WE ARE HAPPY, NEW YEAR


GOTT NYTT ÅR!

Sensation!!!! Jag - Elenore Eklind! är klar en hel timma innan vi skall gå. Det är ovanligt. Ungefär som att grisar skulle ha fingrar och rulla cocos-bollar. Ja, iallafall, jag är klar, Älsk är klar, så vi har blandat drinkar och mums vad goda dem är. Drink. Skål. Happy  new year!

Vi skall ha nyårsmiddag hos Viktor. 3-rätters, ca 10 st goa glada vänner. JEEJjj. Jag och Johannes har även vi varit där och hjälpt till att hacka och skära och tärna inför middagen. Hoppas ni får en underbar kväll. Later..


TONIGHT

HAPPY NEW YEAR !



NEW YEAR, NEW GOALS

God morgon Nyårsafton! Ja, om några timmar från nu, så är det nytt år. Då 99 % av den svenska befolkningen avger nyårslöften som är omöjliga att hålla, då var nionde människa säger hur mycket bättre det nya året skall bli och att det här, det skall bli en ny start! Ja, vad skall man säga. 2008 har varit ett av dem bästa åren, enbart för att jag har haft Johannes hela året. Annars har det inte vart något att hurra för. Inget jobb och ingen Johanna. Så jag skall vara en av dessa 99%. 2009 skall bli ännu bättre än 2008! Och ni vet väl att det bara är man själv som kan se till att det blir så! Om man har mål och en vilja så klarar man av precis det man vill. Så jag skall spendera dagen (förutom att städa, hjälpa till med nyårsmiddagen, bestämma nyårsklänning) med att skriva upp vad jag har för nya mål som jag skall sträva efter. HAPPY NEW YEAR KIDS!

Jag fick ett par supersöta/snygga/mysiga handledsvärmare av Johannes mamma i julklapp. Jag använder dem varje dag, och de är perfekta när man kör bil! Later..

Trollkarlens hemligheter. Är det sant?


bild lånad från kanal5.se

Den 11 januari är det premiär för Trollkarlens hemligheter. (kanal 5 klockan 21.00) Jag som är helt såld på trollieritrick. Jag är så faschinerad när det kommer till något riktigt grymt trolleritrick, men samtidigt är jag bara så jädrans nyfiken på hur dem gör. Jag förstår verkligen inte hur dem lyckas! Ibland står jag inte ut av nyfikenhet. Och nu då, skall det börja ett program som avslöjar alla stora trolleitrick. Konstigt tycker jag, att de skall visa det. Men jag skall absolut se, iallafall det första avsnittet.

ULLARED

Ja, igår var vi där. Jag, Emelie, Camilla, Johannes mamma och Camillas mamma. Jag hittade massa kul (skit). Nä, men väldigt vettiga saker kom jag hem med i mina tre kassar :) Hela dagen och bilresan var iallafall väldigt trevig.

Idag har jag varit i stan en sväng med Emelie. Hittade ingen nyårsklänning, men en flaska champange.. ;)

Imorgon är det nyårsafton och vad trevligt vi skall ha. :) Berättar mer imon. Later..

HEJ-HOPP GOD KVÄLL

Bert... Ja, nu sitter jag, Emelie och Johannes hemma hos oss och kollar på Bert. HA-HA. Massa kul! Godispåsar och chips och te och julmust och lussebullar och pepparkakor och choklad. MUMS vad vi skall bli feta :)

Imon skall jag och Emelie åka med Marie och Camilla till Ullared. Får se om vi får plats, men roligt skall det bli.

Later... Love


NU ÄR DET JUL IGEN

Julmusiken är i full gång här hemma hos la familia di Andreasson/Eklind. Ja, bara för att det är 362 dagar kvar till julafton, så innebär ju inte det att det är slut på julmusik och lussebullar och paradis (eller jo, den är faktiskt slut, bara marsipan och romrussin kvar).

Jag har fått massor av fina julklappar. Förstår inte att jag fortfarande får så mycket, fastän jag är 20 och fastän mami efter varje julafton säger att nästa år Elenore, då blir det bara en julklapp..

Men av Johannes fick jag världens finaste armband, med berlocker. Som man kan fylla på. Och han hade köpt ett E. (skulle egentligen köpt ett J och ett hjärta också, men J var så typiskt, slut)

Jag blev så himla glad. Bästa presenten jag någonsin fått! (Men han hade fått lite hjälp av en tjejkompis..) Men jag blev överlycklig.

NY MOBIL. TACK!





