Sugar



Nu säger jag god natt. Ingen fest för mig ikväll. Men vi har festat på godsaker kan man lugnt säga. Jag och Johannes gick över till Victor och Josephine i förmiddags. Och ja, killarna vet jag inte vad dem har haft för sig hela dagen, men jag och Jossa har iallafall bakat. Som ni kanske ser:) Kanelbullar (dubbelt upp), bullar med vaniljkräm i (dubbelt upp), kakor med nonstop, choklad-kladdkaks-fudge-någonting-mega-super-gott och morotskaka. Hur skall vi kunna gömma undan allt detta?

a new johannes



Johannes hade på sig en skjorta i smal manchester igår, (En av mina favoriter från hans garderob. Vi hittade den på rean på MQ) och en t-shirt och jeans från Weekday (Också på rean. Och Weekday's rea, det kallar jag rea det!) Kila in på Weekday så hittar ni garanterat ett fynd. Fast dock mest bland herrkläderna.

Idag så är det en härligt solig vinterdag. Frågan är bara vad man skall hitta på. Jossa och Victor är lediga. Så kanske att träffa dem ett slag:) Vad skall ni göra?

Det är gott. Så det så!


Igår var jag och Johannes och kikade på bebisen. Johannes kusin fick en liten Mio nu i veckan. Och han var så söt. Och liten! Sedan gick vi med ner och tog en öl på after-worken. Men vi stannade inte länge, för vi båda var su fruktansvärt sugna på våfflor med massor av sylt och grädde. Så så blev det:)

He makes me laugh ♥


Baby och jag, under våra två år tillsammans. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Johannes kommer snart hem. Och har förhoppningsvis med sig lite kexchoklad:) Idag är det ju fredag och vi skall hitta på något mysigt tillsammans idag tror jag!:)

GLAD FREDAG!


She makes me laugh


Jag hade ju min favorit i Svenska Hollywoodfruar. Maria Montazami var ju helt sjukt kul att titta och lyssna på. 'Det är lycka - när man får en riktigt guuuul ostKROK..' Haha. Och så fort jag hör hennes röst i Max nya reklam så tänker jag på dessa ostkrokar, och hennes "karriär" inom homestyling. Så klockrent:)


Beige not black


Hade mina beige tights på mig på stan idag. Kändes skönt att inte alltid ha svart! Nu missade vi precis CSI Miami. Attans. Jäkla skit också. Men men. Skall nog äta en kanelbulle med lite mjölk istället. God natt!

75% off




Från promenaden i morse, med Jossa och Johanna. Vad fint det är nu när solen är framme.
       På eftermiddagen åkte jag och mötte Johannes. Vi gick en sväng på stan. Kikade in på Weekday och kom ut med en jättekasse full med kläder till Johannes. 8 plagg fick vi med oss, för endast 550 kr. Jackor, jeans, byxor, koftor, t-shirts. Helt sjukt. Det var 75% eller mer på allt. En jacka för 1000, kostade 100 kronor nu! Så han är nöjd:) Och jag är glad:) Kvällen avslutades med med kvällsmat hos Johannes mamma. Smörgåstårta, tunnbröd, te och kexchoklad. Mums! God kväll!

Vart tog kanelen vägen?


Nu har jag varit hemmafruigaktig. Jag har bakat bullar. Kanelbullar skulle jag göra, fast jag glömde kanelen. Haha, förstår ni varför jag inte skall stå i köket? Det är så typiskt mig, för Elenore kan aldrig baka bullar utan att glömma någon ingrediens. Haha, förra gången glömde jag ju att pensla dem med ägg. Och denna gången glömmer jag huvudingrediensen. Så hälften av bullarna blev bara 'bullar'. Och bara hälften blev kanelbullar!

Sedan har jag fixat kaffe och fika för Johannes och hans vänner, innan de skulle iväg och träna. Och så har jag lagat jättegod falukorv med paprika, squash, tomat, rödlök och mozzarella.

