BABY PHAT


Hittade den här bilden i ett tidigare blogginlägg, för länge länge sedan.
Men guu vad söt klänningen var!

JUST NU:

Bye Bye Gothenburg...

Nu är vi på väg till Stockholm.

:)

ME, THIS DAY

Såhär såg jag ut på bokmässan:

Skulle tippa på att det mesta är från H&M. Utom skorna. ;)

Jag och Mami har hunnit med bokmässan idag också. (Den pågår på Svenska Mässan)
Köpte inga böcker, smakade inte på några karameller i papper, men jag köpte en ELLE och en Vecko Revyn. Båda två för 40 kronor tillsammans. Jag tänkte ha något att kika i på tåget imorgon. Hittade lite roliga böcker, men det var så sjukt mycket folk. Hade svårt att andas och blev helt snurrig. Annars tyckte jag det var roligt och lite spännande och gå runt där. Nu måste jag börja packa. Tjohej!

IMORGON ÅKER VI TILL STOCKHOLM


Ja, idag måste det packas hemma hos familjen Eklind och Andreasson. Jag och Johannes skall åka till Stockholm imorgon. Två-dagars/3 nätters-resa blir det. Båda skall egentligen åka upp i jobbärende + att jag skall passa på att hälsa på lite släktingar. Men vi kommer helt klart hinna med att ha bara-vi-två-tid, och lite shopping och gå ut och äta tillsammans. Det skall bli jätte mysigt. Det var så längesedan jag var i Stockholm, och nu skall jag dit med min Älskling. Kan det bli bättre? Jag tycker om Stockholm. Förr åkte jag upp på varje lov man hade i skolan. Men det har blivit mycket mindre nu. Har saknat det lite... Så det kommer kännas jätte roligt att komma dit imorgon. :)

Puss / Ella


HOT MAMI

En ljuvlig kopp kaffe tack ! Mums. Dricker inte så mycket kaffe längre, men jag dricker det just nu, och gör precis ingenting. Bara lyssnar på lugna låtar och håller i min mugg. Är inte det underbart ibland ? Men bara ibland...


Har precis sminkat min mami också. Jag hade inget att göra, så hon blev mitt offer. Haha. Jag måste säga att jag blev jätte nöjd. Och jag tror nog att hon blev lite förvånad själv, hur bra det vart. :) Jag tänkte fortsätta i detta tema idag, måla naglar, packa in både hår och fejja, och allmänt ha en ta-hand-om-mig-själv-dag. :)  

Cool klänning på nåt vis...



Klänningen är Marchesa. Skorna är Miu Miu.

GOD MORGON !


Vaknade jäääättetidigt idag. Somnade ju i och för sig super-
tidigt också. Innan alla roliga program på tv. Haha. Men jag är
pigg ändå, och har legat och kollat på en knasig film. Helt
galen var den. Undrar var det var för film? Jaja.
Ha det goodie-goodie ! :)

Det skall vara, in black !



ÖVNINGSKÖRARE

Jag har fått Godkännande för handledare-pappret hem i brevlådan. Nu äntligen har jag både körkortstillståndet OCH ett godkännande att Johannes får övningsköra med mig. Det har tagit sin lilla tid att få det sista pappret. Men nu är det äntligen här och jag får sitta bakom ratten i en bil. :D Körkortstillståndet fick jag ju redan för 2 år sedan, men nu skall jag alltså sätta igång. (Det var på tiden) Se upp, alla som är ute i trafiken nu ! För här kommer Ellllllaaaa.. wiiieee. Tuuut tut ! Jag undrar hur många som kommer visa fingret för mig... haha.


GOD MORGON !



GOSIGT FRÅN DAGMAR


Dagmar gör massa fina kläder.
Var nyss inne på deras hemsida, www.houseofdagmar.se och kikade.


SHOP TOP-SHOES

                           
                                                     
4 favoriter från TOP SHOP !

WOHO !


Jag har varit jättedeppig ett tag nu. Men jag känner att det börjar vända. Och det är tack vare två människor i mitt liv. Jag har en otrolig pojkvän som är helt fantastisk och bäst, och världens bästa mamma, som är här och stöttar mig. Jag har så många tankar och funderingar och jag vill så mycket. Jag skall börja ta itu med allt detta nu. För man klarar allt man vill. Det är bara man själv som bestämmer hur långt man kan gå ! Jag vet att jag kan! Och jag skall!

AVENYN - DÄR VILL JAG BO

Hej-tjolahopp..
Nu sitter jag läääängst upp på Avenyn. Närmare bestämt på stadsbiblioteket. Har suttit här sedan nio i morse. Jätteskönt att få sitta här med laptopen. Helt ostört. Här får man allt gjort. Hemma kan man lätt bli distraherad av massa med saker. Man är och kollar i kylskåpet varje kvart, det kommer något kul på tv, man lägger sig i sängen, man hittar en tidning, man får för sig att måla naglarna osv. Här kan man sitta i lugn och ro. Bara datorn är ens vän för ett tag, + att jag gillar när det är lite liv omkring mig.



