LE GRAZIE


Tänkte lägga in några bilder från varje plats vi är på. Här är Le Grazie, som måste tillhöra den Italienska rivieran, för platsen var fantastisk. Lyxiga båtar, en liten hamn, färgglada hus och en liten stenstrand. Inte mycket större än så var denna lilla by.

SOLROS



Vi har det så skönt. Lever det riktiga tåglivet kan man nästan säga. Vi åker dit vi känner för. Eller för det mesta hamnar vi bara någonstans. Vi åker dit vinden för oss. Och det är en alldeles fantastisk känsla! Idag åkte vi förbi de mest fantastiska solrosfälten. God natt!

A quick Hello!


'Italienskan flödar utanför fönstret, på den smala gatan.' Vi har hunnit med cappuccino, pasta, tåg, stadsvandring, scooter längs rivieran, vinodlingar, blått hav, stenstrand, en kall birra vid havet, frukost med världens ände som utsikt. Vi har det underbart!

MU


Klänning från H&M. Jag har fått dille på långklänningar, så nu har jag ett tiotal långklänningar i garderoben. Så vilka skall jag nu packa ner? Och vilka får tråkigt nog hänga kvar i garderoben?


Rand


Igår bjöd vi över några vänner för en drink på altanen innan vi skulle vidare till senare bravader. Nä, nu måste jag packa! Gaah, blir galen av alla kläder och saker som ligger överallt förutom i väskan...


ITALY


Vi har precis tagit en paus i packandet, bestående av en pizza på altanen. Imorgon bär det av till Italien.

I just wear it like this


När vi var på stan häromdan så hade jag kjol och linne från H&M, hårband från Monki och magväska från Lindex.

Nu har vi varit nere i hamnen och tagit var sin öl och lyssnat på allsång med Harald Treutiger. HA-HA! Imorgon är sista arbetsdagen innan semestern. Och på söndag åker vi... :) :)

RIGHT NOW


På altanen. Det är tropisk värme ute tror jag minsann. Inget svenneväder här inte. Solen lyser inte, men det är gudomligt varmt ändå. Vinden svalkar inte längre. Den värmer.

ORANGE


Idag möttes jag och min bästa vän för stanrunda, en apelsinjuice i solen, och kaffe och naturgodis på hennes balkong. Hej och god natt!

Strawberrys lemon vanilla


Födelsedagsmiddag hos mamma idag. Mys mys mys! Nu skall jag och J kolla på film. Mys mys mys!

SUNSET


Men vilken fin kväll det blev! Jag och Johannes tog en promenad ner till hamnen och satte oss längst ut på en pir. Det var underbart och vackert att se solen gå ner. Det skulle passat perfekt med en öl. Men det blev ett glas vin på altanen när vi kom hem i stället, och lite snick-snack med vår bästaste husvärd. Nu skall vi kolla en film och bara gotta oss, för nu kom det gråa mörka vädret igen. God kväll!


Bilderna är tagna med mobilen. Där av lite halvkrassa.

HAV


Vädret är sådär idag. Jag och Johannes har bokat resa nu, lagat mat och kollat på film. Ibland behöver man sådana lördagar. Later!

Far away


Åkte tidigt till stan idag. För att bara strosa runt i solen, käka glass, och införskaffa mig lite nytt till garderoben. Jobbade några timmar. Kom hem och gick en promenad med J. Nu är magen full med nudlar och vi skall ha en riktig filmkväll. Hej så länge! Naturfärgad klänning från H&M och kofta från Monki.

Lördag sen eftermiddag/tidig kväll


Lördag sen eftermiddag/tidig kväll. Förfesten hade vi ute på klipporna med musik från högtalarna och rosé i solnedgången. Riktigt härligt. Hela kvällen fortsatte sedan på Seaside, och avslutades sedan ute på klipporna i soluppgången...

Hej!

Rågrut med creme cheese, avokado och örtsalt  är bland det godaste jag vet! Det äter jag nu. Och en god kopp kaffe. Skall försöka rycka upp mig snart...

LÖRDAG: DAG


Lördags-dagen var UNDERBAR! Precis så skall livet va. Inget är bättre än att ligga på en handduk, vid havet, i den värmande solen, med en kall öl i handen, tillsammans med sina vänner och med härlig musik i bakgrunden. Inga plikter, ingen stress. Bara underbara dagar! Lördagen var en av de bästa dagarna på länge.

?jqok?bfkedklndj?


Gråtandes, ringer jag till min chef. Jag kan bara inte jobba idag.

En sådan dag är det idag. Jag som trodde att mitt liv började vända riktning. Att det äntligen började bli bättre. Jag och Johannes hade äntligen fått en lägenhet i stan. Johannes hade äntligen fått ett ordentligt jobb där han trivs. Jag hade bestämt vad jag ville göra med mitt liv. Jag har haft ett jobb det senaste halvåret. Min bästa vän har flyttat tillbaka till Sverige. Det kändes verkligen som det skulle bli en bra höst....


LEOPARD


Okej. Nu skall jag nog lägga mig ner och dö lite!

Friday night was a tired night


Efter fredagens och lördagens fest, så låg jag utslagen i sängen hela dagen igår. Men kul har vi haft. Här är några bilder från fredagen. Lördagen kommer också snart. Nu skall jag äta frukost och gosa i soffan framför nyhetsmorgon.

Grön klänning från Lindex, Skinnjacka från H&M, Skor från Scorett (förra året)

FREDAG & LÖRDAG: FEST


Idag har vi festat in helgen. En öl med grannarna på altanen efter jobbet följdes av brakmiddag med massor av folk och god grillad mat med utsikt över hamnen. Kvällen fortsatte på Seaside där det bjöds på rosé och glada människor. Jag gillar livet. Bestämde mig dock ganska tidigt att jag skulle komma hem i tid, och ja det kan man väl i högsta grad säga att jag gjorde. Pussade Johannes god natt och tog cykeln hem till teven. Det har jag längtat efter hela dagen. Så nere i hamnen festas det vidare. Men den stora dagen är ju imorgon.... ;)

MÅNGA


Idag hade jag en grön långkjol från H&M, en gammal t-shirt, solglasögon från Lindex, skor från någon liten butik här i Göteborg och min favoritväska som jag fått i present.

FLOAT



Efter jobbet susade jag in till stan och mötte Johannes för lite shopping till oss båda och jordgubbar och latte vid kanalen, i solen. Gott! Nu skall jag ut och gå med Jossa! Hej-hopp!

Kvällspromenad


Bilder från mobilen.

Gick en lång kvällspromenad bland fiskelinor, lyxbåtar och bryggor. Synd att jag inte hade kameran med bara. Hade bara mobilen. Men vackert var det, denna varma kväll, med den rosa himlen och de mysiga fiskebåterna. God natt!

The desert


Tunisien, 2006

Jag och Johannes sitter och planerar vår semester över var sin öl. Vi vill resa. Men vart? Det finns så många platser som jag vill se. Weekend i storstad. Långresa runt Europas mysiga städer. Lyxvecka på en vit strand. Ja, vad det blir återstår att se. PUSS

WATER


Min dag har sett ut såhär på ett ungefär. Jag har legat vid havet hela dagen. Men nu är det jobb som gäller. Skall slänga i mig en kopp kaffe och några digestivebars på altanen först bara:) Hej så länge!

Good morning Sunshine. The earth says Hello!


RSS 2.0