Sunday morning

Frukost framför nyhetsmorgon. Mmmmm. 

I miss the old, happy me.
MANGO / BANANA

Fryst mango, banan och mandelmjölk

GOOD MORNING SATURDAY

Startar lördagen på bästa sätt framför nyhetsmorgon med kaffe, äggmacka och smoothie gjord på mandelmjölk, banan och frysta hallon och blåbär.

STYLECOUNCIL BY TIPSER

 
Just nu kan ni läsa en liten intervju av mig på Stylecouncil.se - Läs den HÄR

MUSIC IS MY BEST FRIEND

 
"I feel love everytime cause music makes me feel alive"
 
Jag tror inte jag skulle överleva utan musik. Musik är det som gör mig lycklig. Musik är det som tar fram alla känslor som finns inombords. En låt kan få en att börja störtgråta, och en annan kan få en att vilja dansa hela natten. Jag älskar alla känslor som kommer fram när jag lyssnar på musik. Jag älskar hur man påverkas av musik och olika låtar; vill man gråta så sätter man på en låt och vill man bli pepp sätter man på en annan. Och det är så starkt. Jag spelar i princip musik från att jag går upp på morgonen till att jag går och lägger mig. Jag önskar att jag var född till att spela instrument, sjunga, göra egen musik och skriva egna texter. 

B L U E

Okej. När jag ser den här tjejens hår vill jag färga det exakt likadant. Och jag vill sno hela hennes stil. Rakt av. To die for! 

I N S T A G R A M


Se mer --> @elenoreeklind

Is summer like over now?

 
Sommaren gick på något sätt för snabbt. Jag vet att vi kommer ha många fina sommardagar kvar innan hösten är här. Men på något sätt känns det som att sommaren ändå är slut. Skall jag vara helt ärlig så längtar jag faktiskt efter hösten och mörkret. 

TRANSPARENT

Skirt - H&M, top - Bikbok, Sunnies - Le Specs

WISH LIST

1. Parfymen Vanitas från Profumum Roma | 2. Klocka (guld i modell större) från Larsson & Jennings | 3. Sony A5000 
 
Nästa måndag fyller jag år. Jag vet att jag inte kommer få sådana här dyrgripar, men det skadar ju inte att önska sig. ;) De här tre sakerna står högst upp på min önskelista/inköpslista.

I N S T A G R A M


Glöm inte att följa mig på instagram --> @elenoreeklind

VEGGIE BURGERS @ BEE

I förrgår mötte jag upp Josefin och Anna på Bee för gött snack, veggie-burgare och några öl.

RSS 2.0