(Ännu ett matinlägg, nä nu får jag ta och fixa en 'mat'-kategori.)

Vagabond


Vilka snygga kap! Finns på hemsidan nu. 600 kr bara. Men levereras inte förrän vecka 11. Får börja kika in i butiken då och då:)


FRUKOST




Det måste vara det godaste som finns. Frukost, i alla dess sorter! Jag förstår inte hur vissa inte kan äta frukost på morgonen. Jag skulle inte klara mig utan det! Idag blev det goda smörgåsar mad creme cheese, avokade och örtsalt (min favorit), grönt te och smoothie gjord på 1 banan, fryst mango, 1 apelsin och 1 msk krossade linfrön. Idag har jag inget planerat, så jag funderar på att ta en promenad till affären, och sedan baka bullar. Vi får se! Later:)

Gud vad mycket matbilder som hamnar på min blogg. Borde kanske göra en 'Mat'-kategori ?

Godistisdag




God kväll och god natt. Kom precis hem från Jossa och Victor. Efter lite fram och tillbaka om vi skulle käka på restaurang, så bestämde vi oss istället för att åka förbi Maxi och köpa lite gott. Så killarna stod för maten, och jag och Jossa stod för efterrätten. Och himla gott det blev. Och en väldigt mysig tisdagskväll! PUSS

Trötter


Nu har jag tvättat, och städat, och skurat badrummet, och fixat i köksskåpen, och pulat med mitt personliga brev, och ätit knäckemackor. Massor! Och varje gång jag öppnar något köksskåp är jag rädd att alla hyllor bara skall rasa rakt ner på mig! Pjuuh. (För er som inte förstår vad jag pratar om - läs ett par inlägg ner) Men snart skall jag slänga på mig jackan och åka och hämta Johannes. Later!

God morgon


Gotten-morgen! Idag skall jag och Johannes göra en rolig sak:) Men vad det är kan ni få veta när vi vet mer. Igår var jag och handlade med mamma. Present till moster, mat och lite annat. Har lite bloggtorka just nu. Så innan jag skriver massa blajja så säger vi hej-svej-leverpastej (Åt jag precis till frukost. Haha)

Typiskt

Jaha. Så måste man köpa nytt porslin nu då. Eftersom hyllan med alla tallrikar, skålar och fat rasade ner rakt över mig, när jag öppnade skåpet. Kul! Jätte! :(

Men nog om det. Nu har jag slängt i mig lite havregrynsgröt. Och ett litet tips. Jag har ett helt rivet äpple, skivade bananer, en msk krossade linfrön, russin, solroskärnor, mjölk och kanel på gröten. Supergott. Skall iallafall till stan och möta mamma om ett tag. Så Hej så länge!


Love my new shoe



Ett litet Hej, innan God natt. Nu ligger jag under täcket, redo för en natts beauty sleep. Vi har kikat lite på Blåsningen, En annan del av Köping, och spelat Madagaskar på xbox hela kvällen. I förmiddags hälsade på Malin och Andreas för en spontan fika. Och vi har även hunnit med en liten söndagsmiddag bestående av fisksoppa, hos Johannes föräldrar. Imorgon skall jag möta upp mami, för en tur på stan. Natti, natti!

Kofta, h&m. Skor, Weekday. Halsdukar, h&m. Torgvantar, Lindex.

Walk sleep buy






God dag! Slöar lite hemma i soffan, medan Johannes är borta och spelar match. Fråga nummer ett, är om jag skall åka och storhandla? Och fråga nummer två, är om jag orkar åka till Stenungsund ikväll? Minna har bjudit dit mig med flera, men det är så långt bort att jag inte riktigt vet om jag känner för den långa resvägen. Nej, nu skall jag nog ta en power nap. Är helt slut. Bilderna är tagna av mig och Johannes på en härlig promenad.


