Hjärta dig


Om 2 veckor är det Alla hjärtans dag. jeejj.. Vad skall man ge bort till sin Älskling? :)

Imorgon blir inte som idag..


Ikväll blir det bara att kurera sig framför tv:n med något gott för magen, eller kanske somna på en gång? Jag vet inte, har varit lite krasslig både igår och idag. Men imorgon, då blir det andra bullar. Då skall jag och söta Emelie ut och sörpla drinkar. yeeyy! ;) Sov gott! Puss puss puss

Do you feel sexy..


                                                                                                                                                                   www.asos.com

Jag vill investera lite nya underkläder, men det är verkligen något som jag har svårt för. Tycker aldrig att jag hittar något som är snyggt och samtidigt sitter perfekt. Tänkte att J kanske kunde följa med och vara lite manligt smakråd, men det var inte något han precis längtade till... Vart kan man hitta sexiga underkläder, som inte ändrar form och strl efter första tvätten?

Joey makes me laugh


Har precis kollat på Joey. Jag skrattade ihjäl mig. Det var så roligt idag!
Hahahahaha.... Tänkte bara om ni ville veta det.. Hahahaha.

Varför kan jag inte sluta äta skorpor med smör på?

Hjulen på bussen snurrar runt, runt, runt..

Idag har vi åkt buss. Ha-ha. Kul! Ja, bara åkt runt utan att komma någonvart. Jobbar ju på Björkö med små bebisar (nästan, de är 1,5-3 år) och för att fördriva denna dagis-dag, så satte vi barnen i vagnarna, gick till busshållplatsen, ställde vagnarna vid hållplatsen, slängde upp alla barn på bussen och så åkte vi två varv runt ön. Vi hann äta äpple, kolla på utsikten, ta av alla vantar, säga: "sitt ner"  femtioelva gånger, äta upp äppelskalen som vi alltid måste skära bort för att ingen vill ha äppelskal, men när det inte finns några äpplen kvar, då minsann, då går skal bra. Barn är bra knasiga dem. Men samtidigt helt underbara. Så söta att jag vill käka upp dem ögona bums. So sweeet.


Eventnytt



Gå in här om du skall besöka någon av våra fina storstäder,
eller om du bara vill ha reda på vart du kan hitta ett bra spa, eller en mysig restaurang där du bor...

www.eventnytt.se




Shoes are my diamonds..


Alexander McQueen

Lördag: Girls night out..

Igår var vi tjejor och bowlade och efter det blev det Park Lane..

..men först spelade vi Party-Alias..

                         ...och Sara blev tvungen att göra sit-ups medan hon förklarade orden.. Ha-Ha!


Strike
... a pose

Sara är med på banan..

Jag är glad. Kanske fått en strike?

Och jag visade bowlingklotet att jag älskade den.. Eller är bowlingklotet en "den"?

Park Lane

Ego: Jag och Sara.


Söta Elin och söta Sara:

Och lite sånt där...


Love

Black is hot


Naglarna är färdigmålade och nu måste jag rusa.. Later..


I love huvudbonader.. Do you?



Jag vet vad jag kommer ha i huvudet i vår. Ett flätat band i håret, över pannan. Det är det snyggaste just nu, enlig mig. Lite a la Kling på ELLE-galan.

Allderles strax skall jag på kalas. Lille Elliot fyller 3. Så nu skall jag sätta mig och slå in paket och skriva på kort. (Hoppas vi har presentpapper. Hoppas!) Så iallafall. Ikväll blir det en sväng till Bowlinghallen. Vi skall bowla några stycken och se vart kvällen bär av efter det :)  Later Lovers..

Något i den stilen..

..hade jag på mig idag.

Skinnjacka, mission. randig tröja, fyndat på tradera. Halsduk, (med matchande vantar och mössa), H&M.

God natt

Utkast: Mmm.. ...



Efter att ha delat på en stor skål med godis, så är nu både jag och Johannes helt proppis i magen, och endast några små futtiga lakritsbitar och en pussmun ligger kvar på botten. (Kanske beror på att jag hatar lakrits och är inte mycket för gelégodis) Pussmunnar hör hemma på våra läppar, inte på något godis... Choklad kommer alltid förbli min favorit. Träffade nyss en människa som hatade choklad.. Vaaaa? Har man någon sjukdom då? Går det ens att ogilla choklad?


