LUSSEBULLE, JULPYNT, STORHANDLAT, ÖVNINGSKÖRT

ÅÅ nu sitter jag och myser framför Ensam hemma, med en lussebulle och julmust. Det är ju söndag :) Jag och Johannes har ätit en mysig middag tillsammans, bland det godaste som finns - ugnsbakade morötter, potatisar, palsternackor och paprika, med kött till. Och nu är han på nåt möte. Så jag passar på att äta lussebullar ;)

Jag har julpyntat hela huset så nu är det supermysigt. Jag älskar julen!

Idag har vi storhandlat, Jag och Baby, och då menar jag verkligen STOR-handlat! Frysen gick knappt att stänga och i skafferiet finns massa julgott :D

Och jag har övningskört massa idag. I stan och till affärerna och parkerat och allt går jättebra nu. Det är verkligen roligt att köra. wiiiiiii. :) Det var bara tredje gången jag var ute och körde "på riktigt" där det dyker upp rödljus och bilar och krypkörning och snabba vägar och mycket trafik och allt det där, men ändå så går det väldigt jätte bra! :D




MISSLYCKAT...

Alltså igår skulle ju jag och Johannes gå ut och äta. Som vi typ planerat hela veckan. Men så mycket mat vart det inte...  Vi skulle till våran favvo-restaurang, men tydligen så var det väldigt många andras favorit-restaurang också! För när vi kom dit va det helt proppfullt och väntetid på ungefär en timma för att få ett bord. Det orkade ju inte vi, så vi gick vidare. (Nu tänker väl ni: Vad korkat att inte ha bokat bord innan) Men jag hade ring och försökt. Tydligen måste man boka bord 2 veckor innan om man skall äta en fredag eller lördag. Typiskt! Det visade sig att det var fullt på alla resterande 5 restauranger vi kollade in också. "Endast bordsbokning!"  Gaaahhh jag gick där i mina klackar, det regnade, jag frös, (för vi skulle ju bara till bussen och direkt till restaurangen - yeah right!) Så efter att vi vandrat genom hela stan (nästan iaf) så hittade vi ett litet bord på Lilla London, mm, men där kändes det ju som vi satt i knät på gästerna brevid, så vi bestämde oss för att åka hem och göra marängsviss istället. Vi gick förbi affären och köpte maränger, chokladsås, glass, banan och choklad och så åkte vi hem och gjorde världens godaste och största marängsviss :)


Min älskling

Nu...

Nu skall jag och min Älskling gå ut och äta. See ya! Love

NU ÄR DEM KLAAARA



MUMS

LUSSEBULLAR PÅ G

Nu är jag och mami i full gång med lusse-bullar-bakandet. :D Fast det är mest mamma som är i full gång. Jag är mer ett gott sällskap,, som ger,, goda råd(?)  ;) JEEEJJJJ! De kommer bli supergoda. I know it. För det är mammas specialitet. Lusse-bullar alltså :) Och receptet finns i Annas kokbok.


Sahara Widoff

PIGG NÖT

Gotten-morgen!

Jag är pigg som en nöt. Eller, va?
Ja, jag är uppe med tuppen. (Varför finns det inte tuppar som galar (heter det så?) på taken här, så man kommer upp i tid varje morgon? haha) Eller tur det, rättare sagt...

Idag skall jag och min kära moder baka lussebullar! JEEEEJJJ!!! Har saknat dessa ljuvliga gula skapelser ett helt år nu :) Och sedan kommer Älsk hit, efter att han spelat match. JEEEJJJ!!!

Ha en bra dag! xoxo


TIRED


Hej-svej-godnatt!
Ja, för mig är det nog natti-natti nu. Är jätte trött. Så,, Gotten-natten!
Skall vila min mage nu, för imon kommer den få arbeta...
(Vi skall baka lussebullar nämligen) ;)

IS PERFECT BORING ?



Photographer: Marcus Ohlsson

ONE !

