MUMMA KARDEMUMMA


Lunchen bestod av räkmacka och latte.


Jag (äter mackan) hoho
Louise tog massor av kort utan att jag visste att hon tog.
Jag blundade eller hade alldeles för stort smile på de flesta av dem. Haha.

Smakde vaniljlatte på stan idag. Var sådär. Har länge velat testa någon av smakerna de har.
Choklad, eller hasselnöt kanske är godare ? Eller både och ?

KATT & TIGER PÅ JOBBET


I am dead, (meat). Nä, men jag ligger halvt utslagen på soffan och läser Cosmopolitan och käkar några russin. På jobbet idag var alla katter och tigrar. Dagisjobb kan vara kul ibland. Barnen blev målade i fejjan. Deras små ansikten blev orange eller lila, med vitt och svarta prickar och streck, och det var morrhår och de blev så söta. Muuwwwaah.

I helgen är det Halloween. Utklädnad och buuuh på högsta nivå. Men inget sånt för mig, förrän nästa helg. :) Då är det Halloween-party. Undrar vad jag skall klä ut mig till?!... weeiiie hihiiih jeejjejejjj :D Vad kul att klä ut sig. Att för en kväll vara någon helt annan. Någon ful, eller läskig eller vacker eller sexig. Vadsomhelst! One night. Fun Fun Fun !

I helgen blir det nämligen något annat än pumpor och häxhattar. Familjen Eklind / Andreasson, är istället inbjudna till födelsedagsfest / inflyttningsfest. Fun Fun Fun !

Nu skall jag klappa ihop datorn och återgå till lite läsande. Jeejjejejj ! Ha det goodie-goodie.

Puss/ella

ELLA ELLA ELLA

GOD MORGON !


Uppe med tuppen, även på lediga dagen. Johannes och jag sov i lägenheten i stan idag. För han skulle upp tidigt och jobba och jag skulle upp tidigt för att fixa med lite grejor. Och så är min moster på besök från Stockholm, så vi skall snart bege oss ner till stan, hon och jag, så fort det öppnar ;) För shopping, fika och nytt-jobb-sökning.



/Ella

SÅ VAR DET

Födelsdagsfesten i lördags var jätte trevlig. Vi hade massa roligt. Igår orkade jag inte göra så mycket. (läs: sätta igång datorn). Jag var inte bakis eller så, men trött! Somnade klockan sex igårkväll ungefär. Men vi hann ändå övningsköra lite igår. Jag älskar det! Det är värsta kul! Och så hann vi äta tacos. En av Johannes presenter var perfekt för oss igår. Hann fick ett tacofat och en hink full med alla tacotillbehör. MMM Tack ! :) Hej svej, nu skall jag göra något annat.. :D

















FÖDELSEDAGSPARTY NU

Idag har jag varit ute och övningskört hela dagen. Woho! Det går riktigt bra nu. jejejjjj :D
Nu skall jag iväg på födelsedagsparty. Woho! :) :) För hela 4 personer :D Idag blir det min fransklänning, fast med strumpbyxor och väst till. Nu måste jag sticka. Love



















DAGENS MUMS

MMM, idag mötte jag upp J i stan för att gå till mitt favvo-thaimat-lunch-ställe tillsammans. MMM, just love it !



DAGENS JAG

...på dagens stan-runda.

   

Hej hopp. Ha det bra! :)

ME AND MY BABY


Min Baby är den bästaste. Hjärta för alltid !
"Jag vill rymma till en annan del av världen med dig!"

Life...



I must go on


THE HILLS & INGEN KLADDKAKA

Myseftermiddag alldeles för mig själv. The Hills är på. Men det blir ingen kladdkaka idag, för jag och J bakade en, och åt upp hela, igår. :D Morotsstavar idag kanske? (Eller champinjoner...Haha)

Imorgon skall jag in till stan. Det blir nog tidigt. Kanske åker med Johannes på morgonen. Jag skall till några butiker. + att det är födelsedagsfest för hela familjen Andreassons (Johannes familj), så jag skall iallafall försöka hitta en present till Johannes mamma. Men även utan presentletande har jag nog att göra hela dagen på stan. ;) troooor jag. Blir nog kvar i lägenheten i stan till fredag, kanske lördag. Men på lördag är det party, så då blir det back to the island. (Inte Island med vulkaner nu alltså..!)








