ORANGE




Pics tobaccoandleather. Juicy Couture Ad. Kinki Magazine. Photographers Nicole Maria Winkler & Frederic Auerbac.

I feel nothing

Borde användas oftare: Hatt


Idag har det inte blivit av att jag har sprungit, som egentligen var tanken. Men jag har färgat håret en smula istället. Egentligen bara samma färg, men ändå... Lite mer champagne sådär. Skall snart susa iväg till jobbet. Har inte orkat med något speciellt alls idag, men visst behöver man sådana dagar med ibland? Hej!

MIDSOMMAR


Kan vara den bästa högtiden vi har! Det är sommar, man umgås med sina vänner, solen skiner, den varar inte bara i en dag, utan i två dagar, alla festar till gryningen. Jag har haft de två roligaste dagarna och nätterna på länge. Herre gud säger jag. Det började lugnt med traditionellt midsommarfirande - Midsommarstång, små grodorna och bla bla bla. Vi grillade hos några vänner och dukade för långbord. Sedan var det hemmafest på riktigt. Och där var det var heeeelt crazy!:) Sjukt kul. Hann sova några timmar, sedan var det pizza för hela ligan och redan där började festen på nytt. Vi låg vid poolen och solade oss hela dagen med rosé-fanta och några öl, grillning och kvällen avslutades med festival nere i hamnen. Den här helgen har varit riktigt riktigt bra.

Kjol: H&M. Topp: Monki. Skärp, magväska: gamla fynd.


GLAD MIDSOMMAR!


För exakt ett år sedan. Förra midsommarafton. Idag är det finare väder, men lika fin blir nog inte jag. Det blir varken krans eller långklänning. Vi får se. Långkjol kanske? En riktigt fin dag kommer det bli iallafall. Och en riktigt trevlig kväll! Glad midsommar! :)


Apricot


Efter en seg dags arbete (jag var som en zombie på jobbet idag), en svettig bussresa (bilen var på besiktning idag), ett proppfullt ICA Maxi (där färskpotatisen bara kostade 5 öre /kg) och sedan kånkandet på all potatis som jag bara var tvungen att köpa för att den var så billig (jag hade ju som sagt ingen bil idag, typiskt, och vad som är mer typiskt är att den inte gick igenom besiktningen) så är jag nu iallafall äntligen hemma och kopplar av på altanen med  lite vattenmelon, brämhultsjuice och lite yoghurt med aprikoser och müsli i. (Okej nu sa jag inte hela sanningen. Jag är inte så nyttig som jag låter. Smällde i mig en hel hönekaka med nutella på också) Hej så länge och glad midsommar!

En dag med Mumin



Efter jobbet mötte Jossa och Levi upp mig, vi promenerade en sväng, gick och köpte vattenmelon och spenderade hela eftermiddagen på gräsmattan.

RÄNDER




Den här skall jag spana efter... Den är från H&M och väldigt fin!


Later


Å vad kul jag hade i lördags. Slänger in några bilder till bara för det:) Lite senare, lite suddigare, lite roligare och lite flummigare.

Nu skall jag göra mackor och te. Hej svej!

BRÖLLOP VAR DET JA!

Vi började bröllopsdagen med några glas champagne och lite brunch på vår altan



...Efter det, så gick vi till kyrkan. Dessa små sötingar var näbbar

Malin och Andreas! Så fina! Och vilken klänning! Helt sagolik.



Jonathan och Jonna

..Och Jonathan och min prins

Lördagen den nittonde juni var det bröllop. Malin och Andreas blev man och hustru. Ja, det var speciellt. Jättefint. Och vad roligt jag hade. HERRE GUD! Här är några bilder från dagen. Kanske kommer några från den lite mer suddiga kvällen också.. ;) Later!

WEDDING

Okej. Jag är död! Helt död. Totally finito. Haha! Men vad kul det var igår! Så roligt har jag inte haft på länge. Kom inte hem förrän i gryningen. Och bruden  var så vacker. (Bilder kommer). Nu är Johannes och handlar glass till mig. Jippie. Idag skall vi bara ligga och kolla på Sex and the city hela dagen och inte röra oss ur fläcken. Jeeeeeejj!

Dagens här om dagen


Då hade jag på mig; byxor från Monki. Tröja, sjal och skinnjacka från H&M. Skor från Weekdays second handavdelning. Väskan har jag fått i present.

Tea, scones and second hand


Igår strosade jag och mamma runt i alla små second hand och små udda, mysiga affärer vi kunde hitta. Vi åt en jätte god frukost. Te och jordgubbsscones. Nu skall jag kila till jobbet.. Hej!

Saturday pants


Sitter och kollar på Sex and the city och latar mig med en drink i soffan. Väntar på att Johannes skall komma hem så att vi kan fortsätta eftermiddagen hos några vänner. Vin, mat och spel. Yes!
Nya byxor, Gina tricot.

RESULTS


Depend nr 199, ljus ljus grönt

SATC


Igår såg jag den. Äntligen! Nu har jag också sett Sex and the city 2. Det var på tiden. Den var bra tycker jag! Mycket bra. Hur skulle en serie som har allt, kunna bli dålig?

199



Köpte med mig Depend nr 199 hem igår. Urläckert!


Lyx


Äntligen! En fika med Johanna. Det har jag längtat efter! Världens bästa Johanna. Världens vackraste Londonbo. Det blev muffins med äpple, kanel och vaniljkräm och te. Nu skall jag nana. Upp klockan sex imorgon. Jippie!

Ibland


Jobbade till klockan tre. Somnade som en stock på bussen hem. Åt massor av yoghurt med banan och knäckemackor. Läste ut min bok (kommer sakna den). Drack kaffe för att dämpa sötsuget. Drack te för att dämpa sötsuget. Gjorde halvklara chokladbollar för att dämpa sötsuget. Fick ångest över att ha proppat i mig äcklig chokladbollsdeg. Gick ut och sprang. Sitter utmattad i soffan och vet inte vart mina tankar är. Hjälp. Hej!

Godnatt


Godmorgon

STRAWBERRY



Nu har vi njutit av jordgubbar och chokladfondue tillsammans och bara myst. Igår var det festligheter så vi är båda rätt trötta. Sex and the city står på i bakgrunden och dagen har varit allmänt underbar. Nighty nighty!

I ugnen: fetaost och rotfrukter


Har inte orkat blogga den här underbart vackra, härliga, soliga, varma veckan. Ni förstår säkert varför. Jag jobbar ju hela kvällarna, och på dagarna vill jag bara vara ute, ute ute! Solen har varit min bästa vän den här veckan. Jag har bara slappat i solstolen med en bok i handen varje dag. Nu sitter jag med ett glas vin, lite jordgubbar och vattenmelon och väntar på att kvällen skall börja:) Vi hörs imon hörrni!

PAUS


RSS 2.0