Glömde skriva det, men jag och Johannes har varit tillsammans i ett år nu. Ett helt år! Eller ja, ett år och två dagar om man skall vara exakt...;) Jag kan inte fatta att det gått så lång tid :)  Kanske inte så noga för vissa, men för mig är det en jätte big deal. Jag har aldrig känt så här för någon förut. Och det känns fortfarande helt underbart, varje dag, varje natt, hela tiden. Love you Baby!


RING RING



Har nu haft ett lååångt samtal med min bästaste Johanna!
Det var verkligen på tiden!
Förtåt, jag har verkligen vart sämst på att ringa till London....
Men nu hade jag lite tid över, medan jag är hemma.
Och det är så underbart att prata med henne.
Saknar att prata om allt och inget.
Nu blir det mer uppdatering om vad som hänt senaste kvartalet.
Men jag skall ringa oftare, mer, varje vecka!

Puss min söta Bebis-Joh!


SKUMTOMTE? SKUM TOMTE?


MAT ÄR GOTT

Igår köpte min söta mami hem massa gott som vi skulle mumsa på, Jag, J, och hon. Det var mat från Aldardo, en liten italiensk restaurang och butik i stan. Det var spenatfyllda pastarullar med tomatsås och ostsås på, som man bara slängde in i ugnen lite snabbt för att få varmt. (Jättesmart att man kan köpa färdig mat där, som bara är att värma i ugnen själv.) Och så var det sallad och bröd och det var salami och parmaskinka. Mums! Efteråt fanns det inte mycket plats kvar i magen, men hon hade även lyxat till det med en italiensk choklad-mousse-pudding-godis-aktig efterrätt. (Som absolut var något av det bästa jag smakat) Alltihopa säljs på Aldardo, antingen till att köpa hem eller äta där. Och så invigde vi julmust-drickandet och skumtomte-ätandet för i år. :) Nu tror väl ni att jag inte fick i mig allt det, men jo, jag orkade även lite pistagenötter. WOW! ;)







MAKE-UP-ME



Guu, jag är nog världens glömskaste person. Fick ett meddelande av Sara igår, om att jag vär välkommen på smink-kväll hos henne. Någon av hennes vänner skulle tydligen komma dit och sminka alla och så :) :) Värsta kul! Jag kom på detta,, ehh,, nu. Jag visste att det var något jag glömt denna dag.. Blaahhh. Hm? Hinner jag?

WOULD COULD SHOULD



Idag borde jag egentligen
dammsuga och sätta mig
med några pepparkakor
och skriva ett CV.
Men istället,,, äter jag bara
pepparkakor.  Jag  äter  typ
upp alla mammas peppar-
kakor :P  Ja ja. Det gör inte
så mycket. I'm happy!





JOBB PÅ ÅHLENS CITY


Jag fick precis ett samtal. Det var från Åhlens City's chef. Jag skall jobba där nu. Julextra.
Jag är jätteglad. Även om det är julextra, så kan det bli något mer. Jag får in en fot i branschen
osv. Jag hoppas detta kommer bli jättebra!

Jag var på arbetsintervju igår. Och jag har aldrig varit så nervös,(eller jo, det har jag), men iallafall,
det var hon som gjorde mig nervös. Det var läskigt, och jag tyckte att alltihopa gick åt pipsvängen,
tills nu, då hon ringer mig och säger: "Jag har fixat ihop ett schema åt dig!" Jag skrek bara Jiiippie
rakt ut. Hoppas hon hade hunnit lägga på då... haha. :D Så tack till mig (för att jag är så bra på
att prata), tack Fredrik (för att han la in ett så gott ord om mig) och tack Britt-Marie (för att hon ville
anställa mig)  :)

Ha en bra dag! Det skall jag ha!