I have a thing for champinjoner




Ja, jag bara älskar dem. Råa, färska, vita (de måste vara riktigt vita) champinjoner. Bara sitta och äta som godis. En påse champinjoner, tack!  Konstigt? Kanske. Gott? MMM jag tycker det. (Knasmört) Mums, jag äter en nu..







VARFÖR ? ALLTID !

Okej, Varför glömmer man alltid just det man skall köpa, men kommer hem med en hel påse full med annat? Okej, jag glömde iallafall inte mjölk. Men det var två saker jag skulle köpa. Det var mjölk och det var russin. Men russin, det får tydligen bli en annan dag. Men är det inte konstigt, att man skall till affären för att köpa en sak, kanske  två, och så glömmer man något av dessa, men man lyckas hitta en väldans massa annat gott medan man går där bland hyllorna. Eller är det bara jag?

MJÖLKEN ÄR SLUT

Idag har jag jobbat. Lite mindre än igår. Men ändå. Nu har vi ingen mjölk hemma. Jobbigt. Jag viiiiiill ha havrefras med mjölk ju. Och Special K (Den där med det rosa bandet på) med mjölk. Och så har vi ingen mjölk. Typiskt. Dagens i-landsproblem i uppförstoring. Ja ja. Jag skall slänga på mig mjukisbyxorna och cykla ner till affären. Skall ändå hämta photoshop, så att jag äntligen kan installera det på datorn igen :) Tjohej. Guu så tråkigt inlägg. Måste pigga upp mig själv nu, kanske med vitaminer och te eller kaffe,, och havrefras. Med mjölk.


TRÄNING 1

Nu skall jag ut och springa. Hej Hopp.

DAGENS TRE

...Platåskor:



Alla dessa är också från gojane.com. De kostar mellan $30 - $40, vilket jag tycker är otroligt billigt. Men så har vi ju det här med tull !?

GOD FÖRMIDDAG SÖNDAG !


DAGENS TRE

Jag bara älskar platåskorna.

Dessa är från gojane.com och kostar bara $20.99. Där finns massa snygga platåskor. Jag kommer absolut visa fler här. Kanske redan i morgondagens Dagens tre, och jag skall nog köpa ett par.

WOOOHOO

Jag struntade i stan och hade roligt hemma istället. (Nööörd) haha. Åker till stan och hem och till ikea imorgon istället. Idag skall jag övningsköra.




WEEEEEY

DAGENS JAG

Testade mina nya strumpor. Dem får stanna på idag.

Over Knee strumpor: Lindex. Linne: Lindex. Väst: Gammal

Ha en bra dag allesamman. Jag skall nog svänga förbi stan. Och i eftermiddag skall jag övningsköra mer. Igår var jag ju ute på de stora vägarna och irrade ;) WOHO

HAHA - FUNNY VIDEO, AND CUTE..



Den här är till min barndomsvän, Nina. För vi såg den tillsammans en gång för längesedan. Den är så söt och vi skrattade ihjäl oss när vi såg den. Kommer du ihåg? När vi gick på Hvitfeldtska, på någon lektion om reklam. Haha. Jag dööör. Den är kul.

Är man elak själv, får man alltid tillbaka !

HITTA DEN BÄSTA SHOPPINGEN PÅ NÄTET




Hittade en sida på Vecko Revyns hemsida där de sammanställt alla de bästa nätbutikerna för kläder, mode, smink och inredning. Ni hittar sidan här. Det finns en rad butiker man inte visste fanns på nätet. Och är inte det, det bästa - shopping via nätet ?

GOD MORGON


Ha en bra dag !


Photo: Rachel Bilson, CS

DAGENS JAG IGÅR


Hittade ett par grå jeans i garderoben. Me happy!
Linne: Lindex. Kofta: Zara. Mockaskor: Don Donna

SNYGGINGAR FRÅN ZARA & LUNCH IDAG PÅ STAN





Det blev kycklingsallad




Jag gillar verkligen dessa två snyggingar från Zara


ÄR DET FREDAG IDAG?


