Semla choklad blåbär socker


Mmm nu har vi ätit. Och ätit. Och ätit. Det känns som att jag lagt ut väldigt mycket bilder på bakverk senaste tiden. Äter jag sånt så ofta?

Dinner


Nu har vi precis ätit majskolv, Johannes har sprungit och köpt fika och nu skall vi bulla upp oss och bullarna i sängen.

Runt mig




Idag hittade jag massor av fint på Emmaus. Jag har promenerat runt och funderat.

Vanilj


Jag är inne i en smoothie-period just nu. Gör smoothies hela tiden. Och smaken är blåbär för tillfället. Nu skall jag ta mig ut en sväng för en liten runda i området. Frysta blåbär, vaniljyoghurt, krossade linfrön och apelsin eller banan.

Söndag


Igår cyklade vi bort till våra vänner och vår lilla plutt och spenderade hela dagen där. Mycket trevligt. Han har blivit en riktig liten buse. Glad hela tiden och så himla söt!

Baked beans


Jag är ju sämst på att sköta blommor, så förutom mina orkideér så äger jag mest plastblommor. Men här om dagen så hade jag väldigt lite att göra så jag gick och köpte jord, konservburkar (tips: här!) och väldigt lättskötta små "hjärtan", som bara behöver lite vatten varannan vecka. Perfekt! Annorlunda, fint, billigt och helt och hållet jag.

Indisk mat


Nu har vi ätit supergod indisk mat från bästa stället i vår del av stan. Tre Indier. Vi har köpt med oss därifrån massor av gånger och är alltid lika nöjda. Vi har även hunnit proppa i oss en påse godis, ostbågar och Coca-cola under melodifestivalen. Herre gud! Nu är jag mätt. Leva på sallad och gurka imorgon kanske? Haha, nej då, men det känns som att jag aldrig kommer orka äta något mer någonsin. Haha, jag är så määäätt.


...Och varför röstar svenska folket alltid på samma jäkla artister i varenda jäkla melodifestival? Är vi så inrutade? Vad är det här med Linda Bengtzing, Shirley Clamp osv? (Nicke Borg var ju bra iallafall)

Cykel


Vid två-tiden bestämde vi oss för att ta cyklarna bort till stan, för att införskaffa lite nytt till Johannes garderob och till hemmet. Och ja, vi fick allt med oss lite fint hem. Snart skall vi cykla bort och köpa med oss lite indiskt hem. Ha en mysig lördag!

God morgon Lördag


Har ni sovit gott? Har precis ätit frukost, och sitter och funderar vad jag skall göra med den här dagen...

Fredag


Idag har jag och världens bästa Jennifer varit i stan precis heeeela dagen, och vi har varit i alla affärer man kan tänka sig. Jag har oooont i hela kroppen nu. Vem säger att shopping inte är som träning? Haha. Jag tycker det! Vi har iallafall haft det väldans mysigt, ätit lunch och fikat. Nu skall jag springa och köpa lite choklad och sedan slänga mig på soffan! (läs; sängen! Eftersom soffan inte kommit än)

Detaljer; Kök


Detaljer från mitt kök. Fotade just nu. Vitt, turkost, plåt, cremefägat och lila.

Wonder Nail


Fick med mig tre nagellack hem igår. Isadora no 610 Bare Fudge, Isadora no 705 Combat Khaki, Lumene Natural Code (13). Det fanns en ännu snyggare grön, men den var slut. Tror de kostade 54kr samt 29kr på Lindex.

God morgon!


Good morning everybody! Today I'm just happy.

Mousse






Ett tips, om ni är sugna på goda bakelser och fina bakverk så skall ni gå till Pour Bon, på Korsgatan i Göteborg. Det här var så himla gott, att jag nästan dog lite.

Bakery







Efter frukosten mötte jag min moster på Melody Bakery på Linnégatan, för en latte. Det känns mest som vi fikat hela dagen. Men vi har varit inne i så många butiker vi hunnit, mellan fikapauserna, och vi har varit på en visning och käkat middag tillsammans. Hon är ju bara i Göteborg en vecka, så vi har försökt hinna med lite allt möjligt idag. Mysigt. Bilderna är från Melody Bakery och det kommer snart mer. PUSS

Shop



Today I'm wearing this. Skjorta Weekday, Byxor Monki. Skall på stan nu. See you later!