Thursday night









Så, här har ni min torsdagskväll. Vi hade det jättetrevligt, helt lagom sådär. Var hemma vid ett tror jag. Efter några drinkar och lite livemusik, med bästa vänner. Precis så tycker jag att man skall spendera en torsdag, tisdag eller vilken dag som helst, då och då. Nu skall jag proppa i mig pop corn och kika lite på Let's Dance med min Baby. God kväll och god natt!

Peacock Dinner Club




Så här såg det ut igår. Bilder lånade från Finest.se. Nostra Love spelade live i bakgrunden. Skall lägga in mina bilder lite senare också. God kväll kära vänner!

Hello



God morgon höll jag på att säga, men insåg att jag visst har varit vaken ganska länge och att klockan snart är halv fyra. Jag hann ju inte säga igår vad jag skulle ha för mig hela kvällen, för rätt som det var blev det väldigt stressigt. Men jag och några kära vänner var iallafall och drack goda drinkar på Bliss och lyssnade på liveband på Peacock. Mycket trevligt! Och de nya skorna var på. Kan bara säga: Superhala! Haha. Bilderna är från idag.

Shoe shoe lovely shoe


Dessa skulle gärna kunna få pryda mina fötter till sommaren. De är från Topshop, men jag skulle inte tro att jag har råd med fler dyrgripar till skor. Men man vet aldrig;)


Chokladboll



Stan hela dan. Med söta Sara. Det var verkligen längesedan vi träffades och det var såååååå trevligt:) Sara är verkligen en sådan där mysig kompis att prata med. Vi gick i samma klass på gymnasiet, och vi hade alltid, och då menar jag alltid, roligt tillsammans. Skrattanfall var vår specialité:) Men vi lunchade iallafall på Condeco i några timmar och gick en sväng på stan. Fick med mig ett par skor hem. Endast etthundratrettiosju och femtio för att par snygga kilklackar från Weekday. 75% är mycket:) Visar sen. God kväll!

Shop and Chai


Jag köpte jeansen idag, som jag bloggade om igår. Jättenöjd. Hittade även några andra kap, som jag kan visa upp i bloggen senare.. Åkte hem till Emelie tidigt i morse och efter det har vi varit i stan hela dagen. Fikat och shoppat. Hej svej!

tights tights tights


TIPS.
Jag är lite småsugen på ett par till tights. Jag funderar på dessa, från Gina Tricot. Men jag kan inte hjälpa det, men jag gillar inte Gina Tricot och brukar aldrig köpa något därifrån. De har snygga kläder och så, men de har sådan massproduktion, så att halva stan bär deras plagg. Tycker att det är aningen tråkigt. Men dessa är så snygga att jag vill ha dem i både svart och beige. 199 kronor. 


Ph: Fashion Flash.

















Is jeans really me?

Jag såg dem här jeansen på h&m förra veckan, och jag blev lite smått förälskad, men jag orkade verkligen inte prova dem, så de fick inte följa med hem. Men jag är ändå lite sugen... Vad tycker ni? För 399 kronor blir dem dina.

Bild lånad från Carolines mode.

This meat thing

Jag sitter och äter långfrukost framför nyhetsmorgon. Mysigt. Men de visade precis ett klipp om rasen Belgisk Blå. Usch! Den är förbjuden i Sverige eftersom de stora muskelmassorna som man avlat fram, är skadliga och plågsamma för djuret. Stackarna kan ju inte ens gå för att de är så tunga. Men under många år har man smygavlat dem här i Sverige. (Bara för att tjäna pengar! Det är ju hemskt.) Och det värsta är att alla som äter nötkött, har någon gång ätit Belgisk Blå, eftersom det inte står på paketet. Usch. När jag hörde detta och såg hur plågsamt de hade det känner jag för att bli vegetarian. Stackars djur. Jag vill inte att någon skall plågas för att jag skall kunna äta några köttbullar till lunch! Man borde iallafall ha rätt till att veta vad man äter när man handlar kött.

Läs hela artikeln här.