Sofia Ronthén

GOD MORGON

Bill Gates? Han var också på Park Lane i fredags, när jag och Sara var där och tjoade. Han och Ace of Bace-Ulf och Kate Ryan... och så jag och Sara :) Bill Gates måste tyckt att allt var väldigt billigt, men vita dukar hade lagts på borden, och dansade och drack gjorde han visst ändå ;) Ja ja, Han skulle ju vara sin miljadär-kollegas best man. En 60 år gammal gubbe, som gifte sig med en 28årig tjej från,, Särö? Jag undrar alltid om det i sådana situationer verkligen handlar om kärlek? You'll never know...


Bild: Aftonbladet

90210

Idag klockan 20.00 är ju premiären för 90210. Det nya Beverly Hills. Typiskt är ju bara att jag har inte TV400 här hos mami. Men till min lycka såg jag att det går i repris, inte bara en gång, utan hela 5 gånger under kommande vecka. Kan detta stämma? Det är iallafall vad som står på tv.nu . Så eftersom vi har TV400 hos Johannes, så har jag (kanske) 5 ytterligare tillfällen att undersöka om denna serie är något att ha. Säkerligen kommer man väl störa sig på att "det inte är som det brukar" i Beverly Hills...

24 nov, 20:00 på TV400

25 nov, 15:35 på TV400

26 nov, 21:50 på TV400

26 nov, 01:25 på TV400

30 nov, 14:25 på TV400
30 nov, 20:10 på TV400


BELIEVE IN ME, YOU, YOURSELF





Photographer: Simon Emmett
Stylist: Jonas Hallberg

FREDAGENS JAG



ARMBAND & RINGAR



Ville bara tipsa om en hemsida som har väldigt fina armband och ringar, till väldigt billiga priser.

Ha det bra!

FREDAG=GOING OUT FOR PARTY

Hej-Svejs!

Fredagen i bild ser ni nedan. Jag och Sara var ute. Först var vi på 30-årsfest. Hennes brors tjej fyllde år. Sedan blev det Parkan. Vi hade massa kul. Det var verkligen jättetrevligt. Kate Ryan var där och sjöng också, och självklart trängde jag mig fram till scenen för att få ett par foton. Två vakter släppte förbi mig :) Haha, och jag hade på mig min frans-klänning från Topshop (som har en tendens att fastna överallt) och såklart fastnar jag i båda vakterna. Jag trasslade in mig där i deras mikrofoner och dragkedjor, så medan jag stod och fotade, försökte de ta sig loss. Haha. Men ingen skada skedd. De skrattade bara.

Ogår jobbade jag på en fest, som Johannes föräldrar hade ordnat med. Både jag och Johannes jobbade med att sälja öl och vin och hålla ordning på borden.

Park Lane

Här är vi :)

Och vi är alltid så roliga ;)

Jag och Sara

Kate Ryan

Hej-Svej ;)

Jeejj jeeejjeejjj

Som sagt... Alltid roligt...

Sara är poppis ;)

Vi gillar verkligen peace-tecknet (eller är det vinnar-tecknet?)

Tre filurer i baren

Sara är verkligen så söt :P

Muuwwaaahhh och god natt

ARE-WE-LIVING-EVERYDAY


Jonas Hallberg

I'LL-BE-READY.TOMORROW


                                                                                                                               Jonas Hallberg

VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW

Snart är det VSFS 2008.


Här kan ni se bilder och filmer från VSFS de åren innan 2008. Det har verkligen förändrats.
Men allt är så snyggt. Alltid. För snyggt.
-Underkläderna. Tillbehören. Rekvisitan. Catwalken. Glittret. Fjädrarna. Vingarna. Skorna. Håret. Musiken. Modellerna.

Alessandra Ambrosio är min favorit. Vilken är er?


GOOD MORNING. SUNSHINE?


Mike Lundgren

DRESS IN SHOES

   


Skor: TopShop £65, Klänning: Gojane , Kavaj: TopShop

IBLAND-FÅR-MAN-HA-TRÅKIGT-ELLER-ROLIGT





MINA-TOPSHOP-SKOR

Jag har varit en sväng på stan. Vandrade bara runt lite utomhus, längs gatorna, utanför affärerna. Det är så skönt. När jag är själv, ute, så får jag verkligen tid att tänka och det älskar jag. Men jag gick dock in på TopShop och hittade mina drömskor. Två av dem iallafall. Ett par skall bli mina, men jag hade lite beslutsångest.

