Försenat: Julafton

Guuuuuuuud. Förlåt! Har nog för tillfället varit världens sämsta bloggare. Men jag har jobbat så fasligt mycket. Eller ganska mycket iallfall... Hur i hela världen hinner alla blogga som jobbar full time? Jag är helt död innan jobbet (zombie). Och jag är helt död efter jobbet. Hur gör man? Julen har iallafall varit superb. Mysig. Precis som den skall va. Jag bjuder på några julaftonsbilder, men mer än så hinner jag inte, för nu är det dags för glöggmys med Jonna och Jonathan. Hej!

Jag hade för övrigt en helt fantastiskt perfekt jul. Synd bara att man inte fick några fler lediga dagar runt jul. Har varit lite stressigt. Men allt var riktigt mysigt och bra! :) PUSS

Jul på Liseberg

Jag vet -  Lite sent. Men jag har inte hunnit lägga in några bilder förrän nu. Jag och min kära, var på Liseberg här om kvällen. Å gud så mysigt det är med alla små bodar, glögg och ljus. Men ack så kallt. Mina fötter var förfrusna innan vi hann in genom entrén. Ha-ha. Så det blev tyvärr inga skridskor detta året. Men lite choklad, ost och korv fick vi med oss hem.



                                                                     GOD JUL !


GOD JUL ALLA


Jag fick veta igår av min bästis-söta-Joh, att hon planerar att flytta hem i en månad. Och JA! JA! JAAAA! säger jag då:) Gissa om jag blev glad. Jag saknar ju henne så  ofantligt mycket nu när London har hennes hjärta. Nu skall jag tassa upp till Johannes och se om han är vaken. (Fast det är han nog inte för jag hör honom snarka..Hiii) Jag vaknade tidigt idag, denna julaftonsmorgon. Och snart är det dags för risgrynsgrötsjulfrukost. PUSS

TIPS: GLÖGGMYS


Idag är det dan innan julafton. Vad mysigt. Dast dagen har varit lite stressig imellanåt. Nu på kvällen har jag och Johannes varit hemma, slagit in paket och druckit glögg. Kan tipsa om denna glögg, från Dufvenkrooks med choklad & chili-smak. Lättvinsglögg då förstås, då jag inte gillar starkvinsglögg. Denna var väldigt god. Smakar inte särskilt mycket choklad, men är inte så söt och slibbig som vanlig glögg. Tips!

Jobbat idag också och fikat med min älskade London-flicka, som är hemma över jul. Ja! JA! Jippie! Nu skall jag väcka Johannes som sussar så gott här bredvid mig, så vi kan gå upp och lägga oss. Sov gott. Och god jul!:)

Brittany Murphy - Död

Läste i Metro igår att min favorit-skådespelerska har dött. 32 år blev hon bara. Brittany Murphy. Gud vad hemskt! Jag är i shock. Hon fick tydligen hjärtstillestånd. Men förstår ni? Hon blev bara 32 år. Fy! Bland de kvinnliga skådisarna var hon min absoluta favorit.



















Newnewnew

Dessa stövlar fick också följa med hem i påsen från Scorett, här om veckan. 399kr (ord.pris 799kr). Rea! Rea! Rea! :) Loves it. Känns som att man har råd med allt då det är rea. Att man på nåt sätt tjänar pengar när man köper något. Varför känns det så? Det är ju egentligen precis tvärtom! Men iallafall, nu står de tillsammans med resten av skosamlingen.


Och så mammas gamla jodhpurs, som också är en tillökning i skohyllan. Passar mig perfekt! Älskar dem. Skulle kunna ha dem varje dag.

Half off

Mitt andra rea-fynd. Lårhöga stövlar. Scorett. 499kr (ord.pris 999kr) Vilka kap! Dock väldigt jobbiga att gå i. But I love'em.

REA!

Jag älskar rea! Jag bara måste köpa när det är rea. Haha. Har glömt visa er mina senaste fynd i skovärlden. (En del i min omgivning tycker att jag har för många skor. - Jag vet inte vad de talar om..) Haha;) Här är ett par. Visar er mina andra rea-sko-erövringar senare.

Dessa ormskinnsklackar är från h&m's hemsida. 199kr (ord.pris 399kr)


Inspiration Sommar

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Men jobbet har gjort att jag ungefär haft två lediga timmar hemma per dag. Och dem timmarna har jag halvsovit. Har jobbat ihjäl mig. Men nu har jag bara korta dagar kvar, så då kan det bli lite ändring här i bloggandet:) Men det går utmärkt på Åhléns. Men vad är det med alla? Varför vill ALLA ha sina paket inslagna? Är inte det halva grejen med att köpa julklappar - att få slå in dem fint hemma, precis som man vill ha dem. Inte silvrigt Åhléns-papper snabbt inslaget, utan någon personlig känsla alls! Eller?


