Nighty Night


Nu skall jag bädda in mig och försöka bli frisk. Har ju gått och blivit sjuk efter hemresan. Men till på lördag skall jag absolut vara frisk! För då skall vi fira Sara! Johannes är bortrest till på söndag. Så himla tråkigt att vara ensam och sjuk samtidigt. Men igår var han helt underbar. Han köpte hem mat från Vin o Pasta och han köpte med sig alla mina favoritsaker; risifrutti, apelsinjuice, choklad, Coca-cola, Ben & Jerry chocolate fudge, apelsiner, avokado, bananer och nötter. Och i natt gick han upp och gjorde te åt mig för jag snörvlade så. That is love!

London by night

























MEMBERS CLUBS 
Vi har haft riktigt roligt på Londons klubbar. Och vi har inte behövt betala en enda krona ute. Vilken skillnad det är mellan Londons uteliv, och Sveriges... Sjukt roligt har vi haft! Champagne, eget drinkbord, sköna människor, fina klubbar, och dansande enda in på morgonkvisten...

London photo diary part two
















Motljus.

London clothing part one




Skor Scorett, klänning h&m, kofta Weekday, mockajacka Vila, solglasögon Lindex, väska utomlands

A weekend trip to London


Helgen i London har verkligen varit fantastisk. Tiden har gått lite för fort bara. Vi har skrattat konstant. Vi har varit på mysiga restauranger och ätit god mat. Vi har ätit väldigt mycket med pinnar. Vi har promenarat på Londons underbara gator. Vi har festat på så bra ställen där champagnen och drinkarna har flödat. Vi bodde på det mest underbara lägenhetshotellet. Vi har haft väldigt roligt. Allt har varit helt perfekt. Tack J1 & J2.


Ph; me

London photo diary part one
















Nu är vi hemma igen. London har varit helt fab! Vi har haft så sjukt roligt. Jag berättar mer sedan, för nu kom Johannes precis hem med mat:)  Och självklart kommer det många fler bilder. Love!

London

'Off to London! See you in four days!'



Outside






När Johannes kom hem från jobbet, gick vi bort till Linnégatan och drack varm choklad under en filt utomhus. Kyligt, men hur mysigt som helst. Nu skall vi äta grekiskt med några vänner. Och när vi kommer hem, är det packa det sista som gäller. London imorgon!

SOPPA


Äter soppa som jag köpte med mig hem från Muffins.
Ps Har köpt ett våffeljärn nu. (Ett dubbel-)


Ph; me

More


Nu måste jag väl ändå ha alla färger man kan tänkas ha på nagellack. Allt från vitt, gult, orange, rött, nudefärgat och rosa i olika nyanser till grönt, brunt, lila, glittrigt, svart, turkost och blått i olika nyanser. Här är de två nyaste tillskotten till nagellackslådan. De ser lite mörka ut på bilden, men det är ett ljusblått och ett ljust turkost.

Våffeldagen


God morgon våffeldagen! Vill gärna äta massor av våfflor idag. Men vi äger tyvärr inget våffeljärn. Funderar på att investera i ett...
Skall ni äta några våfflor idag?


Ph; me

Crystal spring
















1. unknown 2. unknown 3. me 4. me 5. me 6. in search of little sadie 7. me 8. unknown 9. me 10. unknown 11. weheartit 12. in search of little sadie 13. me 14. me 15. in search of little sadie 16. fashionlane 17. in search of little sadie 18. me 19. me 20. in search of little sadie

mellanmål/frukost/lunch/middag



Det här är min lunch/mellanmål/middag idag. Ser ut som frukost, men what the hell, jag älskar't!


Latte, apelsinjuice, rågfralla, risifrutti, banan.

Hey!


Försöker klura ut vad jag skall ha med mig för kläder till London, på lördag.
Ph: Italien, Florens 2010.

HUSMAN


Var på stan en snabbis med en kompis. Sedan mötte jag upp mamma för lite lunch. Om det finns, så tar jag alltid köttbullar, haha - för det är så gott med mos och brunsås och lingon till.

INTERIOR / FASHION / OUTFIT














NEW FOUND BLOG SONG OF STYLE. Love it already. Hon blandar sina snygga outfits, med inredning och modebilder. Jag gillar den långa påsväskan, den ljusa mockakjolen (som jag tyckte att jag skymtade på h&m sist), spetsklänningen, ringarna, den långa beiga klänningen, de korta jeansshortsen, skinnvästen, den ljusa inredningen, kristallkronan, den transparanta klänningen...