Sunday bloody sunday






Hej goda vänner! Nu har jag och Johannes varit ute en sväng med bilen. Kikat möbler på Mio och kamera på Media Markt. Vi får se vad det blir...;) Vi köpte med oss kebabrullar och Coca Cola på vägen som vi har suttit och mumsat på. Men pjuu vad mätt man blir. Gaaah, min mage alltså. Jag som köpte med mig naturgodis hem.. Haha, Com Hem-reklamerna alltså! Så jäkla bra! Hej-svej!

Hade på mig jeans idag, dagen till ära. Det är inte ofta. Dessa är från H&M. Skor, Weekday. Kappa, Primark, Klänning, halsduk och sjal, H&M. Skärp, gammalt. Johannes hade på sig skjorta från H&M och t-shirt från Weekday.

Breakfast in bed


Johannes var ute och slirade mad sina kompisar igår, och det innebär alltid att han fixar frukost på sängen morgonen där på. Och japp, idag var inget undantag:) Och det är jag glad för. Det är så mysigt. Men nu funderar jag på att dra med honom till Mio, om han kan slita sig från Sunes sommar... Hm? :)


Inte Dagens



När jag invigde mina prickar såg jag ut såhär. Sammetskoftan hittade jag bland mammas gamla kläder i källaren, och knästrumpor var ett måste på grund av det sjudundrans kalla vädret.


It's good

Ett litet tips för att göra en sallad tusen gånger godare. Apelsin. Och keso. Tillsätt apelsinbitar och keso i vilken sallad som helst, och det blir hur gott som helst. Prövade igår i kyckling- och pastasalladen, och det blev helt ljuvligt gott. Jag tror Herr keso och Fru apelsin passar bra ihop! :)

GOD TOLV


Dagarna bara går. Konstigt. Jag måste ta tag i mig nu. Göra något vettigt. Glad lördag på er!

Pizzakväll


Vi skippade allt gällande bowling, biljard och Mañana igår kväll. Istället bestämde vi oss för att göra egen pizza och mysa med choklad hela kvällen. Vi lassade på kyckling, ananas, banan, curry och mozzarella och det blev en av de godaste pizzorna jag ätit faktiskt. MUMS säger jag! Och så apelsinkrokant efter. Kan det bli bättre? Vad skall ni göra idag gott folk?

Till frukost idag, gjorde jag i ordning knäckemackor med creme cheese, avokado och örtsalt, kaffe och smoothie, till mig och Johannes. Till en portion behöver man 1 banan, 1 apelsin, 1 msk krossade linfrön och fryst mango.


eat and play

Hela dagen har jag varit sjukt jäkla sugen på att spendera denna mysiga fredag på Mañana. Äta gott efter en vända i bowlinghallen eller efter några turer vid biljardbodet. Johannes, jag och några vänner. Men jag vet inte? Helt plötsligt vet jag inte vad jag vill.
s

I just say mm


Alltså. Avokado. Det måste vara det godaste som finns att äta på denna jord. Jag kan inte få nog. Avokado och creme cheese på rågrut med örtsalt på. Alltså. Jag får inte nog. PUSS

Now


Idag är det freeeedag!:) Jippitjolahej! Och det är underbart väder ute. Och jag mår bra. Vad skall man hitta på idag?

Bakverk





Goda bakverk på Konditori Brogyllen. Jag åkte och mötte Johannes på eftermiddagen. Vi gick en sväng i kylan, tills mina fötter blev isbitar och vi hoppade in på Brogyllen för en kanna te och lite gott.

aygo


Ny bil kanske? Ja vad jag vill ha! Jag vill ha en liten Toyota Aygo. 5-dörrars. Svart eller vit helst! (Den vita är underbar, men svart är smartare och stilrent). Å de är så små och söta. Och det bästa av allt: De drar lita bensin! Vi skulle i princip mer än halvera våra bensinkostnader med denna. Ja, ja, jaaa! Vad jag vill ha!

In the mornings..