My day..


Som sagt. Stan-rutt idag med Saris. Hade en liten, men viktig lista! Och själva syftet med att gå på stan, är ju att fika eller käka lunch. ;) Så vi smet in på Espresso House. En supergod Chai-latte och en scones med pålägg satt bra i magen. ;) Och det närmsta jag kommit snö denna vinter var denna lilla snö, som låg på vägarna i stan, så jag var bara tvungen att föreviga ögonblicket. Ha-ha, och även så lite snö kan vara farlig. För tror ni inte att jag gjorde världens vurpa när jag klev av spårvagnen hemma. Haha. Vips så låg jag nere på marken med benen i vädret och med tidning, min stora väska och kassar huller om buller och snö innanför både jacka och tights...

Nu skall jag och J lägga oss och gotta oss med en skål med godis. Oj, och nu kom det redan choklad mellan tangenterna... Later...


Fredag, 23 januari 2009, 11:02

Sitter och målar naglarna och skall snart ner på stan för att möta upp Sara, for some shopping and café'ing :)


Jag och Sara, på Lounge(s) i somras.

Never Denim..


Kollade in Bik Bik's nya jeans-kollektion, Never Denim, som kom till butikerna idag. Och det finns några sjukt snygga jeans, som jag skall kolla in imorgon! Förhoppningsvis. :)

FRIENDS

Nu är det vänner. Kan man någonsin få nog?

Imorgon skall jag träffa min lilla Sara. Vi skall ta en fika och gå gatorna på stan. :)

We miss summer. Don't we?


Help me choose shoes...

Vilka skall jag välja? Jag skall beställa innan imorgon. (Finns en tjej som beställer hem, så slipper man tull och avgifter. Kan tipsa om henne blogg och namn senare) Och jag vet inte vilka jag skall välja. Alla är från Gojane.com och alla kostar mellan $15-30. Älskar deras skor. Och snygga klänningar har de med. Dem har jag inte ens vågat gå in på. Haha. Men vilka skall jag välja?


JOBB JOBB JOBB

Hej-svej-tjolahej!

Min vecka har varit förvånanndsvärt bra! Det är inte alltid så roligt att vara arbetslös. Och inte alltid så lätt heller. Men idag fick jag veta en jätte trevlig nyhet för min del. Och denna goda nyhet är att jag skall få jobb på dagiset en tid framöver, eller tills jag hittar något nytt. :) :) Jo, det är nämligen så att en "extrafröken" skall börja plugga och skall sluta på dagiset. (Jättesynd för dagiset, för hon var jätte bra!) Men jättebra för min del. Nu har jag fått ett helt schema på 4-5 dagar/vecka. Jeejj!


Kan man tvätta duschen med en kastrull vatten? Ha-ha. En knäppis gjorde precis det på Top Model.. Hallå, man har ju en hel duschslang med hur mycket vatten i som helst... Onödigt vetande..

Fashion-summer-white

                        1. Unknown. 2. Matthew Williamson, spring 2009. 3. Roberto Cavalli, spring 2009.


 


Kavaj. Hej.


Efter att ha sett kavajer i olika prisklasser och stilar. Efter att ha sett snygga oversize-kavajer på snygga människor. Efter att ha tittat igenom en hel del snygga kavajer från TopShop's kollektion. Så hittade jag nu en helt okej oversize-kavaj till en så billig summa som 349 kr, på ellos.se. Oväntat. Men sant.

Nu skall jag snussa. Godis natt. Muuwwahh

Kan dessa skor bli mina?

Var och letade efter dessa sötnosar i stan sist. Trodde att de skulle komma in till H&M. Men det visade sig att de redan funnits i butik och tagit slut. Attans. Jag ville verkligen ha dem. Hoppas de kommer in igen! De skulle verkligen vara så snygga till våren. Och ankelboots är bland mina favoriter just nu och har varit länge:) Vart kan jag få tag på ett par 37:or (förutom på Tradera) ?

Bild lånad från minoutfit.se

Fransorama


Christmas is over..

Okej. Jag har inte stängt av tv:n än. Och det kom precis ett reklam-inslag där man kunde vinna julklappar ( julklappar!! ) "Vinn fina julklappar lagom till jul..."   Vaa? Det är liksom 340 dagar kvar till jul. Det var en sådan där mobil-prenumerations-tjänst, och jag förstår inte vilka det är som går på de där bluffarna..?


