BLUE AND WHITE



Jag hittade dessa fina koppar med fat, på loppisen i söndags. Jag är ju väldigt svag för muggar och koppar för tillfället, så jag blev väldigt glad när jag hittade dessa blåvita skapelser.

RÄKOR @ TEMPLE PUB


SUNDAY 27





I söndags promenerade jag och Johannes till Majorna, och den årliga megaloppisen. För er som inte varit där, så är det ingen vanlig loppis, utan alla gator är fyllda med loppisbord, människor och miljoner saker att fynda. Jag älskar det! Jag skall visa er vad jag fyndade sedan.. Det var strålande väder, och när vi kände oss nöjda promenerade vi tillbaka till Linnégatan för världens största räkmacka(!) på Temple Pub.

BREAKFAST



Vi åt frukost på Nöller igår, i det underbara vädret. Och idag är det dags för megaloppis i Majorna.

9:ans ölhall



Vi spenderade fredagseftermiddagen på Andra Lång, med Jonathan, Jonna, några öl och lite småplock.

JEANSJACKA


SÖNDAGSMIDDAG


Vi åt sååååå gott hos mamma i söndags. Vi firade in sommaren med bubbel, parmesanchips, baconlindade dadlar och stark korv på balkongen, och fotsatte sedan med marinerad fläskfilé, melonsallad och en gudomlig röra, och så avslutade vi med en underbar rabarberkaka med marängtäcke och massor av kardemumma som serverades med jordgubbar och grädde. Gud så gott. Det finns ingen som lagar godare mat än mamma. Och hon vågar alltid testa nya saker, och vi får alltid vara testpanel.. ;)

ONSDAG





ONSDAG
Igår mötte jag upp Johannes efter jobbet, för glass och öl på Andra Långgatan, för att sedan köpa med oss indiskt hem. Perfekt onsdagskväll!

@INSTAGRAM


Mobilbilder, som oftast inte hamnar på bloggen, lägger jag upp på instagram. Follow me @eeklind


Some from 2012










Några bilder som jag tagit hittills detta året.

HOT HOT HOT


Kan hon sluta vara så snygg all the time!!??! Jag verkligen älskar de ljusa kläderna! Så vill jag gå klädd hela sommaren. Bild; I'm fancy 

DUST



Vill ha den här axelbandsväskan från modekungen, 599 kr.


JACKETS / TOPSHOP


Topshop har många fina jackor, västar och kavajer just nu. Här är några av mina favoriter! Det är vitt och jeans som gäller...

NÄR DET INTE REGNADE



'En eftermiddag medan solen gick ner, åt vi äppelpaj och drack kaffe på Condeco, med goda vänner.'
Kjol, h&m / väska, primark / tunika, Zara


FÄRSK PASTA


I lördags lagade vi middag tillsammans med min mamma, hemma hos oss. Vi kokade färsk pasta och serverade den tillsammans med frästa champinjoner, grädde, persilja, svartpeppar och salt. Till det gjorde vi vitlöksbröd och drack lite rött innan vi skulle träffa några vänner på Temple Pub. Helbra eftermiddag och kväll!

DR DENIM



Köpte ett par vinröda byxor till Johannes. Svårt att fånga färgen på bild, men de är riktigt snygga. Och de var på halva priset också! Kan det bli bättre?! ;) Dr Denim är dem ifrån, och finns i massa snygga färger!

CHAMPINJONER & BULGUR


Nu för tiden, när Johannes är på träning eller match, så brukar jag försöka slänga ihop något nyttigt till mig själv. (Om jag inte gör smörgåsar..) ;) Här om dagen blev det bulgur, stekta champinjoner, spenat, persilja och en dressing gjord på olja, vinäger, salt, peppar och salladskrydda.

CUPCAKES AND MORE


Hittade ett cupcakeställe, när jag var ute och promenerade. Precis där jag bor också... Lyx! Och den som jag smakade, var helt gudomligt god! Ni hittar Cupcakes and More på Skanstorget.

PINTXOS


Blir det kanske Pintxos ikväll? De här perfekta tilltuggen åt jag och Johanna tillsammans med ett glas vin sist vi var på proviant. Rekommenderas!

65 KVM / ÖVRE MAJORSGATAN 8




Jag vill flytta. Och när jag ser så här fina lägenheter så vill jag flytta ännu mer! Den här lägenheten hittar ni på Stadshem.

APRIL SUMMER


Den tjugonionde april kändes det som sommar. Något man absolut inte känner denna dag. Bara regn regn och ännu mer regn.
Dress and sunglasses h&m / Brogues, Asos / Belt and bag, second hand / shirt, Zara / Boyfriends cardigan

SUGAR


Bakade bullar häromdagen.. De blev fantastiskt goda. Hemligheten är att även ha lite mandelmassa i fyllningen.

MÅNDAG / INSTAGRAM


I måndags tog vi en kaffe på Doppio efter jobbet, innan Johannes skulle sticka till träningen.

NYTTIG


Blev så sjukt sugen på champinjoner och spenat när en kompis sa vad hon ätit.. Så jag kilade bort till ica och handlade färsk babyspenat, tomater, champinjoner och bulgur. Fräs champinjoner i smör och massa salt och svartpeppar, (jag gilllar egentligen inte svartpeppar, men just på champinjoner älskar jag det!) och koka bulgur - servera med spenat och tomater. Skall testa och fräsa spenaten också nästa gång. Lät sjukt gott det med.

Efter frukosten i morse, tog jag och Johannes en rask promenad bort till Slottskogen, sa hej till goda vänner, och bara hängde en stund i solen, innan vi promenarade tillbaka eftersom han skulle iväg på match. Nu; bullbak! :)

SÖNDAG


Det är fint väder, men lite kallt idag. Några vänner frågade ifall vi vill hänga med till Slottskogen för lite korvgrillning. Jag vill gärna ut och promenera, så vi får se om promenaden kanske avslutas i Slottskogen... :) Trevlig söndag på er!

TEXAS


LÖRDAG
Lugn kväll igår. Jag och Johannes stack bort till Texas Longhorn på Linnégatan och käkade ribs. Det är bland det godaste du kan äta! Tar aldrig något annat när jag är där... På hemvägen köpte vi med oss Ben&Jerrys och spenderade resten av kvällen i soffan.

ÖL & TAPAS




VALBORG
Efter jobbet gick vi bort till Ölstugan för varsin öl. Det var vår i luften! Efter en stund blev vi väldigt hungriga så vi promenerade bort till Vino tapas. Jag och en vän var ju där i lördags och var väldigt nöjda med deras tapas, så jag ville gärna ta med Johannes dit också. Och jag kan nog fortfarande säga att det är bland det godaste jag ätit. Så jag rekommenderar er tapasälskare att besöka Vino tapas på Övre Husargatan nästa gång ni är i närheten..

RSS 2.0