Bye Bye

Bye Bye Sweden. See you in a week! :)

Found what I want


Åkte dirket till stan efter bilskolan, för att lämna tillbaks lite kläder, men kom hem med precis lika mycket igen. Hittade till exempel dessa, skorna (som jag bloggade om för ett tag sedan), på H&M. Nu skall jag fortsätta packa med Idol i bakgrunden:) Later!

Se upp!



Dags för bilskolan. Nu. Gulp. Later Aligator!

Feel. What is that?

I feel... nothing


In my dreams




Är det bara jag, eller biter ni också av chokladen runt alla de äckliga bitarna i Aladdinlådan, och slänger innehållet, när alla de goda bitarna är uppätna, och bara stackars ägglikör och romrussin är kvar?
Okej, det är nog bara jag.. Varför är jag ett sånt godisfreak? Jag kanske skall bli expert på godis. Nä, skämtosido, men jag lyckas alltid vara sugen på choklad. Suget liksom försvinner aldrig. Kanske skall sluta med mat helt och hållet, och bara äta choklad till frukost, mellanmål, snacks, lunch, fika, mellanmål, middag, snacks, kvällsmat, snacks och snacks...?












Night


Good night gott folk!

Är det verkligen så?


Jag är helt slut idag. När jag kom hem från jobbet slängde jag mig bara på soffan. Barnen har verkligen tagit kål på mig idag. Gaah. Förhoppningsvis blir det much better imorgon! Hade egentligen tänkt träna imorgon, eftersom jag brukar sluta vid två, men det får tydligen skjutas upp ett par veckor till. Slutar helv sex imorgon istället. JIPPIE. Verkligen! Nej, fy vad negativt det här blev. Men fy fan vad livet är uselt ibland.

Pimp your boots



För er som undrar vart jag köpt mina bootstraps, så hittar ni dem på bluefox. Hej så länge!

(Går)kvällens


Jag körde ändå på min h&m-klänning med snygga detaljer vid axlarna. Men däremot slängde jag på mig ett par tunna svarta strumpbyxor och tryckte ner klänningen innanför mina svarta höga jeansshorts. För att dra ner på för uppklädd-känslan. Nu är jag så grymt sugen på naturgodis, så jag spricker snart.

Kul kväll

Igår var det Party in the Basement! Hos Anna. Och vad vi hade trevligt! Fantastiskt! Så enjoy några bilder. Medan jag försöker hitta några skor utan klackar. Later!

Louise, Sarah, Anna, Emanuel och så jag

Underbart söta Sara-orna

Anna skakar rumpa. Sarah är mer lättroad. För henne räcker det med några tandpetare, så är det fest!

Världens sötaste Elin (årets blogg-bild!)

Ingen fest, utan något att tugga på

Elin med självlysande öronmuffar, jag och Lovisa
Någon som är sugen på öl?

Fast oj, ölen var nog bara för våra Barbie-dockor...

Smile girls! Elin och Lovisa.

Vi igen, Sarah, Anna, Emanuel och jag
Shot with me

Nu kommer roliga ligan. VERKLIGEN JÄTTEroliga ligan! Elin, Sarah och jag

Hej



Town is callin'


Nu sticker jag till stan. Iklädd  min gudomligt mysiga kofta från H&M, Skor från Scorett, jeansshorts från H&M och någonting i leopard från Only. Punkt. Later!

Today is a good day


Lagar mat för fullt. Inget avancerat. Ostsås, majs och pasta. Men ja ja. Ikväll är det fest. En riktig hemmafest. Istället för att gå ut på Avenyn. Skall bli riktigt kul faktiskt. Ser fram emot! Blir det klänning? Eller något mycket mer simpelt? Later!

Sweet Chocolate


Har varit hemma en liten stund, efter en dags tur på stan. Huja, vad vi har gått idag, jag och Emelie. Att shopping är ett sånt work-out-pass, det är inte dumt det! Vi började med en kopp kaffe, gick Avenyn upp och ner, gick in i ca sjuttioelva skoaffärer gånger två. Ja, länge och väl strosade vi runt i värmen. Avslutade sedan med en sallad med mozzarella och soltorkade tomater.

Therese och hennes man, (ja, nu är det man. De gifte sig nu i somras) kom förbi en sväng och de hade nog läst mina tankar. För de hade med sig en hel Aladdin-låda, just for us:) Så nu sitter jag och Älskling och smaskar. Tänkte kanske även ta och koka lite nyponsoppa och ha vaniljglass till a la dagis. Fick alltid det när jag gick på dagis. Later!

Koftor kära koftor


Har varit på en liten utflykt runt om i stan. Hittade, (konstigt nog) massor av gos-koftor. Yes! Yes! Yes! Köpte med mig allihop hem. Nu har jag precis käkat upp en burk majs. Och skall ta och värma mig ett par bullar och koka en kopp te. Mums!

Vi ses sen!


Nu skall jag packa ner det nödvändiga i väskan, och bege mig mot bussen. Stan kallar!

Okej? Jag är förälskad!


...i dessa snyggingar, som kommer att finnas på Scorett i höst, för 1 099kr. Dessa skall jag såklart ha, om de ter sig vara lika sjukligt snygga i verkligheten förstås. Hittade fotot hos Linn!

Hjälp!


Funderar på att ta mig ner till stan för att hitta en gosig kofta och kolla in en kjol på H&M. Och förhoppningsvis kanske hitta ett par stövlar. Fast det lär väl inte hända.. haha. Jag är hopplös. Alltid hittar man tre par onödiga klackskor som man bara mååååste köpa, fast man inte behöver dem. Men när man väl behöver något hittar man det inte. Typiskt. Ja ja. Det återstår att se. Later! Alligator!