God morgon! Nu sitter jag med frukosten i knät och nyhetsmorgon i bakgrunden. Det är det bästa som finns på morgonen. När man inte har bråttom, går runt och pular med lite av varje och äter en lång frukost, med just nyhetsmorgon i bakgrunen. Men jag skall till stan om ett tag och möta upp Johannes. Ni kanske undrar hur det egentligen går med min detox, och jag kan säga, att jag tänjer lite på dieten. Istället för att jag skall ändra på allt under en vecka, så skall jag göra förändringar långsiktigt.

Vad heter förresten 'morgon' i plural? Är det morgonar? Det låter ju lite knäppt.

ELLE



Kvällen består just nu av lite läsning i nya ELLE och snacks gjort av naturella solroskärnor och russin. Skall testa att rosta solroskärnorna nästa gång. Det kan man väl göra i ugn eller stekpanna? God kväll och tack för mig. Hej!

Soup'n Bagel




Nu har jag kommit hem, druckit en kopp te och ätit några knäckemackor med avokado och örtsalt. Mums. Det måste vara bland det godaste som finns. Har som sagt spenderat hela dagen på Stadsbiblioteket och suttit och filat på mitt personliga brev samt kikat runt i jungeln av utbildningar. Pjuuh. Det är inte lätt inte, att veta vad man vill göra och hitta rätt utbildning. Till lunch kilade jag ner till Soup'n Bagel. Soppa är det bästa när det är kallt! :)

Biblioteket

Just nu sitter jag på stadsbiblioteket med min laptop och söker både jobb och eventuella utbildningar. Jag måste verkligen sätta mig på ett sådant ställe där det inte finns massor av annat som distraherar mig från att söka.

Min julblomma har nu slagit ut iallafall en liten blomma. Haha. Det var en seg en. Det skall ju komma 4 på varje knopp ju!

Prickar


Invigde dessa prickar idag:) Kändes underbart! Fyndade dem för ynka 49 kr på Lindex.


Dagens middag


Idag har jag spenderat dagen på stan. Jag och söta Emelie har fikat och strosat runt i kylan. Och jag har varit jätte duktig med detoxen. På Espresso House tog jag minsann ingen Chai Latte och ingen Mocca Latte heller, utan jag drack en stor god kopp grönt te. Till och med när Emelie gick och köpte en stor påse godis, och det bara vattnades i min mun, så smakade jag inte en enda bit.

Och på vägen hem stannade jag vid Maxi och inhandlade massor av nyttigheter. Bara frukt och grönsaker, fisk och keso. Det var konstigt det där, när jag lassade upp alla varor på bandet. Jag kände mig så nyttig! Det brukar annars vara massor av halvfabrikat, godis och andra onyttigheter som jag kastar upp där på bandet.

Så idag invigde jag ångkoksfunktionen på vår nya micro. Att det var så enkelt att laga mat!! Det blev ångkokt torsk kryddad med riven färsk ingefära, ångkokt färsk broccoli, färska champinjoner och lite keso. Och lyssna på detta: Det gick snabbare att tillaga detta, än att koka pasta. 4 minuter tog det att ångkoka i micron. Helt fantastiskt. Skall alltid ångkoka! :)

Detox



Efter att ha läst, här, om en tjej som skulle testa på en avgiftningskur blev jag väldigt sugen på att testa en detoxkur själv. Och efter att ha läst lite om detox så bestämde jag mig för att, om andra klarar det, så kan jag med klara det! Så nu tänkte jag åka iväg och inhandla massor frukt, grönsaker och annat nyttigt som skall avgifta kroppen. Läs mer om detox här.

Ph: Knight Cat & Fashion Squad

Typisk söndag?


Ph: lundlund

Okej. God morgon. God förmiddag. God lunch. Nu har vi precis storstädat. Och då menar jag verkligen STOR-städat. Över tre timmar har jag och Johannes fejjat, putsat, dammat, ordnat, dammsugit, tvättat, torkat och gjort vårt hem skinande. Doftar gott gör det också. Så skönt nu när det är gjort. Men nog om det.
       Igår hade vi lite bestlutsångest över vad vi ville hitta på, så det slutade med att vi satt och kikade på resor hela kvällen och gjorde mini-plätt-tårta. Stekte plättar och varvade med vaniljglass och varma hallon. Supergott. Men glad söndag sålänge. Hej!

