Work/isn't/always/hard


Lätta pengar! Att stå och kränga öl och en och annan matbit är ju lätt som en plätt och rätt kul faktiskt. Och att sedan själv få käka och dricka hur mycket man vill är ju ett plus. Idag skall vi bara ta det lugnt. Jag och Johannes. Later!

No Tjafs=bandet som spelade på festivalen. Mannen med skägg och basker=en i bandet.

Sista kvällen


I torsdags var det sista kvällen för Hamngatan. Det var varit en riktigt bra klubb i sommar. Tyvärr börjar sommaren övergå mot höst nu, så vi får återgå till Avenyn igen...

Vi hade iallafall, som sagt, en riktigt livad kväll/natt. Vi käkade först, helt gudomliga små rätter och delade på en flaska rosé, och sedan var det fest hela natten lång, och det var sjuuukt kul. På mig hade jag min sammetsklänning från H&M.

Igår var det festival istället. Men istället för stå och knö för en öl i baren, så stod jag på andra sidan baren igår. Och det blir samma sak idag. Börjar klockan sex. Så fram till dess skall jag bara lata mig och käka delicato chokladbollar. Visst är livet underbart?!


Följ min blogg med bloglovin

We had so much fun!


Igår var en sjudundrans bra kväll! Vi hade sjukt kul allihop, på Hamngatan, och därefter en liten sväng på Peacock. We had so much fun!

Later!

Okej, jag har aldrig slängt i mig en smörgås, yoghurt och ett glas oboy så fort i hela mitt liv. Jag var väldigt hungrig. Och så börjar jag få lite bråttom nu. Skall ut och käka på Hamngatan med några kompisar. Så nu skall jag hoppa in i duschen. Later!

Comment Ca va?


Ph five: Vouge spring/summer 2009. The Collective Shift. The rest: me.


She's a model. I know


Alltid snygg, Kate Moss. The Collective Shift

Star


Ett par svarta Converse skall snart bli mina. Men jag har inte riktigt bestämt mig för; Låga eller de vanliga Standardhöga?


Indiansummer

Varför köpte jag Oboy när jag var i affären för ett tag sedan? Jag har blivit helt besatt. Gud så gott det är!

Har varit i stan en sväng idag. Inte för att kolla på något särkilt, utan mest för att åka till glasmästaren, hämta vårt bredband och lämna tillbaks ett par skor. Vi passade även på att käka lunch. Indiskt. Och fixa klart det sista på mitt CV.

Jag har även ringt och bokat tid hos vårdcentralen för att se om det finns någon sorts medicin jag kan få för mina myggbett som alltid växer sig gigantiska. Ni kommer väl ihåg myggbettet på läppen förra året...? Om inte, kolla här! Hahaha. jag dör. Och det på handen har svullnat upp ännu mer idag, så jag kan inte börja mina fingrar för det stramar åt så hårt då.


Kan verkligen rekomendera Mother India, mitt i stan, utanför Nordstan, om man skall käka lunch. Man fick mycket, man fick maten snabbt, det var bra lunchpris och det var supergott!

It was a good night


Johannes och Lille Elliot (världens största fotbollsfan. IFK såklart)

Towe och Andreas. Och Tom och Malin.

Myggor ja, varför finns dem? Eller kanske mer, varför är jag allergisk? Och varför verkar de älska mitt blod? Jag fick två myggbett precis under varje skinka och det ser just nu ut som att jag har 4 skinkor. Jag kan inte sitta ner, det gör ont när jag går, det är helt hårt och svullet och kliar som aldrig förr. Sedan fick jag ett mitt på handen så i princip hela handen har svullnat upp och det ser ut som att jag har påsshukan på handen. Kul! Sedan ett myggbett två fingar (ont) och två gigantiska på vaden. Jeeej!

