SAFFRAN


Nu bakar jag och min kära mor saffransbiscotti!

Today's


LC


Var i bokhandeln här om dagen, och sprang på den här.. så den fick följa med mig hem. Men vi får se om den är något att ha. Återkommer med det, när jag läst klart den! Nu sitter jag med en moccalatte i handen och skall snart till jobbet. Hej så länge!

GLÖGGIgår, efter vi ätit advents-middag på en liten italiensk restaurang, kom vi hem, iskalla. Vi värmde glögg, åt pepparkakor och öppnade Paradis-lådan. Mysig första advent!


Lights


Stan har förvandlats till en mysig ljusstad. Iskall, men mysig. Finns det något mysigare, än att strosa runt på de snöklädda gatorna, för att sedan värma sig med en kopp varm choklad...


Första advent


Okej. Nu är det något krångel med minneskorten till kamerorna och deras connection till datorn. Funkar inte alls nu. Så bilder från dagen kommer en annan dag.. Nu skall vi fortsätta med glögg-mys här hemma. God kväll!

SENAP


En bild från Liseberg i lördags. Imorgon skall jag strosa runt i stan och bara mysa över att det snart är jul, kika på julskyltningen och kanske handla några julklappar i tid för en gångs skull. Igår överraskade Johannes mig med bio-time. Vi såg Harry Potter. Mysigt! Och idag fick jag fina tre-års-blommor :) :)

3 ÅR


Idag är det tre år sedan jag och Johannes blev ett par. Love you bebe!

JUL PÅ LISEBERG


I lördags var jag och Johanna på Liseberg och njöt av julstämningen. Vi åt minidonuts, spelade på alla chokladhjul, köpte godis, frös, värmde oss vid värmegrillarna, såg renar, drack glögg och pepparkakor och vann en paradislåda.

LUSSE


Igår var jag och Johannes hemma hos min kära mor hela dagen. Vi bakade lussebullar och åt en gudomligt god middag tillsammans. Vi umgicks och pratade hela dagen och jag åt lussebullar och drack julmust och njöt av att julen äntligen snart är här. Jag köpte till och med glögg, pepparkakor och en ljusstake på vägen hem idag.

summer photo diaryPEPPARKAKAKaffe och några pepparkakor nu på förmiddagskvisten. Är inte det det bästa?


FRIDAY AFTER WORK


Efter jobbet igår, hämtade Johannes upp mig och lite indiskt. Gott gott gott!

Idag snöar det för fullt. Dags att sätta på vinterdäcken kanske? Haha;)

NATUR


In the nature. Gick precis en välbehövlig promenad. Skall snart hoppa in bilen och susa iväg till jobbet. Later!


PINK


Collage: by me. Photos: weheartit

85


Igår firade vi våra fotbollsmän. Det var kul, men tyvärr fick jag inte med mig någon helkroppsbild hem.

STONE


En dag som denna kan man lätt längta sig bort...

Ph: Me, Italy 2010.

TODAY


FÄRGA HÅRET


Jag vill färga mitt hår lite så här! Mörkt upp till, ljusare ner till. Och lite mörkare än vad jag har. Så skönt att slippa utväxten på en gång...

Ph: Unknown

LANVIN/H&M


Två skönheter från Lanvin hjärta H&M-kollektionen. Ph: Härifrån.

Lunch


Lunch, från Muffins mm. Dagens soppa, inkl bröd, 29:- Och deras soppor är jättegoda! Jag har smakat tre av dem, och jag har älskat allihop. Gårdagens var en Thailändsk linssoppa. Så det rekommenderar jag, om man vill ha en billig lunch att ta med. Funderar på att åka förbi där innan jobbet idag med..

SATURDAY NIGHT


Helgen var lugn och skön och perfekt. Förutom att bilen kraschade ihop i fredags när jag skulle hem från jobbet. Lördagen var lugn. Det enda jag och Johannes gjorde, var att sticka ner till pizzerian för att dela på en pizza och ta var sin öl. Söndagen spenderade vi med hans familj och god mat.

Det är så skönt att börja jobba klockan tre. Finns det något härligare än att kunna ligga under en filt nästan en hel dag, innan man börjar jobba. Typiskt bara att min mobil dog igår, och nu måste jag slå in pinkoden. Det är bara det att  jag inte lärt mig pinkoden, och pinkoden ligger kvar i lådan som mobilen kom i, och den lådan har jag packat ner i en av alla flyttkartonger, som vi har lagrat på hans föräldrars vind. Ja, jag säger då det. Minnet är som bortblåst och smart kan man kanske inte vara 24 timmar om dygnet. Hej så länge!

UR ARKIVET


Förra höstens outfit, tror jag funkar lika bra denna höst.

RSS 2.0