HAIR/COLOR


Jag har ju lite beslutsångest över vad jag skall göra med mitt hår. Så nu har det bara fått gro och utväxten ser förjävlig ut. Men ljusblond är fint, och brunt är också fint, men allra helst skulle jag nog vilja fixa till det som på bilden.

Ph; Oracle Fox

Poncho


Såg att den här grymma tjejen har en likadan poncho som jag köpte förra veckan.
Ph; 5inchandup.blogspot.com

Sweet home


Fikapaus här hemma, efter lägenhetsvisning och fönsterputs.

Lindex


Jag köpte bland annat den här fina ponchon igår, på Lindex. Men jag är lite osäker. Vad tycker ni?


Aprikos/ljusgrå


2 nya. Depend. nr248 + nr250

Pasta


Pastamiddag i Linné för att välkomna bästa Jonathan och Jonna tillbaka till Götet. De har fått en lägenhet i Linné efter tre års pluggande i Kalmar. Så nu är vi grannar. Äntligen! :)


HEJ-HEJ!


Regnet smattrar på fönsterrutorna. Grym musik spelar i högtalarna. Det är äntligen helg. Äntligen är denna helvetesvecka slut. Har spenderat 56 timmar på jobbet de senaste 5 dagarna. Idag tänkte jag bara mysa hemma, och kanske ta en tur genom stan. Det var längesedan jag hann med sådan lyx! ;)

COM HEM


Alltså, jag skrattar så mycket varje gång jag ser den här reklamen. Så söta! 


Väst / Spets


Klänning H&M / Skinnväst Zara


WEEKDAY




FINT FRÅN WEEKDAY Gillar verkligen klänningen längst ner, som även finns i beige. Skulle köpt den om sommaren inte precis höll på att ta slut...


Chilli lovers!


Efter frukost och en lugn morgon cyklade jag och Johannes till stan och kollade in lite snyggt på Weekday och letade joggingskor till mig. Vi käkade gott i solen, på Spice vid Kungstorget. Nu har vi gottat oss i soffan med choklad och popcorn, efter att vi tränat tennis en timme på Ullevi.  

Guldknappen/Elin Kling


Elin Kling på Guldknappen. Snyggt!


HEJ




God natt! Tog en sväng förbi Magasinsgatan, da Matteo, gårdsfest och Puta madres med Johanna.

23



Idag fyller jag 23. Grattis till mig!

(Ps: Fick världens finaste present av min Älskling!)


ELDKVARN


EFTERMIDDAGEN: Efter ett glas rosé hemma hos oss, stack jag, Johannnes, Peter och Maria bort till Götaplatsen och Plura. Eldkvarn spelade härlig musik. Efter det gick vi till Sombrita för god tapas. Nu skall jag sussa. Sov gott!  

Foto




Photographer: Harper Smith.

TREDJE



I FREDAGS, efter Flamingo.

TRE VÄSKOR


1. Accessorize 2. Zara 3. Zara


KAN DEE





TVÅ SNYGGA T-SHIRTS FRÅN KAN DEE.
Jag är lite sugen på att beställa lite t-shirts eller linnen från Kan Dee. Men jag är alltid så orolig över hur storlekarna är när man beställer på nätet. Men jag älskade trycken på dessa.  


AAVA


Jag skulle gärna kunna tänka mig att spendera ett par veckor i januari här. I en bungalow, vid stranden, på ett spa i Thailand. 
Bilder; Fritidsresor.

Hair/Rebecca


SNYGGT! Jag dör. Den här tjejen passar ialla hårfärger. Jag älskade det blonda. Jag älskade det röda. Och jag älskar definitivt den här, lite mörkare utväxten! Snyggt Rebecca! Vad blir det härnäst? Mörkbrunt? Svart?

Gisele Bundchen


Pic via littleplastichorses

Miroslava Duma








Snyggt! Och vad hon passar bättre i det korta håret.. Buro 24/7 

Häromdagen



E: Linnejacka Second hand / Väska Second hand / Jeans Cheep Monday
J: T-shirt Cheep Monday / Jacka Weekday / Linnebyxa H&M

WOW


Snyggt från WOW.
Ph; Stockholm Streetstyle


Stockholm


Columbine Smille på Stockholm Fashionweek. Fint!
Ph; Stockholm Streetstyle

Push / fredag



Snodde två bilder av Johanna, eftersom jag inte fick med mig kameran ut i fredags. Hade på mig vita jeanschorts från Zara och en shorta från Weekday, och turkosa naglar. Fick tyvärr ingen bättre bild än såhär :(


/5 inch and up


Jag älskar den här tjejens hår!

Basilika


Liten snabb lunch. Pasta, tomater, basilika, salt, citron och parmesan. Nu har jag vilat en timme, och vi tänkte ta och promenera bort mot Slottskogen.

Homemadecappuccino



Eftermiddagsfika här i min ensamhet. Idag har jag cyklat bort till Heden och deras loppis. (Önskar egentligen att jag var på WOW) Men fyndade ett minihorn. Nu dricker jag cappuccino och försöker bli lite pigg.

Igår var vi några tjejer som drack rosé på Bliss, och gin&tonic på Push.

