Fredag

Mm mamis thai-mat är precis uppäten (+en banan också) och ligger gött i magen. Haha. Åå så soligt väder idag också. Looooovely. Äntligen dags för vår. Fast det finns ju en nackadel: MÅSAR! Jag som hatar måsar, och speciellt sedan,, när de blir helt galna, och störtdyker ner på en.. när de har ungar. Haha, och såklart ligger jobbet vid värsta mås-paradiset, haha, nä men ganska nära vattnet, och jag har märkt att måsar gillar västkusten... :( Haha.. Och så såg jag första flugan för i år. Igår. Den satte sig på Johannes sko. Haha. (jag o min humor).. Men det är också en sak som jag måste gå i terapi för, att lära mig att småkryp inte är något att va rädd för. Fast det är egentligen inte så att jag är rädd för dem.. Utan jag tycker dem är så äckliga, så hela min kropp ryser och jag blir helt stel och får nästan kväljningar. Jätte jobbigt. Om jag exempelvis ser en spindel, så känns det som att det istället är 1000 st mig. Huuh. Men då är det ju himla tur att man inte bor i en myrstack. :D Haha.

-Puss & Hörs

MM Pirog & Thaimat - Lätt att göra

ÅÅÅaah, Idag har jag vart på gymmet, och ätit en hemmagjord pirog och lite hemmagjord thai-mat. Nu känns det riktigt bra. (Att man har hunnit med något annat än att jobba & åka spårvagn)  Thai-mat är ju min absoluta favorit. Det finns en jättegod burk att köpa, som smakar precis som på thai-takeaway, grön eller röd curry, med bambuskott, ananas, vattenkastanj. Sedan blandar man bara i kyckling, minimajs, cocosmjölk (för att göra den lite mindre stark) och mer bambuskott så blir det  riktigt gott! (- Nu lät det som jag hade lagat det, men jag får tacka min kära mami, men det är tydligen så lätt att göra :D )
 image242
och pirogerna rekomenderar jag starkt (till dem som överhuvudtaget kan laga mat då.. Fast jag kanske skall testa att göra dem själv någon gång också..? Eller? Kanske. Om jag vågar..) :D Haha. Apgoda är dem iaf! Degen runt om är så jädrans god. Mumsa! :D Jätte bra som nattamat. Haha ;) Måste spara receptet här, så jag kan träna på mina matkunskaper i sommar... ;)

image230
image240
                                                    Coop Mer smak nr 2 2008

Sov Gott och God Natt

RSS 2.0