Sedan har jag och mami hunnit med lunch. Räksallad blev det. Jag blir nog kvar här ett tag till. Får se vad som händer efteråt.

Avenyn är för övrigt den bästa platsen i Göteborg. Jag vill bo här.

TODAY I'M THIS

Såhär har jag sett ut idag:

Stövlar: Vagabond, Jacka & Kofta: H&M, Grå strumpbyxor: ?

HEJ HEJ




JAG SKRATTAR IHJÄL MIG...


Efter cocosbollarna behövdes lite nyttigt också ;)
Vi har suttit och kollat på Time Out nu. Det är nog det roligaste
programmet jag vet. Jag döööör. hahaha. Det är så roliga komiker
med i just Time Out. Haha, jag skrattar ihjäl mig. Oskar... Va? Åke.. HAHA..

TIPS !



Jag måste bara tipsa om en kul grej där man kan få dyra saker riktigt billigt ! Gå in på mrsvensson.se. Det är som en auktionssajt, där du lägger bud på olika varor. Skillnaden är bara den att du kan bara höja budet med 10 öre / gång. Auktionen räknar då ner från en minut, och om inte någon annan lägger ett bud innan tiden gått ut så vinner du auktionen. Det kan handla om en dator för 300 kronor eller ett playstation för 64 kronor eller en mobil för 16 kronor eller ett presentkort på H&M på 2000 kronor för bara 200 kronor. Lite svårt att förklara, så gå in på sidan själva och se ! Det finns ju några nackdelar också i och för sig - det kostar ca 8 kronor / bud. Men det är helt sjukt hur billigt en del varor auktioneras ut.

VAR VI BORTSKÄMDA ?

Jag tycker inte det var längesedan man såg ut såhär. Med mössa och halsduk och med snö runt sig. Och snart är vi redan där igen. På morgonen känns det som man borde dra på sig mössan och vantarna igen. Och halsduken viras redan runt halsen. Vad konstigt hur snabbt tiden går. Staaaaanna upp !

När jag kom hem hade min Baby köpt cocosbollar (riktiga Delicato cocosbollar med cocos på!) och toblerone, så det sitter jag och mumsar på nu. Och en kopp te. Medan han är och tränar.

Vad bortskämd man var när man bodde hemma egentligen. (Och lat) Eller var det bara jag? När jag bodde/bor hemma, så var/är det alltid rent och städat och bortplockat, men det blev alltid städat utan att jag behövde göra något. Det var liksom som magi. (Trodde jag ja) Haha, nu märker jag hur mycket disk det blir på en dag, hur snabbt dammtussarna lägger sig här och var, hur ofta som jag inte orkar gå upstairs för att hänga upp kläderna, hur mycket saker som bara lämnas lite varstans osv. Man var verkligen bortskämd förr. Jag saknar det. Lite. Men någon gång måste man ju växa upp. Nu har jag ju iallafall gått på systemet för första gången i mitt liv. I fredags. Nu är jag 20 på riktigt. ;)

Nä nu måste jag städa vidare ! Ha en bra kväll !


SPRINGA - GÅ - SPRINGA

Ut och gå, gå, gå. Jag måste börja gå ut och gå eller springa mer. Jag har ju inte haft ett gymkort på ett väldans tag. Så jag har ju tänkt att gå ut och springa istället. HA HA, Yeah right. In another life maybe. Nä, men jag tycker verkligen att det ser så himla härligt ut att dra på sig joggingbyxorna och snöra på sig springskorna och bara vara ute i friska luften och springa. som man ser alla andra Svenssons göra. Men jag kan bara inte få ut min feta röv och göra det. + att jag faktiskt har en annan liten anledning, till varför det aldrig blir av.. jag får nämligen så himla ont i smalbenen - i skenbenen. Jag tror att jag kan ha en början till benhinneinflamation. Fast vad vet jag. ;) Jag måste ut och springa / gå mer ändå ! Det är ju nyttigt att motionera, och det är nyttigt att få frisk luft, men jag vet inte om springa är så nyttigt för kroppen, eftersom man belastar kroppen så mycket genom att springa på hård mark. Hm.

Vad finns det mer kan göra för att röra på sig, bortsett från gym ?




ÄNTLIGEN MÅNDAG, ÄNTLIGEN



Svängde förbi stan idag, efter jobbet. Och jag passade på att nappa med mig lite mat från Mingeling.
Take away - Är inte det världens bästa uppfinning?

Anyway, hoppas allt är bra md er. Jag mår faktiskt ganska bra idag. Nu sitter jag och äter massa knäckebröd med smör. Varför? Jag vet inte. Jag kan bara inte sluta. För guu vad det var konstigt gott. Jag som inte ens brukar äta smör annars...

Puss/Ell

FUN FUN FUN... SO FUN



Nu ligger jag och J och kollar på Shrek the third. Haha. Så rolig !  ;) Vi har haft en riktig slappar-bakis-dag. Haha. Gjort (och ätit) massa cocosbollar, fast jag hade inget cocos, så det vart cocosbollar fast minus cocoset. :) Men goda vart dem ändå. Mummakardemumma.