Nothing nothing nothing



Jag har spenderat kvällen vid mitt köksbord. Har kollat på Stylisterna och Dokument inifrån. Har ätit risifrutti, kakor och kaffe. Tidigare idag var jag ute i några timmar, handlade lite smått och gått. Äähh vad skriver jag för strunt? Jag har inget roligt att rapportera från denna, rätt så meningslösa dagen.. Jag har varit ute, varit inne, ätit, tvättat, suttit framför datorn och sett på tv. Roligare än så har jag inte haft det idag. Kika in imorgon istället vettja!

Russia


Min fina ryska docka som jag haft sedan jag var yttepytteliten. Jag håller på att tvätta. Och det varvar jag med nyhetsmorgon. Sådan rolig morgon har jag. Men det är strålande sol utanför fönstret, så sedan skall jag ut på jakt efter småsaker till hemmet. Love-Love!

chocolate chip cookie







Promenad och obligatorisk fika. Hej!

Morning beauty


God morgon eller god förmiddag. Vilket som passar er bäst. Kom precis hem från en promenad och pannkaksfrukost hos en kompis. Härligt väder med isande kyla och strålande sol. Idag skall jag umgås med min moster som är på besök i Göteborg denna veckan. Ha en mysig söndag!

Pour Bon


Godis Godis Godis. Dessa goda små bakverk har vi mumsat i oss. Nu skall jag kila upp till min vän och ha en mysig hemmakväll tillsammans med melodifestivalen.

Band




Jacka Zara, skor Converse, byxor och hårband Monki, Sloglasögon och väska Lindex


(Ps: Haha, Kolla in dinosauriegapet på nedersta skuggan. Wierd!)

Morgon







Promenad, besök, fika, fönstershopping, besök, fika, middag. Det är vad jag hunnit med denna lördag. När jag och Johannes ätit frukost gick vi ut på en liten morgonpromenad, men fy attan vad kallt det var, så jag gick hem och inväntande ett välkommet besök av min bästa vän och hennes mor. Vi tog en snabb kaffe innan vi strosade runt lite längs Haga. När jag kom hem väntade ett annat besök - av min moster. Hon hade med sig bakverk som vi mumsat i oss medan vi pratat lägenheter. Mycket trevligt, alltihop! Nu är det middagsdags för mig och Johannes! Ha en trevlig kväll! :)

Blueberry smoothie


Smoothie gjord på vaniljyoghurt, blåbär, banan och krossade linfrön.

My three (two) favorite actors


Det finns många bra skådespelare, men jag kunde inte komma på en till som är lika bra, i vilken film de än är med i, som Brittany Murphy och Johnny Depp. De är mina absoluta favorit-skådespelare och de kan göra vilken film som helst bra.

Sunglasses


Dem här brillorna fick också följa med hem här om dagen. Lagom snygga - Lagom pris. 49:- BikBok.

Blondie


Jag har gått och blivit blond blond blond! Jag är inte helt där än, men snart. Får se hur länge jag står ut med att färga utväxten bara.

Konjak samt senap


Nytt på väsk-fronten. Halva priset på BikBok fick mig att köpa denna lilla bruna påsväska i fuskskinn. 150 spänn gick den på. Det var den värd, för jag tycker att den är helt perfekt.

Vänner, dem är bra dem!