Antingen blir det dessa, helt nyinkomna och supercoola (de var verkligen sjukt snygga i verkligheten)


Eller så blir det ett par som liknar dessa lite, fast utan sömmarna där fram. Jag hittade dem inte på hemsidan, men där är stilrena, helsvarta, lack. Inga detaljer, ingenting. Bara snygga!

PEOPLE-COULD-BE-BEAUTIFUL



Camilla Åkrans

JULEN

Jag känner mig fortfarande lite hängig efter förkylningen, så jag skall nog ha en lugn dag hemma idag. Så kroppen får återhämta sig helt! Hade tänkt åka till stan och köpa ett par skor och ett par strumpbyxor, och kolla in två klänningar. Men jag tror jag väntar med det till imorgon, och istället bara tar det lugnt med min ELLE, en bra bok, god mat, kanske choklad, top model och lite snytpapper,, mm mysigt. Haha. Och så skall jag längta till min favorittid på hela året... julen. Jag längtar så till att sätta upp stjärnan i fönstret, tända fösta ljuset, börja slå in julklappar, mysiga hemmakvällar, lussebullar (kan inte få nog av dem), papparkakor och julmust. Och så får vi inte glömma Aladdin- och Paradis-lådan. En av varja skall man ha på soffbordet :D Love

    
        

VÄST ÄR HETT. AND MORE FROM ELLE

Ja, väst är snyggt just nu. Och när jag bläddrade igenom nya ELLE nu på morgonkvisten på hittade
jag en som jag skulle vilja ha i min garderob. Den är från Day Birger et Mikkelsen
och kostar 1 495 kronor. Snyggt över ett vitt
oversixelinne och tights/strumpbyxor.

-Modemagasin, modeller och catwalkens kläder fascinerar mig.


Bilderna kommer från ELLE nr12.

GOD MORGON !


TODAY IS A LAUGHING DAY

Idag har jag varit ute och övningskört hela dagen, eller nä, men iallafall i någon timma eller så :) Det är så kul. Sedan har mami bjudit mig och Älsk på middag och efterrätt. Och så har vi suttit och skrattat den sista timman åt Time out 3. Det är nog det bästa humorprogrammet som någonsin skapats. Jag kan skratta så jag tappar andan, och det gjorde jag nu eftersom min röst fortfarande är så hes. Men nu har jag övergått från att låta som en skata, till att låta lite sådär sexigt hes. (Typ som när Phoebe sjunger så bra när hon är hes) Jag vill ha kvar den här rösten. Jag som annars har sån pipröst. Haha. Ja ja. Ha en bra kväll. (Och snart är det Äntligen måndag, Äntligen!) Xoxo


Photo: Rachel Bilson, CS

LIFE IS WORTH LIVING


MAAAIIIA-HII MAAIIA-HO MAAIIA-HA MAIIAHA-HA

Jag kommer ihåg när vi åkte till Sunny Beach, Jag och 3 kompisar. Vi hade precis slutat 9:an, hur gammal var man då? 15? Det var den sommaren då Sunny Beach var på sin början till att bli en turistort och det var innan det började gå utför. Det var den sommaren som Haiducii bet sig in i allas öron med Dragostea din tai. Guu det känns som det är huuur länge som helst sedan. Ca 4 1/2 år sedan om jag räknat rätt... Här är iallafall någon nyare tappning av låten som vi alla, för 4 1/2 år sedan älskade och som vi för 4 1/4 år sedan inte tålde.



Försökte hitta en gammal bild från SB och det hittade jag, från år 2004.

Jag i mitten (varför klippte jag bort mitt långa hår?) (Fast min klädstil vill jag inte ha tillbaks. Aldrig!)

WHERE IS MY VOICE ?