Igår var ju den stora dagen. Cykelrundan alltså. Huuur roligt som helst. Helt sjukt kul. Dagen började med att vårt lag möttes för att fixa ordning cyklarna, måla oss och klä ut oss. Vi åt smörgåstårta och drack vin. Vi skulle vara fiskarlag. Riktiga gamla fiskare med sydväst, gråa skägg, regnbyxor, stövlar osv, två tullmän som hade riktiga tullkläder, en med svart-och vitrandiga kläder och fotboja som alltså hade åkt fast för att fiskat för mycket torsk. Vi hade även en fiskekock, som hade hand om alla kräftor och snapsar som vi hade för att muta domarna och funkionärerna, och så hade vi en snuskhummer, som var torsk på Tallinn. Han hade trosor och behåar hängda på cykeln. Och vi andra pyntade cyklarna med fiskenät och allt möjligt. Jag gjorde min cykel till en båt, av kartonger. Allt blev sjukt bra ! Och min cykel blev nog bäst av alla cyklar. Tyvärr har jag inte så mycket bilder, men jag hoppas på att få massa bilder av andra deltagande.

På vägen mötte vi bla, mc-gäng, pirater, bäbisar, skottar, och lite smått och gott. Tjejer va killar och killar va tjejer... :D Vårt lag kom två, efter alla tävlingar. :D Yeeey ! Sedan var det middag och fest. Och alla var redan rätt runda under fötterna efter denna "sprit"-runda !


Passar jag i skägg?


Här mötte vi ett Kurt Ohlsson-gäng, och tullaren antecknar...


...Och här mötte vi ett Pirat-lag på vägen.

Jag är så glad att jag var med, för det här var bland det roligaste ever !

Oj, nu har någon visst somnat här. Så sov gott och dröm sött. Puss

GALEN RUNDA

God morgon !

Idag, så fort affärerna öppnar, skall jag till stan. Måste fixa allt inför cykelrundan. För er (antagligen de flesta) som inte har hört talas om cykelrundan, så är det en rolig grej de anordnar en gång per år ute på Björkö. Det är runt 100 personer (typ alla känner alla) som delas upp i 10 lag. Varje lag skall komma på en idé att klä ut sig till. (Ex. från förra året: brandmän, indianer, dansband, bröllop. Det är bara fantasin som sätter gränser) Och när man väl kommit på vad laget gemensamt skall vara, så är det bara att sätta igång med att hitta på smarta och roliga saker som hör till. (Ex. Brandmännen gjorde en kalender, bröllopet hade en brud, en fotograf, en brudgum, en riskastar osv, dansbandet gjorde posters och signerade kort med hela gruppen..) I dansbanslaget var för övrigt Johannes med och han fick vara sångerskan / enda tjejen i bandet. Hett ! Rakade benen och bröstet, hade kort rosa klänning, klackar, nylonstrumpor och peruk och smink.


Men inte nog med det, så skall man hitta passande musik, och pynta cykel oc hjälm (om man har någon). Under veckan som gått har man träffats och diskuterat i lagen och ordnat och fixat det som behöver fixas. (Men jag är som vanligt ute i sista sekunden) 

Imorgon är då själva cykelrundan. Då startar man olika tider och skall cykla runt på ön och tävla i olika grenar. Och alkohol är det inte ont om. Det dricks hela vägen runt. Man stannat på vägen när man mötar andra lag och tjoar. Priser delas ut för de som vinner tävlingarna, bästa utklädnad, bästa klädda cykel osv. Och kvällen avslutas med middag och fest. Och i den här leken/tävlingen är alla åldrar med. Ungdomar upp till gamlingar. Hoppas det går bra imorgon !


WEARING TODAY





Kofta: H&M, Skor: Don Donna, Skinnjacka: Mission.                                                     

TODAY IS A DAY

Hejsvejs !

Har inte fått en minut över till bloggen idag. Har jobbat på förskolan / en första klass på Björkö idag hela dagen. Hur roligt som helst. Nästan ännu bättre än dagis. Barnen var mycket lugnare, gjorde mycket roligare saker och fick lära sig matematik och så. Och man behövde inte passa dem på samma sätt som dagisbarnen. Och nu kom jag precis hem från kak-bull-tårt-kalas. Johannes farmor fyller år idag. Och jag har aldrig sett någon som bakar och bjuder på så mycket. Och så mycket gott ! :)






STÖVLAR PÅ STAN !


Nu sitter jag på IKEA's restaurang och bloggar. Väntar på J som slutar snart, så jag slipper ta bussen hem :) Gud vad mycket mumsigt det finns här och äta. Men iallafall, idag har jag varit på stan hela eftermiddagen. Vandrat runt och runt och hit och dit och överallt, över hela Göteborgs stad (där det finns shopping då, vill säga) :D Och jag har köpt ett par stövlar. Snygga ! Ljusbruna, utan klack och med högt skaft. (Visar någon annan dag) Hittade ett par svarta också, men det får bli en annan dag :) Nu skall jag se vad jag vill smaska på här medan jag väntar... Ha det bra !

