CHICWISH SKIRT

 
Gillar den här kjolen som finns på Chicwish
 
 

WHITE INSPO


FROM THE BLOG; ME


BOTTLE

Älskar fina flaskor och tuber med härliga tvålar, dofter och krämer. De här är från Aesop och finns bland annat på Artilleriet

INTERIÖR

Bilder via Hemnet.
 

BAG HUNTING

Är på jakt efter en ny väska. Jag har sett många, men inte någon som jag egentligen behöver. Det jag är i behov av är en svart, lite större väska som man kan hänga över axeln. Och jag hittar ingen! Dessa ovan är alla snygga och jag har hittat dem via google. 

DRESSES

Fint till jul och nyår, från Nelly.

MOON

Igår var jag och Johanna på stan för att få lite julinspiration. På vägen hem hoppade vi in på Moon Thai Kitchen och åt gott. När vi var proppmätta gick vi hem och såg Twilight; Breaking Dawn, part 1. Vad dålig den var.. Jag hoppas att sista filmen är bättre!

X-MAS

Snart är det faktiskt jul. Det känns inte som att det bara är två veckor kvar till advent. Dags att börja tänka på juldekorationer och julklappar. Här är några fina jultips som jag hittat via bland annat trendenser och livet hemma.

LOVELY LIFE

Fint via lovelylife

da Matteo

Liten söndagsrunda med obligatorisk kaffe i Viktoriapassagen. 

DECO

Fint till hemmet, som jag sett lite överallt på senare tid, men just de här bilderna och sakerna hittar ni på Dusty Deco.

Hemma hos oss; Sovrum


DECORATION

Fint. Sådana fär bilder får mig att vilja ändra i hela hemmet...
 
Mixed pictures

Choose to shine

Fint via suit up or die

Onsdag

Nu skall jag ta en runda i Slottskogen. Ses igen när jag är svettig och helt slut. 

Måndag

Det är måndag, och jag firar med att jobba hemifrån och dricka kaffe såhär på förmiddagen. 

For men

Snyggt; kostymer och kavajer i grått, svart, brunt, blått och beiget. I ull, tweed, linne och bumull. Samt detaljer i brunt. Koftor, skor väskor, klockor...
 
 
Bilder via; Suit Up or Die

FRUKOST


SATURDAY

Denna lördag har jag och Johannes promenerat långt. Vi har besökt små butiker med second hand-prylar och gamla ting, i Majorna. Mys! Och på vägen hem stannade vi för en kaffe på Doppio. Nu skall vi snart köpa hem tapas och njuta av att det är lördag! 
 
Kappa, tröja & mössa Weekday, skor Weekday second hand, halsduk & byxor Monki, väskan är från en vän

LJUNG

Nu är jag dödstrött. Herre! Önskar att jag inte sagt ja till jobb imrogon. Skulle varit skönt att sova hela förmiddagen. 

SOUP

I lördags tog jag och Johannes en promenad runt stan och hamnade till slut på Phillies Etage för deras soppa. Sparrissoppa med lax, och morotssoppa med palsternacka. Där satt vi ett tag och blickade ut på Linnégatan och drack rödvin och kaffe, innan jag skulle vidare till en vän för lite vin, småplock och Så mycket bättre tillsammans med trevliga människor. Vi hann även med en sväng på Lounge där runt midnatt. Det var en trevlig lördag..

SCHOOL

Idag började en ny kurs i skolan. Den tredje kursen hittills. Här går det undan! Textproduktion heter den och verkar vara väldigt nyttig. Vi skall bland annat lära oss att skriva nyhetstexter och intervjuteknik. Spännande!

BREAKFAST


SICK

Idag känner jag mig lite krasslig. Helt fel tidpunkt tycker jag! 

RSS 2.0