Ljuva frostiga lördag






Tillsammans med Johannes kusiner och deras män och barn, har vi idag spenderat förmiddagen vid det isbelagda havet. Vi hade med oss pulkor, varm choklad och korvar. Och det har varit en helt underbar dag, med grillning av korv på pinnar, och den värmande elden höll borta den värsta kylan. Undrar vad man skall hitta på resten av dagen?

Friday night good night


Ph: Johannes, by me

Jag var medbjuden på födelsedagsfest, Johannes är hos vänner och spelar spel. Men jag känner mig lite krasslig, så jag tänkte ta och krypa ner i min varma säng med stora sockar och läsa en bok. Glad fredag på er alla där ute.

Does it work? Hm

Jag blir så skeptisk till vissa saker. De här hemsidorna som skall göra att man får fler besökare till sin hemsida, - fungerar verkligen det? Den här tillexempel. Läste att den tydligen verkligen skulle fungera. Ja, inte vet jag.

Äntligen fredag


Jag och Johannes har tagit en lång promenad. Inga modebilder här inte, utan här är det att klä sig varmt som gäller. Vi har lagat lite hemlagat mos och falukorv i ugnen. Nu gäller det att bestämma vad man vill med kvällen. Hej!:)

Ny jacka

Det är halva priset på denna skönhet, från Divided Exclusive, just nu. Och jag var bara tvungen att köpa den. Ibland känns det som att jag är hon i En shopaholics bekännelser, att jag liksom inte kan behärska mig. Jag bara m å s t e ha. Men 750 spänn för en skinnjacka som kostat 1500 innan. Jo då, det är ett kap.

bild lånad från Chic Heroin 

Lägenhet



Å vad jag vill flytta NU! Jag vill ha cafeér och mysiga gator utanför dörren. Jag vill kunna promenera till stan. Och tänk att ha en vacker utsikt över hamnen och kunna se solnedgången på en fin terass, insvept i en filt. Gud. Jag blir glad bara av att se dessa bilder. (Bilder hämtade på Hemnet.se.)

Del två

Året som gått. 2009 års små händelser som gjort min vardag.

Många sköna sommardagar har jag och Johannes spenderat vid hav och hamn.

Jag har umgåtts och festat och haft roligt med mina vänner.



Jag har skrattat åt den här bilden och 'min' gigantiska nipple.

Jag köpte en riktig favorit. Min älskade kofta.

Vi har provat på ny mat, nya restauranger och ny kultur.
Vegetariskt på Andrum, Nepalesiskt på Himalaya, grillat i trädgården, indiskt på Tre Indier, libanesiskt på Chateau Beirut, thailändskt på Amazing Thai, spansk tapas på Mañana och turkiskt på Taras. Allt har varit gott!

Vi har bott på Grand Hotell i Falkenberg, för att med ett femtiotal människor, fira Johannes mamma och Marias mamma. Det var en rolig helg må jag säga!

Jag tog körkort:):)

Jag har lärt känna Minna. Och tack vare henne har jag kommit igång med träningen och haft många roliga dagar i hennes make up-studio-skola.

Vi har varit på dop. Mitt första dop faktiskt. För lilla Lala.

Jag får reda på att denna söta dam är gravid. Grattis Jossa och Victor! Ni kommer få världens sötaste bebis!
Jag och Älskling firade två år tillsammans.

Vi har varit på bio och sett masvis av film. (Massvis, för mig iallafall, eftersom jag bara sett, typ 5 filmer på bio i hela mitt liv, innan år 2009.)

Bland annat; Harry Potter, Män som hatar kvinnor, Johan Falk, Bröllopsfotografen, Flickan som lekte med elden, Luftslottet som sprängdes och Avatar (Fast den sistnämnda såg vi på nyårsdagen, så då var det ju iochförsig 2010)

Jag och Johannes har promenerat mycket i Haga.