Jag och Johannes åkte till elgiganten och hittade denna snygga mobil till mig. Jag tycker i och för sig att min förra var allra snyggast. Men det kändes så onödigt att köpa en precis likadan. Så det blev en lite uppdatering. Med touchscreen, 5 megapixel kamera, snygg design... Den blir nog väldans bra. (Nu är det bara att börja leta nummer, har lagt in hela 4 st än så länge)

Jag körde såklart både dit och hem och förutom en liten insident som innehöll ett rött ljus, så tycker jag själv att jag är en väldans duktig övningskörare :)

Later,,

MOBIL ?


Photo: Marcus Ohlsson

Julmatsrester och fika hos Johannes föräldrar precis. Nu skall vi till stan och förhoppningsvis hitta en mobil till mig. Muuwwaahh

TOMTE?


Hej tomte-gubbar slår i glasen och låt oss lustiga vara..

Vi har varit och käkat hos Tom, Camilla och lille Elliot. Och snart skall vi bort till några av Johannes vänner och dricka lite vin och spela spel. Later...


JUL LJUVA JUL


En bra julafton följs av en bra juldag. Jag hade världens mysigaste julafton. Och jag spenderade den med dem jag tycker mest om. Först med mami och mormor och Älskling. Sedan med hans familj. Allt var bra. Julmorgonen med byte av mina och Johannes julklappar när vi fortfarande låg kvar i sängen, julfrukost tillsammans med mami och sedan vart det lunch och julklappsöppning, då mormor även var med. Sedan åkte vi ut (jag körde) ;) till Björkö och Johannes familj. Hade massa julfika, jultomte (Johannes var jultomte) HA-HA, julmat, julklappslek och mys, prat och skratt. Allt var så bra-igt.

VEM KAN MED ATT STJÄLA?

Jag hade verkligen sån osis igår.


Det började jättebra. Slutade jobbet strax efter tio, så jag hade sällskap med en arbetskamrat, nästan ända ut till färjan. (lyx) Jag mötte upp Johannes och hans familj och så gick vi alla ner till en Seaside (en krog/bar/restaurang). Det var detta som kallas bartömning igårkväll. Massa människor, och så känner man ju hälften, och det gör ju allt ännu skojigare. Iallafall, både jag och Johannes hade the best time ever. Trevligare än på länge. Jag älskar honom så.

Till det osis-iga. Någon snodde min mobil. Så himla tråkigt. Jag får kanske skylla mig själv, för jag glömde den i jackfickan, och jackan hängde jag obevakad. Blaaäähh. Jag skiter faktiskt i själva mobilen, men alla nummer! Och alla söta sms! Och alla mina bilder, privata bilder lixom! Jajaa. Så blir det ibland. Men det är lite surt.


Här är iallafall ett par bilder från gårdagen:


Jonathan & Jag

Älskling och Jag


?


Nu skall jag återgå till Grinchen, och få i mig något, så magen blir glad. Det ligger nämligen bara en lussebulle och en skiva vörtbröd där i.

Later

NU


Hej då för idag. Blir nog inget mer blogging today. Slutar 22.05 och sedan fest?
Later. Nu skall jag gå till stan. Muuwaah

IGÅR IDAG IKVÄLL


Hej hej och god morgon och god förmiddag. Jag börjar inte förrän 16.00 idag. Sooooov-morgon! Har öppnat Paradis-lådan, typiskt mig ;) Gotti! Idag har jag en skjorta på mig och ett par stumpbyxor och ankelboots.

Igår efter jobbet, ringde jag till Emelie. Vi har nog inte pratat med varandra på 4 månader. Katastrof. Det var på tiden att ta tag i det och glömma det. Så jag åkte hem till hennes nya lägenhet som jag inte spanat in än (förrän igår). Jättemysigt. Vi satt och snackade till ett-tiden. Då var det dags för mig att åka och hämta upp min lilla fylle-gris som var på Park Lane. ;)

Ikväll är det bartömning (kallas det) på Björkö, på deras lilla krog. Tänkte kanske åka dit med Johannes efter jobbet. Förra året var vi där, och då var det mycket folk och billigt i baren ;) Fast jag skall jobba klockan 10 imorgon, så jag skall nog vara lugn ;) Jejjjejejjj

Later.

GO GO GO TODAY


Nu skall jag nog kila ner till stan snart. Lämna nycklar till Johannes (han jobbar numera också i Nordstan) , köpa de sista julklapparna och sedan gå till jobbet. Jag har min nya rosa-rutiga skjorta på mig och min nya bh som mamma tvingade mig att köpa inför Åhléns-jobbet, en sån där som inte syns alls. Det är nu den bästa jag någonsin köpt, för jag köpte den där personalen kan sin sak, på Change. (Aldrig H&M igen) Det visade sig att jag aldrig köpt rätt storlek ever. i 7 år har jag köpt helt fel. 7 år! Hallå! De senaste åren har jag alltid köpt 75 C. Det visade sig att jag att jag hade 65 G ! What? Jag köpte inte ens 65 första gången... Jaja, Later..