ÄR DET FREDAG IDAG ??
Jag hänger inte med...


GOD MORGON !


Rachel Bilson, här för tidningen CS.

VAD BLIR DET FÖR MAT ?

Per Moberg är så sjukt jävla bra och duktig.
Han är så jäkla rolig och han gör till och med matlagning att se roligt ut ;)
Hans program är inspirerande. (Och det enda matprogram jag kollar på)

INKÖPSLISTA / ÖNSKELISTA


ANKELBOOTS-BY-TOPSHOP


They look good

Jag vill ha ett par nya ankelboots.

ÄGG MED SPICE GIRLS


Jag har precis kokat ett ägg. Jag är värdelös. På att koka ägg alltså. Det sprack och hade sig. Han kanske fick ont i det heta vattnet. Stackars Ägg. Men när han fick leka med Kaviar efteråt så blev alla glada ! Nu är Spice Girls Spice up your life på MTV. Kul !


HEJ HEJ !

Min lilla dag igår gick snabbt. Hann knappt upp innan jag skulle iväg. Hann titta på en gammal repris av Top Model, som går som vanligt klockan nio på morgonen. Hann fixa ordning med lite papper och grejer som skulle skickas. Sedan åkte jag till Johannes på IKEA. Vi skulle iväg tillsammans (hemligt) och så övningskörde jag igår också, med Johannes som lärare ;) WOHO. Jag dööör, det är inte alls så lätt som jag trodde. Dumma växelspak. Haha. Men snart skall jag vara den bästa bilföraren ! :D Men för tillfället så tror jag att Johannes är livrädd när han sitter brevid mig. Haha ;)


Gaaah, jag har ingen mat hemma,.. eller jooo,, men,, jag orkar inte laga... Kan det inte finnas någon som kan komma hem med nyttig färdiglagad mat till mig varje dag ?

TE TE TE TE TE TE


Mm köpte nytt te igår. Flera stycken olika. Jag älskar te. Har börjat dricka mer grönt te, istället för kaffe. Mycket bättre för kroppen. Lipton Green Tea (Indonesian tea sencha tradition) är hur gott som helst.





Goals and To do


KNASIGA STELLA


Stella McCartney

Jag saknar...


COCO(S)


Nu har jag gjort cocosbollsröra med massa cocos i. Det är det enda jag orkat göra. Har ni också haft sådana dagar då man inte känner för att göra någonting alls ? Fast man egentligen har en massa saker man behöver göra. En sådan dag har jag idag.







GAAAAH ?!


SANT


HÄLGE VILLE SÄGA HEJ

När vi åkte hem nu såg vi lilla Helge. Stackars honom. Fast han var inte så liten, utan han var jätte stor. Han låg där mitt på vägen, i ena körfältet. Han bara låg där och tittade på oss som körde förbi. Han såg ganska harmonisk ut, men jag tror att han måste varit livrädd. Jag tror inte han hade blivit påkörd, utan bara blivit lite bortkommen. Men det stod några människor och såg till att inte bilar skulle köra in i honom. Han var gigantisk - tog upp ett helt körfält. Söt.

EXISTERAR DEM ?



Finns det riktiga vänner ?


LOVE and other disasters

GOD MORGON !

Sitter i soffan och dricker en kopp kaffe och äter lite äppelpaj med vaniljsås som var kvar från igår. M m m, jag är så nyttig på morgonen :) Älskling ligger brevid mig och jobbar med sitt nya projekt, som jag vet kommer bli hur bra som helst! Har spenderat morgonen i vårt mysiga vardagsrum, med en film; Love and other disasters. Så fort jag såg att Brittany Murphy var med, så ville jag se den. Jag älskar henne i filmer. (Hon är min favoritskådespelerska) Och sedan var det ju även så att hon jobbade på Vouge, den utspelade sig i London, den handlade om kärlek och dem som skrev Bridget Jones skrev även denna. Och allt det där ville ju jag se. Och jag hade rätt, den var jätte bra. Jag blir alltid glad av sådana filmer!