Sommarens outfits..

Är kjol- och klänningstiden över nu?
Istället har mössornas och halsdukarnas tid kommit. Så så här kommer jag nog inte kunna gå klädd mer i år:...



 


PROMENIX


Jag och Älsk har precis varit ute och promenerat. Jättemysigt. Sådär lite lagom kallt, och bara han å ja.
Så nu är det nog dags för lite lunch. Men det blir nog bara kuddar med russin och mjölk för min del. Me likie!
Puss/Ell

Today will probably be a lazy day...


I NEED YOU... AND P.S...





TODAY, MY DAY

Jag är inte alls på blogghumör idag. Orkar inte med idag. Dagen har varit svinbra ända till nu. Johannes började inte förrän klockan 15, så vi hade all tid i världen innan. Vi åkte till stan och kikade och så käkade vi lunch ihop. Kycklingsallad på Paprika.  Bland det godaste jag vet ! Och så åkte jag med han till jobbet. Han jobbar ju precis vid IKEA, så vi tog två varv där tillsammans också, ett på möbel-våningen och ett på alla-små-saker-våningen. Vi har haft en jättemysig dag tillsammans.

Men nu när jag kom hem så bara kändes det som mitt liv rasade ihop. Jag mår fan piss just nu. Vill bara att det skall bli jul och jag får krypa ner i stora sockar och dricka te och äta alladdin-låda ! Och göra mina nära och kära glada med julklappar.

Puss/Ell

lovisaburfitt.com

VAD ÄR DET FÖR FÄRG ?

Mitt hår har förvandlats till ljusbrunt över natten. Ha. Det är sant.
Jag somnade med blont och vaknade upp så här:

Eller vad är det för färg ?

VART FINNS DE SNYGGA DATAVÄSKORNA ?

Jag är ute efter en ny datorväska, en
liten och smidig till min dator. Jag vill
ha en i skinn, svart eller brun. Jag såg
en snygg på Ordning och reda (Typ
sköldpaddeskals-skinn). Men den fanns
bara i lila, grön, rosa osv + att den inte
hade något axelband. Och en sådan har
jag redan som jag fick med datorn. Jag
vill ju ha en som jag kan slänga över axeln.
Var kan man köpa snygga dataväskor ?


För övrigt har jag bara jobbat idag, men jag
slutade och började tidigt, och så jobbade
jag på minsting-avdelningen idag :) Sååå
söta att jag dööör. ÅÅ jag vill bara pussa på
dem, och bära dem, och krama dem.


Snart kommer Älsk hem med händerna fulla med matkassar, fyllda med godsaker och Ben&Jerry's tror jag-Skeppåhoj !


HEJHEJ

Nu sitter jag på bussen - Oj vad det skumpar ! Haha..
På väg ut till Johannes. Puss


GUCCI

Kollade in Gucci's höst / vinter-kollektion. Jag brukar inte vara ett jätte stort fan
av deras kläder, men denna gång tycker jag de är coola med lite militäriskt och samiskt
stuk, väldigt höstigt, dubbelknäppningar, mycket svart och höga stövlar med fransdetaljer.




Photos: GUCCI, fall / winter collection.
www.gucci.com

DAGEN PÅ STAN I BILD




Jag hittade så mycket jag ville köpa ! Jag kom hem med en hårfärg. Så nu är mitt hår lite mörkare. Promenixade ner till stan. Det tar inte mer än ca 15-20 minuter att komma ner till Avenyn. Perfekt promenadavstånd hemifrån till stan. Fattar inte varför jag alltid är så lat och tar spårvagnen ? Jag hittade iallafall två par stövlar och ett par klackar, och ett av paren skall bli mina. Höst/vinterstövlar är ju det jag letat efter. Men sedan hittade jag en hel del annat, sånt som jag egentligen inte behöver, men som man intalar sig själv att man inte kan leva utan ;)
Hoppas ni haft en bra helg!
Puss/Ell

SHOPPING-TUR

GOD MORGON !
Skall promenixa ner till stan om en stund, när jag vaknat till liv.. Ligger fortfarande och drar mig i sängen.


Undra om jag skall köpa hårrfärg idag ?


                                                                                                                               Photo: Ashley Olsen

LUGN KVÄLL


Denna kväll har jag haft lite familje-mys. Umgåtts med mami och mormor. Har ju ändå inte haft någon mobil så jag har inte kunnat nå någon idag. Mormor är verkligen så söt. Och kan konsten att laga mat, och idag vart det underbara räkmackor. Resten av kvällen blir nog lugn. Hade egentligen velat gå ut på stan, men det fick jag hoppa idag.
 

Idag har varit snurrig. Jag satt och pratade med min moster i telefon. Och så trodde jag att det var måndag idag, vet inte varför, men jag fick för mig det, det bara kändes så. Sedan blev jag jätteglad när jag kom på att det bara var söndag. -Åå vad bra, det är bara söndag idag ju! Men då sa Louise; Men Elenore, det är lördag idag!  Man tappar verkligen tidsuppfattningen helt, när man bara jobbar ibland lite huller om buller.