SHOPPING FOR ME

Några julklappar jag köpte till mig själv:


Lee Stafford Torrshampoo, I.d Bare minerals-kit, Rosa vattenflaska, Timer från Muji, Helena Rubinstein Concealer

Randig oversize-tröja, Tradera.
Rosa rutig skjorta, Tradera. Randig tröja, H&M. Rutig oversize-skjorta, Åhléns herravd. Mörkblå klänning/linne, H&M. Ankelboots, H&M.


Idag börjar jag klockan 14.30. Skall nog bara ta det lugnt fram till dess. Kanske köpa några till julklappar, kanske fota lite, kanske skriva om mitt cv lite, kanske äta lussebullar.. Ja, jag får se vart dagen bär av. Slutar klockan 20.05 iallafall och då blir det..? Hemma-kväll? Stan-kväll? Kompis-kväll? Party-kväll? Ja, jag får se vart kvällen bär av. Later


STAN HELA DAN

Hej mina Goodiesar!

Jag har varit på stan hela dagen, och jag skojar inte, svettats som en gris. (haha) Så mycket kläder jag byltat på mig och att bära 15 tunga kassar på det. Jag har iallafall shoppat massa julklappar till mina nära och kära (mycket på Åhléns) och massa julklappar till mig själv. :) :) Kanske lägger in några bilder när jag har tid, men nu innan jul har jag inte jättemycket tid.. Men men, nu ligger jag och Johannes och kollar Bondarna på tv. Så roligt, jag skrattar ihjäl mig. Nä, nu vill jag inte skriva mer, förrän jag har något vettigt att skriva ;) Ha det bra!



LEDIG

Tjooojj. Är ledig idag. Och det behövdes verkligen kan jag säga. Har varit helt slut dessa dagar. Hjärnan har fått börja arbeta igen sedan jag började jobba. Fast någon vidare ledighet blir det väl ändå inte idag, för nu måste jag ner och irra runt med alla andra höns på stan och leta julklappar. Blaahhh. Bli inte förvånade om det blir något från Åhléns... Haha :)

Later..











PERSONAL-SHOPPING

God kväll

Ikväll har vi haft personal-shopping. (read not in english) Så nu har jag handlat med massa rabatt :) :) Efter vi räknat kassorna och stängt för alla kunder, så var det röda mattan för all personal på Åhlens och Lagerhouse. Vi fick hela varuhuset för oss själva. Göööött. Det var personalrabatter och pepparkakor och skumtomtar och köpa, köpa, köpa ;)


Christian Coinbergh

2008.12.14 22.24

HIHI. Hej-svej! Nu har jag shoppat massa på tradera. WOOHOOO. :D Massa roliga grejjor. Ehh, eller rättare sagt massa skit kanske ? Haha ;) Men jag är glad för det! Idag har det varit raka motsatsen från igår på jobbet. Det har varit heeeelt dött. Iallafall på el-avdelningen, som jag var på idag. På Glas och porslin är det väl alltid mycket julklapps-kunder. Kan det inte vara lagom mycket kunder någon gång? Antingen är det så mycket att man knappt hinner tänka, eller så är det så lite att man tänker så mycket att man inte har några tankar kvar. Gaaahhh. Haha.


Sov gosigt. Vakna mosigt.

Puss/Ella

CHOKLAD


Nu har vi att äta... Vem behöver mat, när man kan käka choklad ? ;)



Idag har det varit stressigt värre på jobbet. Man märker verkligen skillnad på vardag och helg. Och ALLA ville verkligen slå in sina paket. Det var kö all day long. Hann knappt andas. Men vi fick lussebullar iallafall :D Och så slutade jag tidigt så nu är jag hos J och myser :)  Hej-svej

JUL PÅ LISEBERG

Kvällen har jag och Baby spenderat bland miljontals ljus, varm choklad och choklad-hjul. Vi har varit på Liseberg. Så himla mysigt verkligen. Vi promenerade runt, vi åkte skridskor, drack varm choklad, spelade massor på hjul. Allt som man bara måste göra när man är där. Och vi har haft en supermysig kväll tillsammans.


Jag stapplade runt...


...medan Johannes var proffs

Och tomten var där...

Mmm massa choklad. Vi vann! 2 kg choklad att äta upp nu...