Puss / Ella









AVSLUTNINGS-GALA I TEXT

Igår hade jag hur roligt som helst. Förutom de första timmarna, då jag hade så sprängande huvudvärk.

Vi gick först förbi några kompisar och tog ett par öl och umgicks med dem, innan vi alla gick till avslutningsmiddagen/festen.

Det var ingång med röda mattan och fotografering med sin partner. Det var mingel, champagne och hälsande på nya ansikten. Middagen bestod av en förrätt på parmaskinka, ruccula och parmesan, som följdes av en varmrätt på varmrökt lax, potatis, sallad, räkor och romsås. Sedan var det kaffe och choklad och tårtor.

Under middagens tre delar, delades det ut en massa priser och utmärkelser till spelarna. (Årets mål, årets back, årets spelare osv) Det var ungefär som en riktig gala med ett färdigt program på scen. Det var framträdanden och livemusik och  vid elva-snåret övergick middagen till party, där alla dansar med alla. Gamla som unga. Och allt var hur trevligt som helst. Det är verkligen helt underbara människor som man festar med här ute på Björkö, och alla verkligen älskar att festa. Det spelar ingen roll om man är 18 eller  63. Alla har lika kul ! Klockan 4 gick vi hem.

Det bästa tipset jag har nu, är något som jag råkade upptäcka tack vare min huvudvärk igår. Till maten drack jag bara massor av vatten mellan vinklunkandet. Och efter ett litet tag var huvudvärken puts väck och jag kände mig som mitt vanliga spralliga jag igen. Och jag mådde hur bra som helst idag när jag vaknade också. Hur bra som helst. Skall alltid dricka litervis med vatten när jag skall festa. Man mår bättre både på kvällen och på morgonen. :)

AVSLUTNINGS-GALA I BILD

Förrätt med parmaskinka, ruccula & parmesan

Puss på mig

Älsk och jag

Viktor och jag

Jakob och jag

...och igen

Jag med Johannes pappa...

...och hans mamma

Muuwaah

Josefin och jag

Vann Johannes pris ?

PARTY ÄNTLIGEN

Nu skall vi iväg. Så här blev det till slut:


HAPPY-FACE


Nu är jag glad. I'm happy-face. Vet inte någon speciell anledning till det.
Jag bara är det ! :D Jag har iallafall fått ner antalet klänningar till två.
Så nu är det upp till J. Han kommer snart hem. Undrar om han vill ha mat?
Puuhh, jag orkar inte laga något idag, förutom te och skorpor med smör. Kanske ;)

GAAAAH, WHAT DRESS ?!

Jag springer runt här som en tok och prövar alla möjliga klänningar. Köpte två nya på Top Shop igår, men så hittade jag massor av klänningar som hänger i garderoben utan att ha blivit använda än. Jag veeeet verkligen inte vad jag skall ha på mig.. Gaaahh. Det är till imorgon, då det är avslutningsmiddag/fest med nästan 100 personer, som jag skall ha klänningen. Jag får vänta till Johannes kommer hem, så han kan betygsätta klänningarna... :)


Någon av dessa kanske ?

YESTERDAY, TODAY...



Igår var jag och mami alltså inte på hotell Park Aveny, utan vi var på stadsteatern, på Götaplatsen och vi såg Park Aveny. Hon hade fått biljetter från jobbet. När var man på teater sist liksom? Nån gång under skoltiden, då man tvingades med att se någon dålig pjäs som man pustade sig igenom och där man smet i pausen. Men den här gången var något helt annat. Med Allan Svensson (fr Svensson Svensson), kan den bli annat än rolig då? Han var precis som i Svensson Svensson, fast ännu roligare. Och Carina M Johansson (vem nu det är?) var nästan ännu roligare. Samtidigt som Park Aveny skulle vara både glad och tragisk, så var skådespelarna så jäkla roliga så man kunde skratta hela tiden.