Sov sött sedan. Puss/Ell


JOHANNA ÄR MIN BÄSTA VÄN

                                                                      Johanna är min bästa vän.
Vi har känt varandra sedan vi gick i 8:an. Det dröjde inte länge förrän vi var oskiljaktiga bästisar. Det dröjde inte heller länge innan vi märkte att vi hade samma knasiga humor. Det vill säga helt störd humor. Vi är så lika! Johanna, om någon, kan få mig att skratta så jag nästan kvävs. Och det räcker med att hon bara säger ett ord så kan jag brista ut i skratt. Johanna är den människa som jag kan berätta allt för. Och jag vet att hon känner att hon kan berätta allt för mig. Vi är riktiga bästisar! (så som man var när man var liten ni vet). Jag saknar henne så oerhört mycket. KOM HEM IGEN ! PLEEASE ! I know you're in love with London, but I miss you so badly. KOM HEM NU !

P.S. Jag har inte glömt bort dig Joh(Myra), bara för att jag inte ringer. Jag lovar! Jag kommer snart ringa! D.S.

STAN BANAN

Fan, min mobil är helt död. Och jag har glömt laddaren hos Johannes. Jäkla skit. (Jäkla oflyt hela tiden) Jag känner mig helt handikappad utan mobil. Tänk när det inte fanns några mobiler. Eller några telefoner över huvud taget. Hur klarade man sig? Haha. Jag skall iallafall köpa en till laddare.

Tog bussen från Johannes till stan och hem. Passade på att testa så internet funkade även på bussen ;) Och det gjorde det! Och här hemma också! Haha. Bra köp.

Nu tänkte jag promenera ner till stan, eftersom det är så himla fint väder, och innan det är dax för räkmacka hos mormor. Det är lite födelsedagsfirande i efterskott för mormor (som fyllde i onsdags). :)










BELIEVE


WHY ISN'T LIFE LIKE A MOVIE


                                                                                                                          Photo: lovisaburfitt.com, Kenzo

ÄNTLIGEN. MOBILT BREDBAND

HEJ HEJ OCH GOD MORGON !

Jag blev väckt (tidigt) av en pojkvän som ville spela xbox istället för att sova. Och så sa han att han inte kunde låta bli att väcka mig, för jag var så söt när jag låg och sov där med halvöppen mun. HETT ! Haha. Han ville ner till sin födelsedagspresent. Xboxen. Ja, jag får väl skylla mig själv, eftersom det var jag som köpte den åt honom ;) Så nu ligger vi nere i soffan och äter cocosbollar (han kan ju nu köpa med sig från IKEA, nu när han jobbar precis vid IKEA.. mums säger jag)

Igår var vi på stan och hittade en kostym + skjorta till Älsk. Supersnygg var han i den. Kostym är faktiskt väldigt hett. Och så köpte vi äntligen mobilt bredband. Från Tre. Dem hade det bästa erbjudantet, är snabbast och billiga. Så nu kan jag äntligen surfa vart som helst, närsomhelst. Med min lilla, lätta dator och det mobila bredbandet. Gött.

Idag skall J spela match, och jag skall åka hem till mami och vi skall till mormor och äta räksmörgåsar. Ja, sedan har jag inte så mycket planerat för dagen. Tar den som den kommer.

Puss/Ell





SMINKA GREJJA FIXA


Slurp. Smoothie. Jordgubb,apelsin, banana.
Nä, nu måste jag verkligen slänga på mig lite kläder och fixa ordning fejjan.
Om jag skall komma iväg till stan någon gång...

Puss/Ell

IDAG ÄR DET FREDAG !

Snart skall jag in till stan. Vad händer ikväll?


Puss/Ell

HEJ ÄGG

 
Nu kokoar jag två ägg. Och lyssnar på Drömhus. Gud vad längesedan det va...

Vill ha dig i mörkret hos mig... na na na...

Jag känner mig som ett barn. Jag kan bara inte äta gulan. Och på dagiset har fröknarna sagt att man inte får ta något ägg om man bara skall äta vitan. Typiskt. (dålig idé) Haha, så barnen behöver aldrig äta gulan när jag är där, för jag ju inte låta dem äta den medan jag sitter och petar bort den.. Ne..

Puss/Ell

GOD MORGON

God morgon Söta !

Idag vaknade jag med huvudvärk så det skriker om det.. Hua. Kan jag ha druckit för lite igår? Eller sover jag på fel kudde? Eller är det lite efterskalv från förkylningen..? Jaja, med lite kaffe här så blir det nog bra!

Idag skall jag på stan, med J, hans mamma och bror. Vi skall köpa kostym till J och lite annat smått och gott. Ni vet ju hur det är.. det blir alltid mer än vad man tänkt sig. ;)

   Photo: Lovisa Burfitt
                                                                           lovisaburfitt.com

GOTT


När Älsk kom hem blev det mycket riktigt glass i stora lass.
Vi har precis smaskat i oss en hel låda med Vanilla Toffee Crunch.
God - smakade lite som daimglass.
Nu skall vi gosa framför Vem kan slå Filip och Fredrik.