Jag har jobbat extra på Åhléns City.


Och det kommer nog en del tre också...

Del ett

Året som gått. 2009 års små händelser som gjort min vardag.

Vi var bjudna på 50-talsfest. Och visst kan jag säga att jag gillar Johannes stil.

Jag får ett heltidsvikariat på dagiset. Och lär känna världens bästa Jennifer!:)

Jag har varit i Stockholm och hälsat på moster och kikat på min barndomslägenhet.

Vi firade en väldigt mysig påsk med min familj och god mat.

Jag har suttit på Jennifers altan och invigt Marabou sommar edition. Tack vare den, hamnar mitt inlägg på förstasidan på blogg.se

Jag fick äran att vara med i Expressen Fredag.

Jag hade en underbar midsommarafton och fick bära en härlig långklänning.

Jag provade på golf, för första gången, vilket faktiskt var roligare än jag hade trott:)

Jag och Johannes hittade världens mysigaste lilla butik, som hade världens godaste italienska chokladglass.

Vi har fikat en miljon gånger på Espresso House.

Jag åt krabba för fösta gången i mitt liv. JÄTTE-krabba.

Johannes och IFK Björkö vann!

Jag färgade håret ljusbrunt.

Vi har spelat riktig minigolf i slottskogen.

Vi har grillat massor i sommar.

Det har varit en helt underbar sommar.

Jag och Johannes jobbade några dagar på augustifestivalen.

Jag och mamma var på Kreta och njöt av lite sol.

Och vi gjorde en häftig jeeptur över hela Kreta, där vi fick chansen att stå uppe bland molnen. Häftig känsla.


Del två kommer senare..

Thinking about a hat



This one is from h&m.


Black. Maybe brown.



Köpte ett par sådana här idag, i svart. Funderar starkt på ett par bruna också. 199 kr, h&m. Puss

Kan inte bestämma mig


Kan inte bestämma mig, om dessa är rysligt snygga, eller om de är riktigt megafula. Känns som att de är så fulsnygga på nåt sätt, att jag gärna vill ha dem. Det finns ju många plagg som inte är så snygga egentligen, men som blir fasligt snygga om man bär upp det på rätt sätt. Såg nu att de bara kostar 399 kronor inne på h&m. Jimmy Choo för bara 399 är ju inte helt fel. Men å, kan inte bestämma mig?!

Shoppingrundor är så roligt


Hej! Har varit på stan hela dagen med mami. Mocca Latte på Espresso House och massor av shopping. Fyndade en skinnjacka på rean, ett par tights, ett par ballerinas, en tvättpåse, vita strumpbyxor, en liten roller som man rullar bort damm från kläderna (5 kr bara och man kan ha den i väskan. Jag behövde verkligen en sån för jag är alltid helt luddig) och en ansiktskräm från Dermalogica eftersom min håller på att ta slut. Väldigt dryg. Min har hållt över ett år och jag har använt den två gånger per dag. Bra! Och så skall jag boka in en ansiktsbehandling och köpa några till ansiktsprodukter som skall vara bra. Men nu skall jag greja med annat här hemma.

Ps. Bilderna är tagna på min julblomma. Ja ni hörde JUL-blomma, och den har inte ens slagit ut än. Jag som köpte en röd också för att det skulle vara lite juligt här hemma och nu skall julen snart städas bort också... Konstigt det där. Köpte den i början av december tror jag och mammas slog ut för flera veckor sedan. Ja, jag och blommor går väl inte ihop helt enkelt.