Idag skall jag ner på stan och inhandla en klänning (om jag hittar någon). En klänning för lite finare tillställning. På lördag skall jag nämligen vara Johannes sällskap till deras Avslutningsmiddag/fest för IFK Björkö. Så det skall jag ner och leta efter idag. Känner på mig att det kan ta hela dagen. Pjuuh, haha. :)

Ha det bra
Puss/Ella

PARK AVENY

Park Aveny

Rappt, komiskt och isande tragiskt. 

Ell är framgångsrik förläggare, gift med Martin, producent av lättsam teveunderhållning.
Efter tre år har framgång bytts mot nederlag, Dry Martini mot billigt rödvin och förtroliga
konversationer mot allmänt skvaller.

Lucas Svenssons specialskrivna relationsdrama med touch av Woody Allen, handlar
om att vara inne i värmen och om att åka ut i kylan. Med träffsäker dialog tar detta skruvade
och drastiska drama oss med på djupet i en nyckfull värld. I de ledande rollerna
Carina M Johansson och Allan Svensson.

(text och bild från stadsteatern.goteborg.se)

TIDIG DAG


Guu vad jag började tidigt. Jag har nog aldrig vart uppe så tidigt och varit rätt pigg samtidigt. ;) Nu sitter jag iallafall och väntar på första ungen. Nej, jag skall inte föda tvillingar, utan jag sitter på dagis och väntar på att de första små barnen skall droppa in.

Ikväll skall jag möta mami i stan. Vi skall på Park Aveny. Hon hade fått biljetter på jobbet. Skall bli jättetrevligt. Men nu, back to work. Skall se om någon snart är på ingång. Ha en goodie-day ! Love




VODKA PÅ TUB ?


Ser ni vad det är i tuben?


Johannes mamma och pappa kom förbi en sväng för en stund sedan. De hade åkt Ålandsfärjan och vart i Stockholm över helgen och de hade med sig två presenter. En King Size mjölkchoklad med hela 50 g mer i, (yeeeejjj) till chokladälskarna :D. Och vodka till J. Ja, i denna kaviar-liknande tub (ja, jag trodde han fick kaviar som present) så är det faktiskt en drink. Hur kul som helst.

Har jobbat idag och igår hela dagarna, och har sån fruktansvärd huvudvärk nu, så jag har inte hunnit blogga alls. Nu väntar jag på att Time out skall börja. Annars kommer jag nog snussa. Love

SKRUVA, SKRUVA SKRUVA


Nya tv-bänken (fast det saknas en svart lucka framför dvd:n och x-boxen. Den kommer imon) och dvd-hyllorna)


Nya möbler ja. De kom igår. De är uppsatta idag.
Jag och Johannes har suttit hela dagen med 711 olika skruvar och olika delar och bruksanvisningar som är så snurriga. Vi har dividerat vad som skall skruvas var. Vi har gjort fel och gjort om och muttrat. Men vi gav inte upp, så nu är en tv-bänk, två dvd-hyllor och två vitrinskåp ihopskruvade och upphängda. Vi är grymma.  Helt jävla fantastiskt bra !

Men vi var ändå tvugna att slänga i oss lite pizza mellan skruvandet. Jag testade en ny, med mozzarella, tomat, förska tomater, basilika, pesto och champinjoner. Jättegod.



Hejsvejs. Nu skall vi belöna oss med en påse chips och bara njuta av vårt fina vardagsrum. Jippiehej!

Sov gott. Puss/Ella

NYA MÖBLER IDAG, JA!

YEEEJJ YEEEJ YEJ.. Idag skall vi hämta våra nya möbler, wiiiee :D :D Vad länge vi har väntat. Men idag skall vi få hem dem. Nu kan jag äntligen börja göra fint hemma hos J. Köpa matta och prydnadsaker och blommor osv. Ell is happy! Haha. Nu kommer han snart och hämtar upp mig. Jag har ätit pannkakor hos mami. :) Hejsvejs

Kolla vilken söt katt min moster hade köpt:


SNYGGT FODRAL PÅ BILSON


Rachel Bilson i hur snyggt fodral som helst. Hon var snygg från topp till tå här på Whitney art party.

BLOND - SMART ELLER INTE ?

Funderar på att färga håret riktigt ljust igen.