Igår satt vi på Tom och Camillas soliga altan och drack vin, käkade gigantiska kräftklor och krabbklor som Camilla tagit med sig hem. (Tänk 400-kronor/kg-klor gratis!) Vi satt och umgicks till sena kvällen. Underbart! Tom, Camilla, Elliot och Andreas, Malin och Andreas, Andreas och hans tjej Towe, Jag och Johannes.

Chocofun

Okej, bara för att jag såg en spindel springa förbi mig för en liten stund sedan, så känns det som att det kryper spindlar på mig nu, hela tiden. Bläälalala. Nu kommer snart J hem, med lite choklad:)

Ph: David Mushegain

In our eyes




Fler snygga kropps-och skosmycken hittar ni här!


501


Okej, några svenska kändisar har fått designa sina egna Levisjeans. Men att exempelvis Elin's 501or bara skall säljas i ett exemplar i Stockholm och ett exemplar i Göteborg - Är inte det konstigt?

Ph: Elin Kling

Passport


Jag gjorde förrsten nytt pass idag. Gick på ett kick, men bilden är inget att hurra för. Den blev ungefär som ett passfoto är förväntat att se ut.. Och när jag kom hem, hade vi kvar lite fruktsallad med vaniljvisp från igår. Det ligger i min mage nu. Hej!

Idag har det verkligen varit hett

Efter bilskolan satte jag mig på Espresso House uteservering med min bok och en is-chai. Underbart!

Efter ett tag kom Johannes till stan och vi gick en sväng, innan vi satte oss på SoHo för lite lunch

En stor och supergod macka med salami och brie och massor av olika grönsaker

Och jag i en tunika och orangea naglar på SoHo's uteservering

Sammet, ja tack


God natt! Nu har vi haft fika med fruktsallad, kaffe, kakor, brieost, salta kex och vindruvor och päron. MUMS! Johannes föräldrar + bror kom förbi en sväng för ett litet grattis och ett välbehövd presentkort på H&M:) Klänning i krossad sammet fr H&M. God natt!

Never three


Jag blir nu rent ut av tokig på Tre. Nu fungerar inte internet på min dator. Vi lämnade in det för ett tag sedan, men när vi fick tillbaka det, så gick det inte att installera på min dator. Så idag var vi inne med dator och bredband och hela fadderullan, men icke. De kunde inte lösa det. Så nu måste jag kontakta tre support. Gaaah, typiskt. Jag orkar inte. Jag har ingen lust med ytterligare sådana där långa och många samtal för att få något att fungera. Kunde de inte bara ge oss ett nytt modem?

Jag kan inte åka till stan utan att köpa en glass, när det är sol, varmt och fint väder...

Tunika fr Lindex, Svarta slitna jeansshorts fr H&M, Klackar fr Scorett och tygpåse fr Elin Kling

Couture


Ph1, Blommor fr mami Ph2: Armband, Thomas Sabo, fr Älskling. J+E hjärta! Ph3: Tekanna+servetthållare a la eget café, fr mami Ph4: Blommor fr mami Ph5: wildfoxcouture Ph6: Shaktimatta, motverkar spänningar i rygg samt nacke för min del, fr moster Ph7+8: Armband, Thomas Sabo Ph9:se ph3 Ph10: wildfoxcouture

Twentyone



Elenore Eklind, born 18th of august, 1988

20år/och/363dagar


Firade vi igår. Ja ni vet ju allt det där med skattkartan. Så vi käkade en underbar middag, på Tara's igår. Och imorgon fyller jag 21. Men jag vill helst bara dra ett täcke över huvudet då..

Idag blev jag inringd till dagiset. Så jag har jobbat idag, och måste jobba imorgon också. Nä, nu skall jag fixa mig något att äta. Later!

