INSTAGRAM MOMENTS

@elenoreeklind
 
1. Tjejerna på Sara och Christoffers middag  2. Sushi och Corona hemma hos Calle och Sandra  3. Calle och Johannes koncentrerar sig över en öl  4. Lördagsfrukost med vänner i solen på da Matteo  5. Steffi, efter en fredagsöl i solen  6. Bananplättar, kaffe och yoghurt med färska bär till frukost  7. Ny plånbok från H&M  8. Linnéa och Charlotte innan utgång  9. Jag, innan utgång 

SUNNY SATURDAY

Igår var bland de bästa dagarna på länge. Vi startade den soliga, varma dagen med en brakfrukost på da Matteo, tillsammans med Calle och Sandra. Där satt vi en stund och hade det hur gott som helst i solen. Lite senare promenerade vi bort mot Kungstorget för ett par öl, och det kändes verkligen som sommar. En lagom dagsfylla blev det innan vi cyklade hemåt för att bara byta om lite snabbt och sedan åka hem till Calle och Sandra som fixat sushi och Corona. Klockan 19 var vi bortbjudna till Sara och Kristoffer på massa god plockmat. Där satt vi och tjattrade till sent innan vi åkte in en väldigt snabb sväng till Le Pain Francais där Tobbe och Charlotte satt. En mycket bra lördag helt enkelt. Känns som att vi hann med väldigt mycket, fast vi ändå mest bara satt och drack öl. Haha! Lördagen var iallafall sjukt härlig och rolig. 

WHITE JEANS


WISH YOU A HAPPY FRIDAY

Det är underbart väder ute. Jag har jobbat två dagar. Idag är det egentligen meningen att jag skall plugga och träna. Vi får se vad jag orkar. Förlåt att jag låter så opepp. Förhoppningsvis blir det bättre snart. Träna på ett eller annat sätt skall jag iallafall göra idag. Även om det bara blir en PW i solen. I eftermiddag/kväll är vi hembjudna på middag hos mamma. Längtar!

There's no tears left

Livet går verkligen upp och ner. För alla. Nackdelen med sociala medier är dock att allt framställs som så himla bra hela tiden (om inte folk klagar på något meningslöst då), så man kan lätt tro att alla mår så jävla bra, jämt! Jag har en klump i bröstet just nu och ångesten är nära. Och det beror på allt och samtidigt ingenting. Jag hoppas att det blir bättre när skolan är slut och sommaren är här. Under tiden försöker jag att omge mig av människor som gör mig glad och som är förstående. Och jag försöker att inte tänka så mycket (men det är för svårt), träna och äta hälsosamt. Man kan välja att lägga sig under täcket och dö (läs: det vill jag göra), eller så kan man göra det bästa av situationen och göra allt man kan för att saker och ting skall bli bättre (läs: det skall jag göra).

APRICOT

Fin och härlig färg nu till våren. Får nog spana in den här jackan/tröjan från Monki någon dag. 

INSTAGRAM MOMENTS

 @elenoreeklind

1. Invigning av jeansjackan och kaffe i solen 2. Sushilunch 3. En sväng på Yaki-Da med Steffi 4. Fredagsmys på Spisa Matbar (öl, charkuterier och ost) med Johannes 5. Nya solglasögon från Beyond Retro 6. Powerwalk 7. #selfie 8. Vårfint på soffbordet 9. #selfie 

WORK OUT


PW-time; Skor från Nike (Air Max 90), byxor från H&M, tröja från Nike.

WEEKEND START


Vi startar lördagen såhär; Äggröra, kaffe, rostat bröd, färskpressad juice gjord på morot, apelsin, ingefära och rödbeta, och yoghurt med hallon, valnötter och honung.


