winter photo diaryspring photo diary


Sundaysaturdaybreakfast


Grey grey grey. Hösten är verkligen här nu, men kan det inte komma några vackra dagar snart? Utan regn och gråa moln.

FOOD


Lite spontan tapas-middag på Que Pasa innan jag och Johannes åkte hem efter vår arbetsdag.


ITALIEN


BREAKFAST


Regn regn regn. Perfekt dag att bara vila ut sig, ligga hemma på soffan under en mysig filt, äta kexchoklad, och fixa och dona lite här och där. Helgfrukosten här hos oss brukar nu för tiden alltid vara pannkakor. En favorit! Och så avokadomackor och te. Ha en bra helg!

SHOES


Okej. Den här tjejen måste nog ha min absoluta favorit-skogarderob just nu! Kolla in! 

New categori


Kommunicera

Jag har nu äntligen fått en ny mobil. Min gamla blev ju stulen för ett tag sedan. Så nu är det bara mitt nummer som jag fortfarande väntar på. Skall föras över imorgon tror jag. Man tackar!

Don't remember


Pic: Don't remember

OK?


Förlåt om jag försummat er här i bloggen. Men jag har lite annat att ta itu med. Hope it's okey!


Ph; me

NEW CANON


Testar min nya kamera. En Canon Power Shot S95. Och jag älskar den redan. Den tar typ bättre bilder än min EOS. Jag är så sjukt glad att jag införskaffat mig en kompakt digitalkamera. För jag har saknat en liten kamera som jag kan ta med mig överallt!

HIDEPhotographer Carlos Nunez

Varför är människor...

Varför är människor egoistiska? Onda? Elaka? av naturen. Hur kan vissa inte bry sig om andra människor? Vissa har inte en tanke på att ta hand om andra. Hur kan man handla på ett sätt, och inte ha en tanke på hur en annan människa påverkas. Jag skall börja ta hand om mig själv. Bara göra sånt som jag mår bra av. Jag kanske också skall sluta tänka på andra. Men nej, då skulle jag inte må bra. För det är en av sakerna jag tycker är viktigt i livet, att bry mig om andra människor. Jag hoppas att ni där ute börjar tänka mer på andra, och hur andra människor egentligen känner och kanske kommer känna beroende på vad du gör!


PAMELA LOVE
Det finns mycket fint här!


DOTS


Snygga byxor. Kommer härifrån.

KANEL BULLE VANILJ BULLE KAFFE


Kanelbullens dag har fortsatt hela veckan i vår familj:) Strax skall jag kila till jobbet. Skall bara äta några bullar och dricka en kopp kaffe först. Hm, undrar om jag skall ta och baka bullar i helgen..? :)

A cup of, anything. Please!


Förlåt om det blir mycket fika i den här jädrans bloggen. Men jag måste säga att det är bland det bästa jag vet. Jag spenderar gärna pengar på en god kopp, av vad som helst, på något mysigt café. Med vänner, nära och kära, b-friend eller helt enkelt med mig själv.

BLOND


Okej. Så snyggt. Till den bleka vintern, skall jag nog go back to ice blond. Ja, det passar när man är blek, och den bruna sommarfärgen börjar ju som sagt blekna bort...

Abbey Lee, via Tobacco & Leather.

SALT


Igår bestämde vi oss för att gå på bio efter jobbet, jag och Johannes. Vi fikade och såg sedan SALT, med Angelina Jolie. Och fasiken vad hon är bra. Jag gillade filmen! Det var en riktigt bra action. Angelina är grym.

RSS 2.0