En/utekväll

På väg till Push. Kungsportsplatsen, Anna, Louise och Sara

Louise och en Anna

En glad Elenore, i höga klackar från Tiamo och en sammetsklänning från Bik Bok

Dessa kameror alltså...;) Jag, Sara och Louise

Varför gapar jag? Jag och Sara

Jag råkar sätta ner min klack rakt på någons fot, men han verkar dölja sin smärta ganska väl

Igår jobbade Johannes i nån lyxvilla, på en privat 45-årsfest. När han slutade kom han och hämtade mig i stan. Underbar eller vad! :) Så efter några timmar på Push, så smörade jag till mig en korv för 6 kronor, och hoppade in i bilen. Kvällen var suverän. Kanske en shot för mycket. Men vad gör det?!

I morse var min Älskling ännu mer älskvärd än vanligt. Han hade skrivit massa ledtrådar på olika post-it-lappar, och satt ut på olika ställen i huset, som en skattkarta. På varje lapp stod det en ledtråd som ledde till nästa lapp osv. På den sista lappen stod det någit i stil med att jag fick välja valfri bio och valfri restaurang till ikväll, för at det är min födelsedag på tisdag:) Så ikväll blir det middag på Tara's och nio-bion efter det. LOVE!

Push i natt


Ph: jag

Igår var vi, tjejer, ute och slirade. Först förfest hos Sara och sedan blev det Push för våran del. Och på morgonen testade jag och Johannes att göra amerikanska pancakes för första gången, med halon i. Och gud så gott!

Dagens


På mig hade jag klackar från Scorett, svarta, slitna jeansshirts från H&M, tröja från TopShop, avklippta leggings, skärpet är gammalt, och så hade jag med mig tygsäcken som Elin gjort.

vitt/rosé


Jennifer ringde i morse och drog med mig till stan. Och det var bra! För vi har haft en jätte trevlig/rolig dag tillsammans. Vi avslutade hela kalaset med ett glas vin på avenyn, tillsammans med Johannes.

Den va inte dum den


Ph: h&m

Utkast: ...

Johannes & jag

Riktigt rolig minigolf, men jag var långt ifrån bra på det...

Johannes däremot, han kunde sin sak - och vann!

Till och med mamma var bättre än mig.. haha ;(

Imorgon är det åter igen dax. De höll på för fullt att bygga upp inför Way out West, i Slottskogen

Efter minigolfen, så promenerade vi bort till Linnégatan och käkade lite lunch


Och så delade vi på tre sortes efterrätter:)

Jag och Johannes hämtade upp mamma på förmiddagen, för att åka ner till Slottskogen och spela minigolf. Men inte sån där tråkig minigolf med fyrkantiga trä- banor. Nej, här kändes det som riktig golf. Hur mysigt som helst. Rekomenderar starkt! Men nu ni, så skall jag lägga mig. God natt!

Brown?


Nej, nu skall jag färga över denna rödbruna kastanje-färg. Förhoppningsvis inte så ljust som förut. Jag hoppas på en mörk mörk blond! Men sånt vet man aldrig på förväg när man gr det själv;)

För det var egentligen aldrig meningen att jag skulle ha brunt, utan jag skulle bara göra det lite rött, innan jag skulle färga mörkare, för att det inte skulle bli grått.

: HEJ BLOGGEN


Nä, jag har inte haft så mycket tid för blogg och jox. Idag har jag varit på stan en sväng med Johannes, innan han började jobba. Vi skulle lämna in vårt tre-modem, för det är helt åt helvete med det. Och en sak är klar. Never three again! Värdelöst. Men iallafall. Vi käkade glass och strosade runt lite. Vi sov hos min mamma inatt, jag var hos tandläkaren igår (inga hål), och både idag och igår har jag och mamma letat ihjäl oss efter mysiga platser och hotell på Kreta. Jag har färgat håret idag. Brunt? Och snart skall vi åka hem igen. Skönt!