Johannes vart glad för all choklad

PAIN IS JUST THE FIRST NAME

God morgon! :D


Sitter och myser under en filt i soffan med lussebulle och te och väntar på nån gammal repris av Top model. Jag är ledig idag :) Jeejj. Johannes har åkt till jobbet. Men senare idag skall även jag åka in till stan. Vi skall till Jul på Liseberg ikväll, jag och Johannes. :)

Jag har så förbannat jävla helvetes (sorry) ont i min käke och tand. Jag kan varken öppna munnen, svälja, tugga eller prata utan att det gör så förbaskat ont. En sån där onödig tand håller på att växa ut. Blääähhh. Jag döööör. It really hurts. Den får typ inte plats så den växer helt knasigt in i tandköttet. Läskigt! Jä-jä, det går nog över snart, I hope.



Puss/ Ella

HELLO KITTY

Jag gillar Hello Kitty-grejor. Och kolla vilken otroligt söt mp3 jag hittade. För knappa 300 kronor (inkl. frakt) får du denna 4GB Hello Kitty-mp3. Finns på Tradera.com

SER MAN ATT...


Ser man att jag jobbar på Åhléns? Ha-Ha. Men alltså, varför inte handla där när man har rabatt? Allt man behöver finns ju på Åhlens City! Så gå dit! ;)

Alltså, det var ett tag sedan jag jobbade heltid, med ett så krävande jobb, så jag har glömt hur ansträngande det är för kroppen. Eller kontorsjobbet jag hade innan var väl inte så ansträngande precis, men nu märker jag verkligen hur trött jag är efter jobbet. Det är ju så mycket nytt att lära sig, man står upp hela dagen. Mina fötter är som två ömma klumpar och min rygg - gaaahhh, och igår somnade jag halv åtta av utmattning. Men det är kul! Me love it! Idag har jag varit på glas och porslin. Och ALLT skulle verkligen slås in! Ha-Ha! Mina knasiga paket - jag undrar om de slår om dem när de kommer hem..? :P Nu äter jag delikato-boll som mamma köpt hem (Hon och mormor var på ikea idag) och väntar på min Baby som skall komma och hämta mig.

Jag passade på att köpa julklappar till mig själv idag. (Don't ask why) men det blev en Volumaster och produkter från Dermalogica.

DRESS BY ASOS

Guud, de tar aldrig slut. Här är några till...:


Alla från asos.com

DRESS TO IMPRESS EVEN IN WINTER

Var inne på asos.com . Hade glömt att de hade så mycket snyggt. Jag orkade bara kolla igenom evening-dresses, och jag hittade så många. Här är några av mina favoriter. (Jag älskar klänningar som har formen av en bh eller hur man skall kalla det, över brösten)


MIN FÖRSTA DAG PÅ ÅHLENS CITY

Hej-svejs och god morgon!

Johannes och jag har sovit hos min mami i natt och han skulle upp tidigt till jobbet, så jag är också uppe med tuppen. Jag börjar egentligen inte förrän 14.30. Jejeejj. Ja, jag hade min första arbetsdag igår, på Åhlens City. Den var såååå bra! Loved it. Fick typ ha allt ansvar på en gång. Så skönt att inte ha en hök över sig som bevakar varenda finger-rörelse. Det var jag och en annan tjej som också va ny som stod tillsammans i kassan hela eftermiddagen. Och hon var precis som jag. Lika pratig, lika gammal, det kändes som vi känt varandra jättelänge.



Puss /Ella







SCARLETT JOHANSSON



She is beautiful

Och hennes läppar! Jag vill att mina läppar skall se ut så.

Johannes Elenore


GOD MORGON !


LIVRÄDD

Huuuhhh, vad spännande den är... Narnia alltså.. Gaahh, jag ligger och biter i täcket. Jag vet, jag är väldigt lättskrämd. Nu skulle jag vilja ha min Baby brevid mig.. Men han är i Kalmar, så jag får försöka klara mig. Men jag är livrädd. Förstår inte att den är från 11 år.  Den borde vara från 20 år.. ;)


NARNIA

Jag sitter och kollar på filmen Narnia. Den går på kanal 5 just nu. Åååå, jag har alltid velat se den,
men har inte gjort det än. Jag verkligen älskar sådana filmer. Fantasi-filmer. Filmer med sagovärldar.
De är så underbara! Ååå det är så mysigt. Me like!


