Summer essentials

Ett måste för mig på sommaren är ett par Levis-jeansshorts. Måste dock investera i ett par nya då mina blivit lite stora och lite väl trasiga. Så nu skall jag på jakt efter ett par nya. Har sett att det finns online, men det känns som att de kan sitta hur som, så jag får ge mig ut i Second hand-butikerna och leta.. :) 
 
Igår träffade jag upp Charlotte och hennes kollegor för några öl på Storan innan solen gick ner. Vi gick vidare till mysiga innegårdsterassen på Dorsia och avslutade kvällen på Yaki-Da. Trevlig kväll helt enkelt. Nu skall jag snart iväg till jobbet och efter det blir det grillkväll.. :)

White and Silver

Ett par till skor från beställningen från Zara. Ett par med vita smala remmar och silverklackar. Perfekta. 

NEW SHOES

Fick min beställning från Zara med massor av skor idag. Här är två av dem. Varför bara välja en färg liksom? ;)

INSTAGRAM MOMENTS

@elenoreeklind
 
1. Selfie 2. Brunch dessert 3. Birthday flowers for a friend
4. Birthday brunch at Phillies Etage 5. Cherry blossoms 6. White nails (Blanc from Essie)
7. View from Ruby Bar 8. Breakfast 9. Me and beer att Ruby

STRAWBERRY BREAKFAST


Blev väldigt sjuk igår natt. Fruktansvärt halsont, feber och snuva. Så igår låg jag helt platt i soffan hela dagen. Idag känns det dock bättre. Då blev det yoghurt med jordgubbar, te med honung, juice gjord på morot, apelsin, citron och ingefära, och en knäckemacka till frukost. Solen strålar ju ute, men vågar inte riktigt sätta mig och steka (fast det är det enda jag vill), för jag vill bli frisk så snabbt som möjligt. Hatar att vara sjuk. Har för mycket att göra för att vara sjuk. 

Underhåll oss

Den här låten har gått på repeat hos mig den här helgen. 

BREAKFAST AT HOME

Yoghurt med jordgubbar, blåbär och valnötter, rågrut med cream cheese, avokado och örtsalt, en aprikos och kaffe. 

BLUEBERRIES & WALNUTS

Standardfrukost- eller mellanmål för mig är Valios laktosfria vaniljyoghurt (finns ingen godare) toppad med valnötter, lite honung och färska bär (idag blev det blåbär). 

A V O C A D O

 
Mellanmål när jag pluggar kan till exempel se ut såhär. Det gjorde det idag. 
Rågrut med cream cheese, avokado och örtsalt, en kopp kaffe och en halv kexchoklad. 

ANGELICA BLICK FOR BIKBOK

Hade en väldigt bra helg. Glömde dock minneskortet till kameran, så de enda bilderna jag har är tagna med mobilen.. Suck. Här har ni iallafall två bilder på hur jag såg ut på lördagens brunch där vi firade Jonna som fyllde år. Sedan gick vi vidare på dagsfest som sedan övergick till kvällsfest. Har ju tyvärr bara några instagram-bilder från helgen att dela med mig av. men de kommer senare..
 
Kunde inte låta bli att köpa dessa underbara shorts från Angelica Blicks kollektion för BikBok. Jag hade nästan kunnat köpa varje plagg, men jag nöjde mig tillslut med shortsen.. Skorna är från Asos och skinnjackan är också från BikBok. 

INSTAGRAM MOMENTS

@elenoreeklind
 
1. Selfie 2. Cherry blossoms 3. Coffee
4. New Nike Air Max Thea 5. Coffee with friend 6. More cherry blossoms
7. AW outfit 8. Breakfast 9. Selfie

WHAT COLOR ?


Är lite sugen på en jacka för blåsiga powerwalks. Tycker Nikes variant är väldigt snygg. Dock blev mitt hår helt elektriskt av den. Har någon av er mågon erfarenhet av det? 

Vilken färg skulle du valt?

LIGHT GREY NIKE AIR MAX THEA

 
NEW IN; Nike Air Max Thea, light grey

WHY?

Hur kan så många människor vara så trångsynta? Hur kan det finnas så mycket hat i vissa människor? Kan inte alla få leva sitt liv? Jag sitter och tittar på Malou och det handlar om att vara annorlunda. Och att det finns människor som lägger ner så mycket tid på att visa hat mot de människor som vågar vara annorlunda, som kanske bara är kära eller klär sig på ett visst sätt. Vem har bestämt att "normalt" är att vara tillsammans med en person av andra könet, och att det bara är tjejer som kan ha klänning och smink. Varför har vi ordet normal? Vad är det liksom? Alla människor är unika. Jag blir så ledsen när jag hör att människor som bara är sig själva blir misshandlade av idioter och illa behandlade av samhället. Kan inte alla få vara som de vill?! Jag kan inte förstå hur man kan känna så mycket hat mot oskyldiga, helt vanliga människor som inte gjort någon illa. 
 
LOVE MORE ❤ HATE LESS

INSTAGRAM MOMENTS

@elenoreeklind
 
1. Johannes var ledig i fredags, så jag tog också ledigt och vi åt en god frukost. 2. TBT från Stockholm förra sommaren. 3. Valborgs-middag på Levantine med Johannes, Johanna & hennes kille.
 
4. AW på Le Pain Francais Bistro i fredags. 5. Jag och ett glas bubbel på Yaki-Da 6. Köpte frukostfrallorna på da Matteos brödbutik på Andra Långgatan i fredags.
 
7. Fika på da Matteo med Jonathan, Jonna och deras lilla Alve. 8. Innan fikan delade jag och Johannes på en pizza. 9. Johanna & Julia på Le Pain Francais Bistro. 

BLUEBERRY - YOGHURT - WALNUTS - HONEY

Gomorron! Igår kväll åkte jag hem till Josefin och satt och pratade till in på småtimmarna, innan jag åkte in till stan för att dansa lite på Yaki-Da med Emelie.  Så nu var det gott med frukost kan jag säga :)

da Matteo

Igår (fredag) promenerade vi bort till stan, delade på en pizza på da Matteo och fikade med Jonna, Jonathan och deras lilla Alve. På kvällen träffade jag Johanna på Le Pain Francais Bistro på Avenyn för en liten AW som avslutades med var sitt glas bubbel på Yaki-Da. Trevlig dag och trevlig kväll! 

Bröd o. mer

Började morgonen med att gå bort till da Matteos brödbutik Bröd o. mer, på Andra Långgatan och köpte två surdegsfrallor till frukosten. Johannes är ledig idag, så jag tar också en extra ledig dag.

WE

From Levantine yesterday. Me, Johanna, Niksa and Johannes

FÖRSTA MAJ; FRUKOST


LEVANTINE

Igår var vi och käkade på Levantine, tillsammans med Johanna och hennes kille. Det var sjukt gott och ett väldigt trevligt ställe. Rekommenderar! Kvällen fortsatte sedan på Farellis och Locatelli för ett par öl med fler vänner. Väldigt rolig och trevlig valborg! :)

RSS 2.0