WHITE + JEANS

Jenasskjorta och vita jeans.

FLOWER

Vi fick finfina blommor av mamma sist hon kom på besök.

FRIDAY BREAKFAST

Nu sitter jag och äter lite frukost. Jag börjar inte förrän 9.30 idag, och det är så härligt att ta det lite lugnt på morgonen.

"PHOTOS YOU'VE LIKED"

via instagram

TOVE 30 ÅR
I helgen firade vi Tove som fyllde 30. Hon hade fixat en otrolig 30-årsfest, med Paris-tema. Allt var franskt - Maten, orstarna, brödet, champagnen, vinerna, tilltuggen osv. Hon hade dukat jättefint, och vi var enbart tjejer för en gångs skull! :) Superkul! Kvällen avslutades på stan, och vi vandrade inte hem förrän det hade blivit ljust. Tusen tack Tove! Något liknande får vi snart göra om ;)

NAIL POLISH / COLOR


New
Nagellack från Gina Tricot. Det ljuslila hade jag sen innan, och jag älskar det lacket. Så jag var bara tvungen att testa några fler. Mint, ljuslila, ljusrosa och corall.


PB HOME


Härlig inredning från PB Home.


"PHOTOS YOU'VE LIKED"Photos / Instagram


MIDDAG


Kokt torsk med äggsås.
Lätt som en plätt och så himla gott!

ANDRA LÅNG
Andra långdagen spenderades på en solig uteservering med goda vänner. Helt perfekt! På kvällen åkte vi ut till Björkö för födelsedagsfirande och efter frukosten i morse så åkte jag och Johannes över till Öckerö för att hälsa på Jennifer och två veckor gamla Isabella. Halle guuuuuud så plöttig och söt. En liten docka!

BETWEENNär vi seglade genom ett sund i Grekland, för att komma ut på öppet hav och börja ta oss mot någon av alla Grekiska öar, så var det verkligen strålande väder när man tittade åt ena hållet, medan det var världens oväder om man tittade åt det andra. Kanske inte kunde fångas så bra på bild, men i verkligheten var det riktigt häftigt! Nu skall jag kila till jobbet, för att sedan njuta av att det är fredag igen!

VÄLKOMMEN


VINO TAPAS


Igår åt vi gott på Vino Tapas, innan vi fortsatte hem till vänner för lite bubbel och rödvin, och kvällen avslutades sedan med en drink på stan.

ON OUR WAY TO DINNER


SATURDAY
Jeans och nagellack, Gina Tricot / Skinnjacka, Zara / Skor, Nelly / Väska, secondhand / Solglasögon, H&M / Tunika, Indiska / Armbandet är en present /

JUNE 1
Igår var både jag och Johannes lediga. Det behövdes! Efter en lång morgon med en stor frukost i sängen, så cyklade vi till stan. Även om det var 1 juni, så kändes det nästan som vinter ute. Jäklar vad kallt det var! Men efter att vi skaffat en ny mobil till Johannes, så tog vi en snabb men väldigt god fika på da Matteo, innan vi cyklade hemåt igen, för att umgås lite med min mamma och sedan äta pizza och se Let's dance-finalen..

RSS 2.0