God morgon, goda morgon

GOD MORGON!

Jag är bara på gott humör idag :) Ingen speciell anledning. Jag bara är.

Det är verkligen bara tv-shop på alla kanaler just nu! Fan vad irriterande. Ja-ja. Jag kan väl ändå lika gärna stänga av den där, för jag har ju andra saker för mig. Börjar inte förän halv ett idag. Sköööönt.











Springa? Njää. Not my style.

18:15 Jag och Älsk står startklara, med öronmuffar på, pannlampan på huvudet och understället under träningskläderna.
18:17 Jag är redan trött
18:20 Jag får håll
18:25 Jag har ont överallt
18:30 Jag vill inte springa mer. Någonsin.
18:40 Jag sitter avklädd i soffan.

Jag har kommit på, att springa ute i kylan inte var något för mig. 18:15 började vi springa. 20 minuter senare sitter jag hemma i soffan. Jag fick ont överallt. Jag fick håll och ont i magen och i revbenen och jag fick ont i fötterna och i bena. Nä, det är bara att inse. Jag är ingen långdistans-löpare. Nä, på sommaren kanske det går an, men till dess är det nog ett gymkort som gäller för min del. Fast jag är nog mer för klackskor än gympaskor ;)


Fotbollsproffs ?

Haha. Kolla vad jag hittade på Facebook. Någon hade taggat mig och resten av dessa små knattar. Det är från tiden då jag spelade fotboll. Och här går jag i tvåan. Haha. Sött. Nä, nu skall jag och älsk ut och springa. Later...

SMOOTHIE IS GOOD FOR YOU


Det var så längesedan. Men idag gjorde jag mig en nyttighets-bomb i glas :) Bara banan, apelsinjuice och frysta jordgubbar. Lätt som en plätt!


Bored...


ÖGONBRYNEN


Jag färgar ögonbrynen och kollar på Oprah.

Idag har jag en sån där dag där jag skall fixa massor av grejor, och bocka av dem från min långa to-do-lista.


TRÄNA RUMPA


Jag funderar. På att börja träna igen. Skall jag? Vill jag? Kommer jag att orka? Ja, man tar ju sig tid till det man vill göra. Men sist jag hade gymkort var jag väldigt hurtig i de första månaderna, och sedan rann det liksom ut i sanden. Skall iallafall börja springa på måndagar. (guulp, det är ju idag..) Johannes måste nämligen springa en dag i veckan, p.g.a av fotbollen så nu skall han börja dra med mig. Jäääää. Bra för fläsket ;)

BIIINGO-LOOOTTO

Ja, nu kom jag och Johannes precis hem från en snö/regnig/slask-promenix från hans föräldrar. Vi har spelat Biiiiingo-Looootto tillsammans allihop. Haha, så himla skojjigt. (Nördar är vi allihopa) ;) Men jag tror inte jag spelat sedan Loket var med i vevorna. Och vad har hänt med de gamla hederliga lila luckorna med nummer där man hängde en liten sak för att visa att de redan var tagna?? Men iallafall, vi var ju bara tvugna att spela, eftersom halva publiken bestod av nära vänner. Eller iallafall 20 st av dem. (Och Johannes var med på ett foto i tv) haha ;) Så här var det, Elisabeth Andreassen (jag visste inte heller vem det var innan idag) är någon schlagerdrottning som varit i final massa gånger och vunnit och haft sig. Hon är iallfall uppvuxen här ute i skärgården och hennes bror är engagerad i ifk Björkö (där mitt lilla fotbollsproffs och alla hans kompisar spelar), så BingoLotto delade ut 10 000 kr till dem denna kväll. Så visade de massa bilder, så där kom Johannes upp bland massa små fotbollsspelare.. Ha-ha, jag skrattade ihjäl mig. Så hade vi fått massa biljetter till Bingo-Lotto idag, men vi hoppade det. Kände inte riktigt för det. Men många andra nappade på det... Tyvärr ingen vinst :( Puss och kram! (Loket,, kom tillbaka med dina lila luckor!)