Puss puss /Ell


 


JOBBERBJUDANDE


Jag fick förresten ett jätteroligt jobberbjudande idag. Jag skall inte säga för mycket för jag skall fundera tills imorgon. Jag kommer få åka fram och tillbaka till Stockholm en gång i veckan. Jobbigt eller bara roligt ? Och jag kommer fortfarande kunna jobba extra på dagiset :) eftersom det inte är en heltidstjänst. Jag måste bara tänka om jag verkligen tror att jag klarar av jobbet.
Men vad mumlar jag om. Det är klart jag klarar av det! Jag klarar allt!











BEN & JERRY'S GÅR FÖRE STÄD

Städdagen is finally over. Nu skiner allt. Känslan av att veta att allt är rent är så härlig. Fy fan för att städa badrum alltså. Nån gång kommer jag ha en städerska som kommer och städar allt en gång i veckan...
Nu sitter jag med en sked i ena handen och Ben & Jerry's i andra. Det är jag värd. Ben & Jerry's Half baked. Den var ungefär som Cookie Dough, fast med både kakdegsbitar och browniebitar, och både vaniljglass och chokladglass. Gooddie gooddie gooood !
...Och när Älsk kommer hem från work, så blir det nog mer B&J. En ytterligare ny smak.








I'm the queen of my world

Jag tror att det man verkligen vill, det klarar man av. Det gäller bara att se framför sig att man klarar det. Se framför sig hur man lyckas med sitt mål. Det gäller bara då att först ha ett mål. Så man vet vad man strävar efter. Jag skall börja jobba med det idag. Komma på vad jag egentligen har för mål, vad jag vill göra, vad jag vill uppnå, vad jag vill ha. Sedan skriva ner det så jag alltid kan plocka fram det och titta på det. Sedan se det framför mig i mina tankar. Det är min moster som lärt mig tänka positivt, att jag skall se bilder framför mig och hur jag skall gå tillväga för att lyckas med det jag vill. Hon har tjatat om detta i flera år, gett mig böcker om det och jag skall verkligen bara suga upp allt som hon har sagt och som står i böckerna. Ta lärdom från det. Och testa jag med. Vissa saker som hänt dem som testat att tänka och se framför sig vad de vill ha, verkar nästan vara mirakel. Hur man skall göra och gå tillväga står i boken.  The secret  heter den. Jag har bara läst vissa delar ur den, men jag tänkte att jag nog skall ta och läsa några delar till.












Nä, nu måste jag storstäda hela lilla huset. Överallt skall det skrubbas, dammas, dammsugas, plockas ordning och lukta gott. Tråkigt, men det är så himla härligt efteråt :)

HAPPY BIRTHDAY TWO TIMES

10 september 2008
Hej Svejs!

2 födelsedagar idag. Johannes. Och mormor.
Väckte J tidigt idag med frukost på sängen, tända ljus och ett stort paket. Och så ett litet också. Min ljuva stämma kraxade fram något som skulle låta som Ja må du leva, ja må du leva... Och innanför pappret fanns en xbox 360,  och smörgåsarna var snabbt nere i magen. Ell is happy, when J is happy. Jag gillar mer att ge än att få. Jag älskar att göra andra människor glada och jag gillar att tänka till när det är dags att ge bort något.

Väl här hemma i stan så fick mormor blommor: en jättefin bukett och en orkidé, och så fick hon dusch-creme. Om det är någon här på jorden som gillar bodylotions, duschkrämer och att lukta gott, och helst att slösa på allt sådant, så är det min mormor. :D

Nu kommer Älsk snart och hämtar mig. Vi skall köpa hämtmat och fortsätta att fira honom.


Love /Ell.
-And happy birthday

ONE YEAR !

9 september 2008
Såhär känner jag idag. Pain. Jag har så ont i mitt lilla huvud. Jag har jobbat idag. Stupid me. Och har nyss varit iväg på ett möte. Men det var knappt att jag kom ur sängen för att rusa till mötet. Mitt huvud bara dunkade och jag såg ut som jag inte hade sovit på flera dygn. Men nu är jag hemma igen och har världens bästa pojkvän som pysslar om mig. Gör te till mig. Gör goda smörade gåsar till mig. Tar hand om mig. Frågar hur jag mår, om jag vill ha något mer... Vi har ju varit sjuka tillsammans de senaste dagarna och då är det jag som pysslat om honom, för då har det nog varit jag som mått lite bättre. Jag gillar att pyssla om och få andra att må bättre. Men visst är det skönt att bli ompysslad då och då ?

Idag är det förresten precis ett år sedan jag och Johannes hade vår första dejt. Jag var hemma hos honom för första gången, och redan då var jag helt nerkärad. Love you Babe. Och imorgon fyller Baby 24. -HAPPY BIRTHDAY !


