SÖNDAGEN DEN TJUGONIONDE


Igår var det sol och härligt väder i Göteborg. Jag firade med att gå på stan utan jacka. Jag fikade ihop med mamma och Johannes, köpte en pajform, promenerade runt i solen och åkte till Ikea med Johanna.
Skor, Asos / Klänning och solglasögon, H&M / Tunika, Zara / Skärp, Second hand / Johannes kofta /


EGO


Ljusa kläder. Det har jag längtat efter. Men jag fick ändå byta om igår, för vädret lurade mig, det såg väldigt varmt ut, men det var kallt, brrrrr... så en tjock kofta, kängor och jeans fick åka på istället :(


VINO TAPAS


Igår var jag och min bästa vän Johanna på Vino tapas, på Övre Husargatan. Det stället rekommenderar verkligen. Allt var väldigt gott! Efter ett par glas rött och goda tapas, så gick vi över gatan till Proviant, för ett till glas och mer prat, innan det var dags att vandra hemåt..


FRUKOST


LÖRDAGENS FRUKOST | Det godaste surdegsbrödet jag smakat, färskpressad apelsinjuice och kaffe.

GODMORGON


Dessa vackra träd växer precis utanför vår dörr. Tänk vad fint det skulle varit om de växte överallt.. 


FASHION AGAINST AIDS




Jag har precis klickat hem några plagg från h&m's Fashion Against Aids-kollektion! Det blev dock inte detta ursnygga hårband, som jag fortfarande är lite sugen på, men jag är rädd att det blir lite Hej Indian över det hela, haha! Men vi får se, jag hinner alltid ändra mig.. ;)

SMÖRDEG


Idag ville jag laga en god middag till mig och Johannes. Det blev fläskfilé, champinjoner och creme fraiche inbakat i smördeg, och färskpotatis till det. Och så blev det några smördegsplattor över, så jag gjorde en liten dessert med hallon och vaniljkräm.. Allt blev jätte gott! :) Nu ligger vi och kollar på Let's dance och käkar massa gottis.. ;)

MOCKA


Har varit på jakt efter en mockajacka ett tag nu. Och de här bilderna på Fanny Lyckman gör mig inte mindre sugen på en. Bilder; I'm fancy


61 KVM / PLANTAGEGATAN





Den här lägenheten är till salu, och jag skulle inte tacka nej till att bo här! "Härliga fönster, underbar balkong, fina vita golv, nytt kök, dubbeldörrar, vackar ytterdörr..." Bilder via Alvhem.

RÖRSTRAND / SWEDISH GRACE


Äntligen klickade jag hem assietterna från Rörstrand, Swedish Grace i färgen is, som jag suktat efter så länge. När jag såg att det var kampanjpris på Cerveras hemsida, så kunde jag inte låta bli. Så småningom kommer jag även att köpa tallrikar också, fast i vitt. Vill även bara tipsa om Cerveras hemsida - Jag fick mina varor redan dagen efter + att det var en hel del kampanjpriser! Supersmidigt!

KÖRSBÄR


"Äntligen har körsbärsträden börjat blomma". Det är bland det vackraste jag vet - De rosa små blommorna som fyller träden. Det här fotot tog jag i ett regnigt Stockholm, där det fortfarande var mycket knoppar kvar, men här nere i Göteborg har de slagit ut helt. Åh så vackra de är!

DAG TVÅ



DAG TVÅ
Vi promenerade runt på stans smågator, fikade, hade det mysigt i den enda lilla solen som var framme på hela helgen och så umgicks vi med Moster. / Ljuslila nagellack från Gina Tricot /

DAG ETT







DAG ETT
Det regnade hela dagen, så vi hängde på ett litet mysigt våffelcafé och satt och snackade. Sedan tog jag och Johannes oss bort till Gamla stan och strosade runt en liten stund under paraplyet och kikade in lite antikt innan vi åkte bort till Östermalm för att hinna med ett par inredningsbutiker innan vi åkte tillbaka hem till moster och hennes man för middag på Backstugan.

STOCKHOLM


Imorgon, 06.00 går tåget upp till Stockholm. Jag och Johannes åker och hälsar på min moster och njuter av lite ledig tid tillsammans i huvudstaden. Såhär såg det ut sist vi var där..

PÅ ÖNSKELISTAN #7



LJUSSTAKAR FRÅN DAY HOME
'Day Antique Silver'


Hemma hos oss


Har ni känt känslan av att man inte orkar göra nåååågonting alls när man kommer hem från jobbet? Man vill bara slänga sig på soffan. Ja, jag har iallfall haft en sån vecka, och därför har bloggen (och en hel del annat) blivit lidande... Nu har jag precis käkat ett stort lass med pannkakor, skall snart ner till tvättstugan, och på fredag åker vi till Stockholm! :)


PASTELL


Skulle inte tacka nej till ett par Serena Color Jeans från Gina Tricot. Frågan är bara vilken färg man skall välja..? Alla ser väldigt fina ut på bild, men jag tror att jag gillar de ljusgula mest.. Vilka är era favoriter?