Flamingo







Jag och Johannes stack bort till Bar Flamingo för en god drink och lite plock. Gud så gott!

RED CURRY


Igår, tordag; Thaimat och myskväll med bästis.

Space/Rainbow/strawberry



Fina naglar av Signe.

Stilla


Fint! Fina fåtöljer. Vill ha.

Bild; Rebecca Simonsson

Några



Ph; Oracle fox / unknown

RISOTTO


I did it!! :) Jag lyckades göra risotto. Det blev en jättegod svamprisotto med persilja i.

4 dl Arborioris (risottoris), en gul lök, 1 dl olja, 1,3 liter varm grönsaksbuljong (vatten+2 buljongtärningar tog vi), champinjoner, persilja, 1 dl ost (helst parmesan), lite svartpeppar, salt och smör.

Hacka och fräs löken i oljan, i en kastrull. Tillsätt riset. Häll i en del av buljongen. Låt koka bort helt. Rör om ofta! När buljongen kokat bort häller du på 1 dl buljong i taget och låter koka bort varje gång. Rör om hela tiden. När all buljong är slut bör risotton vara klar. Tillsätt smörstekta champinjoner, hackad persilja, svartpeppar, ost och ett par klickar smör. Servera med lite hackad persilja på toppen och lite salt om det behövs.

Finns mängder av sätt man kan göra risotto. Vi tog vad vi hade hemma, men den går att variera på många sätt. Läs på risets förpackning om ni är osäkra!


VILL HA



Dem i mocka, Vagabond 999 kr


svart/blått/beige








J; Mörkblå/svart stickad tröja, Weekday / Mörkblå shorts, H&M / Skor, Converse /
E; Beiga byxor, gamla / Tröja, H&M / Espadrillos, Accent / Brillor, H&M Herr / Virkad väska, Primark /

Var ute på en minipromenad längs Linnégatan. Fyndade fyra koftor och en jacka av något slag, på Emmaus. Alltihop tillsammans för 450 spänn! Nu skall vi laga risotto. Hej så länge!

Inspo




















Ph; / Song of style / Oracle fox / Studded hearts / VS Magazine july 11 / SRC783 / Sanna Kumlin / Purse'n Boots / Lundlund / Andreas Öhlund / Camilla Åkrans / Little Plastic Horses / Zippora Seven / Mink Pink Swim 11 / Givenchy Couture / 5 inch and up /

Imfancy


imfancy / Jag kan inte sluta kika på den här tjejens snygga outfits.

En cappuccino, tack!


Köpte dessa fina cappuccinokopparna på Floramor och Krukatös, som jag tipsade om nedan. Dem är gjorda av den snälla tjejen som har butiken. Jag älskar dem! Det svarta mot mitt vita matbord.

Floramor & Krukatös


Om ni bor i Göteborg, och inte varit inne här, så promenera hit vettja! Ligger vid Kaserntorget och Da Matteo har en liten innergård här på somrarna.

Det är mor och dotter som äger butiken. Mamman är florist och dottern är keramiker. Så de har jättefina växter och jättefina egengjorda krukor och koppar. De har även väldigt fina möbler och lampor som går i det industiella temat. Precis som jag älskar!

Min dag


Idag har jag fixat och donat här hemma, lämnat grejor på vinden, cyklat till stan och handlat en kofta, ett pannband, nagelvård och jätte fina cappuccinokoppar, jag har varit på apoteket och så har jag hittat fina höst/vinterskor (Lite tidigt eller?). Jag har handlat och lagat mat, och just nu sitter jag och äter maten (Flygande Jakob blev det) och dricker in iskall cider. (Gud vad varmt det är här inne!)

Blue?Red?Black?


Nej ni, nu måste jag ta mig i kragen och köpa mig en ny cykel! Saknar att bara cykla runt.

Foto via Hanneli Mustaparta

Natalie Karlsson


Jag beundrar denna tjejen alltså! Alltid lika snygg, alltid lika cool.


Natalie Karlsson

Liseberg


Igår stack vi iväg till Liseberg och köpte åkpass och hela kitet, och åkte enda tills det stängde. Vi var ett helt gäng kompisar, så det var himla kul! :)

TENNIS


Jag och Johannes har spenderat eftermiddagen på tennisbanan. Tänkte att det skulle bli tennis en timme i veckan. Det är riktigt roligt faktiskt! Och så får man ju röra lite på fläsket:) Nu skall vi äta majskolv och titta på CSI. God kväll.

För Två


Vill också ha ett litet kök så att man måste ha ett sånt här litet bord med två så fina stolar!



Ph; Ikea/Livet hemma, Sofias inredning

Some last year outfits














På väg hem


Espadrillos, Accent / Byxor, Monki / T-shirt, H&M / Väska, Emmaus Second hand / Solglasögon, Lindex / Skärp, gammalt /

Skara Sommarland


I helgen var vi på Skara Sommarland. Jag och Johannes, Jossa, Victor och Levi, Emil, Anneli och Simon, och så Jossas bror och hans tjej(?)! Ett gött gäng helt enkelt. Vi badade, åkte i ringar, spelade på hjul, åt popcorn, åt tacobuffé och stosade runt i värmen.

RSS 2.0