Fikat med söta Emelie i några timmar. Gick in i två butiker, och fick med mig två saker hem. Visar sedan. Och så tog jag vägen om Hemköp och kom ut med lite mer än vad jag hade tänkt (jädrans annonsvaror!) så jag kånkade och hade mig för att få hem mig själv och kassarna. Har slängt i mig en risifrutti. Jag har blivit helt besatt av risifrutti. Köper en eller flera stycken varje gång jag är i affären. Herre gud. Men nu skall jag koppla av lite, sätta på Sex and the city-boxen eller lyssna på Leonard Cohen och läsa tidningen. Hej så länge! :)

Life


'Jag vill skriva. Jag vill jobba på en tidning eller på en teater. Jag vill skriva. Jag vill fotgrafera. Jag vill skriva. Jag tycker om inredning. Jag tycker om vackra bilder och vackra personer, och vackra bilder på vackra personer. Jag vill se världen. Jag vill göra något som är så roligt att jag aldrig vill sluta. Jag vill älska. Jag vill bli älskad. Jag vill må bra. Jag skall må bra. Jag mår bra! Men vad vill jag göra? Vad skall jag göra?'

SUN


Igår sken solen. Jag åt lunch i min ensamhet på ett känt café mitt i stan. Jag fick lära mig om sälj, mobiler, abonnemang och så. Jag kände efter långt, långt in i mitt hjärta. Att nej, det här är inte för mig. Sorgligt men sant. Åren har gjort mig rädd. Rädd för att misslyckas. Rädd för att lyckas. Idag är det grått. Idag ringde jag och sa upp mig.

My three favorite...



Mina tre "loppis"-favoriter som jag hittat bland gamla grejor och annat skrot.
Jordgloben fungerar dessutom och det en av mina favoriter i hela hemmet. Ringen var så billig och har använt den nästan varje dag sedan jag köpte den. Bra köp! Fönstret älskar jag för att det ser sådär gammalt ut på riktigt, och jag gillar att blanda gammalt och nytt i hemmet.


Orkidé


Fick en jättefin alla-hjärtans-orrkidé av den finaste!

Litet tips!


Om ni tycker om fina bilder på människor i utelivet, och vill läsa en göteborgs-blogg, så skall ni gå in på den här tjejens blogg!

Tomorrow


Imorgon börjar jag ett nytt jobb.


Sign


Idag har jag ätit upp en låda med chokladglass, kollat på 20 Sex and the city-avsnitt och tyckt synd om mig själv. Det än nog dags att ta sig i kragen och gå ut och göra någonting utanför ytterdörren. Vad som helst. Anything.


Jag kan seriöst inte sluta lyssna på den här låten.

Ph; me

Blue/Grey/Tan


Kan inte riktigt bestämma mig för om de här är snygga eller inte. Det är något med klacken som stör mig.
Vad tycker ni?


Nelly Shoes Exclusive Stina


My three favorite books


Okej. Kanske för tjejiga för vissa. Men jag älskar chic-lits. Kan inte få nog av de här härliga, humoristiska böckerna. Både Sophie Kinsella och Martina Haag skriver på ett väldigt humoristiskt sätt, där man känner igen sig själv på ett mysigt sätt. Dessa böckerna kunde jag knappt läsa bland folk, för jag skrattade så mycket. De passar mig perfekt. Kanske er också, så om ni inte läst dem; Läs dem! :) Om ni har några andra tips på liknande böcker, tipsa mig gärna:)


12345678910









1. Unknown 2. Christeric 3. FashionLane 4. Studded Hearts 5. FashionLane 6. Tobacco&Leather 7. KnightCat 8. Tobacco&Leather 9. Fashiongonerogue 10. Vogue China july09.

Hjärtans dag


Nu har jag ätit en låååång härlig frukost med tidningen, kaffe och goda smörgåsar. Tyvärr kommer inte Johannes vara hemma på hela dagen eller kvällen, så det blir nog inget speciellt alla-hjärtans-firande. Vad skall ni göra för speciellt denna dag?

Snart dax?


Snart dax att köpa ny bikini? Det hinner ju alltid komma så många innan sommaren är här, så man behöver ju inte köpa första bästa, men den här var väldigt fin. Från H&M.

Hot cocoa


Imorse började vi dagen med att äta en stor frukost, som Johannes var ute och köpte med sig från cafeét här brevid. Mysigt värre! Nu skall vi kolla film och spela spel!

Mojito


Efter middag, två timmars bowling, några öl och Robert Gustavsson på Rondo, så blev det mojito på Incontro igår. Det var en trevlig kväll!