HELP?!


Jag är ute efter ett par snygga ljusbeiga/nudefärgade klackar. Vart kan jag hitta ett par snygga? Dessa är från Nelly, men slut i min storlek, annars väldigt snygga enligt mig.

Min dag



På förmiddagen promenerade jag för mig själv, köpte en kruka och en väska, och kollade på blommor. Sedan tog jag cykeln för en fika med Sara. Trevligt! Och fram mot eftermiddagen mötte jag upp Johanna för lite shopping och mat, innan vi turades om att skjutsa varandra hemåt.

Blom


Vår! Nu är det väl vår iallafall? Jag sitter och äter världens godaste bröd och njuter av att solen lyser in genom de skira gardinerna. Allt är perfekt.

Vita







Invigde mina kritvita Palladium idag när jag tog en sväng på stan. Jag mötte mamma, gick till Saluhallen och njöt av måndagen. Nu har vi ätit Chili con carne och jag tänkte ta och hoppa i badet med en bok. God kväll!


111111



Ph1 tfs. Ph2 Studded Hearts.

VÅR


LÖRDAG: Vi åkte ut till Björkö, njöt av solen, grillade och lagade mat med våra vänner och var uppe till sent in på natten.
SÖNDAG: När vi kom hem från Björkö cyklade jag upp till Johanna för lite kaffe och nybakat surdegsbröd. Gott!
IDAG: Ta det lugnt en stund med en bok, för att sedan springa bort till Hagabadet för lite träning och simning. Kanske tar en sväng till stan också.

PIZZA






Mozzarella, färska tomater, champinjoner, ananas, banan, parika, skinka, ost.
Jag bjöd hem Johanna igår, för pizzabak, film och prat. Nu skall jag till Hagabadet för att sedan åka ut till Björkö, sol och grillning.

GREY



Vilken grå dag. Men det är fredag, så jag skall ta och rycka upp mig nu.

OO


Okej! Jag tror att jag precis drack världens godaste smoothie!


Happiness




Idag har varit en bra dag! Efter frukosten, cyklade jag till mammas jobb och fixade lite grejor, och fikade lite med mamma. Sedan cyklade jag ner till Restaurang Bee på Kungstorget för en lunch med Jennifer. Så himla mysigt! Sedan har vi promenarat runt i Haga, i solskenet, köpt blommor och druckit te här hos oss. Idag invigde jag ju långkjolen, den är från h&m, skor Converse, t-shirt Monki, fuskpäls 2hand, väska Zara.

FINALLY


Idag inviger jag långkjolen för i år. Strumpbyxor under såklart. Till den; grå tisha som jag hittade på rean för en 50-lapp, gula naglar, converse och päls tänkte jag.

XX














Ph; Fashionlane Emma Nygren Lolitas Fashionlane Lolitas Emma Nygren Fashionlane Fashionlane Weheartit Flickr Weheartit Fashiontoast Yvan Rodic SRC783

CUTE CUTE CUTE


Nu på eftermiddagen har jag umgåtts med Jossa och den sötaste ungen i världen. Vi har promenerat, käkat mat, planerat eventuella sommarresor och försökt lära Levi att gå. Så söt va!? Jag dör! Han är alltid glad och så söt att jag skulle kunna käka upp honom:)

Lunch i solen



Såhär såg det ut i mitt fönster förut. Helt öppet, solen lyste in på mitt ansikte, jag åt soppa och muffins och drack kaffe!

Promenera mera






Ja, gud vad det är skönt att promenera när solen skiner. Man blir så glad. Jag skall börja promenera mera! Idag promenixade jag bort till stan, längs kanalen, och kring mysiga butiker. När jag kom hem öppnade jag fönstret helt och låtsades att jag hade en balkong. Härligt!

MUFFINS



Igår eftermiddag så fick jag ett sånt plötsligt sug av muffins, så jag och Johannes gick bort till caféet som har de godaste muffinsarna!

IGÅR; TISDAG




Igår mötte jag Johanna, för en lång fika. Trevligt!

YESTERDAY WEARING


Skor 2hand, byxor Monki, sjal och t-shirt H&M, fuskpäls 2hand, väska & solglasögon Lindex

Details


Prickar, päls, gult, ringar och svart. Hela outfiten får ni imon!

fluff


Fint. Vit fluffig päls och skinnbyxor. Ph; Fashionsquad

BAG




Oj vad många fina väskor det finns. Alla är från Zara.