Ph: knight cat

Snyggt med en tunt stickad tröja med en snygg BH under! Dock för kallt nu kanske? Är riktigt svinigt kallt ute ju. Och så typiskt har värmen i bilen slutat fungera... Blaahhhaa. Haha, otur eller vad? Man andas rök där inne.


Weekendplayer


Tillbaka till helgen by the way. Johanna fyllde 22. Jag och Johannes var bjudna på middag där med flera. Suveränt gott. Och kan ge er ett tips som hon gav oss, att när man gör någon sorts gryta med grädde och så - häll i massor av philadelphiaost och ni vet en sån där taco-kryddblandning. Det blev suveränt gott och lät väldigt enkelt. Johanna hade valt att ha fläskfilé, champinjoner och paprika i grytan. Sedan gick vi ut. Jag vann 500 kr på roulett med Johannes. (första gången jag spelade någonsin. Kul!) Vi sov hos mamma och var hemma hos mamsen hela söndagen. Nu skall jag hoppa i säng. PUSS

Ph1: vit chokladmousse m. nonstop. Ph2: Frida, Mattias, jag, Madde, Johanna. Ph3: Roulett (don't know where).

Yellow/black


Minna har lekt med mitt ansikte igen. Ja, ni ser ju vilka färger hon använde idag:) Geting-färg! :) Hon kommer bli en väldigt bra make up-artist tror jag-trallala. Imorgon skall hon även få klippa av mig mina slitna toppar. Det behövs kan jag lova er!

Men idag har även varit min första dag på Åhlens. Typiskt mig så missade jag precis bussen och kommer såklart försent första dagen. Bra jobbat Elenore! Men jag kan inte hjälpa det. Var tvungen att gå upp 5:30 idag (och när gjorde jag det senast? Är inte precis van vid early mornings) och jag har inte kunnat sova på hela natten, för jag har drömt att jag skulle komma för sent och blev livrädd varje gång jag vaknade och trodde absolut att jag försovit mig varje gång. Gaaah, men imorgon är jag iallafall ledig, så i natt hoppas jag på sömn. God natt!:)


Sammet och skjorta


Idag har jag haft en rätt lugn dag. Har hämtat mina Åhlens-grejor och när jag och Johannes kom hem så satte vi igång med att storstäda. Börjar 07.15 imorgon, pjuuh. Jag som inte alls är van vid att gå upp tidigt nu för tiden. Hur skall detta gå? Nu; Vänner! :) Later!

Julmarknad


Julmarknad i Haga. Vi har haft en jättemysig dag idag. Promenixat i Haga där julstämmingen var hög. Vi fikade varm choklad på Café Nöller. Nu skall vi alldeles strax iväg på födelsedagsmiddag. Hej!:)

INSPIRATION


Just love the leopard shoes. Jag kan bara säga att hon är just gorgeousFashiontoast.


Friday


Igår var jag på stan hela eftermiddagen med mamma. Skulle kolla lite julklappar tillsammans. Vi fikade med Johannes. Kan någon gissa vart? ;) Men på kvällen var jag och Johannes bjudna hem till Maria och Peter. Eller så var det vi som hade bjudit in oss själva. Kan varit så;) Vi köpte iallafall med oss lax och lite annat gott för att laga en smarrig middag tillsammans. Så det blev glögg och middag, lite vin och idol. Varför gör man inte sånt oftare tillsammans med sina vänner? Det är ju den perfekta kvällen. Laga middag tillsamans och bara mysa. Nu skall jag hoppa i duschen, fixa ordning mig lite, hämta Johannes på träningen, åka in till Hagas julmarknad tillsammans och ikväll skall vi på födelsedagsmiddag:) Hej-svej!

Dagens inspiration


Dagens inspiration hittar vi här! Skorna och skinnkavajen med snygga axlar är verkligen två stora plus!


HOT HOT HOT


Snyggt! Georgia Jagger. She's a beauty. Gluggen. Hon. Skorna. Yes! Photo from FashionLane.

Värmande


Fika på Espresso House. Mocca latte med grädde och mini-mocca cup.

Har varit och kört runt i stan idag. Attans vad svårt det är att hitta parkering alltså. Men mötte iallafall upp Johannes för fika och en promenad runt stan. I morse skulle jag tränat egentligen, med Minna, men vi fastnade hemma hos henne. Så istället för träning, blev det kaffe. Men hey, inte mig emot:)

Imorgon skall jag till osteopaten och visa upp min kassa rygg. Hoppas, hoppas, hoppas att hon kan hjälpa mig! Nu skall jag värma en lussebulle och koka lite te. Hej!

