dags för tjejmiddag med 70-talstema, hos Jennifer. Så vi var ett stort gäng hippies som åt gott, snackade och skrattade till in på småtimmarna. Himla kul var det! :)

da Matteo

Lördagen startade vi på bästa sätt! Varsin stor frukost i solen längs da Matteos husvägg. Helt underbart! Och gott!

SATURDAY MORNING

Surdegsbröd, yoghurt med nötter och honung, hallonjuice, apelsinjuice, yoghurt med müsli och honung, latte macchiato och kaffe

BLUEBERRIES & MILK

Igår gjorde jag en salstenta i HTML/CSS. Det kändes bra, men man vet ju aldrig. Idag skall jag lämna in den första uppgiften i kursen Formgivning och Layout i InDesign. Den handlar om idéskisser för bokuppslag. Så det är vad jag skall sitta med hela dagen. Och så skall jag ut och springa såklart! 

MIN PÅSK

Vi hade en jättehärlig helg på Björkö. Vi njöt av solen, tog långa promenader, powerwalkade, umgicks med goda vänner och gosade med småskruttarna, lagade världens godaste kyckling med våra bästa vänner, drack rosé hela natten och hade det gott helt enkelt. 
 

Några bilder från påsken, från min instagram @eeklind

4 MIL

Påskens träning på Björkö, via instagram @eeklind
Förra veckan var jag ute och gick/sprang 4 mil. Nu gäller det att fortsätta i samma anda. 4 mil kommer jag kanske inte hinna, då mina veckor är rätt fullproppade just nu, men jag skall helt klart göra träning till en rutin. 

Påskefyr

På Björkö såg det ut så här på påskaftonskvällen...

LÅNGFREDAGEN

På långfredagen åkte jag och Johannes hem till min mamma och käkade påskmiddag med henne, mormor, min moster och hennes man. Lax till förrätt, lammlägg till varmrätt, och fruktsallad till efterrätt. Sååå gott! 

RSS 2.0