Ditåt







Okej, det kommer fler bilder från dagen och kvällen imorgon, för nu är det bråttom. Om en halvtimme skall vi gå upp till Johannes bror för middag, och jag har inte sminkat mig, fixat håret eller klätt mig. Så håll i hatten, här är det snabba ryck som gäller..;)
     Eftersom det var ungefär tvåtusen minusgrader ute, så fick det bli en gosig stickad kofta och en tjock halsduk idag. Vi har strosat runt och fikat. Men nej, nu har jag inte tid med det här. Ha en mysig lördag! Hejhej!:)

Fredag & Gott


Ph; me by J

Igår beställde vi hem mat härifrån, och det var precis lika gott att sitta hemma och gotta sig i Göteborgs bästa revben, pommes och supergod majskolv, som att sitta i deras bar och dricka en öl till. Igår kväll blev det coca-cola till istället, och proppfulla magar när vi även fick i oss glass och chips till efterrätt:) Mys-fredag helt enkelt. Nu skall vi snart ut och fixa med lite grejer, käka brunch och fixa oss, för att sedan, ikväll, käka middag, bowla och se Robert Gustavsson med hela Johannes familj. Hej så länge!


My three favorite personal blogs


Jag tänkte börja med 'My three favorite...' här i bloggen. Vi börjar med mina tre favoriter bland personliga bloggar. 

Ph 1, Ph 2, Ph 3


Inköp


Några av senaste månadens inköp. Någon som märker att jag gillar transparent? Haha;) Skjortorna har ni redan sett på, och skinnvästen ska ni få se en bättre bild på. Den är nämligen fint konjaksbrun. Konjaksbrun skinnväst Zara, Skjortor + klänning Weekday (rea!)

Fredag morgon dag kväll


God morgon! Idag vaknade jag tidigt. Jag knappade på nyhetsmorgon och tassade upp och gjorde plättar till mig och Johannes. Men frågan är vad jag skall hitta på idag? Vad skall ni göra?

Ph; me

Longing for summer


Jag är så förbaskat trött på allt som har med vantar, mössor, frusna fötter, halsdukar, tjocka jackor, blöta skor, kalla öron, hala gator, röda näsor och allt annat som har med vintern att göra.

Disco


Det må kanske vara lite uttjatat med alla dessa ringar, men ringar är det enda smycke jag använder och jag tycker det är vackert med ringar i alla dess färger, former och storlekar.
Ph; Lovely Disco

Espresso


Kom precis hem från en fika med Emelie. Mysigt! Och HERRE GUD vad det snöade! Jag såg ut som en blöt katt när jag kom hem. Skall det inte bli vår snart gott folk?

Look up


Det öser ner utanför fönstret. Av någon form av snöblandat regn. Eller nåt. Och jag sitter och tänker på sommaren och hur fin den här transparenta klänningen är.  
Ph; fashiontoast

LADY


Vi är ju ganska nyinflyttade i vår lägenhet. Soffan har inte ens hunnit levereras än. Men vi behöver en fåtölj. Vad tycker ni om den här färgklicken till fåtölj? Jag bara älskar den. Den heter Lady och kommer härifrån.

A piece of Italy






















Ur arkivet. Vissa minnen vill man ha kvar för alltid! När jag och Johannes åkte runt på de italienska vägarna, är ett sånt minne...

Acapulco





Om det är någon som undrar över den turkosa stolen några inlägg ner, så heter den Acapulco. Jag är nämligen själv väldigt sugen på en. Ni hittar den till exempel här, eller här.

All over


Det här har varit jag, hela vintern känns det som. Svart och åter svart. Men så fort graderna ökar lite, så skall det bli ändring på det! Päls h&m, skor second hand, väska Zara, byxor Monki. Idag har jag för övrigt startat dagen hos tandläkaren. Kul! Och så är det nog en restaurang här i krokarna som måste få hjälp, för vi såg Kniven-mot-strupen-muppen med hans kameramän här på gatan... (Hoppas att vi inte har ätit där...)