Dagens inspirationskälla

är idag, Natalie Karlsson, med denna höstiga outfit. Den perfekta koftan för denna årstid och ett par grymt snygga kilklackar till det.

No inspiration

Jobbat. Promenerat. Hittade björnbär. Ätit en halv låda glass. Sex and the city. No inspiration.

i-går

I fredags promenerade vi ner till stan. Skulle gärna kunna tänka mig att bo just precis här.

Avnjöt en god smoothie. På Åhléns City, faktiskt, av alla ställen. Men den var riktigt god.

Igår firade vi Johannes, bara för hans närmsta, med kaffe och äppelpaj.

Jag bakade och förgräddade pajskal och hade mig. Inte likt mig. Men det var rätt kul. Och den blev god!

Efter kaffe, prat och några glas vin så gick vi vidare till Seaside för att festa med fler vänner fram till småtimmarna

Jag har varit uppe sedan klockan sju. Jag ser aldrig någon anledning till att sova bort hela dagen bara för att man var ute och dansade hela natten. Det gör dock Johannes, för han är tröttare än trött. Men jag vill gärna göra massor.

More than one


Det bjöds på härligt goda räkmackor:)

Några luftballonger var ute och flaxade,.. eller flög?

mormor, som fyllde 88 år! Det är inte illa..

Lisebergstornet. Utsikten från mormors balkong.

Och lite olika sortes efterrätter är en självklarhet.

Igår var det alltså fler av mina nära som fyllde år. På morgonen och fömiddagen firade jag Johannes som fyllde 25. Med frukost på sängen, bakelse och paket. Sedan gjorde vi en biltripp för den sista överraskningen. Klockan 14 började han jobba, så var det full fart mot mormor och att fira henne. Räkmackor, choklad, kortspel, paket, moster på besök och en chans att umgås lite med familjen. Kvällen spenderade jag sedan med min Älskling igen. Nu är det dags för idol. Jag som skulle storstäda. Istället pratade jag med Jennifer i två timmar:) Jaja, roligare det! :) Later!

Grattis Baby!


Idag fyller Älskling år. Självklart kom jag med frukost på sängen och sjöng med min ljuva stämma; Ja må du leva!... Vi har haft en jätte mysig förmiddag. Och nu skall jag vidare och fira mormor, som också fyller år idag. Grattis mormor!

Idol or Wipeout ?


Så vad skall man välja? Wipeout US eller Idol
? 20.00. Olika kanaler. Lika kul. Det är den största frågan idag. Haha, Eller..? Hm, Ja när jag tänker efter, så är det nog det. Men ja, wipeout förra året var ju hysteriskt kul tyckte jag, och i år har dem ju med massor av feta amerikaner som skall studsa på stora bollar. HA HA. Ja, kan inte annat än bli hysteriskt kul i år också. Men sedan startar ju idol igen, och alla vet ju att Idol är som roligast i början när alla de värdelösa är med. Vad hemsk jag är men, ja, det är ju så. Bara att skratta!

It's yours

Vad skall man köpa till sin pojkvän när han fyller 25 tro? Johannes fyller i övermorgon och jag var i stan igår hela eftermiddagen, efter jobbet. Men jag tycks få åka in imorgon också. För jag kom inte hem med något att slå in. Däremot köpte jag med mig lite babykläder, till vårt nya lilla tillskott, här brevid. William och Malin fick en liten pojke igår :) :)


Ph: Anne Geddes

Onefortwo



Mötte Johanna för en fika. Det blev favoritstället och favoritdrycken. Espresso House på Vallgatan och en stor Chai-latte. Sedan delade vi på en chokladboll. Vi hade världens bästa kväll. Och jag önskar att vi kunde sitta så varje vecka. Men det blir väl lite dyrt kanske? Att ta flyget till och från London varje vecka..? Nu ligger jag iallafall nergosad i min säng medan Johannes kliar mig på ryggen. Finns det något bättre? Ha en bra flygtur imogon Joh. Love! Idag hade jag på mig sammetstights från BikBok, Skor från Tiamo, Tygpåse från Elin Kling, T-shirt från Gina Tricot, Tunika i zebrarandigt från Primark/London, Mockajacka från Vila och en scarf, min är från Shock.

Going


Det här hade jag tänkt ha idag, för en tur på stan. Shortsen är Levis vintage, skorna är Chix och skjortan är från Jack & Jones.


Dinnerplans


Snart skall jag rycka mig i kragen och fixa till mig lite och åka in till stan. Möta Johanna. Jag och Älskling har gaft en mysmorgon med nybakade scones, pressad apelsinjuice och te. Igår jobbade jag i caféet på fotbollsmatchen mellan Björkö - Öckerö. Björkö vann:) Och efter matchen var vi bjudna på middag hos Johannes familj. Later!

Simply the best


Johanna är på besök från London. Jeej. Klart att jag skyndade mig in till stan igår, för några glas vin med min älskade BÄSTIS! Vi satte oss i baren på Vasastan för lite catch-up. Och idag var det bara att bita ihop och gå till jobbet. Nu skall vi ha fredagsmys! Love

Beautiful. Just beautiful


Å! Var inte de här det vackraste ni någonsin skådat? Kommer till H&M i höst.

Mums


Jaha, så roligt har jag;) Har fått lite tider på dagiset (igen). Så jag har jobbat idag. Tre dagar i veckan, 4,5 timmar/dag. Rena semestern skulle vissa kalla det. Men vad är en semester utan pengar? Idag har jag varit och hjälpt till! Ja, jag har varit snäll helt enkelt. Belöningen var x antal kärleks-mums. Nä, men jag + några till hjälpte till att göra mackor, kaffe, servera med mera. Så jag kom nyss hem och varför har jag så ont i min rygg? Hej-så-länge!

Orginalfoto: cfashion.se

RSS 2.0