SJUKA I NATT. STAN IDAG

Nu har jag och Älsk börjat vakna till liv. Eller rättare sagt; Älsk har börjat vakna till liv nu. Jag har varit vaken sedan sju...Nu är han framme och rotar i min dvdsamling, för att se om jag har någon gooddie film...

 Igår åt vi mat här hemma hos min mami, och jättegoda äpplen med nötter, russin, cocos mm i ugn med vaniljglass till. Supergott !

I natt har vi legat och snörvlat tillsammans. Vaknat av att vi inte kunnat andas och ropat efter näs-spray ! Att vara sjuk är inge kul. Men jag och mami skall ändå till stan idag. Vi skall nämligen leta presenter till  J och lilla mormor idag. (snart är det 10/9)


SHOE-HEAVEN


                                                                                              Steve Madden

Varför finns det drilljoner skor som jag vill fylla min garderob med ?

SHOPPING ONLINE

Kände för att beställa något på internet. Är inte det, det bästa som finns ? Att handla sånt som ingen annan har, och att det kommer direkt hem till dig. Iallafall. Jag surfade in på alla klädbutiker jag kunde hitta. Och det finns verkligen en heeel del. Fööör mycket. Så jag (om någon) har världens beslutsångest. Haha. Fånigt, jag vet. Dessa två plagg hittade jag på asos.com.


I like the runway


NEW BOOTS

Jag vill köpa nya stövlar inför höst- och vintersäsongen. Ett par med klackar och ett par utan. Black, or maybe brown. Var skall man hitta ett par snygga orginella stövlar?













GOD MORGON

Jag vet att klockan bara är 11.30. Och jag vet, då kanske man egentligen borde äta en smörgås och dricka ett glas juice och lite kaffe. Men jag får äta choklad idag, även om klockan inte slagit mer än söndag morgon. För jag är lite ynkligt sjuk. Både jag och Älsk somnade och vaknade med snuviga och täppta nosar. Men Johannes skulle jobba idag, så han körde hem mig till mami och köpte massa choklad till mig :D Jag älskar verkligen honom, och choklad ;)

Så idag blir en lugn dag. Kurera-mig-dag! Fast jag mår redan mycket bättre. Det är nog chokladens förtjänst...

DANCE, PARTY, LAUGH

Jag känner för att festa - Förfesta, festa, efterfesta... Gå ut och dansa, umgås, skratta, snacka, äta, dricka drinkar. Med vänner och främlingar. Men idag känner jag mig lite snuvig, så kanske nästa helg ? :)

Nu sitter jag i soffan och planerar, med min kalender i högsta hugg, och med So you think you can dance i bakgrunden (fan vad grymma de ääär på att dansa) Varför kan inte jag göra så?

Skall jag baka äppelpaj ?















RAIN RAIN :)


Vad mysigt det är nu, när det öser ner utanför och smattrar så där underbart på fönsterrutan.
Tur att inte jag behöver gå utanför dörren idag. om jag inte känner för det. Bara kunna vara inne
och mysa och gosa med Älsk, spela spel, läsa en bok, kolla på film, gjöra äpplekaka, äta äpplekakan... ;)
...Och sedan framåt kvällen gå ner och säga Grattis till Tobbe (när det förhoppningsvis slutat regna..)
Ha det bra under paraflaxen och under filtarna! LOVE


FREDAG KVÄLL

Blåbär/hallon/björnbär/vinbär-apelsin-banan-smoothie.
M M M jag vill ha mer !

Om ett tag kommer J och hämtar mig. Det blir nog bara myskväll ikväll:)
Skall vara at his place imorgon. Han har match och så fyller hans brorsa
20 år. Guu vi borde verkligen köpa present. Men när skall vi hinna?

Undrar vart mami är?

Idag är det fredag! :D Och snart är det fredags-kväll - Tjohej :)
Ha det bra. Puss









LUNCH ÄR GOTT...

...men bara nästan lika gott som frukost :)

Idag åt jag detta, och nu har jag tråkigt.
Egentligen har jag massor att göra, men jag sätter aldrig fart...

Ha en bra dag ! /Ell

LOVE

Guu, Nu har jag möblerat om hela mitt rum, och nu ser det ut som en katastrof i hela lägenheten helt plötsligt.. haha. pjiuuhh...




Love feels so good...


Nu måste jag föra över alla mina låtar till nya datorn. Har inte gjort det än, så här är helt tyst. Och det går icke ann... :)

DAGEN FREDAG

Idag har jag varit och sagt Hejsvejs på mitt förra jobb. Johannes skulle lämna tillbaka sin jobbdator, och hämta papper och få hjälp med hans nya dator av ett datasnille :) Så jag passade på att svänga in och säga Hej ! :D
Nu sitter jag i min egna säng och funderar hur jag skall fortsätta min dag. Jag vill slänga ut ett skrivbord från mitt rum, springa, göra lunch, göra smoothie, ringa ett antal samtal, skicka ut några CV:n, åka och köpa en jättebra rengöringslotion för ansiktet. Lat fredag, men jag är rätt trött ändå, så det är bra. Får se vad som händer ikväll..? :)


JAG VILL OCKSÅ...



