Faux fur

Black faux fur from Tradera | Leather jacket from Mission | Knit from Zara | Shoes from Blundstone | Jeans from Dr Denim | Beanie from Monki

GOOD MORNING


Idag står jobb på schemat. Imorgon också. Sedan är det redan helg igen. Och festligheter :) Känns som om dagarna bara flyger ifrån mig. Det är så mycket jag vill göra. Men när skall man hinna med allt? Känns som att jag i princip bara jobbar, pluggar, sover, äter och tränar. Haha! Ja, men om tre månader är jag klar med skolan. ÄNTLIGEN! Det är vad jag mest ser fram emot just nu. Att ta examen och SOMMAR! :) Ha en bra dag allihopa! 

NIKE AIR MAX 90

Welcome to the family. För halva priset på Asos, så är dem det bästa köpet på länge.

HEALTHY MEAL

Lagade till några plättar gjorda på 1/2 banan, 1/2 dl fiberhavregryn och 1 ägg. Mixa allt med stavmixer och stek. Klart! Hade några jordgubbar kvar, så det fick bli kanel och jordgubbar till. Yum. Perfekt efter träningen tycker jag.. 

INSTAGRAM MOMENTS

@elenoreeklind

STRAWBERRIES

God morgon! Har sovmorgon idag, så jag firar det med en god frukost framför nyhetsmorgon. Yoghurt med banan och jordgubbar, och kaffe. Börjar inte jobbet förrän 12. Så jag skall försöka hinna med att träna innan det, men vi får se hur det går för jag har sjuk träningsvärk efter gymmet igår.. Kanske blir en pw istället.. :)

COPENHAGEN PART III

Blandade bilder från Köpenhamn. Se part I och part II också :) Älskar Köpenhamn. Så det blir absolut en tripp dit i sommar när det är lite skönare väder. :)

BLUEBERRIES

Favorit just nu: Valios laktosfria vaniljyoghurt (den är så sjukt god) toppad med skivad banan, färska blåbär och valnötter. Frukost och mellanmål är det bästa jag vet. Så jag åt det här i morse innan skolan och nu när jag kom hem. Och så lite kexchoklad och kaffe på det. Ja, sån är jag. Snart skall jag åka till jobbet och jobba några timmar också. Blir två långa dagar, idag och imorgon. Men det gillar jag. 

COPENHAGEN PART II

Blandade bilder från Köpenhamn / Mixed photos from Copenhagen
 

INSTAGRAM MOMENTS

@elenoreeklind


COPENHAGEN PART I


Blandade bilder från Köpenhamn. Jag Johannes, Jossa och Victor hoppade in i bilen vid lunch i fredags. När vi kom fram, checkade vi bara in på hotellet och lämnade väskorna, innan vi gick ut och letade upp en restaurang och firade lite alla hjärtans dag med god pasta och några glas rött. 
 
På lördagen åt vi världens godaste och största brunch/frukost på Café Norden. Godaste jag ätit på länge. Resten av dagen strosade vi runt i roliga affärer och bland färgglada hus, vi fikade och njöt av den vackra staden. Mot eftermiddagen slank vi in på Zoo bar för några öl. Senare käkade vi gott och bara umgicks resten av kvällen. 
 
Söndagen var lugn. Vi kollade in Christiania eftersom ingen varit där. Men vi gick därifrån lika fort som vi kom, för usch vad tragiskt. Och jag visste inte att man fortfarande sålde marijana där..?! Ja, iallafall så började vå åka hemåt efter en god frukost/brunch. 
 
Älskar verkligen Köpenhamn! Lägger in fler bilder snart, i omgångar ;)

L Ä G E N H E T S V I S N I N G

I torsdags var vi på visning och både jag och Johannes fastnade för lägenheten. 70 kvm i Lorensberg, precis vid Korsvägen. Fanns dock såklart några nackdelar, som med alla lägenheter. Alltid är det nåt. Är det inte priset, så är det förvaringsutrymmet, eller så har den inte balkong eller så är den för liten. Den här var bra på alla sätt och vis, förutom två saker; den ligger på bottenplan och den saknar förvaringmöjligheter i hallen. Och så är det ju inte Haga fårstås... Men vi får se om vi lägger bud imorgon.. ;)
 
Bild: Hemnet

PAUSE

Jag vet inte vad det är med mig, men jag är så otroligt skoltrött. Vad skall jag göra? Vill bara göra allt annat än att sätta mig ner i lugn och ro och arbeta med hemtentan. Gaah. Kaffepaus, ja tack! Nu skall jag iväg till jobbet. Hej!

S T R A W B E R R Y

Köpenhamn-helgen har varit hur bra som helst. Det kommer upp bilder senare (förhoppningsvis idag), så håll utkik! :) Startade den här morgononen med jordgubbs-smoothie, te och knäckemackor med ägg. Skall mysa lite till framför nyhetsmorgon, sedan blir det plugg och jobb. Hoppas att ni får en bra start på veckan!

Weekend


Ett snabbt hej från Köpenhamn. Nu skall vi precis hoppa in i bilen och köra hemåt. Vi har haft en riktigt mysig helg med mycket god mat, öl, fönstershopping och fotande bland mysiga gator och färgglada hus. Älskar verkligen Köpenhamn. Kan vara en av mina favoritstäder just nu. Kommer absolut åka ner hit i sommar igen!

