EN BIT

Sitter och dricker en kopp kaffe och äter en bit saffranskaka med min älskade. Vi njuter av att vara lediga och inte ha några planer. Härligt! Hoppas att ni hade en mysig julafton. Det hade jag. Den var helt perfekt! 

SAFFRANSKAKA

Idag har jag bakat en god saffranskaka med äpplen och mandelmassa, slagit in de sista paketen samt druckit glögg och kokat fudge. Och så verkar det som att vi får en vit jul ändå! :) God jul allihopa! 
 
Receptet hittade jag på Made By Mary's blogg. (Direktlänk till receptet)

WISH

 
 
 
 
 
Spotskena i koppar från Norrgavel.
 

WISH

Fina plånböcker från Acne, i den här fina bruna färgen.

HOPP

Okej, har inte haft någon som helst blogginspiration på ett tag. Kanske mest för att jag inte haft några bilder att dela med mig av, och det beror på att jag inte haft tid att göra något annat än att jobba, plugga och vila. Och det ser inte mycket bättre ut de närmsta veckorna heller. Men jag skall försöka! Synd att snön nästan är borta nu på grund av plusgraderna. Det var så mysigt och fint med den vita snön och det kristallklara vädret. Här är en bild från i somras, på Jonna, Johannes och mig, då det var ett helt annat väder...

BACKPACK

Fick precis hem den här fina ryggsäcken. Den var lite större än vad jag trodde, men det passade perfekt! 

JUMP

Bilder från när vi var på Österlen i somras. Jonna, Jonathan, Johannes och jag. 

Instagram; Glöggmys

Instagrambilder från gårdagens glöggmys. 1. Glögg, Blossa 2012, 2. Johannes & Levi, 3. Joy-Li, 4. Pepparkakor & ost. Glögg, pepparkakor, mys med söta Joy-Li och Levi, spel, vin, skratt och gott sällskap av Jossa, Victor, Jonathan och Jonna. Och Johannes såklart. 

HYACINT

Jag tycker att det är så fint och kul att plantera massor av små hyacinter i olika glas, krukor och burkar. 

LÖRDAG

Igår var vi och julhandlade på Hagas julmarknad, drack varm choklad på da Metteos bageri och tittade på julklappar i stan. När jag kom hem väntade soppa, vin och gott sällskap hemma hos oss, innan vi alla fyra åkte hem till Jossa och Victor för glöggmys. Det var en väldigt bra lördag!

FÖRSTA ADVENT HEMMA HOS OSS


RSS 2.0