J O H A N N A


Å Å Å Å Å Å. VÄRLDENS BÄSTA NYHET!!!! Min bästa vän kommer hem till Sverige i en hel månad i februari. Vilken lycka! Hon har ju bott i London sedan drygt två år tillbaka. Och jag saknar henne så otroligt varje dag. Hon var den jag pratade med varje dag. VARJE dag, fram tills hon flyttade. Vi kunde säga vadsomhelst, allt och ingenting till varandra. Sådana vänner har man inte många av. Love yooooou. Men den 4 februari kommer hon iallafall till Sverige och stannar en hel månad. (Önskar att jag kunde säga för alltid)

Nu skall vi vara old El and Joh. (Är vi för gamla för Myggan och Myran eller?) ;) Vi kan kolla på Smala Sussie varje dag (fick den i julklapp). Vi kan sitta och äta upp en hel burk med pepparkakor och doppa dem i apelsinsaft. Vi kan sova över hos varandra. Vi kan gå ut och festa järnet. Vi kan prata minnen och snacka om everything and nothing. Vi kan sminka varandra som geishor. Jag kan rensa ditt rum medan du snackar om killar, kollar datorn och målar naglarna. Vi kan shoppa tillsammans igen och fika. Och dricka kaffe hemma hos dig. Jag kan komma förbi dig igen, bara för att läsa modemagasin och göra ingenting. Vi kan göra smoothies istället för att köpa upp allt godis på konsum bara för att det är halva priset. Jag saknar dig. Allt kan vara like old times, i en månad iallafall... L O V E

Oh sunny day


Har promenerat i den vackra skogen en stund. Det finns inget bättre än att andas in den friska luften. Idag tänkte jag bara ta det lugnt för att imorgon åka till stan för lite shopping. Tänkte vara hemma idag och laga mat, läsa och mysa i soffan. Hej så länge!

love'em


New in my closet


Fick med mig ett par skor och en långklänning hem idag. Skorna bara Ä L S K A R jag! Är från Scorett. Klänningen kommer från H&M, men den är jag inte lika säker på. Får se om den får äran att stanna på en av mina galgar:) Good night Lovers!

Söndag



Lite shopping (visar sedan) och fika med b-friend idag. Men nu skall jag krypa upp i sängen med en bok. Puss!

Tre Indier och Stieg

Hej och hopp och god morgon! Har vaknat upp med massor av energi. Undrar bara vart jag skall göra av den. Dagen innan nyår var familjen Andreasson + flickvänner på tredje Stieg Larsson-filmen och på Tre Indier och käkade oss mätta på god mat och naanbröd.
Vad kan jag och Johannes tänkas hitta på idag tro? Vad kan man göra en helt vanlig söndag, som är roligt?


Today and igår

Hejhej! Idag bjöd jag hit mami. Så jag, Johannes och mamma har spenderat dagen med monopol i soffan. (Jag vann stort!;) ) Jag har lagat en god middag till oss (med viss hjälp i köket förstås) ;) Riktigt mysig dag. Men nu har jag precis kört bort mamma till bussen och jag känner mig rätt trött faktiskt, så jag skall nog ta med mig en ny Kinsella-bok och gå upp till sängen. God natt!


Igår var vi förresten på bio. Efter en lite slapp förmiddag, dagen efter nyårsafton och allt, med Smala Sussie på teven, och efter en promenad i skogen, så åkte vi och hämtade upp Victor och Jossa för att käka lite mat (dock hade vi inte tänkt att nästan allt skulle vara stängt en nyårsdag. Haha. Typiskt) och se Avatar. Den var lite småmysig sådär. Men lite för mycket 'framtiden' för min del. Har hört så mycket bra om den, men när jag satte mig i biostolen hade jag faktiskt inte den blekaste aning om att den handlade om blå gubbar. Ha-ha:)

This year is gonna be a good year!


Vi hade den bästa nyårsafton! Jag hade iallafall den bästa nyår ever! Under dagen jobbade jag visserligen och fick skynda mig så in i bubblan för att hinna hem, fixa iordning mig, för att tillslut komma lite drygt en timma försent. Men när jag väl var på plats blev det en jätte trevig kväll! Vi käkade gott. Spelade. Skrattade. Det var verkligen bara bra! Yeeey!


RSS 2.0