BREAKFAST


NÅGRA MINUTER SEDAN; Frukost på Doppio.

HAIR


Okej, inte en perfekt knut, men rätt okej för att ha sovit med den en natt va? Gjorde den i fredags, och bilden är tagen igår. Kan säga att den ser nästan likadan ut i dag också. Hur sover jag egentligen?

BOK-TIPS, ANYONE?


GOD MORGON! Någon som har något bra boktips?


HÖST



Igår; mössa & skjorta, H&M / halsduk & byxor, Monki / kappa, Primark / skor, Asos / väska, Second hand

FATHER & DAUGHTER


Den första videon har nog alla sett vid det här laget, men måste bara dela med mig av den ändå,
för den är ju såååå söt. Och kolla sedan lillasyrran som är 2 år. Hur söt alltså?!


TEXAS LONGHORN


Igår mötte vi upp Jonathan och Jonna för lite ribbs och öl på Texas Longhorn. Det följdes av ett glas vin på Terassen för att efter det sitta uppe halva natten och spela spel. Mysig lördagkväll!

LÖRDAG 22 OKTOBER


Idag har vi köpt soffbord och en bänk, och mött upp mamma för en fika på Da Matteo. Nu spelas Marina, Kapten röd och Den svenska bkörnstammen på högsta volym ur högtalarna. Snart skall vi ta en öl och kanske en bit mat med Jonathan och Jonna, någonstans här i Linné.

Now; off to work. Hej!


LEATHER SLEEVES


Den här snygga kappan finns på Zara. Jag provade den igår, men den kändes inte helt rätt. Jag tror att den var för lång för migPh; Fashiontoast 

NIGHT/TUESDAY


Sov gott mina kära!


Ledigt


Vi startade morgonen med en promenad i Slottskogen. Efter det mötte vi upp Jonathan och Jonna för en kopp kaffe på Linnégatan. Nu sitter vi hemma hos oss, och senare blir det nog middag och öl.


Promenad


Nu skall vi ut på en lång morgonpromenad i den kalla, friska luften. Helt annan luft var det på den här segelbåten...
Ph; från Grekland, september 2011.

SILVER


Ring som jag köpte för en billig peng i Grekland. Jag älskar fortfarande dessa ringar med de ljusblå stenarna..

Just nu

Idol och nybakade bullar med mjölk. Mysigt! :)


No make up


Så här såg jag ut i morse när jag vaknade. Jag gjorde nämligen fransförlängning igår, hos söta Laura på Salong Noblesse. 
 
Ett litet tips för er som bor i Göteborg och vill göra fransförlängning, så har Laura/Salong Noblesse ett erbjudande på fransförlängning fram till den första december. Istället för 1495 kr, så koster det endast 500 kr för ett nyset. Och Laura var väldigt duktig! Kommer absolut gå till henne igen! Är jättenöjd!

Nu skall jag nog ta och fixa till naglarna. Kom på det när jag såg bilden.. Haha, finn ett fel..?!

Socker


Andra bullar


Har bakat massor av bullar den här härliga fredagen. De är inte riktigt färdiga än, men istället för pärlsocker, så tycker jag att det är finare med vanligt strösocker på. Så innan man serverar bullarna, penslar man dem med lite smält smör, och doppar dem sedan i strösocker, så får man väldigt fina bullar!

White


Vackert, Purse'n boots!

You're fancy



Snyggt, I'm fancy!

SOV GOTT


KAFFE


Jag och Emelie har suttit och pratat i några timmar, och delat på en stor kanna kaffe. Mysigt! :)

GREECE#2















Lite bilder från en eftermiddag i en by uppe på höjden.. Vi åt världens godaste pizza och hade en fantastisk utsikt och promenerade bland blommor och stenhus på den lilla, lilla vägen.

Väska & skärp, Lindex / Klänning, H&M /

Utkast: Okt. 11, 2011
































Ph by me, 2011.

Huvud


Idag är jag hemma från jobbet. Jag har, som vissa kanske vet, haft svår huvudvärk i flera år. Men det senaste året har det blivit värre. Den kommer oftare och jag kan inte göra något annat än att ligga i soffan (eller knappt det) för det gör så ont. Och glöm värktabletter, dem hjälper inte, hur många jag än proppar i mig. Så idag tog jag äntligen mig tid till att ringa vårdcentralen, och de tror att det är migrän. Så nu har jag varit på Apoteket och köpt migräntabletter. Och vet ni, de verkar faktiskt funka. Men jäklar vad dyrt, om jag skall äta sådana tre gånger i veckan..?!

TAPAS



Tapaskvällen i lördags blev väldigt lyckad. Vi var 6 st par, och varje par hade med sig två smårätter, eller tillbehören till dem, så stod vi alla och lagade ihop dem tillsammans. Det blev massor av mat, och allt var så gott. Vi bjöds på sangria innan maten och vi åt kryddiga köttbullar i sås, klyftpotatis, mozzarella och tomater, kryddig korv, baconlindade vattenkastanjer, grillad fetaost, bröd och aioli, oliver, färskostfyllda paprikor, lufttorkad skinka med färskost och honung, ost- och salamifyllda tortillabröd, som vi stekt.

Ett riktigt bra tips, istället för att gå ut och käka tillsammans. Ifall ni är några stycken blir det mycket trevligare att laga ihop mat tillsammans hemma hos någon. Nästa gång tänkte vi göra egen sushi tillsammans! :)

Lördag 8 september











Efter frukosten cyklade vi till stan, shoppade lite kläder på Weekday, fikade gott på Espresso House, och gick in i Saluhallen och handlade lite inför tapas-kvällen. Vi är några vänner som skall träffas och äta tapas ikväll. Vi gör några var och plockar sedan av allt. :) Ha en mysig lördag!
Skor Asos / halsduk Monki / leggings Zara / kofta Weekday /


Edward


Mobilbild från Salong Edward för ett par timmar sedan, när jag satt och drack supergott kaffe och bläddrade i tidningar med folie i hela huvudet. Klippte av det slitna och tog bort allt det gula. Så nu är jag mörkare i botten och ljusare i topparna - allt i en lite gråare ton. Visar såklart så fort jag kan. PUSS!


God morgon


Off to work! Tidig dag idag. 7-15. Och efter det blir det frisören. Help?!

Streetstyle


Paris fashionweek, source: Fashionologie, via Studded Hearts.


New


Har köpt linnet med det här snygga trycket, hos Kan Dee.


Light






INSPIRATION via wildfox, oracle fox, fashionlane, purse'n boots, tobacco & leather.

Fint...





Fint... via Fashionlane.

Rihanna


Kanelbullens dag


Efter en lång promenad i det ruggiga vädret, har vi nu firat kanelbullens dag med den största kanelbullen, och cappuccino, här hemma. Mysigt!

Colour




Härliga färger i någon del av Grekland...

Skjorta H&M / Levis shorts / Väska Lindex /

Alone



Vi hittade en helt ensam stenstrand med kristallklart vatten när vi var i Grekland... Underbart!

Grönt



Skor, byxor och väska; Asos / kavaj; Gina Tricot / linne; Monki /

GREECE#1





Lördag






Croissant och latte på Lasagneria, promenad och därefter couscous-sallad på Temple Pubs uteservering. Nu är det dags för lördagsmys - Popcorn, ostbågar och choklad!
Kofta; Weekday / jeans; gamla från h&m / skor; Asos / solglasögon; Lindex / väska; second hand /

RSS 2.0