INSTAGRAM MOMENTS

 @elenoreeklind
 
1. Plugg med Isabella i solen på Condeco. 2. Sprungit fyra km. 3. AW på Tranquilo en helt vanlig tisdag. 4. Den godaste "Ceasarsalladen" på ett annorlunda vis på Tranquilo. 5. Svarta naglar-dag. 6. Söndagsburgare i solen på Linnégatan (bakislunch). 7. Girls night out. 8. #selfie. 9. Förfest och plockmat med massa härliga tjejer hos Steffi.

FRIDAY BREAKFAST

Jag och Isabella blev klara med vårt grupparbete redan igår - En dag tidigare än beräknat! :) Men att vara ledig en dag är ju överskattat, så nu skall jag snart sticka till jobbet.. Och jag startade min dag med kaffe, bananplättar (banan, ägg, havregryn) och yoghurt med hallon, blåbär, valnötter och honung. 

BLUEBERRY DREAM

Förlåt för mycket frukostbilder. Men det är det enda jag gör nu för tiden känns det som - Äter yoghurt, pluggar och jobbar. Haha! Inga kul kamera-moments här alltså.. Men det kommer förhoppningsvis till helgen :)

THAT BAG !

Ja, den här väskan är nog ett av mina bättre second hand-köp. Har gjort en del bra second hand-köp just när det gäller väskor. Har min älskade ryggsäck i ljust skinn som jag använde i princip hela sommaren, och en stor brun väska i skinn, en liten brun ryggsäck i mocka, en vintage-weekend bag och säkert några till. Ja, fina väskor är nog det jag oftast hittar på second hand. Bästa second hand-butikerna när det gäller väskor är Emmaus på Linnégatan, Beyond Retro i Arkaden och den här Moschino-väskan hittade jag på Miss Ragtime på Magasinsgatan, bland deras second hand-grejer. 

BLUEBERRIES AND COFFEE IN THE MORNING

En favorit här hemma. Nu skall jag snart hoppa iväg till jobbet. Välbehövligt för plånboken kan jag säga. För de närmsta månaderna kommer jag nog inte hinna jobba så mycket, eftersom det är dags för vårt avslutande projektarbete. Och jag antar att det kommer ta upp mycket av min tid. Är lite nervös faktiskt. Hade egentligen velat praktisera, men jag har ju inte riktigt tagit tag i den saken. Så jag får skylla mig själv. Men nu har jag iallafall börjat nedräkningen till examen och sommaren. Lite drygt två månader kvar. Woop! Aldrig hade jag trott att jag skulle längta så mycket efter att få jobba heltid på posten igen ;)

INSTAGRAM MOMENTS


@elenoreeklind

1. Johanna & jag innan utgång. 2. Ceasarsallad-lunch i solen på Soho's uteservering med Steffi. 3. Josefin & jag har en efterlängtad reunion. 4. Fika medan min frisör gjorde mig fin. 5. Lunch med mamma på En Deli Haga. 
6. Rosa naglar. 7. Orangea naglar. 8. PW till tandläkaren i mina Air Max. 
9. Världens godaste hamburgare på 2112 med Älsklingen.

WORK HARD

Har suttit med grupparbete hemma hos mig hela dagen. Dags att slänga i sig lite mat och sticka iväg till jobbet. Långa dagar nu för tiden. Och jag är sååååå sötsugen. Hur blir man lättast av med sitt sockerberoende? 

MONDAY MORNING

Tog sovmorgon idag. En välbehövlig en. Jag är så glad att jag och Isabella bestämde oss för att börja plugga kl 10 istället för 9.  Jag sov nog tolv timmar inatt. Men nu är äggmackorna i magen och kaffet uppdrucket, så nu är jag redo för en ny (och hälsosam) vecka. Mycket träning och nyttig mat, och förhoppningsvis mindre socker. Igår jobbade jag och skall jobba ikväll och imorgon också, så det var skönt att få sova några extra timmar idag. Ha en bra vecka!  

JEANS JACKET

Vad dagen började bra! Det var strålande sol och jag invigde jeansjackan. Jag och Johannes satte oss i solen på Biscuit och drack kaffe. UNDERBART! Jag strosade sedan bort mot stan för en lunch med sötaste Steffi. Vid tre-tiden mötte jag upp Johanna som slutade jobbet och vi tog sällskap hemåt. Nu skall jag göra mig redo för kvällen. Skall hem till Charlotte och ha rosékväll. 