Blaaahhh, jag har så tråkigt. En riktig tråk-dag. Och inget godis har vi hemma heller. Och det går bara dumma program på tv (konstigt, det är ju faktiskt lördag?) och Sex and the city-filmen, som jag tog med mig hit, visade sig ju bara innehålla fodralet. Själva skivan måste ligga kvar i Johannes dvd? Buuhh. Attans. Jag mår bra iallafall och är no longer sick. Fast rösten har inte blivit något bättre. Jag får fortfarande bara fram ett slags kraxande ljud, med lite pip då och då.  Ändå så vill jag bara prata och prata och prata hela tiden. Haha. Men det är verkligen ansträngande för halsen att låta som en skata. Haha.

AFTERWORK BLEV DRINKKVÄLL

Igår tog Jag och Sara en spontan afterwork (fast vi inte hade jobbat) på Excet. Vi kom precis lagom till att de plockade bort buffén. HALLÅ! Vad gör dem? Plockar de bort all mat??? Vi är ju hungriga juuu! Jaja, tänkte vi, det är ju iallafall halva priset i baren. Jeejj.. Vi hade jätte trevligt, och så träffade vi en gammal kompis som jag och Johanna har firat midsommar med några år och som vi var i Båstad med, på tennisveckan. Och han är,,, gaaaalen! Alltid party. Så det blev en lite längre afterwork än tänkt, men vi gick ändå tidigt för att vara fredag. Vid tolv sa vi bye-bye. Och jag skrev ju att jag vart lite sjuk några dagar. Idag kan jag inte prata alls, min röst är borta ! BORTA!

Är det Pitt? Jag och Sara vågade inte fråga...


Vi  visste inte vart vi var någonstans,,, men snusdosan talade om det för oss...


Så fort vi träffade Philip så beställdes det in drinkar :) Här är några knasmörtar :D

Sara och jag


Dessa var extra goda



Sara vill också vara med och mixa :D


Se så glad man blir av dem


Jag och Sara har trasslat in oss. HA HA


SICK SICK SIIIICK

Jag har blivit sjuk. Typiskt !
Snuva och jobbigt i hela kroppen.
Jag kan inte röra mig knappt.
Ooooont, in my body.. AttansFillibattans.

En sparkanin, söt. Skulle jag behöva. (Om jag hade några pengar att spara då)
Kitsch.se, 225 kr

MADAGASKAR


På lördag kommer Madagaskar på tv. För dem som är hemma från 18.20. ;) Jag bara älskar Giraffen. När han springer där på centralen, när de nyss rymt. Haha, trodde jag skulle dö första gången.



Och tvåan har ju kommit på bio också. Jeeejjj. :D Haha, vilken nörd jag är. Jeeejj..


GOD MORGON HEJ


GOD MORGON !
Ville bara säga, Hej :)
Nu skall jag iväg till jobbet.











LAS VEGAS


Sitter och kollar på min favorit-serie (bortsett från Sex and the city då) , Las Vegas. Loves it. Det blev inget stan. Huuh. Latmasken Elenore här ja ! :D Men det vart såååå mörkt. Mycket mysigare att sitta inne och kolla på Las Vegas. :)

SKÄM BORT DIG SJÄLV

weeeeyyy. Skall kanske åka till stan ändå ? Kom på att jag behöver köpa hårfärg. Det var alldeles för länge sedan jag tog hand om mitt utseende. (om inte måla naglarna räknas då..;) I need me-time. Jag behöver egentligen skämma bort mig själv mer. Massage, frisör, fotvård, manikyr, spa, osv...










MY RAINY DAY

MMMmm kexchoklad. Kexad choklad. Hiiiii. Kom precis hem från jobbet (Fortfarande dagiset) och njuter av min favvo-choklad. Skall koka te. Idag har jag varit ute största delen av dagen. I REGNET ! Barnen är indelade i olika grupper och såklart skuille min grupp vara ute den regnigaste dagen på hela året. HA HA. Jä-jä. But I'm fine. Om det inte skulle varit så regnigt så skulle jag nog åkt till stan och köpt lampor. Det behövs verkligen här. Det är så mörkt. Nu får jag väl stanna inne istället och roa mig :)
MMMM kexchoklad är så goooott.