Jag vet ju att det inte är hårfärgen som bestämmer om man är smart eller inte.
Men frågan är om verkligen alla andra fattar det ?

LYCKSÖKARE

Sitter just nu med en påse naturgodis och gosar i min säng, med bok och tv. Jag läser Lycksökare, av Lesley Lokko. Den är verkligen jättebra. En av de bästa böckerna jag har läst. Nu skall jag dricka juice och bli frisk ! :D WOHO

                          

SJUK


Idag skall jag göra: precis ingenting (försöka).
För jag är sjuk. BUhu. That's not hot.
Det är det värsta jag vet. Att vara sick sick sick.

KLÄNNING + SKOR



Klänning: Temperley London.
Skor: Fendi


KLIPP KLIPP



Hej ! Har precis klippt Johannes. Hans hår var alldeles för långt. Jag gillar i och för sig båda, men det blev otroligt snyggt nu efter att jag satte saxen i håret på honom :D Jag har dolda talanger...

HOME SWEET HOME

Nu är vi hemma i Götet igen. Stockholm har varit jättebra och resan hem gick bra. Nu känner jag dock att jag är jättesjuk (ingen överdrift) Har ont i min lilla hals och hostar som ett monster. Blööääähh. Not goodie. Så just nu är nossprej min bästa vän, och den personen som pysslar om mig. (Man skall bli ompysslad när man är sjuk) Typiskt bara är att jag och Johannes blir sjuka samtidigt när vi väl blir sjuka. Så ligger båda och snörvlar och vill ha någon som gör te åt en :) Men pysslar ju om varandra såklart ! Så nu skall jag kurera mig. Hoppas Göteborg har klarat sig utan mig i några dagar ;) hoho

Det här hade jag laddat upp med inför tågresan.

+ datorn och film, cocosbollar, choklad, kanelgifflar, brämhults juice, vatten och Johannes ;)

Det är underbart att vara två


Min Älskling, efter en lång Stockholm - Göteborgsresa


Puss

STOCKHOLM DAG TVÅ

IDAG, Onsdag

Idag hade jag en lugn och jättehärlig morgon, innan jag och Louise åkte till en marknad med massor av saker,  som de har en gång / år. Älskar sånt. De hade allt mellan himmel och jord. Vi hann ta en snabb fika innan jag åkte för att möta min Älskling vid T-centralen. Vi har haft en jättemysig dag på stan tillsammans, han & jag. Vi har nog vart överallt. Haha. Nä, men vi gick över stor del av storstaden iallafall. Hittade Urban Outfitters. Gillade den starkt. Typiskt var bara att det var paraflax-väder. Men jag vill inte behöva åka från Stockholm redan. Klockan 7.07 går tåget imorgon bitti. Hej tupp, vad vi skall upp tidigt imorgon. :) Ha det bra alla ! Love

Först var jag och Louise på marknad

Sedan mötte jag upp Älskling i Stockholms stad

Och självklart var det typiskt svenskt väder idag

Jag ville absolut gå in i en second hand-butik när jag var i Stockholm

Och vi hann pussas lite också

Shopping shopping shopping. Regn regn regn

STOCKHOLM DAG ETT

IGÅR, TISDAG

Hej !
Nu sitter vi och kollar idol och käkar äppelpaj. Jag, Johannes, min moster och hennes man. Stockholms-resan har varit jätte bra. Även om vi inte var här för bara nöje, så har vi ändå hunnit med en del. Igår var jag och Louise på stan och strosade och fikade och så. På eftermiddagen mötte jag Johannes, ungefär vid mitt allra första hem. Han hade jobbat hela dagen vid Råsunda stadion. Vi åkte tillsammans och mötte upp min kusin och hans tjej. Vi gick och käkade thaimat/sushi. Supergott. Efter det åkte vi vidare till hans kontor, för prat om jobb. Kul !



SNABB UPPDATERING

Äntligen funkar bloggen igen.
Igår gjorde vi massa roligt. Men nu skall jag rusa iväg. Först på marknad med Louise och sedan möta Johannes i stan. Bye bye. Kiss Kiss.


Jag, på en mysig gata, där min moster bor.

RSS 2.0