Vouge/hair


Ph: aperfectguide.se

En underbar dag


Vi har haft en underbar pojkvän-flickvän-dag idag. Eftersom jag var sjuk igår, och inte kände mig helt hundra idag, så kände jag att en hel dag på stranden funkar inte. Så vi tog bilen (och jag passar alltid på att övningsköra) till Haga och strosade runt där i små butiker och på kullerstenarna. Sedan åkte vi till Lindholmen och Eriksberg för att fika vid vattnet. Helt underbart. Nu har vi suttit på altanen, ätit gott och spelat spel, och nu har vi förlyttat oss in, laddat upp med massor av cheezrings och cheddarpopcorn. Och för er som har kanal+ så går Juno nu. (bland de bästa filmerna). Later!

WHYNOW?


Okej, jag mår bajs. Varför blir man så ynklig när man är sjuk? Jag vill att någon skall ta hand om mig nu, bädda ner mig, koka te, värma bullar, komma springande med citronvatten och böcker och nässpray (som vi inte har någon), pussa mig på pannan och komma hem med den nyaste ELLE. Men Johannes spelar match, och kommer inte förrän efter tio och då skall han nog gå på en gång;( för ikväll var det egentligen tänkt att vi skulle grilla och spela spel hos Jonathan. Men jag får bädda ner mig själv nu med en bok och lite citronvatten. Later on!


Typiskt!

Typiskt, Typiskt, Typiskt!

Det har varit regn och rusk i 4 veckors tid (ungerfär lika länge som jag varit ledig), japp precis, kul. Och när det väl blir stålande sol och 30 grader, ja då blir Elenore sjuk. Jätte kul! Verkligen. Fan, fan fan! Men det finns inget att göra åt. Jag får försöka bli frisk tills imorgon, så att jag kan njuta av en solig lördag.


New shoe


Väntar på att Johannes kommer hem från träningen. Sedan kanske vi tänkte strosa ner till en liten krog för ett glas vin. Eller öl. Inviger kanske inte mina nya skor, eftersom vädret är sol sol sol :)

Det trodde ni inte...


...Att Elenore Eklind någonsin skulle hålla i en golfklubba. Men jojjomen, jag och Johannes bestämde oss att ta bilen till Golfkrogen, för att säga Hej! till Johannes kusin Angelica som jobbar där, käka lite lunch och lära mig att spela golf. Och jag som aldrig har varit mycket för det där med golf, eller ingen sport alls i och för sig. Men jag måste säga att det var roligt. Och mysigt att gå korthålsbanan med Johannes. Ja, man skall ju komma runt banan med så få slag som möjligt, så just den biten var väl inget att hurra för, för min del. 69 slag på 9 hål. Haha. Men skojjigt, det var det ändå. Då kan det ju bara bli bättre:)


Kan vara så/ja


Kanske skall ta och kolla in dessa, när de kommer ut i butik, för att se om de är något att ha!


Följ min blogg med bloglovin



Shoe heaven


Ja, det kan man lätt påstå att stan är just nu. Sko-paradiset! Jag ser så mycket snygga skor, att jag ser små, små stjärnor, formade som skor och jag blir en aning yr när jag konkar runt med mina påsar fyllda med skor och bara ser fler och fler som jag gärna skulle ta med hem. Men idag blev det dessa tre.

Nu sitter jag och skall fixa med lite papper och har precis myst med lite te och rostade smörgåsar med marmelad och ost. Hur gott!?

SICK. NO


Jag vaknade upp idag med ont i halsen. Blä! Klockan är nu kvart över nitton. Jag har fortfarande ont i halsen. Blä! Så jag sitter nu bara uppkurad i soffan och dricker varm nyponsoppa. Och längtar efter Johannes. Love

Måndag/hela veckan


Hej måndag! Helgen har varit innehållsrik. Vi, med vänner, grillade hemma hos oss i lördags. (Och det känns nu som att alla mina vänner är par) Hur som helst hade vi en jättemysig och väldigt rolig kväll och klockan var väl strax innan fyra innan vi sa 'hej då' och avslutade kvällen med varsin tandborste.


RSS 2.0