Ha det bra!!
xoxo Ell

PANNKAKOR


Ett av våra pannkaks-race :) I helgen åt vi extra många. Torsdag kväll, lördag morgon och söndag morgon. Det är så himla gott vissa morgonar. Men torsdag kväll? Ja, jag blev så fruktansvärt sugen på pannkakor. Don't ask why. Så min Baby ställde sig och stekte massa. :) He is so bäst!


FJÄDER ?


SJP med fjäderväska från Fendi

Dessa fjäderväskor är båda från asos.com
Grå: £22 Svart: £99


BLUE NAIL


Blått blått blått ! Is hot ! Haha (rimmade jag nyss?) Sitter och målar naglarna. Fick ett supersnyggt blått nagellack av en söt Sara för några månader sedan. Och blått på naglarna är ju en av höstens trender. Undrar om hon hade spanat in vilka höstens trender skulle bli.













Mer om hur du får snygga naglar och om höstens heta färg på nagellack hittar du här!

Jeejjjejejjeeejj


Hej svej!
Dem spelar fortfarande paintball! Dem har fortfarande inte kommit tillbaka från skogen! Och dem har hållit på sedan 11.30! 5 timmar! Hur orkar dem? Men nu är maten klar och I am huuungry. Så nu får Baby snart ta och komma hem! Sen skall vi åka in till stan. Jag skall sova hos mami, medan J skall gå på Jävlar anamma, på Trädgår'n och Storan?

xoxo /Ella

ONÖDIGT VETANDE





Fick denna jätte fina blomma av min moster när hon hälsade på. Och så har jag köpt nya panelgardiner. (Grattis Elenore, första gången) Och dem har jag kämpat med att stryka (Grattis Elenore, första gången) Och det tog for eeeever. Men snyggt vart det iallafall. Eller? xoxo /Ella

HALLOWEEN

Hej och hopp !

Aaaallt bra? Ja Ja JA ! :) Självklart. Nu är killarna (ca 20st) ute och spelar paintball i skogen här på Björkö. HA HA. Massa kamouflerade pojkar mellan 20 och trettio år, springer och skjuter färg på varandra. Hett! (För det är väl det som paintball går ut på va? Skjuta på varandra. Med färgskott. Ja ja, hoppas de har roligt :) Jag däremot, fixar och donar här bara. Skall åka till stan när J kommer tillbaka. Skall hem till mami. Igår var vi på Halloween-party. Jag hade massa kul ! Men saknade lite att jag inte hade köpt en riktig utklädnad. Men skall jag vara ärlig, så är inte plånboken jättetjock hos en arbetssökande person. Och min är inget undantag. Så jag har viktigare saker att lägga pengar på. Typ... mat. Men, men, jag hade kul ändå. Johannes fick ju för sig att vara skadad, så vad passade inte bättre på mig än sjuksköterska! :D Brilljant, jag åkte och lånade lite grejor på dagiset. De hade det som behövdes. Så fick det bli igår. Men jag bara läääängtar till nästa gång man får chans att klä ut sig :) Och vem har sagt att det bara är på Halloween man gör det? Det kan ju komma en spontan utklädnings-fest? Jeejjejjeej! Här är iallfall några bilder från igår:



MER MASKERAD

Guu, jag hittar så mycket på bodega.se . Där finns massor av maskeradkläder, peruker, tillbehör och prylar till festen. Här är några till som jag hittade på deras hemsida:




Vad sägs om Naken-Janne, eller blottare  för
Johannes del? Hahaha, jag skulle dö av skratt.
För min del, så har jag fastnat för denna peruken med
ben i och den söta korta leopard-klänningen. So cute!













HALLOWEEN-COSTUMES...