MYSIGA SÖNDAG


Photo: Marcus Ohlsson. Hair: Mike Lundgren


Visst är söndagar härliga ibland. Det kanske är för att jag inte jobbar varje måndag, och tänker att Å nej det är sista helgdagen innan en ny jobbvecka... Men ibland är söndagsförmiddagar sådär härliga och slappa. man kan koppla av och inte känna någon stress över massa grejor man måste hinna med och så.

Idag skall jag och J åka till min mami och mormor. Vi skall äta middag tillsammans, innan vi skall till Johannes föräldrar och spela Bingo Lotto. Ha-Ha. Mysigt va?! Sitta där och skrika BINGO!  Nä men de skall tydligen dela ut 10 000 kr till den fotbollsklubb som Johannes, hans bröder och hans vänner spelar i. Så det är därför. :)

Later...


Jag bara älskar den just nu. Jag gör det.

The Killers. Human

Are we humans,, or are we dancers...?

TODAY I'M THIS


Idag har jag på mig klänning från H&M och ankelboots från H&M. Se där vad denna kedja har snygga kläder.
Jag och J är uppe med tuppen idag. Vi skall till hans föräldrar och äta middag sedan. Och efter det, ikväll, så kanske bio? Men vad skall man då gå och se? Australia? Changeling? Benjamin Button? Chihuahuan från Beverly Hills? Twilight? Wallander? Ja, jag vet inte. Bio är inte riktigt min grej egentligen.. Tycker att hela grejjen känns så konstig, att sitta och titta på tv med 100 okända människor. Men jag vill gå med min Baby, för vi har aldrig varit på bio tillsammans. Inte någon gång på dessa 16 månader. Så det är på tiden att vi går på den där första dejten. ;)

Later..

ARE YOU HUNGRY

Jag är så sugen på något. Men jag vet inte vad. Men något gott! Jag dööööör. I wanna have something goodie-goodie... Och vi har inget i gömmorna, eftersom vi skall storhandla imorgon!  Gaaahh.


STÄDDAG

Hej Hej Babies and ladies !

Jag har haft en riktig städdag idag! Tråkigt men det är ibland väldigt avslappnande. Och jag har lagat mat och jag har gjort massa bra saker. Så nu är jag helt slut. Men jag har en del kvar, och det är övervåningen, och hallen. Funderar på att få J att göra dessa två rum när han kommer hem... ;) tihi. Iallafall, Imorgon skall jag in till stan, strosa runt ett tag för att sedan möta upp Johannes och åka och storhandla (självklart är det jag som kommer köra..) ;) Det är ju ändå fredag. Då måste man ju ha massa gott i skafferiet :) Later...


TÖMMA DAMMSUGAREN ?


                                                                                                                              Photo: Mattias Nyhlin
Jag vet att jag varit lite bortskämd när det gäller att hjälpa till med olika sysslor i hemmet, när jag bodde hemma. Jag har aldrig behövt städa, laga mat, diska, ta ut sopor, damma, bädda rent, tvätta, dammsuga, skaka mattor, torka, skura badrummet osv... sånt som man normalt som tonåring kanske hjälper till med. Så allt har varit lite av en shock när jag förstått hur mycket det egentligen är att göra när man har ett hushåll. Bara det med hur ofta man måste dammsuga. Blä! Och hur äckligt det blir i badrummet om man inte håller ordning hela tiden. Idag lärde vi oss något nytt, jag och min käraste. Vi har länge tyckt att dammasugaren inte drar in något damm. Så jag sa till min mami att Faan, nu måste jag och Johannes köpa en ny dammsugare också! Men riktigt så var det ju inte. Har någon av er bytit dammsugarpåse någon gång? Ja, det var iallafall det som var problemet.. Och den var överfull på långa vägar. Det var så äckligt, massa hår var fyllt enda ut i den där slangen. Mysigt. Eller inte. Uiiikkkk!! Inte konstigt att demmsugaren inte dammsög...Ja, jag säger då det. Jag gillar inte att putsa, och skura och städa. Not my thing. Därimot att plocka ordning och fixa och dona, det går bra.

MMM MUMMA


Jag kan inte  hjälpa det. Men jag kan inte få nog av skorpor. Nu när lussebullarna tagit helt slut, har de istället ersatts av skorpor med smör till teét. Så efter tre dagar av skrikande barn och gosiga barn och söta barn och glada barn och lekar och matande, så tar jag det lugnt med te och skorpor och tv. 2 1/2 men, det är så kul. Ha-ha. Men iallafall. Jag har jobbat med minstingarna och det är den absolut bästa avdelningen. Nu skall jag göra något annat. Love.