Jag vill också kunna göra goda middagar. Både komplicerade och enkla middagar. Och baka bröd. Jag vill kunna baka bröd också. Så som hon som gör maten på dagiset. Mmm, nybakat bröd har det varit nu i flera dagar. Och så, såå god mat. Eller som han i Vad blir det för mat, vad heter han nu igen? Iallafall, han är min och J's matlagningsidol. Haha. He is. Han är ju helt makalös. Jag vill tycka det är roligt att laga mat när jag kommer hem. Men det gör jag inte. Jag orkar bara inte. Boring. Jag önskar verkligen att jag gillade det och att jag orkade ställa mig framför spisen och steka och hacka och koka och blanda och salta... Men jag gillar bara att äta maten. haha.  Jag vill göra god mat till Älskling när han kommer hem från work. Men det blir oftast tvärtom. ;) (tur att jag har min egna lilla kock hemma;) )

SWIIUUUSCHH...


Guu vad tiden går fort igen. Förra året bara rusade iväg. Vips!
Men när jag slutade mitt förra jobb började tiden gå lite långsammare.
Men nu när jag vikarierar hela veckor, så går tiden sådär dumt fort igen.
Helst sjukt. Jag vill göra tiden långsammare.
Nä, nu måste jag kissa. :) Hej svej

//Ell

HONEY-PIE

3 September 2008


Idag är det precis en vecka kvar till J fyller år (och mormor också). Han fyller 24 (inte mormor). :) Jag har några tankar om vad som skall finnas innanför presentpappret. Men det är ändå svåååårt. Fast jag läääängtar :)

Idag har jag bara jobbat. Och blivit lite tokig på några ungar. Gaaahh. De kan verkligen vara besvärliga i den åldern. Småkillar som bara är i göra-tvärt-om-åldern. Haha. Ell is going craaazy.

Jag vill klippa J. It's so much fun + att han har alldeles för långt hår. Fast han är så söt ändå. Honey-Pie ! :D

HÄRLIGT MED HÖST


Jag är väl den enda...
...men jag tycker det är mysigt att det börjar bli höst. Visst, jag ÄLSKAR allt som hör sommaren till. (Utom kryp och flygande små irriterande saker) men det är så mysigt att ligga under en filt och äta glass medan det blåser och är lite ruggigt ute.

Jag fick ett myggbett i pannan idag. Huuh. Kli kli kli. Jag blir tooooker.

Puss /ell

Ben & Jerry's



Vilken skall jag välja?


Det blev Cookie Dough...

                                                ....och guuu va den va god. Mums säger jag !


Jag älskar att Älskling älskar Ben & Jerry's lika mycket som jag :D

Sov gott!

EGO GIRL







Jag har tråkigt.... haha
Jag testar min webkamera!


Vad hände med nyttiga mig ?

Så fort jag kommer hem till Johannes så bara vräker jag i mig onyttigt. Glass, choklad, chips, coca cola, vitt bröd, mer choklad. Och kakor, massa kakor. Gaaahh, jag blir galen. Haha. Ja ja. Halva veckan nyttig, halva veckan onyttig. En bra början på ett nyttig liv. Hoho. Jag dricker ju iallafall brämhultsjuice också. ;) haha.




Härmodagen, när jag var på stan med mami, träffade jag förrästen en vän som jag inte träffat på huuuundra år. Nä, men det var säkert 4 år sedan vi sågs sist. Och guuud vad söt hon är. Stod där i sina Loreal-kläder och såg söt ut :) Och vad kul det var att se henne. Hoppas vi ses snart igen gumman!

Snart kommer Älsk. JIIEEEY :D

HEMSKT...

Hej Svejs.

Slutade jobba idag klockan halv två, efter att ha ätit en supergod hallonbakelse. Alla fröknar fick äta lite gotti idag. Men inte barnen, mohaha.. ;) Neee.

Det har brunnit på dagiset. Så hemskt. Det var i fredags kväll. Och det var inte en olyckshändelse, utan den var anlagd. Jag tycker det är så himla läskigt att några/någon vill bränna upp ett hus. Vem gör något sådant lixom? Och ett dagis också ! Tur att det inte var några barn där då och att de hann släcka elden relativt fort. Men det har varit poliser där idag hela dagen och tagit foton och samlat in bevis. Lite csi över det hela. Och tekniker har varit där och sett till att man kan vara inne på dagiset och så. Men så läskigt att någon planerat att bränna ner huset. För de hade använt tändvätska och så. Fy.

Nu dricker jag det godaste som finns; Brämhultsjuice,  och bara tar det lite lugnt. Längtar efter Älskling, som haft sin första arbetsdag på nya jobbet idag. ÅÅ vad jag saknar honom :) Och så längtar jag ju efter glass också. Vi köpte nämligen 2 Ben & Jerry's igår. Snart har vi testat alla smaker. Men jag väntar tills han kommer hem, då är det Caramel Chew Chew eller Cookie Dough som väntas. ;)

    

RSS 2.0