...for me, and for him

Jag tänker på vad jag och Johannes skall klä ut oss till imorgon, då vi skall på Halloween-fest. Jag skulle tycka det var kul om vi gjorde något ihop. Alltså matchade varandra. Vad sägs om The Flintstones? Jag tycker dem är så söta. Eller att jag är polis och han tjuv. (haha, jag hittade en tjuv med stånd). Eller skulle det inte vara kul om jag var en bunny och han också, den lilla tjocka varianten. (haha, den var faktiskt för killar). Jag hittade iallfall sjukt mycket kul på bodega.se . Skall kolla vidare nu och se vad jag hittar mer :)





Hej-Svejs !


Jag skall börja träna.
Jag vill göra det iallafall.
Och jag borde göra det,
för att må bra, bli piggare och förbli frisk.
I neeeed it.
(I just need a kick in the back...) :D


Nu måste jag kila. Bye! Kiss! Love!





DAY TODAY


GOMORROOON ! :) (J's standardfras) ;)
Sovit gosigt ? Här sitter jag i Johannes
Hasselhoff-tröja och kollar på Brittan på
tv. Kanske skall ta och kolla på Sex and
the city-filmen istället ;) Idag har jag inga
speciella planer, förutom ett möte med
någon dam om hennes verksamhet..något..
I eftermiddag på restaurang Rubinen.
Annars har jag en ganska lugn dag framför
mig. Kanske en sväng på stan, eller fixa
med lite grejor hemma. Nu skall min
mage få lite yoggi :D


Love is happiness



TRUE LOVE






Det finns en människa i mitt liv, som gör mitt liv lite mer värt att leva. Det är den vackraste personen jag vet, både på insidan och på utsidan. Han är genomgod (oops nu avslöjade jag att det var en han), han är ödmjuk, han stöttar mig through bad times and good times, han är min ängel som jag vill leva tillsammans med i mitt liv, som jag vill ha vid min sida, som jag får pussa på varje dag. Jag vill vara där för honom och jag tror inte att våra liv skulle vara dem samma utan varandra. Så känns det !
J + E = hjärta forever.  LOVE







SEX AND THE CITY, HOS MIG

Idag köpte jag denna:

99 kr på Elgiganten

FÖRSTA LEKTIONEN


Japp, snart skall jag iväg till min första körlektion. Wish me luck ! Jeeejj. Skall bli himlans lärorikt.

Idag har jag varit på IKEA hela dagen och shoppat för massa pengar. Pjuuh. - Bad Elenore, Baaad ! Men, men, det var kul. Jag var där i typ 5 timmar. Hoho. Medan Johannes jobbade. Så jag kunde bli körd både dit och hem. woho. Men nu måste jag kila. Skeppåhoj! Skoj :)

Igår: Födelsedagsfest / inflyttningsfest

Igår: Födelsedagsfest / inflyttningsfest. Emil fyllde 28 och Viktor har flyttat.  Klart det var fest ! Jeejjejjeej. Massor av folk, alkohol, tacos, jättetrevligt och sedan drog vi in till stan. Det vart Hard Rock. Allt och hela kvällen var suverän. Fram tills jag tappade min lilla hjärt-plånbok. Buhu. Tur att jag bara hade typ 2 enkronor där i.
 

Såhär såg jag ut på utsidan

Smiiiile girls !

Olivia, Annie och Malin. Kör dem arga leken här? ;)

Meeee

Vad gör mina tokiga pojkar?

Seeeee upp! Här kommer monstret... Ehh jag menar Johannes.. Så söt!nos

Söta gäster på fest

Vi lämnade lägenheten för Hard Rock

Och visst rockades det...

...rejält !

Jeeeejjj :D

WOHO swisch swosch

Både jag och min Älskling älskar att dansa

Andreas, Tumme, Hand, Arm och jag

Nog dags att gå hem nu fröken Ella

Hej svejs !

Looooove. Nu snarkar min Baby högt och ljudligt brevid mig. Hiihi. Snosigt. Nu skall jag pussa hans axel. Sov gott!


RSS 2.0