Go'kväll


Mamma har varit här på besök och vi har fikat och pratat i flera timmar. Mysigt! Jag har tillslut bestämt mig för att ljusa upp mitt hår för tillfället, för att sedan när jag blir brunare färga håret mörkt. Jag gillar hela ideén med att vara blek och ljusblond. Men jag är absolut sugen på att testa på livet som brunett också.. Wait and see:)

Jeans / svarta


Okej, jag typ lever i dessa svarta jeansen. De är från Monki, och de är helt perfekta.

MANGO


Ny smak. Igen. Från Marabou :) God medan man åt den, men eftersmaken smakade lite konstgjort, så den hamnar inte bland mina favoriter, men roligt att testa, så spring och köp!

Klipp klipp


Okej, såhär är det. Jag är så sjukt trött på denna trista mellanblonda hårfärg så jag spyr snart. Men frågan är: Skall jag ha mörkbrunt eller ljusblont? Klippa mig måste jag också göra. Hur hur hur?

Fint...









Pics from everywhere...

Finest


Photo from yesterday, Johanna and me

OLIV


Igår var vi ute och drack vin! Caleo, The Apartment och Push.

Black / white



Me today


Afternoon Tea











Idag startade vi tidigt. Vi har promenerat genom hela stan och Linnéstaden. Åt världens bästa brunch på världens mysigaste café. Och det allra bästa är att det bara ligger typ 4 minuter från oss. Det var helt fullt, så vi satt i fönstret och tittade ut, tillsammans med scones, surdegsbröd, olika marmelader, våfflor, kaffe, yoghurt, juice och cheesecake! Kan varmt rekommendera detta supermysiga ställe som ligger vid sidan om Skansen krona. Vet inte riktigt vad jag har för planer för kvällen. Det återstår att se... Har ni haft en mysig lördag hittills?

People are like flowers


Random photos by me











































Grey Red Sad. Random photos by me. (förutom dem där jag är med då) Göteborg, Stockholm, stad, skärgård

Macadamia


Köpte med mig lite choklad hem, som jag aldrig smakat förut. Macadamia & Honey. Helt okej. Inte som Cookies & Cream precis, men den var god om man gillar CHOKLAD! :) Och vilken tur att jag gör det... För det var det den smakade. Choklad alltså.

Bricks


Promenad mellan tegelhusen. Rätt grått. Försökte hitta en frisör lite sådär spontant. Men varje gång jag gick förbi en, så fegade jag ut. Ha! Någon som känner till någon bra frisör?

Grattis Emelie


Empty


GOD MORGON!


Kreta, sept2009
Idag är det fredag! Eller det är väl fredag idag va? Ja, jag håller inte riktigt koll på dagarna... Tänkte ta en promenad bort till stan idag. Borde väl egentligen inte handla något, men what the hell, det är ju så roligt! :) Ha en mysig fredag!

Warmth


Jag önskar att jag satt här nu. Can we go back, pleeeease.


Knoppar krokar hängare


Ja, vad de än kallas, så har jag köpt några till hallen. För just nu får alla som kommer och hälsar på, slänga sin jacka på golvet... Haha. Schysst! Köpta i Alvhems butik.

Some of them


3 nya ringar från Intensive Cravings .

Spring collection


Fin väska från H&M, vårkollektionen.


Foto lånat från afterDRK.

Petit



De senaste timmarna har jag suttit på ett litet mysigt café, runt hörnan, med en av mina bästa vänner. Hon har flyttat till en annan stad, så tyvärr ser jag henne inte så ofta, så jag blev såhääääär glad när hon frågade om vi skulle ta en fika idag. Mysigt! :) :) Vi pratade om allt och bullade upp med kladdkaka, bullar, kaffe och te. Nu skall jag sätta mig framför CSI Miami och testa mina nya ringar jag fick hem i brevlådan idag. God kväll!

Tulpan


Jag vill alltid ha tulpaner stående på köksbordet. Det är så fint... Nu skall jag ut och springa en stund. Hej så länge!

RSS 2.0