Jacka från Levis (Second hand), halsduk från Monki (gammal), tröja från Topshop, jeans från Dr Denim, randig tröja från Lindex, solglasögon från Beyond Retro, skor från Nike (Nike Air Max Thea), ryggsäck från Monki och Moschinoväskan är köpt på Second hand. (Gick hem och bytte väska)

Good morning Saturday

God morgon. På bordet står tulpaner och det är dags för frukost. Och det är underbart vårväder ute. Ha en bra lördag allihopa! 

ON THE TABLE

Lite av hur det ser ut på soffbordet just nu. Doftljus från Voluspaljuslykta som jag köpt på Market 29 i Haga,  vita små pärlhyacinter och så några inredningsmagasin.

FRIDAY LOVE

Glad fredag på er! Solen skiner, jag vaknade halv sju, har sovit fem timmar i natt, har varit ute och sprungit (4km), tränat, ätit frukost och druckit kaffe. Nu tänkte jag sätta mig och plugga ett par timmar. Hoppas att ni får en bra dag! ❤

CHOCOLATE & COFFEE

Har inte tagit så mycket bilder på senaste för jag har mest bara pluggat eller inte haft kameran med mig. Igår satt jag och Isabella och pluggade en stund i solen på Condecos uteservering och jag käkade deras goda hälsobuffé och linssoppa. På eftermiddagen gick jag och Johannes och köpte tulpaner och pärlhyacinter. Sedan gick vi hem och fikade med kaffe och chokladbollar. Har varit sugen på det hela veckan. :) 

TRANQUILO


När jag och Isaballa pluggat klart igår, hade vi båda längtat efter att få komma ut i solen hela dagen, så jag drog på mig löparkläderna och tog en runda i Slottsskogen. Sedan stack jag iväg till stan för att möta upp Johannes och tre av hans kollegor för lite mat och öl på Tranquilos uteservering. Jag åt den godaste "Ceasarsalladen". De kallade den för Ceasarsallad men det var med getost, chilidressing, pinjenötter och tranbär i isället. SJUKT god! När det blev alldeles för kallt gick vi in och drack kaffedrinkar. Bra eftermiddag/kväll.

VÅRSOL

Solen skiner och det känns som vår. Men jag känner ingen glädje. 

BIKINITANKAR

 
Den här var ju för snygg! Ni hittar den på Nelly.com

INSTAGRAM MOMENTS

@elenoreeklind

WEEKEND

Helgen har varit en aning för festlig för mig tror jag. Men de soliga dagarna har spenderats på uteserveringar med goda vänner och god mat. 

TRI BROW COLOR

Vad jag målar mina ögonbryn med: Tri Brow Color från Make Up Store. Jag tycker att en skugga blir mycket snyggare och naturligare än penna. Innan jag använder den tar jag lite ögonbrynsvax som fixerar färgen och får den att hålla hela dagen. Den ljusa är perfekt till ögonbrynen, den mörka brukar jag använda som ögonskugga, och den mellanbruna funkar bra till både ögonbryn och som en matt vardags-ögonskugga. 

MAKE UP STORE

Fick hem ett litet paket för ett tag sedan, som innehöll de här tre produkterna från Make Up Store. Det var ett erbjudande för nyprenumeranter av Style By. Bryr mig inte så mycket om tidningen, men tyckte att det var ett sjukt bra erbjudande; 3 nr av Style By och en Eyedust i färgen Chocolate fondant, en Cyber shadow i färgen frosted shine och ett väldigt hett nagellack i färgen Young (Se här hur den ser ut på). Allt för bara 99kr. Älskar alla tre produkterna. Den brunglittriga ögonskuggan älskar jag för att brun är den enda färgen jag använder på ögonskugga, och att den glittrar gör den perfekt för partykvällar. Den vita skuggan är som en highlighter och den är perfekt att ha längst in vid ögonvrån. Och nagellacket, ja det var en sjukt snygg färg helt enkelt! :) Gå till erbjudantet HÄR!

