Sleep


God natt och sov så gott allihopa! (Skall försöka ta mig tid till att lägga upp lite Greklands-bilder imorgon! Har haft en lite stressig vecka tyvärr..) Hoppas ni står ut med mig.. :) Sov gott!

Ph; I en hängmatta, på en segelbåt, någonstans i Greklands övärld, 19/9-26/9 2011.

Favvo




Favorit nära Karerntorget.

Höst



kofta; Weekday / skor; Asos / leggings; Zara / cape; Lindex /

Jeans



En outfit från Grekland. Det är bland de första dagarna, och vi har inte hunnit lämna hamnen än.
Jeansskjorta; Johannes / avklippta jeansshorts; Levis / linne; Monki / väska; Lindex /

SEMESTER


Tillbaka till den grå vardagen igen, efter en vecka i den vackra Grekiska ö-världen. Jag behövde verkligen bara komma ifrån vardagen, stressen, pressen och jobbet ett tag! Så senaste veckan har jag levt ett helt annat liv. Jag har bara tagit det lugnt och valde bort internet helt. Har njutit av havet, grekisk sallad, massor av fetaost, souvlaki, Mythos, en bra bok, lugnet, solsken, mycket bad, vackra stenstränder, mysiga byar, och annat härligt som man upplever på en segelbåt och i de små Grekiska byarna.

Nu skall jag sussa, så jag orkar upp till jobbet i morgonbitti. Pjuuh! Bilder kommer såklart!


GOD MORGON!


bild från London tidigare i år.


Bliss / Push


Fredag: Goda drinkar och många skratt på Bliss, med Johanna.
Lördag: Härligt rolig kväll med Johanna på Push. Fasiken vad vi har skrattat mycket båda kvällarna. We rock! Hej!

Daisy's heels




SNYGGT! Den orangea clutchen, den plisserade kjolen, de gröna byxorna, de svarta klackarna, det vita och orangea tillsammans, den svarta clutchen, de vinröda jeansen... Ni hittar hennes blogg här!

KOFTA


Åh vilken mysig kofta Hanna har på sig. Den är tydligen från Gina Tricot, och den skall jag spana in.

Funderar på...


... dem här fina skorna, från Asos.

where did u get that


Alltså, denna tjejen! Jag älskar hennes stil! Jag vill ha alla hennes kläder! Och de där svarta klackarna på andra bilden! - Snygga!
Ph; wheredidugetthat

Good morning


Jag är så trött nu. Det enda jag längtar efter just nu, är att denna vecka skall ta slut.  


Morgonrutin


Bland det mysigaste jag vet när man börjar sent, är att sitta vid köksbordet, dricka kaffe, knappa på datorn och lyssna på morgonpasset i p3 eller ha nyhetsmorgon på i bakgrunden. Jag brukar ställa klockan även om jag börjar sent, för då får jag massa mysig tid för mig själv. Och förresten, jag älskar verkligen hösten. 

Ashley Madekwe



Ring My Bell

ÅH SÅ FINT!

Födelsedagspresent


Har glömt att visa min fina röda cykel, som jag fick av Johannes i födelsedagspresent.


Snart...


Frukost på sängen


Igår fyllde Johannes år. Då blev det såklart frukost på sängen.
Nybakade frallor, äppeljuice, kaffe, yoghurt, princessbakelse och massa presenter.

Konditori


mobilfoto från Steinbrenner & Nyberg. Jag och Louise fikade förut, och gud så gott!

HELG / BJÖRKÖ







I FREDAGS EFTER JOBBET åkte vi ut till Björkö, jag och Tove. Där väntade Marie med god kvällsmat och i sällskap med tusentals pärlor och en jätteduktig tjej som hjälpte oss att göra egna smycken. Jättemysigt! På lördagen serverades en härlig frukost. Efter det, så stod långpromenad och bastu på tur. Bastun ligger ute på en holme, med världens finaste utsikt. Vi svalkade oss i havet och värmde oss i bastun. På eftermiddagen kom även Charlotte ut. Det kom hem en massör och masserade oss, Hanna fixade våra naglar och vi körde eget hemmaspa med ansiktsmask och hela kitet. När vi hade fixat ordning oss, tog vi fram bubbel och massor av räkor och kräftor. GOTT! Sedan satt vi och pimplade vin hela kvällen, spelade spel och jag skrattade så att tårarna sprutade. Det var en bra helg som Marie hade ordnat. Tack så mycket!

LATE


Sorry för sen uppdatering. Men hela helgen har jag spenderat på Björkö med Johannes mamma och hans bröders flickvänner. Johannes och hans pappa och bröder var ju i Budapest och såg Sverige-Ungern. Mer om helgen kommer när jag lagt in bilderna. Så jag bjuder på en fikabild från förra veckan sålänge. Hej!

Streetstyle


FINT!
Ph; Stockholm streetstyle


Inspirerande



Ph; Purse'n boots

I'm fancy


Jag blev helt såld på den här tröjan. Jag hittade dock ingen svart, så jag köpte en i kamel.
Ph; imfancy


Hon har även haffat samma t-shirt som jag bloggade om för ett tag sedan. Så jävla snygg! Vill ha! Men det här med magtröjor känns inte så höstigt...
Ph; imfancy

Blandat

















5 inch and up / purse'n boots / litte plastic horses / fashionlane / signe / oracle fox / stockholm streetstyle / mila kunis /

Nu måste jag packa en liten väska inför helgen. Jag har fikat med Johanna, gjort pannkakor, tvättat och Johannes har åkt till Budapest. God natt!


Monki


Jag blev lite kär i den här, ja, ponchon, eller vad det nu är, från Monki. Skall kolla in den så fort jag är i stan nästa gång.


RSS 2.0