LET'S DANCE PÅ FESTEN

Igår gick jag ner till Malin. Hon och jag och en till fotbollsfru satt och pratade och skrattade och drack vin och spelade Let's dance-spelet. Allt var väldigt kul. Vid tolv-tiden kom killarna upp och det hela slutade med efterfest hos oss.




Måste säga att Let's dance-spelet var väldigt roligt.
Jag fick dansa både cha-cha, rumba och wienervals.
Haha. Helt underbart roligt. Jag skrattade ihjäl mig.










LATER...

Nu skall jag snart iväg... See ya..



GODMORGON JAG!



Har precis käkat risgrynsgröt med Älskling. Och vaknat till liv här under morgonkvisten. Idag har Johannes lag kick-off med tävlingar, fotboll, öl och mat, hela dagen. Vet inte om det blir något med att träffa fotbollsfruarna för min del, eller om jag åker in till stan. Hm hm. Dagen blir som den blir... Det är ju lördag ju! :D Love, Ella

BIO? UMGÅS OCH DRICKA VIN? FREDAGSMYS!

Efter att ha velat lite fram och tillbaka och efter att ha känt efter i våra huvuden och näsor så blev det varken bio eller dricka vin och umgås med vänner ikväll. Jag och Älskling kände oss helt enkelt för hängiga. Johannes har blivit förkyld i sin lilla nos så han bara snörvlar. Och jag, ja jag har fortfarande ont i huvudet från min förkylning och känner mig allmänt trött. Så vi kilade ner till Ica och inhandlade lite fredags-mys istället. Det blev ostbågar, nötmix, choklad, apelsiner och skorpor. Skorpor är nog bland det godaste jag vet. Kardemumma-skorpor med massa smör på. Till teét. Det är iallafall vad jag nyss ätit till kvällsmat. MUMS. Men iallafall,, det blir fredagsmys för mig och min baby ikväll. Bio får vänta... till, kanske nästa helg? Och vi var även hembjudna till en av Johannes kollegor, Emma, ikväll. Men det får också bli some other time.. :) För tonight blir choklaaaaad våran vän;) Och apelsiner med massa c-vitamin som skall göra undervärk och ta bort alla spår av snuviga näsor och prositar. ;)

Love, Ella


HEJ BABES!


Hola Babes!

Nu ligger jag och J i soffan och myser med Vänner. Proppmätta och belåtna efter en påse popcorn och massa god hemmagjord thai-wok-mat :) Sov 13 timmar i natt för jag var helt slut efter att ha varit sjuk och sedan jobbat igår. Ja, de ringde från Åhléns City, så jag jobbade för fullt där igår. Jeejj. Huuoola-Bandooouula. Hej-svej. Later..

KALAS

Hej-hopp!

Känner mig lite piggare. Förkylningen är väl inte så farlig längre, men jag skulle vilja ha en nässpray, och jag är fortfarande lite varm och hängig. Men inget stoppar Elenore. Snart skall jag och Älskling nämligen gå och fira lilla Smilla som fyller 1 år. Vad vill en 1-åring ha? Ja-ja. Igår så hade vi lite spelkväll hos oss. Jonathan, Viktor och Jossan kom förbi och spelade lite. Fast det blev mest att killarna spelade x-box till så sent att jag somnade brevid dem i soffan. Ja-ja. Haha.
Bye-bye. Later..















VICTORIA'S SECRET IS KICKING ASS



Jag kan kolla på det hur många gånger som helst. Reprisen är nu.
Och detta är den absolut bästa delen. Grym låt och Ambrosio.... She is absolutly gorgeous!




Bilder från 2006.

BLACK NAILS


Nyårsaftons-naglar. Men jag skulle verkligen behöva en manikyr och handmassage.
Så att jag inte snart får en 40-årings händer på en 20-årings kropp. Later..

PARIS?


