LUNCH

Idag har jag ätit lunch med Sara och Christoffer, och busat med den här lilla gosungen. 

SOUP / WAY CUP

Innan bion i lördags gick jag och Johannes och käkade sopplunch på Way Cup. Mycket trevligt. Sedan åkte vi till Bergakungen, mötte upp Johanna och Niksa, och köpte massor av popcorn och m-kulor. Vi såg Django. Väldigt bra film. Den var dock väldigt rå, (Typiskt Tarantino) och det kanske kunde varit lite mindre blod. Fick hålla för öronen och blunda flera gånger. Men bortsett från det var det en bra film. Jag gillar filmer som görs med en viss komik. Efter bion gick vi till Incontro för några glas. Mycket trevlig lördag!

ITALY

 
Hittade den här bilden i Johannes mobil, som jag tog när vi var i Italien. Underbart vackert. 

WAY CUP

Nytt favvo-ställe. Jag och Johannes testade nya Way Cup som öppnat på Järntorget. Här trivdes jag! Inredningen är orginell och väldigt fin, äppelpajen med rosmarin och vaniljsås var utsökt, och jag älskar de små glasburkarna! Alla råvaror är dessutom ekologiska och närodlade, och allt i lokalen är återvunnet eller återanvänt. Kul, mysigt, gott och bra! Jag vet vart jag kommer hänga någonstans...

TISDAG

Efter föreläsningen åt jag världens godaste lax- och getostsmörgås och delade på en kanna kaffe med Emelie. Mycket trevligt!

Söndagsfrukost

Grekisk yoghurt med valnötter, honung och färska blåbär, äggsmörgås, apelsinjuice, grapefrukt, ananas, vattenmelon, och grönt te. 

SICK

Okej, det känns som att förkylningarna avlöser varandra här. Så fort jag blir frisk, så börjar det om. Nu är jag iallafall klar med min hemtenta och den här kursen är äntligen slut. I helgen är jag med andra ord helt ledig. Inget jobb och inga skolarbeten. Det var längesedan. Hoppas bara att min kropp, hals och näsa tar igen sig under helgen. 

LIGHT

Light, via: Angelica Blick, Song of Style, Stadshem, Fashiontoast och Suit up or die.

ELLE

De som var finast klädda på ELLE-galan, enligt mig, var: Angelica Blick, Cimon Lundberg, Rebecca Simonsson, Cissi Forss, Marie Serneholt, Elsa Hosk, Hanna Rundlöf, Madelen de la Motte och Henrika... 
 
Bilder; ELLE.se

FRUIT

Nyss ätit frukost. Blev massor av frukt och bär, yoghurt, frallor, latte och juice. Härliga lördag!

Fjärde Långgatan 10 E

Fint via Alvhem.

Some things are just beautiful

Source: Suit up or die

The movies

I lördags trotsade jag förkylningen och gick på bio och såg Mammas pojkar. För mig som gillar Smala Sussie, så tyckte jag att den här filmen var jätterolig. Min typ av humor, även om den till slut kanske blev en aning överdriven. Efter bio, popcorn och m-kulor så promenerade vi bort till Le Pain Francais för te och bakverk. 
 
Nu är jag hemma och är mer förkyld än någonsin, och så skall jag jobba ikväll och har tenta imon. Lyckat!

Instagram 2012


da Matteo

Vårt favorithak Proviant har ju stängt ner. Men istället har da Matteo slagit upp dörrarna i Proviants gamla mysiga lokal på Sprängkullsgatan. 

Lite mer jul

Nu har jag städat ut julen, men det här är lite av vad som fanns hemma hos min mamma på jul. Grankvistar, tulpanlökar och minigran i kruka. 

JUL

Julafton firade vi hos min mamma. Det bjöds på massor av god mat, godis och Göteborgsquiz. 

NEW YEAR

Nyår var lagom lugnt i år. Den bestod av mat i mängder, gott sällskap, vänner jag tycker om, sällskapsspel, fyrverkerier, skumpa och skålande vid tolvslaget och skratt och prat till in på morgonkvisten. Väldigt kul och mysigt. En helt vanlig nyår kanske man kan kalla det. 

RSS 2.0