LONDON DRESS / REBECCA STELLA


Så snygg! Både Rebecca och klänningen, som kommer ut i butik på måndag.. Skulle gärna ha den här i min garderob, fast nog hellre i den fina blå färgen.. (SOLO, måndag 16 april)

SPRING SUN


Äntligen är solen tillbaka, efter tre dagar av regn. Trevlig torsdag!

RING MY BELL / INSPIRATION


Dagens inspiration ger Ring my bell oss.

LÖRDAG TILL MÅNDAG



Min påskhelg har varit så himla trevlig. Det har varit strålande väder och vi har umgåtts och ätit gott med vänner.

Jag och Johannes åkte till Björkö på lördag förmiddag, jag lagade en paj, vi satt på balkongen och snackade skit med Johannes kusiner, och vi käkade pizza och drack rödvin till lunch. Sedan var det långbord och massor av god mat, tillsammans med massor av goda vänner som gällde. Vi grillade för första gången i år, och efter middagen blev det fullt hus till sent in på natten.

På söndag förmiddag lånade jag och Johannes en bil, hämtade upp mamma och körde ner till Varberg på 50-årskalas. Så himla mysigt och trevligt, med massor av god mat och det var så roligt att äntligen få träffa och umgås lite med personerna där igen!

Idag har jag bara tagir det lugnt, för det har regnat konstant precis hela dagen. Blä! Sov så gott allihopa!

HEELS / ZARA


This heels looks really nice! Dem är från Zara, via Daisy's heels. Skall spana in dem nästa gång jag är i stan.

COCONUT MILK



Har hittet en ny tumblr-favorit; Coconut-milk

-Underbara bilder


GLAD PÅSK


Nu åker vi till Björkö och firar påsk i det fina vädret!

CUTE OR WHAT?!



Godnatt säger jag och den här söta saken som typ är det sötaste jag någonsin sett!

coconut-milk


ZARA SKIRT


Hur snygg är inte Fanny Lyckman i sin kjol från Zara? Precis den hade jag tänkt köpa för ett tag sedan, men jag hade gärna velat att den skulle varit i någon fin färg.. Men I'm Fancy bär upp den finfint!

GLAD PÅSK!


Har börjat dagen med en god latte och en härlig frukost! Glad påsk på er!

DUBBEL DUBBEL


Igår invigde jag och Johanna mysiga Dubbel Dubbel, för att provsmaka lite av deras dumplingmeny och några glas vin. Perfekt skärtorsdag!

RETUR


Fick hem de här skorna för ett tag sedan, fast de får nog åka tillbaka, för de känns lite små och inte helt hundra. Men jag gillar modellen! Hade önskat att sulan (som nu är ljus) skulle varit svart...

MIN DAG


Min dag har bestått av chokladbollar, te, glass, inredningsmagasin, tv och dator. Men imorgon är det back to work! Känner verkligen att det skall bli skönt (!) Det är tråkigt att bara vara inne och sjuk, när det är fint väder ute. Sov så gott!

PECANS


Idag, när jag är lite sjuk, unnar jag mig Mapel Syrup Ice Cream whith Caramelised Pecans & a Caramel Swirl. Gudomligt god!

HEMMA HOS OSS


Har ingen vidare inspiration idag, känner mig väldigt hängig. Solen skiner ute, och jag vill bara ut och promenera. Men jag orkar inte. Jag orkar inte ens resa mig från soffan, så trött är jag i hela kroppen. Jag hoppas att jag är helt frisk imorgon!

Godmorgon


GOD MORGON MÅNDAG! Har stannat hemma från jobbet idag. Vaknade med ont i halsen, men jag hoppas att jag kan gå till jobbet imorgon. Vill absolut inte sitta här inne när det är så fint väder ute. Och så har jag en massagetid inbokad imorgon efter jobbet också! Så nu gäller det att vila, vila, vila så att halsen känns helt bra ikväll!


BAAZAR


Ett skåp som jag gärna skulle köpa om jag hade någonstans att ställa det. Du hittar det på baazar.se (A-65, 11.990 kr)

TREVLIG SÖNDAG!


TRERÄTTERS | PROVIANT


Jag har sagt det förr, och jag säger det igen; Proviant kan nog vara den bästa restaurangen/caféet i hela Göteborg. Det är så mysigt, orginellt och gott. Det är inga dukade bord och så, utan mer ett ställe att slappa på. Det är bara att gå dit, så finns det alltid något som passar munnen och magen. Menyn är väldigt flexibel så jag och Johannes började med hummersoppa, som följdes av ett glas rött och svamprisotto. Efteråt blev vi sugna på deras creme brulee och chokladmousse med björnbär och pepparkaka. Gudomligt gott!

RSS 2.0