Green


Äter glass. Kollar på Stylisterna. Funderar på om jag skall springa bort och köpa vår taklampa. Vad gör ni?

TIPS; STYLE BLOG














FACEHUNTER PARIS. LONDON. MILANO.

Morot/apelsin


MÅNDAG
Jag vaknade visst väldigt sent idag. Typiskt. Jag hatar att sova bort mina lediga dagar. Men det var välbehövligt. Så jag har precis ätit upp en härlig frukost och läst tidningen i lugnet. Nu är musiken satt på högsta volymen, för det är nog dags för en storstädning här hemma. Ha en bra start på veckan! HEJ!

SUNDAY




Kan man, på riktigt, vara så här trött? Vi satt uppe hela natten, spelade spel, åt tacos, blandade drinkar och skrattade med våra vänner. 
      Idag har vi legat i sängen precis heeela dagen. (Tur att det var dåligt väder ute) Vi har avverkat tre filmer, och bara ätit massor av god skräpmat:) Choklad, pizza, Cola, juice, risifrutti, chips, glass.. Herre gud! :)

Ph; me

Kling house


Hemma hos Elin Kling. Det är ju något man inte sett så mycket av. Men fint har dem det! Skulle lätt kunna tänka mig att bo där! Skulle ni? Vill ni se fler bilder och läsa repotaget? Gå in här.


Ph: Residence via Trendenser.

TACOS


Nu: Dricker Xante Ginger Ale och väntar på våra vänner. Det blir taco-kväll hos oss ikväll! :) Ha en mysig lördagskväll!

PAPER


Sitter och äter avokadomackor;) och dricker kaffe, läser tidningen och har hårfärg i håret. Trevlig lördag på er!

DOFTA


Fyll den med doftolja. Tänd. Låt brinna i någon minut. Blås ut lågan. Doften sprider sig i rummet. Släck. Rummet luktar gott. (Och så är den ju så himla fin också)


Läs merI-love-Dofta . Jag köpte min på Söderläge, här i Göteborg.

Bishops







Igår bestämde vi oss för att promenara bort till en pub precis här i närheten. Vi drack några öl, åt lite pubmat och bara hängde med två av våra vänner. Precis lagom!

Hi! It's friday


Funderar på att gå ut och ta en öl och lite tilltugg denna fina fredags-eftermiddag. Vad har ni för planer?

Detaljer; my home


Några detaljer från mitt hem. Kommer större bilder så småningom. Orange, vitt, gammalt, nytt. Ja, det är väl min blandning kan man säga:)

Black white


Blev så glad när jag hittade en topp i svart, som är precis likadan som den vita klänningen, fast kortare då;) Kommer passa mig perfekt. Typ till vad som helst. H&M 199 kr

Light


Idag har köt en jättefin och roligt sak. Ni får se senare. :) Har även hunnit läsa 100 sidor ur min bok och fikat med J och en kompis. Nu dricker jag te, äter skorpor och kollar på tv i vår nya, helt underbara soffa:)

Bird. Dot.


Två accessoarer jag fick med mig hem också. En sjal för både hals och huvud, och en ring. Sjalen kommer jag använda flitit denna vår och sommar tror jag. Jag vet inte varför, men jag föll pladask när jag såg den. 79 spänn på h&m för er som är intresserade. Ringen kostar 49 kr och är också från h&m.

ORANGE


Fint med orange, från AfterDRK.

MINTGRÖN


Ett av plaggen som fick följa med hem från H&M, här om dagen, var en mintgrön tröja, som visar lite lite mage. Och som säkert många av er vet, så älskar jag magtröjor:) Perfekt! Fick den för halva priset, så 99.50 gav jag för den. Helt okej!

Vackert...



Ph: W magazine via tobacco&leather

This dress


Jag är helt kär i min nya vita, virkade, söta spetsklänning. Jag hade tur. Det hängde bara två kvar. Och båda var i min storlek! Kan det bli bättre? Jag skall självklart visa vad jag mer köpte för något.


Klänning; h&m 249 kr. Sjal; h&m 79.50 kr.

Snow?