Jag har länge velat resa någonstans. Har inte varit utomlands på ett helt år, inte sedan förra nyår,
då jag var i London. Och just London skall jag förhoppningsvis åka till snart igen. Men jag vill ju även
till en annan kontinent. Jag vill till USA. Men det dröjer nog ett tag. Tills någon annan vill haka på ;)
Innan dess vill jag åka på en weekendresa med Johannes så snart som möjligt. Men vart vill jag
åka då? Vart vill han åka? Ja, jag vet inte. Några förslag? Någon mysig stad, för bara han och mig.
Kanske på Alla hjärtans dag? Paris? Ja, jag vet inte. Det finns ju miljontals ställen. Ååå härliga,
vackra ställen.

SICKBLÄSJUK

GOD MORGON!

Jag är fortfarande sjuk. Jag får bli frisk imorgon istället. Blaaääähhgg vad jag hatar å vara sjuk. Måste bli frisk snart! Åå, jag vill bygga ett pepparkakshus. Synd att vi inte har delarna hemma. Vi har inget nyttigt hemma. Inte för att pepparkakshus är så nyttigt, men att bygga det innebär lite tidsåtgång.

Jag vet inte vad jag skall göra idag egentligen. Om bli sjuk hade stått i min kalender så hade jag passat på att handla massa gott o nyttigt innan jag blev sjuk, och jag skulle skaffat sims 2 på datorn eller något annant kul spel, eller kanske ett spel till x-boxen. Ja ja. Nu får jag ju chansen att ligga på soffan ännu en dag. JEEEJJ JIPPIE Vad glad jag blir...


Blååå.. FRISK FRISK FRISK. SNAAAART...









































AAAATTTIIIJJOOOHHH

Okej, det var nog dagens 711:e nysning. Seriously, it's crazy! Jag känner mig som Nyser (eller vad heter den där ena dvärgen?) Gaahhh. Haha. Snart kommer Johannes hem. De har varit i Stenungsund hela laget och spelat någon cup. Han kommer hem med pizza. :)


MIN NYÅR VAR...



Jag måste bara säga, att min nyårsafton, var den bästa nyårsafton jag någonsin haft. Nyårsafton har jag annars tyckt varit så överskattat. Man har sådana höga förväntningar, och så blir kvällen inte alls så bra som man hoppats och kanske rent av blir misslyckad. Men detta året, - hela kvällen var bara så himla härlig. Precis som det skall vara!

Nu ligger jag i soffan och dricker te och käkar lussebulle. (tur att jag hade några kvar i frysen) Är inte te det bästa som finns när man är förkyld och har ont i halsen?! Me love it. Men det sjuka känns bättre idag iallafall. Förhoppningsvis är det helt borta imorgon. Har precis kollat på en jättemysig film om häxor och kungar ocg stjärnor och kärlek och krig. Ja ja, nu är det The Hills. Tur att det går lite bra på tv när man är sjuk.

Imorgon är jag frisk! Later..

FRISK SOMMAR


Johannes och jag i somras

Nu när julen är över och det har blivit nytt år, då kan vintern försvinna. Nu kan det bli sommar. Visst, jag älskar julen och allt som hör där till. Men julstämmning, det har man innan jul. Nu är den över. Jag längtar efter värme, sommar, sol och härliga dagar med min Älskling. Bikini och klänningar och,,, ååå glass! :D

Idag är jag för övrigt sjuk, så det gör inte dagen bättre. Blää. Tur är det att jag har Johannes som fixar och donar för mig. Love you!

Så hoppas ni får en bättre fredagkväll än mig. Muuwwaahh.

VS VS VS


Adriana Lima. Här kan ni se alla modeller från 2008-visningen.

Alla VS-modeller är så grymt jädrans snygga. Har precis kollat klart och jag säger bara det, finns det något vackrare? Jag älskar dem! Blir så avundsjuk. Det är fusk. Haha.

NYÅRSAFTON I BILD

Kan bara säga att min nyårsafton var hur bra som helst!

Nytt år. Nya tabbar. Nya mål. Nya händelser. 2009

Jag hade en gammal svart/glittrig klänning som jag hittade i garderoben

Malin och Jossan stod för det mesta när det gällde mat och dryck

3-rätters middag var uppskattat

Jag fick vara med min älskling på nyår

Allt var så gott. Efterrätten också.. ;)

Om det är någon som inte vet vilket år det är nu...

Skål och gott nytt år! Fasiken vad häftigt fyrverkeri det var...

Jossan & Jag


Nu hinner jag inte mer. Victorias secret börjar nu. JEJJj

RSS 2.0