LIKE A SAD DREAM


HONEY, I'M HOME

Äntligen frukost. Har sovit så sjukt dåligt inatt och nu på morgonen har jag varit hos tandläkaren och hunnit med en powerwalk dit och tillbaka. Så nu var det sjuuuuukt gott med kaffe och frukost. Yoghurt med valnötter och honung, och två knäckemackor med avokado. Hade inga hål förresten. Yeey! Känner mig dock lite skyldig när jag köpte med mig kexchoklad på vägen hem... 

2 1 1 2

Mötte upp Johannes för en burgare på 2112 på Magasinsgatan. Alltså! SÅ gott! 

CHICKEN LUNCH

Jag är egentligen inte ett fan av kyckling. Mest för att jag ofta tycker att den blir torr (och speciellt om man gör matlådor med kyckling i). Men något som inte blir torrt och som blir sjukt gott och är enkelt att göra är att fräsa kycklinginnanlår så att dem får en knaprig yta, sedan lägga dem i en form med grädde och/eller creme fraiche och krydda med massor av citron, peppar, salt, salvia, rosmarin och timjan. Låt kycklingen sedan bli klar i ugnen och servera med ris och ruccola. Yum!

NIKE FLYKNIT


 Någon som vet vart jag kan hitta Nike Flyknit i snygga färger? Exempelvis den här mörkrosa ovan (som är slut på Zalando), eller ett par mörkturkosgröna kanske. Och på Sneakersn'stuff hittar jag inga fina just nu. Där fanns ju förut de HÄR oerhört snygga ljugrå, som jag önskar att jag hade slagit till på. Så, några tips? 

GRAPE

Just nu ser det ut så här fram för mig. Det är så himla fint väder ute, så jag vill egentligen bara ut och promenerar hela dagen. Jag önskar att jag var en spring-männinska. Det ser så skönt ut, men jag är så dålig på det. Har alltid haft sjukt dålig kondition, fått håll, och haft svårt med benhinnorna. Men skall faktiskt försöka träna löpsteget konditionen och flåset. Hur bli man bra på att springa längre sträckor? Är det genom att bara springa, springa och åter springa? Eller har ni några tips? 

SEMLOR

Det blev allt en liten semla för mig också idag. Johannes kom hem med varsin efter jobbet, så vi har precis fikat med semla och kaffe. 

CHANGE

Har suttit hela morgonen med bloggen och försökt göra så att bilderna skall bli en size större, samt ändrat om lite typsnitt med mera. Vet dock inte hur det ser ut för dem som inte har samma typsnitt installerade på sin dator. Det här med bildstorlek var sjukt jobbigt. Hade velat att det fanns en funktion som bara ändrar alla bilderna på hela bloggen till en storlek större. Just nu är därför bilderna lite olika storlek, men från och med nu skall jag posta alla i en size större än jag gjort innan, så det kommer bli en liten ful övergång mellan de lite mindra bilderna och de större. Hoppas att ni har överseende med det fina läsare. Ha en bra dag! 

LITTLE SPRING

På köksbordet börjar pärlhyacinterna blomma. 

TULIP MONDAY

Det är måndag och jag känner inte speciellt mycket för att påbörja en ny vecka. Jag vet att den bara har plugg att erbjuda och inte något roligt plugg heller. Fy vad negativ jag kände att jag blev, sorry! Livet går verkligen upp och ner. Men jag mår ändå rätt bra just nu, så jag hoppas att veckan blir okej den med.

MONDAY MORNING

Ny vecka. Igen. Jag startar den med te, avokadomackor och yoghurt med jordgubbar. Jag kommer inte hinna med så mycket annat än att plugga den här veckan tror jag. Ha en fin måndag allihopa! 

RSS 2.0