daMatteo

Fikade på daMatteo i mysiga Victoriapassagen, med mamma för ett tag sedan. Vi drack cappuccino och kikade på kort från Kroatien. Då hade jag på mig det här. Kjol från H&M och top från BikBok.

SICK

Har åkt på influensan tror jag. Kan inte minnas att jag någonsin haft det innan. Men jag sov max tre timmar i natt för jag hade så hög feber och värk i precis hela kroppen. 

Kroatien

Den dåliga uppdateringen beror på två saker. Ett: jag har spenderat den senaste veckan i Kroatien. Två: jag lyckas inte lägga in bilderna på datorn då iphoto strular. Men så fort jag får bukt med det lilla problemet så skall jag lägga upp massor av bilder från vår härliga vecka och andra semesterfoton.

Kungshöjdsgatan 6

Inspiration till vardagsrum och sovrum får vi idag från en lägenhet som är till salu hos Stadshem.

Silverbricka

Vill ha en sån här fin silverbricka. 

INSPO

Angelica Blick i den snygga jackan och kjolen från Gina Tricot, och de snygga klackarna från Zara. Snyggt!

SUNSET

Efter sista dagen på jobbet innan semstern åkte jag förbi mamma och njöt av solnedgången på hennes balkong. 

SUSHI

Todays dinner efter en dag på Kungsmässan med Charlotte och Johannes. 

CONDECO

Käkade lunch, fikade och strosade på stan tillsammans med Jennifer och hennes dotter Isabella, och Josephine och hennes dotter Joy-Li här om dagen. Mystjejer! 

LASAGNERIA

Igår efter vi varit på stan, så gick vi till Lasagneria och tog en fika, innan vi åkte hem till Jossa och Victor och käkade lite middag. 

Le Petit

Vi började dagen med frukost på Le Petit. 

LISEBERG

Igår var jag, Johannes, Charlotte och Tobias på Liseberg och åkte hela dagen. Vi var som små barn igen. Vi hade hur kul som helst och jag vann två stjärnvinter - En Marabou mjölkchoklad och en m&m. Gaaaah. 

CHERRY

Det godaste just nu är bigarråer. Kan äta dem i mängder. 

PIZZA

En varm kväll kan lätt spenderas på någon gräsmatta. Här med en pizza, några öl och gott sällskap uppe vid Skansen kronan med utsikt över Göteborg.

RSS 2.0