INSTAGRAM TRAINING

@elenoreeklind

14 FEBRUARI

Startar morgonen med bananpannkakor. Har lite att stå i nu på förmiddagen. Måste ut och hitta en locktång också, eftersom jag märkte att den strejkade i morse.. Ghrr. Har inte tid med det idag. Några tips på någon bra? 

B L A C K & W H I T E

Grafisk print över Göteborg från Anyhow, pall (finns färdigmålad svart, men jag har målat min själv) från IKEA, kuddar från H&M Home

B R E A K F A S T

Frukost är mitt favoritmål på hela dagen. Sitter så ofta som möjligt länge med en god frukost framför nyhetsmorgon. Idag blev det te, hemmagjort bröd med gurka och ägg, färskpressad juice med apelsin, citron och morot, samt vaniljyoghurt med skivad banan, valnötter och tranbär. Vad är era frukostfavoriter? 

OREO

Johannes kom hem med den här godingen efter jobbet idag. Bästa nyheten på länge tyckte vi båda, så den tog slut lite väl snabbt. Oops ;)

NIKE AIR MAX THEA


Fick hem mina Air Max Thea för ett tag sedan. Äntligen! Har letat efter dem här med svart Nike-märke i lack hur länge som helst. Tillslut gav jag upp och beställde dessa istället. Är hur nöjd som helst! :)

THE JACKET

För er som gillade min jacka så tänkte jag bara säga att jag fyndade den på Carlings rea. 300 spänn la jag för den. KAP! Finns även i svart som jag också är lite sugen på...

W A N T I E S

Funderar på att slå till... Skall jag?

[ B E S T ] [ F R I E N D S ]

Träffade min absolut bästa vän Johanna idag. Vi började med att kolla in lite sneakers på Shelta som ligger på Andra lång. Sedan satt vi på Way Cup i några timmar. Vi åt svampsoppa och semlor. Väldigt, väldigt mysigt. Tillslut tog vi oss iallafall ut i regnet och gick hem till mig för lite soffhäng. Hoppas er lördag varit bra! 

INSTAGRAM MOMENTS

@elenoreeklind

GLAD FREDAG

Ville bara kika in och önska er en glad fredag! (trots ösregn). Har precis tränat och skall snart sticka iväg till jobbet.

G R E E N


Gjorde precis den godaste juicen. Körde ett päron och ett äpple i juicepressen. Mixade sedan det med gröna ärtor, spenat och kiwi, med stavmixern.

M • A • C

Bilderna är från en dag på da Matteo i Victoriapassagen. Latte, läppglans från Burt's Bees (som jag fick i en Glossybox) och ett pressat transparent puder från M•A•C, som verkligen är min bästa vän fram mot eftermiddagen, för att snabbt trolla bort glansiga partier. 
 
Idag har jag tränat mage och ätit bananpannkakor. Nu skall jag återgå till studierna. Hej hopp!

INSTAGRAM MOMENTS

@elenoreeklind

HEALTHY LUNCH

Det bästa med att plugga hemma är att man kan slänga ihop en snabb, nyttig och god sallad till lunch. Det här kanske ser ut som en enda röra, men gott var det! Utgick fån min vanliga sallad med couscous, men med några små ändringar. Vi hade getost hemma, så jag smulade den och krossade valnötter över salladen. Alltså getost är ju såååå gott. Ägg och getost kanske inte passar så bra (I know!), men jag hade redan kokat ägget och blandat i det i salladen när jag såg att vi hade getost hemma, så äh, jag blandade ihop allt. Nästa gång skall jag dock byta ut ägget och testa kokta rödbetor istället. För det är bland det godaste jag vet; rödbetor och get- eller fårost. Och kanske lite honung på det. Nom nom! 

S T U D Y

Sitter och pluggar såhär på morgonkvisten. Igår jobbade jag 11 timmar och jag kan säga att det inte är optimalt, för när jag kom hem var jag helt slut i både ögon och kropp, samt att jag hade migrän på det. Resten av veckan blir lugnare. Bara plugg som gäller. Hoppas att ni har en bra vecka! 

Best right now...

 
Kan inte sluta lyssna på den här låten. Helt klart den bästa låten just nu. 
Kids - Style Of Eye feat. Soso

Yesterday's

Shoes from Blundstone, leggings from Zara, jacket from Carlings, sweater and bag from Monki, hat from Weekday, wrist warmers from Lindex

W A Y C U P


Efter en liten vända på stan och ett par svarta Dr Denim-jeans rikare, så svängde vi förbi Way Cup på järntorget för lite morotssoppa innan vi gick hem. 

F E B R U A R Y

Ny månad. Jag hoppas på att detta blir en friskare månad med mer träning och nyttigare mat. Kändes som att jag var förkyld hela januari. Jag hoppas att den här månaden bjuder på roliga helger och mycket skratt med goda vänner. En månad närmare värme, fast det är mer snö än det varit på hela vintern här i Göteborg, så värmen känns avlägsen... Men snö är fint! Jag gillar snö. Det blir ljust och lyser upp. Dock brukar snön inte få ligga kvar så länge i Göteborg, utan det blir ganska snabbt slask som är det värsta jag vet. Tycker även att snön kan komma i december istället för slutet på januari. Nu vill vi ju börja se slutet på vintern.. 

Inköpsställen och märken: här

RSS 2.0