ONSDAG
HUR kan det snöa? NU? VA? Det har ju varit vår den senaste veckan! NO NO NO! Vad händer? Jag trodde vi var på väg mot tunnare kläder och uteserveringar. NOOOOOOOOOOOOOOOOO!

inspiration now


One: The blonde hair, the light make up and the dark lips. Two: Orange! Orange lips. Orange nails.

Something brown


Den här ser fin ut...
Scorett 999 kr


två semlor, tack!


TISDAG
Såklart man måste äta semlor på fettisdagen. Innan Johannes kom hem så cyklade jag och köpte varsin åt oss. Fast de hade snarare blivit platta, ja, någonting.. efter den studsiga cykelturen hem. Haha! Men goda var dem:) Har ni ätit några semlor idag?

Solsken och klänning



TISDAG
Jag hittade klänningen! Och lite annat. Visar er såklart senare. Å jag är så glad för mina fynd. Jag cyklade till H&M, provade massor, köpte några plagg, cyklade upp längs Avenyn och åt lunch med mamma på Soup'n Bagel. Det har varit en härlig dag i solen.


Skor 2 hand, Leggings H&M, Tröja Monki, Väska och kappa Zara, Solglasögon Lindex

Sommar 2011; Vitt virkat


När affärerna öppnar idag, så skall jag ut på jakt efter denna underbara virkade klänning. Västarna är också superfina, så dem skall också spanas in. De är från H&M och klänningen kostar 249kr (Kap!).


Bilderna finns i H&M Magazine.

Avokado


Dagens frukost blev två surdegsmackor med creme cheese, avokado och örtsalt. Och så kaffe såklart!

WHITE


Dessa vita Palladium fanns i påsen. Tack J!

Cykel












MÅNDAG
Jag och Johanna cyklade till Da Matteo och drack latte, juice och te. Mysigt!


Second hand skor, H&M leggings, Accent poncho, BikBok väska, Monki basker och vantarna har mamma stickat.

PRESENT


Johannes köpte en present till mig igår när vi promenerade i haga. Guess what?

Johannes + jag
















Idag har vi suttit ute i solen och fikat för första gången i år. Och herre gud så härligt! Det var längesedan. Man har glömt hur härligt det är att dricka sitt kaffe utomhus. Det var varmt och skönt längs stenväggen. Och det bästa av allt är att vi bor på denna ljuvliga café-gata nu, så att vi kan dricka hur många latte som helst i solen, denna sommaren;) Nu skall jag laga lite pannkakor till oss:) Glad vår!


Jag: Accent poncho, Converse skor, Lindex solglasögon och väska, Weekday kofta (Johannes), Mission skinnjacka
Johannes: Converse skor, MTWTFSS Weekday jeans, H&M skjorta och halsduk, Mission skinnjacka, Åhléns solglasögon

Lördag eftermiddag / kväll


Igår umgicks vi med Victor och Jossa. Och Levi såklart! Han är så söt! Vi käkade tacos, drack vin och spelade spel. Victor gjorde kladdkaka och vi hade det jätte trevligt, tills in på natten, då jag och Johannes tog cyklarna hemåt.  

Sunday: Breakfast


Det är så mysigt att vakna upp på söndagar. Och idag var det extra härligt. Solen sken och det kändes som vår på riktigt. Vi åt en stor frukost, läste tidningen och drack kaffe, innan vi satte igång med en liten vårstädning. (och så gick vår enda osthyvel sönder igår, så därför ser osthyveln ut som den gör..haha) Kommer snart med bilder från dagen och min present från Johannes. :)

TE


Just nu: Tar det lite lugnt med te och ostmackor. Skall möta Jossa om en liten stund. Ikväll kommer vi sitta hos dem och äta tacos och ha det mysigt. Later!

SUN AND BLACK







Nu är soffan på plats. WIOIO! Så himla fin. Nu saknas bara soffbord och lampa och en fåtölj av något slag. Jag kände för svart idag. Igen. Byxor Monki, Halsduk H&M, Kappa London, Skor 2hand, Solglasögon Lindex, Väska gammal.

SITT


Nu skall vi åka och hämta vår soffa:) ÄNTLIGEN! Vi har ju varit utan soffa i två månader. Haha! Here we come Soffa!

X


Yesterday, before movie. Vi tog en drink i biografens bar, innan filmen började. Sedan köpte vi den största popcorn/snacks/läsk-menyn vi kunde hitta. Vi lyckades till och med missa början av filmen. (Händer ju aldrig, för jag hatar dem som kommer in då filmen redan börjat) Men iallafall. Filmen var inte alls som jag hade trott. Jag trodde att det skulle vara typ en drama. Men den var helt wierd och psyko. Och ÄCKLIG! Den var hemsk men ändå rätt fin.