Make me pretty


Är hemma nu, efter att fått fina röda läppar och sotiga svarta ögon. Minna är så duktig:) Men imorgon blir det träning för vår del. nio.noll.noll. Minna har gjort mig riktigt duktig vad gäller träning. Jag har ju varit en aning lat annars, kan man ju lugnt säga. Ha-ha! Men nu är det två dagar i vecken som gäller. Minst!

He had a heart of stone


Mycket bättre


Funderar på att ta en tur till la stada. Eller om jag kanske gör det imorgon på förmiddagen istället - Mindre folk då! Har precis kollat på alla avsnitt av årets julkalender. Ha-ha! :) Mitt huvud mår by the way bättre. Wo-ho! Later folks!


Hemma-mys


Idag skall jag bara ha en mysdag hemma. Skall försöka bli kvitt min förbaskade huvudverk. Förstår inte varför jag har huvudverk så ofta?! Det är sjukt frustrerande, eftersom nästan inga tabletter hjälper heller. Men jag skall boka tid nu hos en Osteopat, för att se om huvudverken kanske kan ha något samband med min onda rygg och axlar. Later-Aligator!

Movie night


Den egentliga planen för söndagskvällen var att gå ut och dansa loss med Minna. Men vi båda var otroligt trötta, så dansandet får vi skjuta upp. Jag och Johannes åkte till videobutiken istället och hyrde filmer. Det blev verkligen en hel eftermiddag och kväll med Public Enemies, Johan Falk 5 och Twilight. Public Enemies har jag velat se ända sedan den gick på bio. Eftersom min älskade Johnny Depp spelar huvudrollen! :) Och den var bra. Johnny Depp gör den bra. Han gör alla filmer bra. Johan Falk-filmerna är ju sådär bra måste jag ju säga, men vi måste se alla, eftersom vi börjat se på dem. Och Twilight har jag ju hört så mycket gott om så jag var bara tvungen att hyra den, och den var riktigt bra.

Min lilla Banana


Min fisk mår jättedåligt, tror jag:( Stackars Banana. Tänk om hon dör:( Jag sitter här och gråter. Jag är verkligen blödig när det gäller sånt. Jag blir så ledsen när jag ser att någon har ont. Och Banana ligger bara på bottnen och kippar efter andan. Och Bob försöker så gott han kan, att ta hand om min lilla Banana. Lägger sig bredvid henne hela tiden och så. Sympati! Men tänk om hon dör! Jag bara gråter och gråter och tycker jätte synd om min lilla fisk. Stackars henne. Jag vill inte att hon skall ha ont eller lida. Vad skall jag göra?

Kamera-trubbel

Angående systemkameror. Jag vill ha en! Vare sig jag har råd eller inte, eller om jag får en i julklapp eller inte, så skall jag på något sett se till att få en. Frågan är bara vilken man skall välja? Canon har ju alltid varit en solklar favorit för mig, men Nikon har jag också hört gott om? Men skall jag ha en lite mindre kamera (typ Canon G10), eller skall jag slå på stort (typ Canon EOS)? Gaaah, jag vet inte. Jag blir förvirrad. De mindre är ju smidigare, men inte alls lika bra tydligen, har jag hört? Finns det någon kamerakunnig där ute? Någon? Anybody?
 


I want these


Roots, Eurosko, 899 kr


Walk with me




Har precis kommit in från en härlig och uppfriskande promenad. Jag älskar det här vädret. Strålande sol, klar himmel och frost. Luften blir så härlig och perfekt för promenader. Korten har jag tagit idag, på vägen.

Dagens inspiration


Det här bara älskar jag! Everything about it! Den långa klänningen! Den sjukt snygga skinnjackan! Håret! De runda solglasen! (skall ta och införskaffa mig ett par själv!) Så här vill jag se ut i vår. Snyggt gjort av Chic Heroin.


Julshopping


Mötte upp Emelie idag för en tidig morgon-latte på Espresso House, för att sedan fortsätta med julklappshandel i några timmar. Kikade in NK's julskyltning som är lite småmysig att gå förbi varje år. Nu skall jag laga massor av mat och efter det skall jag belöna mig själv med lussebullar, pepparkakor, te och julmust. Mums!

På mig idag hade jag förra årets kappa från Zara, stövlarna är några säsonger gamla och är från London, randig tröja, köpt på Tradera, sjalen är en present från Thailand, mössa från MQ och torgvantar och väska från Lindex.

RSS 2.0