BOOOOOOORING

Hej-svej! Nu har min lugna, härliga dag övergått till booooooring. Inget att göra, ingen att prata med. Helt tyst, förutom Günther som sjunger med sin ljuva stämma. I die! Funderar på att ta en promenix. Men jag tror inte jag har orken att klä på mig. Kan man gå ut i t-shirt och mjukis-shorts ? :)

GUMMA HJÄRTA GUBBE

Jag älskar de dagar då man får lov att bara hemma och mysa. Även om man är ledig så kan man ju ofta känna att man måste göra det där och man bara måste hit och dit. Att man inte får vara bara ledig. Men idag skall jag nog bara lata mig och mysa med lussebullar och pepparkakor. Jag skall inte laga någon mat, inte diska, inte städa, inte springa, inte åka på stan, inte fixa med papper och mail, inte göra något speciellt. Bara göra vad som faller mig in under dagen :)


FEW PICS FROM YESTERDAY

Sent, så bestämde jag mig för att gå ut och festa ändå. Så klockan halv tolv var jag hos Hanna. Vi kom väl inte till Lounge förrän halv två, och sedan stack vi en sväng till Park Lane. Ministry of Sound var där och mixade låtarna sådär bra-igt, så det var proppfullt! Jag älskar verkligen när de mixar musiken sådär grymt som bara dem kan. Sedan blev det taxi hem, så jag kom hem i hyfsad tid, strax innan fem. Här kommer några få bilder från kvällen.

Jag, Sara, Hanna

Jag & Sara

Sara, Hanna, Jag



IN THIS, SHE IS GOOD, THE LYRICS IS GOOD


...Och så är videon inspelad i Stockholm, by the way.  Lite småkul sådär.
Tycker alltid det är lite häftigt sådär när något har med Sverige att göra. Att de valt detta lilla kalla land..

WHAT HAPPENS NOW?


Det är fredag. Jag har precis duschat och är redo för kvällen. Oavsett om det blir utgång, eller ej. Eller om det blir lussebullar under det varma täcket.

Christian Coinbergh

FREDAG 2008.12.05



Idag har varit en jättelugn dag på dagiset. Det var bara 3 barn
på min avdelning fram till lunch. Då kom det ett barn till. Och efter
lunchen slutade jag. Så jag och Helene hade världens lugnaste dag.
Och är inte 1-2åringar världens sötaste i hela världen? Tjocka, glada, mysiga!





VARM CHOKLAD


Idag har jag haft introduktion nr 2 och fönstershoppat med Sara.

I morse var det alltså dags för en kassa-introduktion. Allt gick jättebra. Tror jag. Vi får väl se på måndag,, om jag får upp kassan då... haha. Sedan blev jag, lättlurad som jag är, övertalad att byta mitt mobilabonnemang. Men det blir nog bra. Jag visste ju inte ens vad jag hade för abonnemang innan. Men nu vet jag :)

Sedan träffade jag min lilla Sara. Det första vi gjorde var att rusa till Espresso House, för jag var hungrig. MMM, Scones och varm choklad med marsmallows är alltid gott. Resten av eftermiddagen har vi bara strosat runt och shoppat och kikat och skrattat och pratat och roat oss med overKnee-strumpor. Ho-ho!

Nu börjar snart Bonde söker fru, och nu skall jag värma en lussebulle och dricka en julmust... Synd att inte J är här, med mig och kan kolla in alla pinsamheter om en halvtimma, men han är och tränar. (Han tränar, och jag äter lussebulle... bra Elenore)

Puss/Ell

DAGENS INKÖP


Idag köpte jag en jättemysig halsduk med jättefint knutna fransar längst ut (som ej syns här), jättegosiga tumvantar och två stora mössor, allt i samma serie och allt på H&M. Det var tag 2 betala för 1. JEEEJJ:)

JAG IDAG


Min introduktion har gått bra idag. I'm happy.
Så här såg jag ut denna dagen på stan.
Skor från Topshop, skinnjacka från Mission och en gammal kofta.

MÅNDAG 2008.12.01

Tjola-hopp!
Idag har jag varit en skogsmulle heeeela dagen. Haha, nä men hela förmiddagen var vi ute och vandrade i skogen med massa dagisbarn. Backe upp och backe ned. Sväng git och vattenpöl dit. (Som tur var hade jag mina stjärn-stövlar så jag också kunde bli ett barn igen, och hoppa i alla pölar.. wiiii vad kul vi hade) Haha. Idag hade jag turen att en kompis  också jobbade och var med.

Imorgon har jag en spännande förmiddag. Jag skall på introduktion på Åhlens City klockan 8.00. JEEEJJJ. Men nu skall jag se vad jag skall laga till J och äta en till lussebuuuuule. Haha, jag skriver så mycket strunt. Men här är jag iallafall. HEJ-SVEJ!

RSS 2.0