MIN JUL


Julen firades i Trysil, i Norge, med Johannes släkt. Det var skidåkning och mat i massor. Öppen spis och godis. Snö och pulkarace. Kalkon och julbord. Gran och paketöppning. Julklappsleken och spel. Julmusik och jultomte. Korvgrillning i backen och mycket skratt. Vädret var perfekt. Sol och lagom kallt. Vi hade en riktigt mysig jul med allt som hör julen till. Backarna i Trysil var fantastiska och utsikten var så vacker.

FÅTÖLJ


Den här kommer garanterat stå i vårt framtida sovrum!


TVÅ


Två av julens bilder. Gran och snö. Skall berätta om min jul imorgon, då jag förhoppningsvis har lite mer energi. Sov så gott!

God Jul

God Jul alla kära! Nu sticker vi till de norska fjällen och firar jul! Ha en riktigt härlig helg allihopa! Ses på måndag...

EMMAUS


Fyndade kängor på second hand idag.

ZARANy kjol från Zara.


Linnégatan 9

Bilder via Alvhem. Kan gärna tänka mig att flytta hit.

The marina


I hamnen innan vi kastade loss.. Ååh vad jag saknar värmen...

Lucia 13 december


Idag spenderar jag min tid i soffan, med migrän och musikhjälpen på i bakgrunden, medan jag drömmer mig tillbaka till värmen, och jag tänkte bjuda på några fler Greklandsbilder om en stund... Skall bara betala lite räkningar och annat tråkigt som jag inte hinner med när jag jobbar. Annars skall jag bara mysa i soffan med lussebullar och te hela dagen.

LjusLägenhet, Haga Nygata, via Alvhem mäkleri.

Faux fur


Snyggt, via Daisy's heels

Do what you love. Love what you do.


Therese Sennerholt


SENAPSGUL


Favvohalsduk, som jag köpte förra året.

Pepparkakshus


Jag hade så kul när vi gjorde pepparkakshus i helgen, att jag tänkte göra ett till, som kanske kan bli lite bättre nu när vi vet lite hur man skall göra.

Vinrött + kabelstickat


Bland det snyggaste just nu; vinrött och kabelstickat! Och så har den här tjejen den där snygga kappan med ärmar i skinn. Ph; Daisy's Heels

GODNATT


Diesel(!)


Snygg skinnjacka från Diesel, via 5 inch and up


Steve MaddenHar hittat två par klackar från Steve Madden, som jag gärna vill ha. Vet någon var man kan hitta dessa i Sverige, eller något land utan tull?

Ph; Song of Style


PEPPARKAKSMUFFINS


Nu sticker jag iväg till jobbet. Skulle hellre strosa runt på stan och sätta mig och äta en sån här god pepparkaksmuffins!

JULBLOMMORDet här satt jag och pysslade med igår. Planterade en hyasint i en glasburk, och fixade till en amaryllis med lite mossa och annat.

RSS 2.0