Trevlig kväll!


Nu sticker jag! Hoppas ni alla får en trevlig och mysig kväll! Love love love!


What's for dinner tonight?


Sådär ja! Nu har jag tänt ljus i hela lägenheten, gjort ordning maten och hällt upp vin i glasen. Det här blir en mysig eftermiddag och kväll!

WEB



Även fast jag fortfarande har ont i halsen så bestämde jag mig ändå för att följa med på bio ikväll. Så jag har allt pallrat mig upp, fixat till mig lite och skall snart göra ordning middag (läs; värma gårdagens thaimats-rester, haha), tända ljus och göra fint tills älskling kommer hem om dryga halvtimmen. Ikväll skall jag möta upp mina vänner för en drink innan bio, popcorn och Black Swan. See you later aligator!

Tonight: Black Swan


Thailand


Nu har vi ätit thaimat, tittat på Vänner, ätit m&m's och cashewnötter, badat och nu tittar vi på CSI Miami. Jag mår mycket bättre nu. Hoppas att jag är frisk imorgon!

SICK


Gaaah, vad min hals gör ont. Men Johannes är så snäll. Han kom hem med thaimat och massor av choklad och Cola. Så nu mår jag lite bättre.

Plura


Den här boken damp ner i brevlådan precis. Man tackar! Jag är lite smått förälskad i denna man. Hans låtar är så bra, att jag dör lite grann. Så nu skall jag se till att få upp en hylla på väggen som kan prydas med mina kokböcker. Konstigt det där med kokböcker - Jag älskar att titta i dem, för det är alltid så många fina bilder i, men jag använder mig aldrig av dem! Dels för att jag aldrig lagar mat, och om jag skulle få för mig att laga något så kollar jag upp det på nätet... Hm?

Rött


Å NEJ! Jag tror jag börjar bli sjuk. Så idag skall jag bara ligga under täcket hela dagen utan att göra någnting. Fast det skulle ju i och för sig varit gott med lite choklad... För att bli lite uppmuntrad förut så fick jag världens mest underbara sms av min älskling. LOVE

Inspiration; Kök


Okej. Det här kallar jag inspiration. Stolarna, lamporna, hyllorna, antikt och lantligt.


Ph: Sköna Hem via Hemlängtan.


Repris




Det här skall jag nog slänga på mig någon dag. Saknar skinnjackan, conversen och långkjolen...

Hallon


Den godaste smoothien gör ni så här; Vaniljyohurt, frysta hallon (eller andra bär) och apelsin. Mängd efter tycke. Mixa ihop. Ha gärna i krossade linfrön också (högst 1 msk), det sätter sprätt på mage och matsmältning;)


Nu skall jag cykla upp till Johanna för bullar och film-time. Sista filmen i Stieg Larssons triologi står på tur..


SECOND HAND


Tre nyheter i garderoben. Alla från Emmaus. Lång virkad klänning, ett par mockabyxor och en stor skinnväska.

12





Gaaah, jag sitter och försöker komma på hur jag vill ha det här hemma, men jag gillar så många olika stilar. Får sitta och klura lite till. Kan visa lite inspirationsbilder senare. Så som jag skulle kunna tänka mig...

Fl/y


Vi är på jakt efter en taklampa till köket och en till vardagsrummet. Den här lampan; FL/Y från Kartell, är nog högst upp på listan just nu. Men frågan är vilken färg? Och till vilket rum?


Hair





Vogue China, mars 2011 via tobacco&leather

I miss my hair color. Min naturella hårfärg som var lite mörkare i botten och blev ljusare i topparna... Buuuhh. Men nej, nu skall jag vara blond ett tag..?

Den tjugosjätte


Jag och Johanna och Johanna
Det skall bli så roligt att åka iväg på en weekend-resa med mina vänner. Det var så längesedan. Party, shopping, promenader, fotografering, äta goda middagar, testa nya drinkar. Ja jag vet inte vad som kommer hända, men vi skall se till att ha det riktigt trevligt tillsammans. Jag har varit i London två gånger förut och det är så härlig atmosfär! Och Johanna bodde ju där i några år, så hon får bestämma vart vi skall ta vägen;) Perfekt!





RSS 2.0